Kansainvälinen korkeakoulukampus - kauniilla paikalla merenrannalla.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU AMK-tutkinto •Laajuus opintopistettä •Käytännönläheiset ammattikorkeakouluopinnot ovat.
Advertisements

Tietojenkäsittelyn koulutusohjelma
Tervetuloa ICT-alalle!
Marsissa voi elää! Kunhan sinne saadaan LVI.. Lämpöä, vettä, ilmaa ja fiksuja töitä LVI luo terveelliset ja viihtyisät olosuhteet - koteihin - työpaikoille.
Kansainvälinen toiminta OAMK:ssa
Rastor Oy, Itä- ja Pohjois-Suomen yksikkö
Tervetuloa Raaheen Kuva: Harri Hemmilä.
HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU AMK-tutkinto Laajuus opintopistettä Käytännönläheiset ammattikorkeakouluopinnot ovat vaihtoehto.
DI-koulutuksen teemapäivä Tuotantotalous
TIETOLIIKENNE. Tietoliikenteen opetus Tietoliikenteen opetus tarjoaa opiskelijoille hyvän näkemyksen modernista tietoliikennetekniikasta ja tietoturvasta.
Avoin-Web Pro -projekti SISÄLLÖNTUOTANTO Eija Varis Info
Hämeen ammattikorkeakoulu AMK-tutkinto Laajuus opintopistettä Käytännönläheiset ammattikorkeakouluopinnot ovat vaihtoehto.
Oulun seudun ammattikorkeakoulu Kulttuurialan yksikkö Yksikkö perustettu vuonna 1999 –Opiskelijoita n. 400 –Päätoimista henkilökuntaa n. 35 Koulutusohjelmat:
Lahden ammattikorkeakoulu Tekniikan ala
KOMPETENSSIANALYYSI KPAMK:SSA Case liiketalous, Kokkola
Osaajaksi Kareliassa o Monialaista oppimista ja kehittämistä o Laadukas opetus o Hyvät valmiudet työelämään  Sitä kautta pystyt kehittymään alasi asiantuntijaksi.
WWW-oppimisympäristöjen tuotteistamisesta
Kansainvälinen korkeakoulukampus - kauniilla paikalla merenrannalla.
PK-yritysten liiketoiminnan kehittäminen osana perusopetusta 1 A M K: perustehtävät OPETUST & KALUE- VAIKUTUS.
HOPS - Henkilökohtainen opiskelusuunnitelma ammattiin kasvamisen tukena TL/
RAKENNUSMESTARIKOULUTUS Pekka Nykyri, , 1 Taustaa OPM:n asettamat tavoitteet Koulutuksen aloitus Opintosuunnitelma OAMK:n opintosuunnitelman.
Aija Hietanen, Savonia-ammattikorkeakoulu
Oulun seudun ammattikorkeakoulu Kulttuurialan yksikkö Yksikkö perustettu vuonna 1999 –Opiskelijoita 507 –Päätoimista henkilökuntaa 38 Koulutusohjelmat:
Esittelyvideo. Esittelyvideo Lapin AMK Opiskelijoita Henkilökuntaa 500.
Korkeakoulu pohjoisen Suomen tarpeisiin –7 850 opiskelijaa mukaan lukien n. 90 ulkomaista tutkinto- ja 180 vaihto-opiskelijaa n. 50 maasta aikuisopiskelijaa.
OAMK Tekniikan yksikkö Automaatiotekniikan koulutusohjelma
Sidosryhmäseminaari Koulutussuunnittelija Kaarina Närhi - Avoin ammattikorkeakouluopetus ( - Ylemmät ammattikorkeakoulututkinnot.
EVTEK–Institute of Technology ESPOO–VANTAA INSTITUTE OF TECHNOLOGY Opiskelijaprojekti: EVTEK-5103 Antti Piironen Yliopettaja.
1 | | Puutekniikan insinöörikoulutus/Savonia Koulutusohjelmasta valmistunut insinööri on puutuotteiden ja rakenteiden asiantuntija, joka.
Oulun seudun ammattikorkeakoulu, Tekniikan yksikkö
Sidosryhmäseminaari Oulun seudun ammattikorkeakoulu Hakeminen vieraskielisiin koulutusohjelmiin Marjo Pääskylä, puh.
OULUN KORKEAKOULUJEN KANSAINVÄLISEN TUNNETTUUDEN LISÄÄMINEN OULUN KORKEAKOULUJEN KANSAINVÄLISEN TUNNETTUUDEN LISÄÄMINEN Hankkeen esittely päivitetty
