Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Mikä on Member+? Member+ on uusi akavalaisten liittojen omistama jäsenetupalvelu Kohderyhmänä yli korkeasti koulutettua akavalaisten liittojen.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Mikä on Member+? Member+ on uusi akavalaisten liittojen omistama jäsenetupalvelu Kohderyhmänä yli korkeasti koulutettua akavalaisten liittojen."— Esityksen transkriptio:

1

2 Mikä on Member+? Member+ on uusi akavalaisten liittojen omistama jäsenetupalvelu Kohderyhmänä yli korkeasti koulutettua akavalaisten liittojen jäsentä Edut ovat käytössä vain kyseisten liittojen jäsenille Palvelun markkinointi tapahtuu yhteistyössä kaikkien 36 jäsenliiton markkinointiorganisaatioiden kanssa Palveluun otetaan vain etuja jotka ovat oikeasti kiinnostavia kyseiselle kohderyhmälle

3 Miten mukaan? Kaikki palveluun otettavat edut käsitellään member+ ohjausryhmässä Toimita meille vapaamuotoinen kuvaus edusta mitä haluatte tarjota akavalaisille jäsenetuna. Kuvauksen voi lähettää osoitteeseen Ohjausryhmän hyväksyttyä ehdotuksenne tarvitsemme teiltä Lyhyen kuvaustekstin tuotteestanne/palvelustanne sekä tarjoamastanne edusta Vähintään yhden fiiliskuvan Kuvan leveys 1200px. Ei tekstiä kuvaan (Sivusto rajaa kuvaa esityskohdan mukaisesti joko sivuilta tai ylhäältä & alhaalta, joten tekstit rajautuvat osittain ulos) Ohjeet edun lunastamiseksi Logon Voitte katsoa esimerkkiä muiden etujen esittelyistä sivustollamme

4 Sivustovierailut tammi-helmikuu 2018

5 Yhteystiedot p


Lataa ppt "Mikä on Member+? Member+ on uusi akavalaisten liittojen omistama jäsenetupalvelu Kohderyhmänä yli korkeasti koulutettua akavalaisten liittojen."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google