Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Piispanristin kouluun !

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Piispanristin kouluun !"— Esityksen transkriptio:

1 Piispanristin kouluun !
Tervetuloa kasvamaan ja oppimaan Piispanristin kouluun ! Vihreä lippu Koulumme on saanut Vihreän lipun pysyvän käyttöoikeuden toukokuussa 2003.

2 Illan ohjelma 20.5.2003 Tutustuminen kouluun Alkusanat ja johdanto
rehtori Hannu Rautanen Ekaluokkalainen ja koulun aloitus vararehtori Maritta Tammio Kouluterveydenhoito kouluterveydenhoitaja Minna Jokinen Koti- ja kouluyhdistyksen puheenvuoro isä Simo Suominen Iltapäiväkerhon puheenvuoro kerhon ohjaaja Pia Backman Tutustuminen kouluun läsnäolevat opettajat Tilaisuus päättyy klo 20.

3 Ekaluokkalaisia 67 oppilasta Ekaluokat 1 A 22 oppilasta
1 B 22 oppilasta 1 C 23oppilasta

4 Ekaluokkalaisen elämäntaival
syntymä 2003 Piispanristin koulu alkaa Piispanristin koulu - itu hyvälle elämälle 2009 siirtyminen ”yläasteelle” 2012 lukio tai ammattiopinnot 2015 ylioppilas tai työelämä 2022 vakituinen työ 2033 oma lapsi Piispanristin kouluun vuotisjuhlat 2060 eläkkeelle vuotisjuhlat

5 Millainen on maailma vuonna 2020 ?
Mitä odotamme vuodelta 2030 ? Jospa voisimme tietää, millainen maailma on tulevaisuudessa ? Opettaisimme lapsille niitä asioita, joita todella tarvitaan onnelliseen ja hyvään elämään.

6

7 yhteistyökykyinen, erilaisuutta arvostava,
Piispanristin koulun päämääränä on oppilas, joka on yhteistyökykyinen, erilaisuutta arvostava, kansainvälisesti toimiva, ympäristöä suojeleva oppimisesta innostunut ja vastuuseen kasvanut.

8 Kolme kuukautta aikaa…
saada ekaluokkalainen oppimaan perusasiat, jotta hän osaa kulkea kouluun osaa pukeutua huolehtii tavaroistaan tulee toimeen toisten lasten kanssa hyväksyy, että aikuinen määrittelee sen, mitä kulloinkin tehdään ei hermoile turhia – koulussa on jännää ja hauskaa !

9 Lukuvuosi 420 oppilasta opettajaa koulutyöntekijää iltapäiväkerhoa 18 luokkaa

10 Mistä löytyy tietoa koulusta ?
Kotisivu:

11 Koulu alkaa tiistaina klo 9 Oppilasluettelot tulevat ovilasiin muutamaa päivää ennen koulun alkua. Kaveritoivomukset jätetään tänään rehtorille tai opettajille. Ekaluokat muodostetaan lopullisesti elokuun alussa.

12 rakkautta ja rajoja – tänään, huomenna ja aina.
Anna siis lapsellesi aikaa, tukea, rakkautta ja rajoja – tänään, huomenna ja aina.

13 Tervetuloa tekemään kanssamme lapsille hyvää tulevaisuutta
Tervetuloa tekemään kanssamme lapsille hyvää tulevaisuutta ! Piispanristin koulun väki


Lataa ppt "Piispanristin kouluun !"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google