Ajatuksia AMK-opintoihin valmentavan koulutuksen sisällöistä Metropolia / Riitta Metsänen.
Sosiaali- ja terveysalan yksikkö, Oulu
Luonnonvara-alan yksikkö 270 opiskelijaa 21 opettajaa yksikkö toimii Vallinkorvassa, Oulussa.
Valtakunnallinen seminaari , Helsinki Insinöörikoulutuksen kehittäminen - Haasteet ja yrityselämä - Insinöörikoulutus ja opettajuus.
12 / 2005 Oulun seudun ammattikorkeakoulu, Tekniikan yksikkö.
Oulun seudun ammattikorkeakoulu. Ammattikorkeakoulu suomalaisessa koulutusjärjestelmässä Oppivelvollisuuskoulutus Perusopetus Esiopetus Ylioppilas- tutkinnot.
3/2010. TIETOTEKNIIKKA (insinööri AMK) 3/2010 TIETOTEKNIIKKA Tyypillisiä tehtävänimikkeitä ovat > suunnitteluinsinööri > projekti-insinööri > järjestelmäasiantuntija.
Korkeakoulu pohjoisen Suomen tarpeisiin –7 850 opiskelijaa mukaan lukien n. 90 ulkomaista tutkinto- ja 180 vaihto-opiskelijaa n. 50 maasta aikuisopiskelijaa.
Luonnonvara-alan yksikkö 270 opiskelijaa 21 opettajaa yksikkö toimii Vallinkorvassa, Oulussa.
10 / 2006 Oulun seudun ammattikorkeakoulu, Tekniikan yksikkö.
Oulun seudun ammattikorkeakoulu Kulttuurialan yksikkö Yksikkö perustettu vuonna 1999 –Opiskelijoita 507 –Päätoimista henkilökuntaa 38 Koulutusohjelmat:
Kajaani Vuonna 1651 perustettu Kajaani on yksi Pohjois-Suomen vanhimmista kaupungeista Asukkaita n Monipuoliset harrastusmahdollisuudet.
Kajaani Kaikki mitä tarvitset on lähellä sinua! Monipuoliset harrastusmahdollisuudet Vimpelinlaakso, Kajaanihalli, Kajaanin liikuntapuisto,
Esittelyvideo Lapin AMK Opiskelijoita noin Henkilökuntaa noin 500.
SOSIAALI- JA TERVEYSALAN YKSIKKÖ Sosiaali- ja terveysalan yksikkö, Oulu.
Oulun ammattikorkeakoulu. Sosiaali- ja terveysalan yksikkö Oulu ja Oulainen.
Ammattikorkeakoulujen talous- ja hallintopäivät Rehtori Arto Karjalainen.
Kaivoshankkeen integrointi opetukseen Ammattikorkeakoulujen kielten ja viestinnän opettajien neuvottelupäivät –
Tekniikan koulutus OULUN AMMATTIKORKEAKOULU. Oamkista valmistuu informaatioteknologian, energian ja automaation, konetekniikan sekä rakentamistekniikan.
Eurooppaoikeus ja integraatiohallinto. Monitieteinen pääaine ●Opiskelija saa monipuolisen juridis-lingvistisen tieto-taidon vaativiin oikeudellista osaamista.
Tuuleta Osaamistasi Euroopassa  Työ- tai opiskelupaikan hakeminen ja osaamisen osoittaminen ulkomailla  Näin kokoat Europassin: mistä.
OTK infotilaisuus opinnoista lukuvuonna Dekaani Juha Karhu klo ls 10.
Opiskelijoiden vuosipalaute 2016.
Insinööri (AMK), biotalous Tutkinto on tekniikan ammattikorkeakoulututkinto ja tutkintonimike insinööri (AMK) Koulutusvastuu Koulutus sijoittuu.
Merja Öhman Kielten lehtori Karelia ammattikorkeakoulu
Infra-alan ammattikorkeakouluopetuksesta
Insinööri (ylempi AMK), ympäristötekniikan tutkinto-ohjelma
Restonomi (ylempi amk)
RAKENNUSMESTARI AMK, 210 OP, Infra-ala
Tradenomi, ylempi AMK Liiketoiminnan kehittäminen, 90 op
MILLE ALALLE LÄHTISIN?.
Agrologi (ylempi AMK) Maaseudun kehittämisen tutkinto-ohjelma, 60 op
Opinnäytetyö 15op , Erikoistumisprojekti 2 5op
Jari Kähkönen, koulutuspäällikkö
Tietotekniikan laitoksen suuntautumisvaihtoehdot
Metropolia Ammattikorkeakoulu
Kone- ja tuotantotekniikka
Osaaminen esille Europassilla
Esityksen transkriptio:

Kansainvälinen korkeakoulukampus - kauniilla paikalla merenrannalla

OULUN SEUDUN AMMATTIKORKEAKOULU RAAHEN TEKNIIKAN JA TALOUDEN YKSIKKÖ

Koulutusohjelmat Insinöörikoulutus – Tietotekniikan koulutusohjelma – Kone- ja tuotantotekniikan koulutusohjelma – Degree Programme in Information Technology Tradenomikoulutus – Liiketalouden koulutusohjelma – Tietojenkäsittelyn koulutusohjelma

Koulutusohjelmat - insinöörikoulutus Tietotekniikan koulutusohjelma Kone- ja tuotantotekniikan koulutusohjelma Degree Programme in Information Technology – 240 opintopistettä, 4 vuotta – tekniikan ammattikorkeakoulututkinto – tutkinnon suorittanut voi käyttää nimikettä insinööri (AMK)

Tietotekniikan koulutusohjelma Tietotekniikan insinööri suunnittelee, kehittää ja toteuttaa ratkaisuja, jotka –helpottavat arkipäivän toimintojamme –lisäävät hyvinvointiamme –tehostavat ja varmistavat teollisuus- ja toimintaprosesseja Tietotekniikan insinöörin työtehtävät voivat liittyä –tietokoneiden tai tietokonejärjestelmien kehitys- ja sovellustehtäviin –laitteissa oleviin tietokone- tai prosessorisovelluksiin (esimerkiksi kamerat, matkapuhelimet, pesukoneet, viihde-elektroniikan laitteet,...)

Tietotekniikan koulutusohjelman syventymisvaihtoehdot Mobiiliteknologiat –opintoihin suuntautumalla opit suunnittelemaan ja toteuttamaan tietoliikenteen ja automaation palveluratkaisuja. Keskeistä opinnoissa ovat sulautettujen järjestelmien ohjelmisto- ja laitteisto-suunnittelu, tietoliikenne- ohjelmistojen kehitysmenetelmät ja käytännön työkalut. Saat myös vahvan annoksen tietoliikennetekniikan ja elektroniikan tietoja ja taitoja, joita tarvitaan, kun toteutetaan sovelluksia päätelaitteisiin ja tietoverkko- palveluihin. Suuntautumisvaihtoehdosta valmistuvat tietotekniikka- insinöörit toimivat mm. kansainvälisen tietoliikenne- ja elektroniikka- teollisuuden (laitevalmistajat, operaattorit, ohjelmistoyritykset) ohjelmisto- ja laitteistosuunnittelu-, laatu-, tuotehallinta- sekä muissa asiantuntija- tehtävissä.

Tietotekniikan koulutusohjelman syventymisvaihtoehdot Tietoturvatekniikka –opinnoissa syvennytään tietoturvatekniikan eri osa-alueisiin kuten kulunvalvontaan, tietoliikenteeseen, langattomiin järjestelmiin, tietokantajärjestelmiin sekä ohjelmistoihin. Suuntautumisvaihtoehto antaa käytännönläheiset valmiudet toimia yrityksissä asiantuntijoina, suunnittelijoina ja tietoturvallisten sovellusten rakentajina.

Kone- ja tuotantotekniikan koulutusohjelma Koulutusohjelman tavoitteena on kouluttaa koneinsinöörejä, jotka edistävät osaamisellaan hyvinvointia, pitävät huolta ympäristöstään ja yhteiskunnasta. Koulutusohjelmasta valmistuu insinöörejä suunnittelu, valmistus-, tuotekehitys- ja tuotannonohjaustehtäviin. Koneinsinöörit sijoittuvat yritysten asiantuntija- sekä esimiestehtäviin.

Kone- ja tuotantotekniikan koulutusohjelma Kone- ja tuotantotekniikan koulutusohjelmassa opiskelija voi erikoistua seuraaviin opintokokonaisuuksiin: – valmistustekniikka – yrittäjyys – kunnossapito – materiaalitekniikka

Kone- ja tuotantotekniikan koulutusohjelma Muita keskeisiä opintokokonaisuuksia ovat mm. – materiaali- ja lujuusoppi – tuotantotekniikka – teollinen talous – projektitoiminta

Degree Programme in Information Technology MITÄ? Insinöörikoulutusta englannin kielellä. Opintojen sisältö on sama kuin suomenkielisessä koulutusohjelmassa. Erikoistumiskohteena on ohjelmointi. Englanninkielisen koulutusohjelman tavoitteena on kouluttaa insinöörejä erityisesti kansainvälisiin tehtäviin. MIKSI? Insinöörin työtehtävissä tarvitaan aina englannin kieltä työskentelipä hän sitten kotimaassa tai ulkomailla.

