FC LaPa D12 ja D13 Toimihenkilöt: JoJo Hannu Laamanen D12 ja D13

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Leppävaaran Pallo Valmentajakerho
Advertisements

Joukkueenjohtajan tehtävät Pajamäen Pallo-Veikot, PPV
FC Honka Akatemia U12 Kausi 2014.
Tervarit Juniorit Juventus 04 Vanhempainpalaveri
RPS.
Tikkurilan Palloseura
Talvikauden harjoittelu
POJAT 2003 VANHEMPAINPALAVERI
KJT E02 Vanhempainkokous , esityslista
Joukkue ja tukiryhmäpalaveri Keskustan ala-aste
JoJo:n tehtävät / Vesa Parttimaa JoJo:n tehtävät Laatukäsikirja s. 13 (
Fotboll SV P01 jalkapallo
Pelisääntökysely Kisa-Eagles kausi /2//13.
Vanhempainilta Blackbirds -00 Kausi Kausi
FCFJ P9900 siniset Vanhempainilta 8.3.
FC WILD VALMENNUSLINJA versio 2011/ Harjoitukset Taito, taito ja taito  Nopeudesta ei hyötyä jos ei taitoa, harjoitukset pallollisia Liikkuva.
GrIFK tyttöjalkapallon kehittämisprojekti GrIFK jalkapallo Seurassa Pelaajia 510, 16 ikäluokkaa ja 74 valmentajaa, joista tyttöjä/naisia 11 Tyttöjä.
Nuorten ohjaajien palaveri Muuramen Yritys ry Jalkapallojaosto
Loiskeen junioritoiminta
Seuratoiminnan kehittäminen
FC WILD P06 Eerikkilä 11/10/2014. Eerikkilä Agenda Joukkueen kuulumiset Valmennuksen uutiset Tasoryhmät Syksyn ja kesän ohjelma Tapahtumat.
FC Honka Haaste kausi 2015.
PEPO E11 Kausi 2014.
Tikkurilan Palloseura ry Jalkapalloa jo vuodesta 1958
Tuusulan Palloseuran P-09 vanhempainilta
Leppävaaran Pallo ry Kysely seuratoimijoille – yhteenveto tuloksista Loka-marraskuu 2011.
P06-joukkueen vanhempainilta
T04-05 vanhempainpalaveri 28.9
Fc Honka B4 Toimintasuunnitelma 2015
Syyskokous GrIFK Kauniaisten Jäähalli.
Tips Tykittäjät 02 Vanhempainilta
VANHEMPAIN KOKOUS Laaksolahden hallin kokoustila klo 9.00
E - AKATEMIA HJS E11 Sinivalkoinen
LePa P03 vanhempien kokous
FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma Kausi FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma 1.Pelaajat Pelaajaluettelo 2.Valmentajat Valmentajat/Yhteystiedot 3.Joukkueenjohtaja.
T YTÖT 00 ALOITUSPALAVERI KAUDELLE Jäähallin kokoustila.
Ohjeistus VJS Talvi-Liiga toimintaan VJS Talvi-Liiga 4v4.
T01-04 vanhempainilta pe Harjoitukset Sarjat Turnaukset Jalkapalloleiri Talous Ilmoittautumistilaisuus Muuta.
Vanhempain palaveri  Pelaajia 21 kpl  Kahdella joukkueella E2 aluesarjaan > kaikille tasaisesti peliaikaa  Toimii omana joukkueena, toinen.
EKS Ringettevisio Jäsenmäärän kasvattaminen n.10% kausi Miten?  yleinen näkyvyys Espoossa, hyvä taustatyö, toimiva seura ja ringettekoulu.
Vanhempien tapaaminen P05 Torstai Leppävaaran UP kahvio.
Vanhempien tapaaminen P05 Torstai Leppävaaran UP kahvio.
NuPS T03 Pelaajapalaveri Joukkueen NuPS T03 pelaajat
Kaarinan Pojat - 03 Kausi 2014 Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 Seuran ja P Arvot Lisätietoja.
Vanhempainilta LePa P Ohjelma Budjetti Toimihenkilöt Valmennus ja tapahtumat.
Korpilahden Martti En -03 KAUSI Sisältö Joukkueen ja vanhempien pelisäännöt Joukkueen Toimintasuunnitelma 2014 Joukkueen maksut Lisenssi asiat Varainhankinta.
724. Pelisääntökysely 10/23/15. Kysely urheilevan lapsen vanhemmalle 1. Laji?
“TPV C14/15 vihreä” Esitys uuden toimintamuodon aloittamisesta Tapio Laakso.
P09 Vanhempainilta Toimihenkilöt Joukkueenjohtaja : Ari Piiparinen Rahastonhoitaja: Kati Keränen Vastuuvalmentaja: Enni Leppälä Valmentaja:
MASU 08 VANHEMPAINPALAVERI
BJR / EKS / EPS C-juniorit Infotilaisuus Matinkylä
Tervetuloa P04 joukkueen vanhempainiltaan
KuPS -09 EDUSTUSJOUKKUE Vanhempainpalaveri.
Vanhempainkokous.
FC Honka akatemia Avoimet harjoitukset
LPS T04-06 Haaste VANHEMPAINILTA
Kaarinan Pojat - 03 Kausi 2014 Toimintasuunnitelma vuodelle 2015
PELAAJASIIRRON EETTISET SUOSITUKSET (nämä ohjeet perustuvat Palloliiton eettisiin suosituksiin) Perusperiaate nro 1: Emme estä sopimuksettoman, velvoitteensa.
P15 kausisuunnitelma Kausi
Eteläisen-alueen Aluemestaruus Turnaus HIK ja HIKU
VANHEMPIEN PELISÄÄNNÖT
OSPA AKATEMIAN HARJOITUSSUUNNITELMA KEVÄT 2016
TuWe T04-06 Vanhempainpalaveri
Pakkalan Palloseuran P-05/06 Vanhempainilta
MynPa 09 – kausisuunnitelma 2017
Agenda Erä C01 valkoinen vanhempainilta
GrIFK P
FC NOKIA ”Laadukasta tyttöfutista huipulle asti”
Paimion Haka uudet joukkueet T-P-11mpainpalaveri
MAALIVAHTIPELI ja MAALIVAHTIVALMENNUS
Esityksen transkriptio:

