TIIRATAAN TULEVAISUUTEEN JYTY JYVÄSKYLÄ RY. Jyty Jyväskylä ry Jyty Jyväskylä ry on kasvuhakuinen yhdistys ja varmistaa näin vahvan edunvalvonnan. Yhdistys.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Tuorein tieto • hyödyllisimmät ideat arvokkaimmat kontaktit.
Advertisements

TEAM Teollisuusalojen ammattiliitto ry
Yli 94-vuotta yrittäjyyden puolesta
Akavan Erityisalat Opiskelijatoiminta TAKUn koulutuspäivä
Tietoyhteiskunnan asialla vuodesta Tietotekniikan liitto lyhyesti • Valtakunnallinen ja puolueeton ICT-alan asiantuntija Suomessa • Jäseninä n.
TEKNIIKAN JA TIEDON TOIMIHENKILÖT TTT RY
Akavan Erityisalat on kulttuurin, hallinnon ja liike-elämän asiantuntija- ja esimiestehtävissä toimivien ja niihin valmistuvien opiskelijoiden etujärjestö.
Tervetuloa Osakesäästäjien Keskusliittoon!
Orionin Ylemmät Toimihenkilöt OYT ry
Mikä? •Matemaattis-luonnontieteellisten alojen ammattilaisia yhdistävä ja edustava ammatillis-aatteellinen järjestö. •Tavoitteena edistää matemaattis-luonnontieteellisten.
T AKU RY Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö Riina Virkkunen Järjestö- ja kehitysvastaava.
JHL:n sähköiset palvelut
Mannerheimin Lastensuojeluliitto. MIKÄ MLL? • Valtakunnallinen järjestö, joka toimii lasten, nuorten ja lapsiperheiden oikeuksien ja etujen hyväksi •
Suomen Siivoustekninen Liitto ry
SEPA Ohjelma 12.00Lounas, kahvit ja ilmoittautuminen 13.00Tervetuloa - ESATKY, ITKY ja Tietotekniikan Liitto tänään Antti Pellinen, Tikura Oy 13:05Sähköinen.
Tulevaisuus käsissä. Joka päivä. - ammattilaiset lasten arjessa.
Tervetuloa seniori- opettajaksi!
Kuumat oltavat? … kaikissa liemissä ei tarvitse kiehua itse.
STEKAN YKSITYISEN SEKTORI
Eläkkeelle siirtyminen
STEKAn valtiosektori Puheenjohtaja Pasi Vallivuori GSM pasi.vallivuori(at)coachmasters.fi.
Tehnyt:Juho ja Aaro. Jäsenedut 0 Työehtosopimus on tärkein ammattiliiton jäsenyyden tuoma etu. Sillä sovitaan mm. mitä työstä kuuluu maksaa.,
YHTEISTYÖSSÄ ON VALOVOIMAA
LinkedIn yritystoiminnan tukemisessa Kiravo-projekti 2012 Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
TTL Sosiaalisessa mediassa
(Yhdistyksen oma logo tähän)
Keski-Suomen ry Toimintasuunnitelma 2012.
Suomen laivaninsinööriyhdistys Laradi ry PL283, TURKU Suomen laivainsinööriyhdistys Laradi ry Yhdistysesittely.
Toimintasuunnitelma 2011 Keski-Suomen ry. Missio edistää naisyrittäjyyttä sekä parantaa naisyrittäjien kannattavan toiminnan yleisiä edellytyksiä omalla.
Seuratoiminnan kehittäminen
Ann Selin Parempi Suomi-seminaari Työntekijän asema tulevaisuuden työelämässä Puheenjohtaja Ann Selin.
STEKA RY TOIMII SOSIAALI-, TERVEYS- JA KASVATUSALOILLA TYÖSKENTELEVIEN JÄSENTEN AMMATILLISENA EDUNVALVOJANA Edunvalvontaa vuodesta 1947.
Suomen Latu Liity – se kannattaa. Suomen Latu on ulkoilun kattojärjestö Suomen Latu on retkeilyn edistäjä, ulkoilun asiantuntija ja kaikille avoin järjestö.
Tervetuloa Osakesäästäjien Keskusliittoon!
Suomen Kiinteistöliitto Kiinteistönomistajien edunvalvoja ja alan asiantuntijaorganisaatio. Kiinteistöliitto pyrkii siihen, että ihmisillä olisi viihtyisiä.
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Vuonna 1970 perustettu puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö. Yleishyödyllinen ja puolueeton.
Onko siivous ammatti? Ei, siihen joudutaan, kun ei pystytä tai osata muuta! Näin ajateltiin vielä vuonna 1969! Kunnes joukko viisaita ihmisiä kokoontui.
Terveystieteiden akateemiset johtajat ja asiantuntijat ry.
95 vuotta yrittäjyyden puolesta!. Suomen Yrittäjät - Yrittäjien oma järjestö Paikallisyhdistykset Aluejärjestöt Toimialajärjestöt Luottamushenkilöt.
Jäsentyytyväisyystutkimus 2008 Palvelujen käyttö ja tärkeys.

