Jyväskylän yliopisto tänään  maan suurimpia  maan tuloksellisimpia  maan valtakunnallisin opiskelijoiden taustalta  16 400 opiskelijaa 85 maasta 

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Roosa nauha 2014 Tuuli Lahti.
Advertisements

1 VUXENUTBILDNINGEN Sfa-medicin Sfa-medicin
Ylioppilastutkinto Vieras kieli Reaalikoe Toinen kotimainen kieli
LAPIN KUNTATALOUS LAPIN LIITTO Kuntataloustutkija Ella Rautio-Kuosku Heinäkuu 2006.
Tutkinto järjestetään jokaisen aluekeskuksen alueella, jolle ilmoittautuu ryhmiin tarvittava määrä oppilaita AY-TUTKINNON 2014 ILMOITTAUTUMISET ON KÄYNNISSÄ.
UNIVERSITY OF JYVÄSKYLÄ Eero Tourunen 2003 Projektin johtaminen -opintojakso Yliopiston ja yritysten projektiyhteistyö.
1 EU:n tuki ystävyyskuntatoiminnalle 2006 ehdotuspyyntö ja tulevaisuuden perspektiivit Helsinki, Risto Raivio johtava hallintovirkamies.
Sukunimi Etunimi Osoite PostinumeroPostitoimipaikka Syntymävuosipoikatyttö Paidan koko SM Koulu Ruoka-allergiat/sairaudet Urheilukoulu
ISOverstaan kouskuttamispäivä
Kesän kisat •Kaikkiin kilpailuihin ilmoittaudutaan omatoimisesti kautta (pois lukien viestit ja seuraottelut)
HTK-opiskelijoiden aloitustapaaminen Hämeenlinna HTM Riina Keskinen.
Johdatus tutkimusmetodologiaan
”Määrittää ihmisen yksilönä”
Portal-ohje opiskelijoille. 2 Kirjaudu sisään tunnuksella ja salasanalla. Portaliin kirjauduttaessa käytetään samoja tunnuksia kuin muihin VAMKin IT-järjestelmiin.
AVARTTI - nuoret sen tekevät! M-SK/00. TOIMINTA-AJATUS Tarjota haasteita nuorten kehitykselle ja tukea heidän kasvuaan yhteiskunnan jäseneksi. M-SK/00.
Tikkurilan Palloseura
Lounais-Suomen Partiopiirin piirileiri
PUKINMÄEN PERUSKOULU.
Vakuutusmaksutulon jakauma
1 MARKKINAKATSAUS RAHASTOPÄÄOMA SUOMALAISISSA SIJOITUSRAHASTOISSA.
Urhean yläkouluverkosto Olympiastadion Asko Härkönen Suomen Olympiakomitea.
KILPAILUT 2014.
"Mitä sitä turhaan rehkimään" - Miten saamme nuoret osallistumaan ja liikkumaan? Nuoren Suomen työseminaari Pauli Miettinen.
Vapaa-aikaohjaajat puh huoneesta 791/tai ma , ti , ke 8-20, to 10–20, la 9-18, su 9-17! Muutokset vapaa-aikaohjelmissa ovat.
 Johdanto  YouTube  YouTuben hyödyntäminen  Yhteenveto.
JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Informaatioteknologian tiedekunta Ihmisläheistä informaatioteknologiaa.
METKA liikuntapalvelut
Oulun aikuislukio 2014.
Kaupunki työnantajana
Tietojenkäsittelytieteen laitos Helsingin yliopisto
Vakuutusmaksutulo yhteensä 9,1 mrd € Työeläkevakuutusyhtiöiden markkinaosuudet 2007.
KANSAINVÄLINEN HARJOITTELU OSANA OPINTOJA Bolognan vanavedessä – seminaari, Turku Helli Kitinoja Kansainvälisten asiain päällikkö Seinäjoen ammattikorkeakoulu.
Näin järjestät tapahtumia ja koulutusta ViSiOn kanssa Ville Ylikahri
Elinkeinopoliittinen mittaristo 2014
Markkinointiviestinnän panostusten kehittyminen vuonna 2006 vuoteen 2005 verrattuna SALDO % 43% 33% Kuva 1 Mainosbarometri.
Harrasteliikuntatuote Poweraction Nuorten liikuttamista vuodesta 2003 Liikuntapalvelukeskus Blomberginaukio 4, Turku Lasten ja nuorten.
Tänään - Vaihto-info, Jani Haapakoski - Sivuaineista * Sivuaineet tutkintorakenteessa * Mitä vaihtoehtoja sivuaineissa on * Miten sivuaineiden opinto-oikeutta.