FC LaPa D12 ja D13 Toimihenkilöt: JoJo Hannu Laamanen D12 ja D13 Rahaliik. Tero Lyytikäinen D12 Nettivast. Mika Räihä FC Lapa   Valmennus Markus Laamanen D13 Simeon Walls D12 Ari Suonvieri MV-valmennus D12 ja D13 Huoltaja Maarit Eerikäinen D12

FC LaPa D 12 ja 13 Joukkueittemme pitkän tähtäimen tavoitteena on mahdollistaa pelaajien kasvaminen kansallisen tason kilpailutoimintaan.

FC LaPa D12 ja D13 FC LaPa tarjoaa: Mahdollisuuden harrastaa jalkapallon pelaamista pelaajan omalla tasolla. Kokonaisvaltaiseen kehittymiseen tähtäävää jalkapallovalmennusta (teknistä/taktista/ fyysistä) Oma-aikaiseen harjoitteluun kannustavaa ohjeistusta ja ilmapiiriä. Osaavaa MV-valmennusta.

FC LaPa D12 ja D13 FC Lapa tarjoaa Suunnitelmallista ja organisoitua joukkuetoimintaa sekä 9vs9- että 7vs7-piirisarjoissa. Harjoitukset talvisin 2…3 krt koulujen tai vast. saleissa. (mahdollisesti 1…2 krt/ kk sisähallissa). Kevät ja kesäaikaan tekonurmikentillä sekä Harapaisissa 3…4 krt/ vko. Harjoitukset viikolla ja ottelut pääosin la-su. FC LaPa pyrkii järjestämään kesän aikana D12 ja D13 ikäluokille yhteisen ”Kikkakoulun”

FC LaPa D12 ja D13 Mitä odotamme pelaajalta Intoa ja halua/ motivaatiota harjoitella jalkapalloa em. ohjelman mukaisesti. Harjoitteluun kuuluu siis kaikki toiminta (joukkuetapahtumat+oma-aikainen harjoittelu/pelailu+lenkit). Palloliiton ja Valon liikuntasuosituksien mukaisesti toimintaa olisi D12 ja D13 ikäluokissa 18/ vko (välituntiliikunta, joukkuetreenit,omat treenit, pelailut) Oma-aikaisessa harjoittelussa tulisi kiinnittää huomiota myös teknisiin ominaisuuksiin (taitokilpailutaso).

Fc LaPa D12 ja D13 FcLaPa odottaa vanhemmilta Halua tukea lapsen joukkueurheiluun kasvamista jalkapallon parissa. Yhdessä sovittujen joukkueen periaatteiden ja sääntöjen noudattamista. Lapsen tukemista hänen oma-aikaisessa harjoittelussa. Lapsen tukemista varuste-, matkustamis- ja tietotekniikkakysymyksissä. Seura- ja kausimaksujen maksamista ajallaan: Kustannustasoksi on suunniteltu seuramaksu 70 €/ v ja kausimaksuiksi joukkueelle 50 € + 50€ + 50€ (kevät+kesä+syksy). Palloliiton pelipassi on myös hankittava (40 €/ v), tällä poika saa ID-tunnuksen joka oikeuttaa pelaamaan Palloliiton sarjoissa. Em. maksut eivät sisällä varusteita, pelipassi-/ vakuutusmaksuja eikä matkakuluja ottelu- ja mahdollisiin turnauksiin niin kotimaassa kuin mahdollisesti ulkomailla.

Fc LaPa D12 ja D13 Tapahtumat Harjoituksia saa seurata harjoitusalueen ulkopuolelta.   Valmentajat ja joukkueen johto päättävät peliajan ja pelipaikat. Peliaika ”ykkösryhmässä D12” on ansaittava – osaamisella, kehittymisellä, osallistumisella ja yrittämisellä. Siirrot ryhmästä toiseen mahdollisia em. seikkojen pohjalta mahdollisia. Kaikille pyritään takaamaan vuoden aikana jalkapallollisen kehittymisen kannalta riittävästi peliaikaa. Yksittäisessä pelissä yhden pelaajan peliaika voi vaihdella 0…100% välillä. Valmentajat, joukkueen johto, vaihtopelaajat pelien aikana vaihtopenkillä, kaikki muut katsomossa. Kannusta …älä ohjaa pelaajia!

Fc LaPa D12 ja D13 Uusi pelaaja Ilmoittautumisprosessi Nettisivuilla on ilmoittautumis linkki, jota käytettävä. Kaikkiin kohtiin vastattava. Muualla pelannut Jos poika on pelannut aiemmin jossain toisessa seurassa rekisteröitynä pelaajana (ID-tunnus on viime vuoden aikana), tulee aiemmalta seuralta pyytää ”vapautus” Palloverkon kautta, jolloin vanha seura vapauttaa pojan ja siirto on mahdollinen (siirtomaksu ja kauden 2015 pelipassi tulevat maksettavaksi).

FC LaPa D13 (-02) ja D12 (-03) TERVETULOA VANHEMPAIN ILTAAN !