1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Vuonna 1970 perustettu puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö. Yleishyödyllinen ja puolueeton.
Tehy Ifin ja Tehyn välinen sopimus velvoittaa meitä tiedottamaan Tehyläisiä heidän eduistaan.
Ilo toimia yhdessä! Sihteeriyhdistys – Sekreterarföreningen ry
 Suomen Syöpäsairaanhoitajat perustettu vuonna 1986, edistämään syöpäpotilaita hoitavien sairaanhoitajien ammatillista osaamista.  Yhdistyksemme tukee.
Mitä yhteistä on luottamusmiehellä ja Zalandolla? Tukholma
TOIMINTASUUNNITELMA 2017 Hallituksen ehdotus
Sihteeriyhdistys – Sekreterarföreningen ry
Jäsenhankinta 2017.
YHTEISTYÖSSÄ ON VALOVOIMAA
Tervetuloa töihin! Hyvää kesää työn merkeissä!
Kassos ry.
JYTY KUULUU LÄHELLE JA KAUAS
TIIRATAAN TULEVAISUUTEEN JYTY JYVÄSKYLÄ RY
JHL:n jäsenedut 2017.
Jäsenhankinta ja –huolto 2018
Satakunnan alueryhmä 2017 – 2018
Suun terveydenhoidon ammattiliitto STAL ry
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Jäsenhankinta ja –huolto 2018
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Yhdistysten kannusteet
Mikä on Member+? Member+ on uusi akavalaisten liittojen omistama jäsenetupalvelu Kohderyhmänä yli korkeasti koulutettua akavalaisten liittojen.
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Yli 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Yli 6000 jäsentä
Jäsenhankinta ja –huolto 2019
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Esityksen transkriptio:

TIIRATAAN TULEVAISUUTEEN JYTY JYVÄSKYLÄ RY

Jyty Jyväskylä ry Jyty Jyväskylä ry on kasvuhakuinen yhdistys ja varmistaa näin vahvan edunvalvonnan. Yhdistys on perustettu ja tällä hetkellä yhdistyksessämme on noin 850 jäsentä, joista työssäkäyviä noin 650. Jäsenmaksumme on 1,25 % ennakonpidätyksen alaisesta palkasta ja se sisältää yhdistyksen, liiton ja työttömyyskassan jäsenmaksun. Euromääräinen jäsenmaksu on 5 € / kk. Jyty Jyväskylä ryPääluottamusmies Kalevankatu 4Raija Miettinen Jyväskyläp

Jyty Jyväskylä ry:n edut ja vapaa- ajantoiminta jäsenistölle Edullisia ostos-, teatteri-, konsertti- ja risteilymatkoja. Luentoja ja te toja sekä eriaiheisia parin tunnin kursseja. Yhdistyksen kevät- ja syyskokoukset. Tarjouksia hemmotteluun yms., yhteistyösopimus Jalka- ja kauneushoitola Bellissiman kanssa. Nuorisotoimintaa alle 36-vuotiaille jäsenille. Tukea liiton järjestämien tilaisuuksien osallistumismaksuihin. Jyty Jyväskylä ry:n järjestämistä tilaisuuksista ja tapahtumista kerrotaan jäsentiedotteissa, jotka lähetetään jäsenille sähköpostitse. Muista ilmoittaa Raijalle mikäli sähköpostiosoitteesi muuttuu.

