HUOMIONOSOITUSSÄÄNNÖ T Suomen Painiliitto ry Radiokatu 20, 00240 Helsinki.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Kauppakeskuksissa tehdään paljon yhteiskunnallisesti merkittäviä isoja ja pieniä tekoja…
Advertisements

Urheilijanpolku Kouvola. Lapsuusaika  Monipuolinen liikunta!  Luistelukoulu 4-v.  Harjoitusmäärät 5-6-v. eteenpäin kerran päivässä, 1 vapaapäivä/
GOLFMESSUT CASE: LAKESIDE GOLF, VAMMALA 2013 Suomen Golfliitto, Radiokatu 20, Helsinki, ESITYKSEN OTSIKKOsivu 2 LGV:n Kimmo Sirainen.
Asianajajan ammatti Päivämäärä Koulun nimi Luennoitsijan nimi.
Arne Ritari –säätiö rs. Säätiön tarkoitus, hallinto, toimintatavat ja kehitys
Katja Mikkonen Kari Niklander
Arne-Ritari -säätiö Koulutuskalvosarja 1 Arne Ritari –säätiö rs. Säätiön tarkoitus, hallinto, toimintatavat ja kehitys
100 V
Finska Simförbundet rf.
LIIKUNTATILOJEN KÄYTTÖVUOROJEN JAKOPERIAATTEET JA MENETTELYTAPAOHJEET.
TYKY-KUNTOSETELI YHTEISTYÖKUMPPANINA •Kohdennettuhuin maksuvälineisiin erikoistunut yksityinen yritys •Luotettava kumppani ( toiminut vuodesta 2005 alalla.
1 HALLITUKSEN EHDOTUKSET YHTIÖKOKOUKSELLE. 2 HALLITUKSEN EHDOTUKSET VARSINAISELLE YHTIÖKOKOUKSELLE Hallituksen ehdotus osingonmaksusta Hallitus.
2006 huomionosoitussäännöt SUOMEN PAINILIITTO Finnish Wrestling Federation.
Säätiön tarkoitus, toimintatavat, Arne Ritari -killan jäsenmaksut
 Sairaanhoitajien koulutussäätiö perustettiin aatteelliselle pohjalle ja "tee se itse" -periaatteelle tarkoituksena edistää sairaanhoitajakoulutusta.
PID Harri Ala-Kuljusta 2. kansainvälinen varapresidentti SUOMI JOHTOON Kampanjan tavoite.
Paikallissääntöjen muutos Vanha 3 § : Kuluttajayhdistyksen tarkoituksena on : - Koota kuluttaja-asemastaan kiinnostuneet ihmiset toimimaan etujensa puolesta.
Oodin opintoaikojen rajaus: opinto- oikeuksien päättymispäivien laskenta Määrittelyn ja suunnittelun esittely Tuomas Naakka Kehittämisosasto/opiskelijarekisteri.
VANTAAN KAUPUNKI VANDA STAD Vantaan kaupungin alueraha Vantaan kaupungin aluerahaa myöntävät aluetoimikunnat ja Svenska Kommittén Eri aluetoimikunnilla.
Kalastusmatkailun osaamiskeskus ry. 1 KALASTUSMATKAILUN INNOVAATIO – KILPAILU = KALASTUSMATKAILUN KEHITYSPALKINTO 2013.
 Kysely avoinna sivuilla www.pesis.fi  Kyselyyn saatiin 93 vastausta  Kysely oli osin yhtenevä SLU:n keväällä 2012 järjestämään.
Tärkeää tietoa punaisen ristin käytöstä
Itellan ylemmät toimihenkilöt ry VIESTINVÄLITYS- JA LOGISTIIKKA-ALAN YLEMPIEN TOIMIHENKILÖIDEN TYÖEHTOSOPIMUS Ja INFORMAATIOLOGISTIIKKA-ALAN YLEMPIEN TOIMIHENKILÖIDEN.
GOLFMESSUT ARCTIC GOLF FINLAND RY Suomen Golfliitto, Radiokatu 20, Helsinki, ESITYKSEN OTSIKKOsivu 2 On mukana uudessa tapahtumassa.
Työolosuhteiden järjestelytuki
TULE MUKAAN! Rovaniemen Osasto Suomen Risti Rovaniemen osasto perehdytysilta
YHDISTYSLAKI /503 Esim. patentti- ja rekisterihallituksen sivuilta: tai yhdistystoimintaa käsittelevien kirjojen liitteenä
TUTTI - TietotUrvallisuuden iTsearvioinTivälIne v 1.0 ©2012 Kimmo Rousku sivu 1(8) TietotUrvallisuuden iTsearvioinTivälIne Pisteytysapuvälineet.
Pietari Brahen rotaryklubi ROTARYSÄÄTIÖ Pekka Heikkinen Rotarytietous Pietari Brahen rotaryklubi säätiöasiamies.