Degree Programme in Information Technology MITEN? Kaikki opetus englanniksi. Tutkintoon voi sisällyttää opintoja ulkomaisissa yhteistyöoppilaitoksissa ja harjoittelua ulkomailla. KENELLE TARKOITETTU? Käytännönläheisen oppimisen omakseen tuntevalle, kansainvälisistä työtehtävistä kiinnostuneelle, teknisesti huipputasoista oppimisympäristöä arvostavalle muuten vain mukavassa porukassa oppimisesta tykkäävälle.

Insinöörityö sovelletaan opittua tietoa ja etsitään uutta koulutuksen opinnäytetyö, joka tehdään lähes aina teollisuuteen / yritykselle verrattavissa diplomi-insinöörikoulutuksen diplomityöhön insinööritöitä tehty Raahen tietokonealan oppilaitoksessa jo vuodesta 1975

Koulutusohjelmat - tradenomikoulutus Liiketalouden koulutusohjelma Tietojenkäsittelyn koulutusohjelma – 210 opintopistettä, 3,5 vuotta – liiketalouden ammattikorkeakoulututkinto – tutkinnon suorittanut voi käyttää nimikettä tradenomi

Liiketalouden koulutusohjelma Koulutusohjelman tavoitteena on kouluttaa liiketalouden alan monipuolisia osaajia – vaativiin asiantuntijatehtäviin – esimiestehtäviin – yrittäjiksi Tradenomit toimivat yrityksissä ja muissa organisaatioissa mm. markkinoinnin, taloushallinnon, kansainvälisen kaupan tai henkilöstöhallinnon tehtävissä.

Liiketalouden koulutusohjelma – keskeiset opintokokonaisuudet Koulutusohjelman keskeisiä liiketalouden aihealuita ovat markkinointi taloushallinto johtaminen yrityksen kansainväliset toiminnot yritysviestintä ja kieliopinnot yritysjuridiikka kansantalous

Tietojenkäsittelyn koulutusohjelma Koulutusohjelman tavoitteena on tuottaa menestyviä osaajia voimakkaasti kasvavalle uusmedia-alalle erityisesti eBusineksen ja digitaalisen median alueelle. Lisäksi tavoitteena on kouluttaa asiantuntijoita sähköisen kaupankäynnin suunnitteluun ja toteutukseen Oracle-ympäristön Java- C- ja SQL-kielillä sekä digitaalisen median sisällöntuotannon ja järjestelmien kehittämiseen langattomien sovelluksien toteutuksessa. IT-tradenomit voivat olla mm. käyttöliittymä-, systeemi- ja ohjelmistosuunnittelijoita, tietokantaohjelmoijia tai projektipäälliköitä sekä sisällöntuottajia.

Tietojenkäsittelyn koulutusohjelman suuntautumisvaihtoehdot - digitaalisen median ja sähköisen liiketoiminnan sv. Digitaalisen median ja sähköisen liiketoiminnan suuntautumisvaihtoehto antaa valmiudet toimia sekä sisällön tuottajana digitaalisen median alueella että sähköisen liiketoiminnan ratkaisujen asiantuntijana.

Historiaa 1896 suomenkielinen naisseminaari Raaheen 1951 ensimmäiset seminaarin miesopiskelijat 1971 seminaari lakkautettiin 1971 vapautuviin tiloihin valtion omistama Raahen tietokonealan oppilaitos siirtyi Raahen kaupungin omistukseen liittyi Oulun seudun ammattikorkeakouluun - Raahen tietokonealan yksikkö insinöörikoulutus ja Raahen Porvari- ja Kauppakoulun tradenomikoulutus yhteisen hallinnon alle - Raahen tietokonetekniikan ja liiketalouden yksikkö Raahen tekniikan ja talouden yksikkö

Tekniikka plus talous on enemmän kuin kaksi - koulutusohjelmat joustavat molempiin suuntiin. Modernit oppimisympäristöt - ammattilaistason laboratoriot, yrityshautomo, insinöörityötoimisto, IT-parkki, harjoitusyritys... Ainutlaatuinen yhteistyökuvio - Pehr Brahe -ohjelmistolaboratorio yhdistää ammattikorkeakoulun, VTT:n ja yliopiston tutkimustoiminnan