Kun ekaluokkalaiset ovat opiskelleet kuukauden lukiossa, tavan mukaan heidät vihitään lukiolaisiksi. Tänä päivänä heistä virallisesti tulee lukion oppilaita.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Taivas…. Miten pääsen sinne?.
Advertisements

Kenguru-matematiikkakilpailu
Jakson 3 lähestyessä. Tarkista valinnat Wilmasta • Ryhmiä ei vaihdeta kesken jakson. • Pidä huoli, että valitset riittävästi kursseja. • Jos haluat osallistua.
Lavian lukio.
Elettiin vuotta 2004, eräässä pienessä kaupungissa nimeltään Laholm, missä turvallisuudesta ei ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu.
Onpa outoa, miten asiat etenevät…
Naisena olemisen ihanuus! Loistava, tuntematon Naiskirjailija
Rohkeus toimia Keski-Suomen MS-yhdistys ry
Porin yksikkö 1 Opintotoimisto,Marja Karttunen TENTTIOHJESÄÄNTÖ.
Oletko VALMIINA OTTAMAAN HATKAT? MITÄ? KERRANKIN AMISTEN OMA TAPAHTUMA?!
Toimintaohjeet opelle
Moodlen ohje opiskelijoille
Useita vuosia sitten eräässä perheessä, aikana, jolloin rahaa oli vähän, isä rankaisi 5 vuotiasta tytyärtään, joka oli hävittänyt arvokkaan esineen.
Hannu Virtanen Selkokielen tarvearvio 2014
Erikois tietovisa Blondeille...
Elettiin vuotta 2002, eräässä pienessä kaupungissa, missä turvallisuudesta ei kaikilla ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu jätetty.
Oppimisen pelejä alakouluun
Suomen latu ry Marina Tuura.
Luetaan! Kota-projekti, Diat laati Maija-Liisa Halme-Briedis.
Hyvää Joulua! Sinun ei tarvitse odottaa jouluun asti…
Mikä asia voisi vaikuttaa näin koko kaupunkiin?
Mariamin tarina. Nimeni on Mariam ja olen 13 vuotta. Asun pienessä kylässä Ugandassa. Tykkään tehdä ruokaa oman puutarhamme antimista.
Kohti osallistuvaa toimintakulttuuria Oppilaskunnan, opettajakunnan ja vanhempainyhdistyksen yhteistyö Aleksanterin koulussa.
KANSALAISTAPAHTUMAVIIKKO TAMPEREELLA PÄÄN AVAUKSIA LAPSEN OIKEUKSIIN.
TAUOLLA TYÖKAVEREIDEN KANSSA
Shuffle reagointi Luetunymmär- täminen ymmärtäminen palaute itsearvio kuullun- rakenne- ja sanasto OSAT: lisätietoa Opi oppimaan lisätehtäviävälitodistus.
Viikko 14 (2. – ) Maanantai: (2.4.) -9B: Pankkivierailu (lähtö klo 9.45) Tiistai: (3.4.) -9.LK: Ammattistarttiin tutustuminen ilmoittautuneille.
Heinolan kaupungin opetussuunnitelma
Tässä kerron ja näytän, mitä minä olen tehnyt ATK tunnilla 9lk:lla.
YK:n lapsen oikeuksien sopimus (LOS)
Lasten suusta.
Daniel 7v Mooses on kaikkein kovin. Mooses pystyy kävelemään meren pohjalla. Allahilla on vaan lentävä matto.
VANAJAVEDEN OPISTON SÄÄNNÖT
Mitä profeetta Muhammed (r.h.k) sanoo (naisesta)?
Nummenpakan koulu.
Pedagogisen toimikunnan toisen kokouksen muistio
Toimivia ratkaisuja – monenlaisia ja tuottavia malleja ja onnistuneita urapolkuja on jo olemassa Maahanmuuttajataustaisen opiskelijan ohjaaminen ja tuki.
Piispanristin kouluun !
Idolien ja esikuvien rooli. Keskustelunaiheita. Tehtävät
ESIOPPILAASTA KOULULAISEKSI
Pispalan kirjastotalo Pispalan Pulterissa päätettiin perustaa Pispalan Kirjastoyhdistys. Kirjaston toiminta alkoi Ahjolassa ja se jatkui kaksi.
1. syyskuuta Tietojen päivä ensimmäinen koulupäivä
 Ke (6. palkin päättöpäivä) lyhyiden kielten kuunteluita koululla. Liiku siis hiljaa ja noudata opettajien ohjeita.  To Penkkaripäivä.
ROT
 Ilmoittautuminen uusintakuulusteluun wilmassa ”Tentit”-osiossa  Uusintapäivät: ja klo alkaen. Uusintakokeesi sijoitetaan.
Puhu parin kanssa. Täytyykö sinun opiskella tänään illalla
ATK-työt.
MITÄ TAPAHTUU 6. LUOKALLA? Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu Luokanopettajat täyttävät.
Mikael Agricola Mikael Agricola syntyi vuonna 1510 ja kuoli 9. huhtikuuta vuonna 1557 ja hänen kuolinpäivänsä on vakiintunut liputuspäivä. Keskiajalla.
UUSIVUOSI / Uutenavuotena suomalaiset juhlivat ystävien ja/tai perheen kanssa ja juovat kuohuviiniä. He syövät perunasalaattia ja.
Kappale 8: Onnea uuteen kotiin!
Suomi 2B Häät Millaiset ovat traditionaaliset häät sinun kotimaassa/kulttuurissa? Milloin häitä juhlitaan? Ovatko häät kirkossa vai maistraatissa.
Kristinusko Juutalaisuus Islam
Sanatyypit ja sijamuodot.
4. MONO-päivä Klo
Salibandy.
Koulu-kirjasto-yhteistyön vuosikello
Tammikuu Joulukuu Helmikuu Marraskuu LUKUVUOSI Maaliskuu
Tammikuu Joulukuu Marraskuu Helmikuu Lokakuu LUKUVUOSI
Tammikuu 2010 MAANANTAI TIISTAI KESKIVIIKKO TORSTAI PERJANTAI LAUANTAI
Lukiossa on tärkeää saada hyviä arvosanoja.
Tammikuu 2010 SUNNUNTAI MAANANTAI TIISTAI KESKIVIIKKO TORSTAI
Tammikuu Joulukuu Helmikuu Marraskuu LUKUVUOSI Maaliskuu
Elokuu 2009 MAANANTAI TIISTAI KESKIVIIKKO TORSTAI PERJANTAI LAUANTAI
Alakoulusta yläkouluun Vanhempainilta
Voit tulostaa tämän mallin ja käyttää sitä seinäkalenterina
Erityisluokalla opiskelevan lapsen 7. luokalle siirtyminen
Huhtikuun päivämääriä rohkeus ja rehellisyys
Kierrättäminen on helppoa ja tärkeää! Hei!.
RUOKAKASVATUKSEN VUOSIKELLO
Esityksen transkriptio:

Kun ekaluokkalaiset ovat opiskelleet kuukauden lukiossa, tavan mukaan heidät vihitään lukiolaisiksi. Tänä päivänä heistä virallisesti tulee lukion oppilaita.

Ensimäisestä päivästä maaliskuuta koulussamme lisääntyy paljon lukevia lapsia. Se tarkoittaa, että aapinen on luettu loppuun ekaluokkalaiset perehtyvät vakaviin oppikirjoihin.

22. marraskuuta vuonna 1963 perustettiin lukio №17. Lukion ensimmäisenä rehtorina oli Vera Zaitseva. Vuonna 1967 Pavel Corganista tuli lukion rehtori. Hän teki valtavan panoksen koulumme kehitykseen ja toimi koulussa 29 vuotta. Koulumme nimettiin hänen kunniaksi. Viime vuonna koulu täytti 50 vuotta.

Alakouluun sijoittuu koko kaupunki. Se sai nimen Aurinkoinen kaupunki. Se on kaupunki, jossa elää alakoulu. Kuten muissakin kaupungeissa siinä on hallinto, joka keksii erilaisia ​​ tehtäviä, kilpailuja ja pelejä.

Tämän kilpailun keksi auringosen kaupungin hallinto. Siihen voi osallistua mikä tahansa tyttö. Tässä kilpailussa arvioidaan kauneutta, älykyyttä, lahjakkuutta ja kekseliäisyyttä.

Joka vuosi koulusamme järjestetään eri aiheisia juhlia. Tämänkin juhlan keksi auringoisen kaupungin hallinto. Kaikki opiskelijat piirtäävät kuvia ja sitten niitä ripustetaan koulumme seinille. Piirustukset koristavat koulun, antavat upean näkymän koululle.

Tämä juhla järjestetään huhtikuussa. Me poistamme roskat, lehdet ja ruohot koulun alueelta ja lähiympäristöstä.Työn lopussa talkoihin osallistuneille annetaan pieni lahja: pala karkkia tai suklaata.

Tätä juhlaa vietetään maaliskuussa. Juhlan aikana ei saa ikävöidä, pitää olla iloisina. Laskiaisena syödäään lettuja ja leikitään. Juhlapäivänä voit ansaita karkkeja.

Tämä juhla pidetään 2. marraskuuta. Kaikki Auringoisen kaupungin asukkaat juhlivat kaupungin syntymäpäiväänsä. Kissälli- katu valmistaa ystävyysviestejä, Mestereidenkatu valmistelee koristeita ja ripustelee ne ympäri kaupunkia, ja kadun ammattilaiset valmistelevat konserttiohjelmaa. Auringoisen kaupungin hallinnolla on muuta tekemistä. Kuten sanoin auringoisessa kaupungissa on 4 katua. 1:sen luokan katu on Uudisasukkaidenkatu, toisen luokan katu on Kisällikatu, 3:nnen luokan katu on Mestareidenkatu, ja 4:nnen luokan katu on Ammattilaistenkatu.

Koulussamme on ihana perinne loppettaa tärkeä vaihe kouluelämässä tansseilla. Tavallisesti alakoulun tanssiaisia vietetään 29. toukokuuta ennen kesälomaa. Tänä iltana pojat ovat erittäin kohteliaita ja tytöt erittäin kauniita. Viimeisen luokan tanssiaiset pidetään kesäkuussa.