Metallituotemaalaus 2 (Ajoneuvomaalaus)

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Periaatteet ja muutamia käyttöohjeita Yhteystiedot: Paronintie Turenki Ehdoton.
Advertisements

makramee-tekniikalla
Tehtävä 3: PowerPoint Heli Lämsä.
Kotisivukoulutus Kirjastotalo Metso Osa 2 Kuvan lisäys ja muokkaaminen.
0 Aloitussivu oppaat esittelevät pääosiot 2 Suomen kielen äännemaailma Ali 3 Matematiikka Ubah 1.0 Tietokoneen esittely Mai (audio + kuva) 1.1 Hiiriharjoitukset.
Tutkimme lähialuetta Joensuun normaalikoulun 9A jääkausiretkellä tutkimassa maastossa jääkauden merkkejä. Luokassa opiskeltu asia yhdistettiin retkellä.
SMART Board Interaktiivinen esitystaulu -> yhdistää perinteisen liitu- ja tussitaulun sekä tietokonekuvan Sormesi on hiiri! Laura Viljamaa 2011.
AKTIIVISEMPI ARKI Työpohjat oman arjen tarkasteluun.
Pumpulipupupussi.
Ompelukuvasarja laskosverhon valmistuksesta yksittäiskappaleena.
Korroosiomaalauksen perusteet
Tehtävä 3: PowerPoint Hans Laihia Hans Laihia.
Turvallisuussuunnitelma 2010 RA-SK Oy Marko Lahtinen.
Opintopolku.fi palvelu
Stratox Oy / HN / Oct 01 / for SiX1 määr arvi tavo kilp toim resu toim Strategia on yhteinen näkemys yrityksen suunnasta ja toimien yhteensovittaminen.
Tehtävä 3: PowerPoint Harjoitus.
Tehtävä 3: PowerPoint Toni Kääpä.
Tehtävä 3: PowerPoint Ville Julkunen.
Tehtävä 3: PowerPoint Mika Tuukkanen Mika T.
AKTIIVISEMPI ARKI Työpohjat työyhteisön arjen tarkasteluun.
Kuinka liittää sähköposti Fronteriin?
ASENNUSOHJEET. ASENNUSOHJEET Jalustan asennus Kaiva maahan sopivan syvyinen kuoppa siten, että jalustan ympärille jää noin 50 cm vapaata tilaa, näin.
Matematiikan yo-ohjeita Yleisohjeita  Laskimet ja taulukot tuotava tarkastettaviksi vähintään vuorokautta ennen kirjoituspäivää kansliaan.  Laskimien.
Kauneuden käytänteet HL-N. n Sama ryhmänohjaaja ensimmäisestä vuodesta kolmanteen vuoteen n Moduloitu opetus, jolloin yksi opettaja opettaa.
Digitaalinen kuvankäsittely
Lompakko mehupurkista.
Näsijärven kalastusalue Isännöitsijä Anne Kasanen
Treenin nimi ja tavoite: lämmittely
Esko ja Mauno tapaavat pihalla Esko tulee kuvaan oikeasta laidasta, pojat morjenstavat, Esko heilauttaa kättään ja Mauno nyökkää.
2. a. Pareittain esittele kirjoittamasi esittelyteksti ja valitsemasi lehtijutut. 2. b. Tarkastelkaa yhdessä valitsemianne lehtijuttuja ja merkitkää juttuihin.
Testaus Testaus Testauksella pyritään löytämään virheitä, jotka sitten korjataan. Yksittäinen testi on yleensä ohjelman suoritus (tietyillä.
YHTEINEN IDEOINTI. Mitä yhteisiä työpäivään liikettä lisääviä asioita jo teemme? Kirjatkaa keskeisimmät asiat ylös. Voisiko joitain näistä asioista.
Hedelmä- tai vihannespussi
Tehtävä 3: PowerPoint Ilkka Huttunen. Tämän tulee olla DIA 2. Tämä dia on nyt dia 1. ◦ Siirrä tämä dia siten, että siitä tulee dia 2. ◦ Lisää tähän esitykseen:
Susanna Raatiniemi VEP 13 C
Kotiin – Behind the Scenes
S ysteemianalyysin Laboratorio Aalto-yliopiston teknillinen korkeakoulu Ohjaamaton oppiminen– Heikki Vesterinen Optimointiopin seminaari - Syksy 2010 Ohjaamaton.
Tehtävä 3: PowerPoint Anneli Tirkkonen 4/2/2015Anneli Tirkkonen1.
…Raportit kuosiin… Näin teet sivunumeroinnin ja sisällysluettelon
Oma koti - osaprojekti Kohti sujuvampaa arkea. Mistä on kyse? Tavoitteena on, että pystymme täyttämään kasvavan asiakastarpeen järkevästi siten, että.
Suorien leikkauspiste
Tehtävä 3: PowerPoint Tomi Ilmonen. Ohjeistus Tämä on tehtävä 3: Power Point Etene tässä olevien ohjeiden mukaan. ◦ Älä ”hypi” eli käy kohta kohdalta.
Tehtävä 3: PowerPoint Jarmo Lautamäki. Tämän tulee olla DIA 2. Tämä dia on nyt dia 1. ◦ Siirrä tämä dia siten, että siitä tulee dia 2. ◦ Lisää tähän esitykseen:
Ongelmat on tehty ratkaistaviksi
KU1 / Akryylimaalaus ”KATSE”
SAUMALEVY Saumalevyn rakenne vaihtelee sen mukaan, onko se tehty havupuusta vai koivusta. Havupuusta levyt tehdään tasalevyisistä kappaleista, kun taas.
VIIRINAUHA tutorial. 1)Valitse kankaat Tee viirinauhaasi ainakin viisi kolmiota. Enemmänkin voit tehdä jos haluat. Mitä enemmän kolmioita sen pidempi.
Naamio.
PISTE- HITSAUS Toimintaperiaate Laitetyypit
Mitä koulupäivään liikettä lisääviä asioita jo teemme?
Oirekartoitin Asiakkaan käyttöohje.
Määritä särmiön tilavuus
Tehtävä 3: PowerPoint Maria Rahkola.
Kurssit lukion kolmantena vuonna
Avaruusgeometria.
Tarkoitus: Valmistaa rimoista halutun paksuinen massiivipuulevy ja samalla estetään puun luonnollinen vääntyminen.
Tehtävä 3: PowerPoint Jouni Koski.
Työnantaja: Näin haet korvausta työterveyshuollon kustannuksista verkossa 2018.
Kokeile uutta Celianetiä testiympäristössä
LISÄKILPAILUSÄÄNTÖMUUTOSESITYKSET
Leikkuulauta pystypuusta P. H..
Leikkuulauta pystypuusta P. H..
Vinkkejä juridiikan opiskeluun
Leikkuulauta pystypuusta P. H..
[Klubin nimi tähän] Jäsenkyselyn tulokset.
Autoilija saapuu liittymään valon ollessa punainen
Esityksen transkriptio:

Metallituotemaalaus 2 (Ajoneuvomaalaus) Tasoitusmenetelmät autokitillä Kanttien oikominen kitin avulla Työjärjestys korjausmaalauksessa Jari Välkkynen, 2.11.2010

Tasoitusmenetelmät autokitillä Kohteen vaurio sanelee kittaustyylin, loivan ja terävän vaurion tasoittaminen etenee eri tavoin; Loivemmassa vauriossa pyritään kittaamaan teräslastaa apuna käyttäen siten että hiottavaa ylimääräistä kittiä tulee mahdollisimman vähän -> pienempi työmäärä Terävämmässä vauriossa pyritään ensin täyttämään reunat ja vaurion pohja yleensä kumilastaa apuna käyttäen, jonka jälkeen näin ”loivennettu” vaurio kitataan samoin kuin loivempi vaurio Käytä käsityökaluja mahdollisimman pitkään aluksi, oppiaksesi oikean kittaus- ja hiontatavan. Hiomakoneella hioessa ei välttämättä opi oikeata hiontatapaa. Käsin hioessa tekijän on helpompi kontrolloida hiontatyötä.

Kanttien oikominen autokitillä Käytä apuna teräslastaa saadaksesi kantit ja pokkaukset suoriksi Yleensä kanteissa ja pokkauksissa on jonkinasteinen pyöristys, joka tehdään viimeisenä sitten kun on voitu tarkistaa kohteen suoruus. Ole kärsivällinen tehdessäsi pokkauksia ja kantteja uudelleen, nämä vaativat aluksi useita kittauskertoja onnistuakseen

Työjärjestys korjausmaalauksessa Hionta siten, että vauriokohta tulee hiottua reunoiltaan peltiä myöten puhtaaksi Jos kohteessa on havaittavissa ruostetta, kaikki ruostuneet kohdat hiotaan peltiä myöden puhtaaksi siten että ruostuneen kohdan reunoiltakin hiotaan puhtaalle pellille noin 2 cm alue Aloitetaan kittaaminen vauriosta riippuen joko lasikuitu- tai muovikitillä. Jos pellissä on esim. tinauksessa tai peltityössä jääneitä selviä reikiä, näihin voi myös laittaa koriliimaa siten että puristetaan liima onkaloihin, jolloin saadaan varmemmin reiät korjattua. Joissakin tapauksissa voi käyttää päällemaalattavaa korikorjauskittiä jopa isompienkin, ennen hitsausta vaatineiden vaurioiden korjaamiseen. Maalataan välittömästi kittaustöiden jälkeen ruosteenestomaalilla, jolloin ruostuminen saadaan pysäytettyä