Kokkolan yliopistokeskus Chydenius
Lahden Ahkera harrasteliikunta toimintakertomus
Sotungin etälukio Täydennä päivälukion opiskelujasi etäkursseilla.
Tampereen aikuislukion etälukio Jaana Leppä vt. rehtori Tampereen aikuislukio Tampereen aikuislukio.
1 yli miljoonan suomalaisen kansalaisjärjestö liikuntajärjestöjen palvelu-, yhteistyö- ja kattojärjestö tärkein tehtävä on liikunnan ja urheilun.
POHJANMAA ”Uuden energian Pohjanmaa - Energiaa huippuosaamisesta, monikulttuurisuudesta ja vahvasta yhteisöllisyydestä”.
Tiedotustilaisuus erillisiin erityisopettajan opintoihin hyväksytyille Tiistai klo Käyttäytymistieteellinen tiedekunta Opettajankoulutuslaitos.
JOUKKUEJELPPI Harjoittelukulttuurin kehittäminen Mäntyharjun Virkistyksessä.
Hanke pähkinänkuoressa
Haussa käytettävä tutkinto ja hakeminen Mikäli hakijalla useampi tutkinto, hän voi valita seuraavista parhaan pistemäärän tuottavan vaihtoehdon: a)Ylioppilastutkinto.
Viikko 3 (14. – ) Maanantai: (14.1.) -3. JAKSO ALKAA Tiistai: (15.1.) -9.LK: Tutustuminen II-asteen oppilaitoksissa klo 9-15 Keskiviikko: (16.1.)
Lukujärjestys Kevät 2015.
Mistä voit anoa hyväksilukuja? muissa oppilaitoksissa suoritettuja kursseja aktiivinen koulun ulkopuolinen toiminta: esim. järjestö-, kulttuuri-, ohjattu.
SOSIAALI- JA TERVEYSMINISTERIÖ Onnistuvat Opit –juurruttamishankkeen päätösseminaari Riitta Säntti Neuvotteleva virkamies.
Peda-forum –päivät Opetuksen kehittäminen Helsingin yliopiston strategia Opetuksen ja opintojen kehittämisohjelma.
Rikos- ja riita-asioiden sovittelu 2012/Tilastoraportti 15/20131 Rikos- ja riita-asioiden sovittelu 2012 Aune Flinck, Tuula Kuoppala ja Salla.
1. Missä vietät joulun useimmiten?. 2. Missä viettäisit joulun mieluiten?
Sidosryhmäseminaari Koulutussuunnittelija Kaarina Närhi - Avoin ammattikorkeakouluopetus ( - Ylemmät ammattikorkeakoulututkinnot.
ITKY104 IT kaikkialla, 2 op Alku- ja perusinfo
Oodi-päivät Oodin käyttöönotto tiedekunnan näkökulmasta Tuija Komssi Eläinlääketieteellinen tiedekunta.
VARHAISKASVATUKSEN LIIKUNTASUOSITUKSET
ROT Lyseon lehti kaipaa toimittajia ja uutta nimeä! Katso marraskuun Jorma-lehti lyseo.mobie.fi/zine/32/cover. lyseo.mobie.fi/zine/32/cover.
SHAMAN-projekti Projektiryhmä Ohjaajat Tilaaja Marko Andersson
ROT Lukkareiden teko alkaa 7.4. oman koulun tarjottimelle. Muille kouluille ilmoittaudutaan opon kautta wilma-viestillä tai varaamalla.
Kurssivalinnat kakkosille Huhtikuu Kurssivalintojen aikataulu kurssivalinnat Wilmaan –Wilma avautuu sunnuntaina klo –MUISTA.
JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO OPISKELU JA TUTKINNOT. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO.
JYVÄSKYLÄN YLIOPISTON YLIOPISTOLIIKUNTA Yliopiston opiskelijoille Jyväskylän korkeakoululiikunnan palvelut liikuntatarralla Jyväskylän yliopiston yliopistoliikunnan.
Lukion toisen vuoden kurssivalinnat
= YLIOPPILAS-KIRJOITUKSIIN VALMENTAVA KOULUTUS
Tervetuloa UniSportiin! Fuksi-infot syksy 2017
Kiinnostaako lukio?