CIRP Certified Investor Relations Professional - sertifikaatti.
1 YRITTÄJÄNAISTEN KESKUSLIITTO ry YHDESSÄ OLEMME ENEMMÄN v
LAHDEN AHKERA RY, PAINIJAOSTO TOIMINTAKERTOMUS 2014
Uusi, yhteinen yhdistys – AKKL&KJY 1/3 1.Toiminta-ajatuksena parantaa ammatillisen koulutuksen järjestämisedellytyksiä. Ammatillisen koulutuksen laadun.
Päätöksenteko yhdistyksissä
Klubin arvojen määrittelyprosessi. Arvoprosessi Klubin tulee selvittää itselleen miksi arvot ovat tärkeitä. Arvoja ei kannata pohtia vain siksi, että.
S UOMEN P AINILIITTO RY Suomen Painiliiton tiedotusstrategia tiedotus- ja huomionosoitusvaliokunta.
Tärkeää tietoa punaisen ristin käytöstä
TYKY-KUNTOSETELI YHTEISTYÖKUMPPANINA Kohdennettuhuin maksuvälineisiin erikoistunut yksityinen yritys Luotettava kumppani ( toiminut yli 4 vuotta alalla.
KTT Minna Söderqvist: Miten työnantajat näkevät ulkomaiset työnhakijat ja ulkomaisen henkilökunnan? 33 työnantajahaastattelua 2004 Kokemusta ulkomaisista.
Miksi kuulua Tietotekniikan liittoon? OSAAMISEN KEHITTÄMINEN Maaliskuu 2007.
Rotarypiiri 1420 Piiriapurahoista myönnettävät stipendit  Rotarypiiri myöntää piiriapurahoista (District Grants) maksettavia stipendejä sille osoitettujen.
Rasisminvastainen viikko
SUK-verkoston palkitseminen Ansioristit – kriteerit, aikataulut ja hinnat.
Projekti- ja yleisavustukset 2013 Ville Ranta, Teppo Suominen, Maija Valkeapää Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta 22.1.
Seuran toiminta Perustamiskokous pidettiin
KATY Eli Kuopion Autoteknillinen Yhdistys ry Eli Kuopion Autoteknillinen Yhdistys ry Perustettiin vuonna 1935.
Nauhaohjesääntö.
Ylioppilastutkinnon rakenne  Tutkintoon on sisällyttävä vähintään neljä koetta, joista äidinkielen koe on kaikille pakollinen.  Kolme muuta pakollista.
Koulutusrahaston vuosi Koulutusrahasto Perustettu lailla vuonna 1970 Eroraharahastona o Hoitaa lakisääteisiä tehtäviä, jotka valmisteltu.
Vedenpinnan nosto -koulutus, Pori Suunnitteluinsinööri Ari Sallmen.
Asianajajan ammatti Päivämäärä Koulun nimi Luennoitsijan nimi.
Ansiomerkki - workshop. 1. Kirjallisuutta 2.1. SP:n ansiomerkit (merkkikohtaiset tarkemmat kuvaukset myöhemmin) AatteellisuudestaPartiotoiminnasta Mannerheim-solkiPronssinen.
Ansiomerkit Lounais-Suomen Partiopiirissä. Sisältö 1.Kirjallisuutta 2.Miksi ansiomerkkejä? 3.Partioansiot 4.Ansiomerkkijärjestelmä 5.Ansiomerkkien ehdottaminen.
Rotarypiiri 1420 Piiriapurahoista myönnettävät stipendit  Rotarypiiri myöntää piiriapurahoista (District Grants) maksettavia stipendejä sille osoitettujen.
Tikkurilan Judokat ry 40 vuotta
Kunniamerkit ja muut huomionosoitukset
Ansiomerkit Lounais-Suomen Partiopiirissä
Lions tietoa uusille jäsenille
Ilves ry Johtokunnan kokous 21.8, jalkapallojaoston katsaus
PDG Maija-Liisa Heikkilä
Juniorigolfkampanja 2014.
Mikä merkki? Minne? Milloin?
Tikkurilan Judokat ry 40 vuotta
Tikkurilan Judokat ry 40 vuotta
Tikkurilan Judokat ry 40 vuotta
Tuomas Aunila N-piirin jäsentoimikunta
Lions tietoa uusille jäsenille
Verotuksen perusteet – muutoksenhaku 2018
TIETOJA SÄÄTIÖSTÄ JA TOIMINNASTA
Suomalainen asianajajakunta Asianajajaliitto 100 vuotta vuonna 2019
Esityksen transkriptio:

HUOMIONOSOITUSSÄÄNNÖ T Suomen Painiliitto ry Radiokatu 20, Helsinki

Suomen Painiliitto ry:n ansiomerkkejä, reliefejä ja pöytäviirejä myönnetään liiton hallituksen päätöksellä yksityishenkilöille ja yhteisöille, jotka ovat merkittävästi edistäneet suomalaisen painiurheilun, liiton, alueiden, piirien ja jäsenseurojen painitoimintaa tai muuten ansiokkaasti toimineet Suomen painiurheilun hyväksi.

Ansiomerkit Kultainen ansiomerkki Hopeinen ansiomerkki Pronssinen ansiomerkki Hopeinen ansiomerkki kullatuin seppelein Teräsmiesmerkki

Reliefit Kultainen reliefi Hopeinen reliefi Pronssinen reliefi Pöytäviirit

Kultainen ansiomerkki voidaan myöntää suomalaiselle henkilölle, joka on toiminut ansiokkaasti Suomen painiurheilun hyväksi vähintään 10 v. kansainvälisellä, 15 v. valtakunnan tai 20 vuotta alue- ja seuratasolla. Kultaisia ansiomerkkejä voidaan hallituksen päätöksellä myöntää korkeintaan viisi kappaletta (5 kpl) kalenterivuoden aikana.

Kultaisen ansiomerkin saajilla on oikeus vapaaseen pääsyyn kaikkiin Suomen Painiliiton alaisten yhteisöjen toimeenpanemiin ja liiton omiin julkisiin kilpailuihin ja näytöksiin. Ansiomerkin luovuttamisen yhteydessä annetaan tämän asian vakuudeksi vapaakortti, millä oikeutus vapaaseen pääsyyn voidaan tapahtumien järjestysmiehille osoittaa.

Hopeinen ansiomerkki voidaan myöntää suomalaiselle henkilölle, joka on toiminut ansiokkaasti Suomen painiurheilun hyväksi vähintään 4 v. kansainvälisellä, 7 v. valtakunnan tai 10 vuotta alue- ja seuratasolla.

Teräsmiesmerkki voidaan myöntää menestyneelle suomalaiselle painijalle, joka on saanut menestysten perusteella kokoon yhteensä 50 pistettä. Pisteet lasketaan seuraavalla sivulla olevan taulukon mukaan.

IIIIIIIVVVIosanotto. Olympialaiset MM-kilpailut EM-kilpailut PM-kilpailut321 SM-kilpailut321 Junioreiden MM Junioreiden EM642 Junioreiden PM2 Junioreiden SM1 Merkin pisteytys

Pronssinen ansiomerkki voidaan myöntää suomalaiselle henkilölle, joka on toiminut ansiokkaasti Suomen painiurheilun hyväksi vähintään 5 v. kansainvälisellä, valtakunnan tai alue- ja seuratasolla.

Suomen Painiliiton hopeinen ansiomerkki kullatuin seppelein tulee hallituksen päätöksellä myöntää ilman anomusta suomalaiselle painijalle, joka on saavuttanut aikuisten sarjassa olympia-, MM- tai EM-tason mitalin.

Kultainen reliefi voidaan myöntää Suomen ja liiton painitoimintaa merkittävästi tukeneelle suomalaiselle tai ulkomaalaiselle järjestölle, yhteisölle tai henkilölle.

Hopeinen reliefi voidaan myöntää suomalaiselle tai ulkomaalaiselle järjestölle, yhteisölle tai henkilölle, joka on tehnyt merkittävää työtä Suomen painiurheilun ja yhteistyön hyväksi tai suorittanut tuntuvan lahjoituksen Suomen Painiliitolle.

Pronssinen reliefi voidaan myöntää suomalaiselle tai ulkomaalaiselle järjestölle, yhteisölle tai henkilölle, joka on ansiokkaasti toiminut Suomen painiurheilun ja yhteistyön hyväksi tai suorittanut merkittävän lahjoituksen liiton, alueen, piirin tai jäsenseuran hyväksi.

Suomen Painiliitto ry:n pöytäviiri voidaan luovuttaa suomalaiselle tai ulkomaalaiselle yhteisölle tai henkilölle, joka on edistänyt Suomen painitoimintaa, edesauttanut liittoa sen tarkoitusperien toteuttamisessa ja jota liitto haluaa juhlatilaisuuden tai merkkipäivän yhteydessä muistaa.

Anomis- ja myöntämismenettely Huomionosoitukset tulee anoa kirjallisesti vähintään neljä (4) kuukautta ennen suunniteltua luovuttamisajankohtaa. Anomuksessa on tarkasti kirjattujen huomionosoitusperusteiden lisäksi käytävä ilmi tilaisuus, jossa anottu huomionosoitus halutaan luovuttaa.

Kaikki huomionosoitukset numeroidaan ja Painiliiton toimiston toimihenkilöt pitävät niistä luetteloa. Huomionosoituksesta aiheutuneista kustannuksista vastaa anoja. Huomionosoitusvaliokunnan esityksestä ja hallituksen toimesta myönnettyjen huomionosoitusten kustannuksista vastaa Suomen Painiliitto ry.

Huomionosoitusta ei saa luovuttaa toiselle henkilölle tai yhteisölle. Todistettavasti kadonneen huomionosoituksen tilalle voi asianomainen saada uuden suorittamalla kaikki hankintaan liittyvät kustannukset.

Huomionosoitukset myöntää liiton hallitus huomionosoitusvaliokunnan esitykseen pohjautuen. Todella painavin perustein voi Suomen Painiliitto ry:n hallituksen kokous yksimielisellä päätöksellään poiketa näistä huomionosoitussäännöistä.