OILI-ajankohtaista 23.3.2015 LS. Oilin tilannekatsaus Oili-palveluun ovat liittyneet kaikki yliopistot ja ammattikorkeakoulut! Version 1.0 valmistelu.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Potpuri Pereen päiväkodissa
Advertisements

Lounais-Suomen Partiopiirin piirileiri
Osaamisen ja sivistyksen asialla HAREK JA YHDEN PAIKAN SÄÄNNÖS Laila Puranen HAREK-seminaari
Uudet kandi opiskelijat 2013
Lappileiri Perustiedot  Leirille saavat osallistua myös Zombit, ennakkotiedoista poiketen, jotta osallistujamäärä ei jää liian alhaiseksi. Leiri.
LVI: vaihtoehtoiset etenemistavat Tavoitteisiin liittyvät kysymykset Opiskelijalle saumaton palvelu paikan vastaanotosta ilmoittautumiseen.
Keskustelua vuoden 2015 opiskelijavalintoihin valmistautumisesta OHA-forum Tuija Pasanen, UEF.
Ilmoittautuminen korkeakouluihin ja opetushallitus RAKETTI-OPI:n TIETO-asiantuntijaryhmä Antti Mäki,
Korkeakoulujen ja opetus- ja kulttuuriministeriön yhteinen tietohallintohanke, jota CSC koordinoi RAkenteellisen KEhittämisen Tukena TIetohallinto Korkeakoulujen.
Korkeakoulujen ja opetus- ja kulttuuriministeriön yhteinen tietohallintohanke, jota CSC koordinoi RAkenteellisen KEhittämisen Tukena TIetohallinto VIRTA-projektin.
Korkeakoulujen ja opetus- ja kulttuuriministeriön yhteinen tieto- hallintohanke, jota CSC koordinoi RAkenteellisen KEhittämisen Tukena TIetohallinto Yhteistyörakenteet.
OY:n opiskelijan sähköinen lukujärjestys
Haku ammatilliseen koulutukseen Kevään yhteishaku , haku päättyy klo Valinnan tulokset voi julkaista aikaisintaan Syksyn yhteishaku.
Opintopolku.fi ja opiskelijavalinta
Tavoitteena saumaton opiskelun aloitus Lukuvuosi-ilmoittautuminen Paula Merikko.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Hankkeen tilannekatsaus Synergiaryhmä.
ABI-INFO Lyseonpuiston lukio. ”Pois unteluus ja hervakkuus …” viimeistään nyt vastuun omista ratkaisuista valintasi ja ilmoittautumiset ovat.
Korkeakoulujen ja opetus- ja kulttuuriministeriön yhteinen tietohallintohanke, jota CSC koordinoi RAkenteellisen KEhittämisen Tukena TIetohallinto Korkeakoulujen.
VIRTA - Opintotietopalvelu. 2 VIRTA-Opintotietopalvelu - csc.fi/virta RAKETTI-VIRTA hankkeessa luotiin korkeakoulujen valtakunnallinen tietovaranto.
Lukuvuosi-ilmoittautumispalvelu. Mistä tässä on kyse? Jatkossa korkeakoulut (opintohallinnon perustietojärjestelmät, käyttäjähallinto) saavat luotettavasti.
Korkeakoulujen ja opetus- ja kulttuuriministeriön yhteinen tieto- hallintohanke, jota CSC koordinoi RAkenteellisen KEhittämisen Tukena TIetohallinto OILI.
Timo Tamminen, Opettajankoulutuslaitos + Opiskelijarekisteri Lukujärjestys- ja tilavarausohjelmisto Optimen käyttöönoton tilannekatsaus 1.
Tiedonkeruitten tiekartta. 2 VIRTA-Opintotietopalvelu - csc.fi/virta RAKETTI-VIRTA hankkeessa luotiin korkeakoulujen valtakunnallinen tietovaranto.
TIPTOP-projektin kartoituksen vaihe korkeakoulujen tietomallin muutostarpeiden osalta Petri Heinonen Juha-Pekka Pihlajakoski Lauri Stigell Opi-Synergia.
Tiesitkö ?? Oodilla on kaksi tukipuhelinnumeroa ja kaksi sähköpostiosoitetta WinOodi -asiat: Puh WebOodi -asiat:
Korkeakoulujen ja opetus- ja kulttuuriministeriön yhteinen tieto- hallintohanke, jota CSC koordinoi RAkenteellisen KEhittämisen Tukena TIetohallinto Opiskelijaksi-ilmoittuatumis-
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi KSHJ workshop Haku- ja valintaprosessi
Opintopolku-palaveri
Oodin kurssi-ilmoittautumisten priorisointityökalu Teemu Ajalin Opiskelijarekisteri.
Tulevaisuudennäkymiä: yliopistouudistus, Oodi ja RAKETTI -hanke IH/oprek.
Opintopolku.fi Opintopolun tilannekatsaus Synergiaryhmän kokous 23.8.
Opiskelijapalautekyselyt Arvo - opetushallinnon vaikuttavuustietopalvelulla Jonna Korhonen
OHA-SELVITYS JORE KUTI STURE OTTO OPSU OPREK OODI HIS OPINTOHALLINNON TULEVAISUUDEN HAASTEET JA TARPEET -SEMINAARI CSC LAURI STIGELL.
Opintopolku.fi Siirtohaut Korkeakoulujen pääkäyttäjien seminaari.
VIRTA-opintotietopalvelu ja oppijan tietovirrat Tilannekatsaus viranomaisintegraatioihin ja tietovarantoa hyödyntäviin palveluihin Helena Majamäki
Kv-liikkuvuustietojen siirto VIRTA-opintotietopalveluun Tilannekatsaus Paula Merikko
OILI nyt ja tulevaisuudessa Ossi Raatikainen.
Perusrekisteri ja Pakki - Hyväksymistestaus 2: huomioita testaukseen Testauksen pääsivu srekisteriprojekti/Testaus.
Prosesseista palveluihin
Langaton Seinäjoki.
OILI-palvelun tilanne
Opiskelun ja opetuksen sekä niiden tuen ja hallinnon toiminta-arkkitehtuuria eli Prosessit Pekka Linna, CSC.
Ristiinopiskelun kehittäminen -hanke
06/16.
Opintopolku – tilannekatsaus
ABISTA YLIOPPILAS AIKATAULUJA.
Julkaisujen syöttöpalvelu
Ilmoittautuminen korkeakouluihin ja opetushallitus
Mukaan Finnaan - liittymisprosessin vaiheet
YLIOPPILASTUTKINTO Kokelas on itse vastuussa siitä, että on selvillä yo-tutkintoon liittyvistä määräyksistä ja yo-kokeiden suoritusohjeista ja noudattaa.
YLIOPPILASTUTKINTO Kokelas on itse vastuussa siitä, että on selvillä yo-tutkintoon liittyvistä määräyksistä ja yo-kokeiden suoritusohjeista ja noudattaa.
OILI - tilannekatsaus OIG.
VIRTA-opintotietopalvelu ja oppijan tietovirrat Tilannekatsaus
VIRTA-opintotietopalvelu Tilannekatsaus
Asiakirjapohjaisen haun ja valinnan tilannekatsaus 6.6
Ammattikorkeakoulujen julkaisujen syöttöpalvelu
Hetuttomien hakijoiden paikan vastaanottaminen opintopolussa
OILI - tilannekatsaus Synergiaryhmä Ossi Raatikainen, CSC.
OILI-palvelun tilanne
Opetussuunnitelmatyö
Pilotointi Tietovarannon sekä tiedon siirtämisen testaaminen toteutetaan piloteilla keväällä Pilottia varten haetaan yhteistyöstä kiinnostuneita.
OILI-palvelun tilanne
Tietohallintolain perusteella annettavien asetusten valmistelu
Opintopolkukoulutus Lauri Pohjanen Turun yliopisto Avoin yliopisto.
Helsingin yliopiston Avoin yliopisto tietojärjestelmätilanne Opiskelijan polku järjestelmien läpi opiskelemaan Joanna Veinio
OpeOodi: missä mennään
Avoin yliopisto projekti
Opiskelijoiden terveydenhoitouudistus ja maksujen kerääminen 2020
Lukuvuosi-ilmoittautuminen ja lakiperusteiset poissaolot
Opintopolkukoulutus Lauri Pohjanen Turun yliopisto Avoin yliopisto.
Esityksen transkriptio:

OILI-ajankohtaista LS

Oilin tilannekatsaus Oili-palveluun ovat liittyneet kaikki yliopistot ja ammattikorkeakoulut! Version 1.0 valmistelu käynnissä, DL 3.4. (pitkäperjantai) Keskeisiä uusia ominaisuuksia kirjoittautuminen, lukuvuodelle ilmoittautuminen (kerralla haluttaessa ilman lukukausivalintaa / pakotetusti sama status molemmille kausille (muutoin tiskiasiointi); ilmoitetut syyt: eri hinta maksuille koko lukuvuodelle kuin erissä maksaen lukukausille + opetussuunnitelmavaateet.)kirjoittautuminenlukuvuodelle ilmoittautuminen Uusien opiskelijoiden poissaolosäännön muutos, asetustyökalun kehittäminen sekä raporttipalvelun kehittäminen pienempiä teknisiä kehitystöitä (ensimmäinen toki periaatteellisesti iso asia) Korkeakouluilla kova vauhti OILI–korkeakoulu-rajapinnan rakentamisessa sekä erinäisten tietojen syöttämisessä Korkeakoulun tiedot OILI-lomakkeelle Korkeakoulun tiedot OILI:n käyttö keväällä 2015 eri hauissa / hakukohteissahauissa / hakukohteissa Testitapaukset Rajapinta on rakenteilla ja ollaan ottamassa käyttöön seuraaviin järjestelmiin: Oodi, Opsu, Roti/Jore, Asio, Asta, Oprek, Primus Rajapintaa eivät rakenna / käytä (tämän hetken tietojen mukaan): Winha, Sture, HumakPro

Seuraavat versiot Version 2.0 (DL lokakuussa) valmistelu aloitettu, mutta on vasta alkuvaiheessa johtuen palvelun ekspansiosta Vanhojen opiskelijoiden ilmoittautuminen suunniteltu mukaan Edellyttää määritysten tarkentamista; Oili-asiantuntijaryhmä keskeinen työrukkanenOili-asiantuntijaryhmä Edellyttää tunnistautumisessa Haka-kirjautumista Mahdollisesti YTHS-maksun moninkertaisesta maksamisesta luopuminen mukaan versioon (todennäköisemmin vasta versioon 3.0). Ominaisuuden edellytyksenä se, että muutosehdotus sopii ylioppilaskunnille. Tapaaminen rohkaiseva. Runsaasti pienempiä muutoksia, osa vaikuttanee myös Oili—korkeakoulut- rajapintaan Version 3.0 version scope vielä avoin (DL lienee maaliskuu 2016)

Kevät 2015: Testaus ja tuotanto Testaus alkaa (käytännössä) ti 7.4. ja jatkuu alustavasti ke saakka Testauksen valmisteluihin liittyvät vastuut tällä hetkellä käynnissä Opetushallituksen kanssa Opetushallitus vie testiympäristöön korkeakoulujen ilmoittamat hakukohteethakukohteet Opetushallitus ehdottanut, että korkeakoulut tekevät itse näille sijoitteluajot ja liittävät opiskelijat (VASTAANOTTANUT-statuksella) hakukohteille. Malli varmistuu tällä viikolla (keskustelu asiantuntijaryhmässä ja OILI-infossa) Testauksen tulokset kootaan wikiinwikiin Ensimmäiset OILI-ilmoittautumiset 4.5. Lomake auki korkeakoulujen ilmoittamina ajankohtina. Ks. tarkemmin wikistä.wikistä

Muuta Lisätietoja: vt. projektipäällikkö Lauri Stigell / Ossi Raatikainen palaa vanhempainvapaalta huhtikuussa, jonka jälkeen projektipäällikön tehtävät siirtyvät huhtikuun loppuun mennessä kokonaisuudessaan takaisin hänelle.