Informaatio ja kommunikaatio Tietotekniikka
Opinto-oikeus/ Lukukausimaksut &Oodi
Esityksen transkriptio:

Jyväskylän yliopisto tänään  maan suurimpia  maan tuloksellisimpia  maan valtakunnallisin opiskelijoiden taustalta  opiskelijaa 85 maasta  henkilökuntaa n  toiseksi eniten maisteritutkintoja Kansainvälisesti johtavat tutkimusalat  Ydinfysiikka ja materiaalifysiikka  Nanotieteet, erityisesti funktionaaliset molekyyli- tason systeemit ja laitteet  Evoluutioekologia  Matemaattinen analyysi  Dysleksia-tutkimus ja ihmisen kehityksen pitkittäistutkimus  Poliittisen ajattelun tutkimus  Liikuntabiologinen hermo-lihastoiminnan tutkimus  Kognitiivinen musiikkitiede 2,7% 1,7% 2,8% 1,7% 2,3% 0,5% 2,5% 25% 6,3% 8,6% 4,9% 2,9% 3,1% 6,1% 8,5% 4% 10,7% Mistä Jyväskylään haetaan opiskelemaan? Tavoite 119 Jatkotutkinnot 2002–2006  Orgaaninen kemia ja fysiikka  Tieteellinen laskenta  Oppiminen ja motivaatio  Terveystieteet, erityisesti liikunnan terveysvaikutukset, ikääntyminen ja terveyden edistäminen Kansainvälisesti merkittävät tutkimusalat IT-maisteriohjelmat 2006–2007 (EU-rahoitteiset)  Digitaalinen media  Käyttäjäystävällinen informaatioteknologia  Tietoliikenne  Liikkuva tietojenkäsittely  Ohjelmistoliiketoiminta Muut maisteriohjelmat (EU-rahoitteiset)  Hyvinvointiteknologia 2006–2007  Liikuntateknologia (Vuokatti) 2006–2007  Uusiutuvat energiat 2006–2007 Monitieteiset osaamiskeskittymät  Ihmistieteiden tutkimusmetodologia  Lapset, nuoret ja kasvamisen ympäristöt  Monikulttuurisuus ja vuorovaikutus  Ikääntyminen ja hyvinvointi  Ympäristö ja energia

Yliopistoliikunta vuonna 2007 Yliopistoliikunta palvelee yliopiston opiskelijoita ja henkilökuntaa tarjoten kuntoliikuntaan painottuvaa monipuolista ohjelmaa, joka sisältää ohjattuja tunteja, kursseja sekä vapaita harjoitusvuoroja eri lajien harrastajille. Tarjontaa on yli 80 lajista, jotka on koottu vasemmalla näkyviiin ryhmiin. Liikkuminen Yliopistoliikunnan muilla kuin opintoihin liittyvän liikuntakurssin tunneilla tapahtuu jokaisen omalla vastuulla. Yliopistoliikunnan kesäkauden ohjelma on voimassa ja Kesäkuun lopulla ja heinäkuussa on kuitenkin käytössä mm. Liikunnan kuntosali sekä yliopiston ulkokentät. Henkilostöliikunta Kesän ohjelma on luettavissa nettisivulta kesäohjelma-kohdasta, jossa se on jaoteltu ohjattuihin vuoroihin, vapaavuoroihin, kursseihin ja yhdessä tai yksin liikkumiseen. Ohjelma on luettavissa myös teksti- versiona (pdf-tiedosto). Henkilökunnalla on mahdollisuus osallistua liikuntatarramaksun (eli lukukausi- tai lukuvuosimaksun) maksamalla kaikille yliopisto- liikunnan ohjatuille tunneille. Lisäksi henkilökunta voi osallistua opiskelijoiden kanssa samoille kursseille. Myös kaikki vapaavuorot ovat henkilökunnan käytettävissä. Lähde siis mukaan liikkumaan - lajivalikoima on suuri. Kesäohjelma Yliopistoliikunnan kesäkausi alkaa ja päättyy Kesätaukoa pidetään Yliopistoliikunnassa on tarjolla ohjattuja tunteja, vapaavuoroja sekä kursseja. Aurinkoista ja liikunnallista kesää! Ohjatut vuorot Ohjatut tunnit ovat ajalla 21.5–15.6 ja 1.8–31.8. Osallistumismaksu ohjatuille tunneille on 20 euroa, mikäli sinulla ei vielä ole yliopisto- liikunnan lukuvuosi- tai lukukausitarraa. Maksun voit suorittaa tilille Nordea , viite: tai yliopiston kassaan (T-rakennus, klo 9-12). H-tunnuksilla olevat tunnit ovat henkilökunnalle ilmaisia. Kurssit Kursseille ilmoittaudutaan Korpin Kautta 2 viikkoa ennen kurssin alkua. Kurssi maksetaan tilille Nordea /yliopistoliikunta, viite: tai yliopiston kassaan.