Jyty Jyväskylä ry:n toimihenkilöt Puheenjohtaja Varapuheenjohtaja Ulla Pietiläinen-Söderholm Minna Puoliväli Sihteeri Jäsenasiainsihteeri Sirpa Orava Kirsti Karuaho TiedotussihteeriKoulutussihteeri Päivi Hyvönen Kirsi Koskensilta NuorisovastaavaRahastonhoitaja Hanna-Mari Savolainen Anu Pekkanen Pääluottamusmies Raija Miettinen Liity joukkoomme täyttämällä lomake sivulla Voit liittyä myös jos työskentelet osa-aikaisena tai sinulla on määräaikainen työsuhde.

KAS, MEILLÄHÄN ON SAMA MATKA JYTY JYVÄSKYLÄ RY

Yleistä JYTY on julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliitto, joka ajaa etujasi työelämässä. Jäsenet työskentelevät kunnan, kuntayhtymän, seurakunnan ja yksityisen sektorin palveluksessa. Jytyllä on pitkät perinteet edunvalvonnasta, jo vuodesta Liiton jäseniä on jo noin Yhteistyössä on valovoimaa! Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliitto Jyty ry Asemamiehenkatu Helsinki

Jytyn perusturvaedut Luottamusmiehen palvelut ja työsuhdeneuvonta käytettävissäsi. Yhdistys edustaa sinua neuvottelupöydässä ja yhteistoimintaryhmissä. Palvelussuhteeseen liittyvissä asioissa maksuton oikeusapu ja lainopillinen neuvonta. Ammattihenkilön vastuu- ja oikeusturvavakuutus If-Vahinkovakuutusyhtiössä. Vapaa-ajan tapaturma- ja matkustajavakuutus If-Vahionkovakuutusyhtiössä. Turvan lomautus- ja työttömyystilanteissa Lisää liiton jäseneduista osoitteesta

Jytyn etuja Jyty-lehti, monipuolinen jäsenlehti 10 kertaa vuodessa. Jytyn kalenteri, jossa paljon tietoa jäseneduista ja palvelusuhteen ehdoista. Kurssitarjontaa omaan edunvalvontaan. Tukea opiskeluun Aktiivi-instituutissa sekä apurahoja ammatilliseen täydennyskoulutukseen. Edullista vakuutusturvaa Ryhmäsampo Primus-vakuutukseen If-Vahinkovakuutusyhtiöstä. Edullisia mökkilomakohteita: Levi, Ruka, Rönnäs ja Tahko. Liiton järjestämät syys- ja talvipäivät. Jyty-tuotteita edullisesti osoitteesta

Muita etuja Jytyllä on yhteistyösopimukset Nordean ja Osuuspankkiryhmän kanssa. Jyty on yksi VVO:n omistajista, joten sinulla on oikeus hakea heiltä vuokra-asuntoa. Polttoainealennuksia Teboil-huoltamolta. Eckerö Line, Tallink Silja Oy:n sekä Viking Line tarjoavat Jytyn jäsenille edullisia laivamatkoja Majoitusetuja useilta hotelliketjuilta. Oikeus hakea tuettuja lomia. Otavamedian jäsenetuna voit tilata edullisesti lehtiä itsellesi tai lahjaksi. Tyk-valmennusta Jytyn kotipalveluhenkilöstölle sekä toimisto- ja hallintopalveluhenkilöstölle. Bluebiit –tablettietokoneet edullisesti. Tarkempaa tietoa liiton tarjoamista eduista osoitteesta Sivuilla myös vaihtuvia ns. äkkilähtö-etuja

Jos opiskelet Jytyn edustamiin ammatteihin, niin voit liittyä Jytyn opiskelijajäseneksi. Jäsenyys on maksuton. Lisätietoja opiskelijajäsenyydestä osoitteesta

YHTEISTYÖSSÄ ON VALOVOIMAA JYTY JYVÄSKYLÄ RY