Encyclopedia Britannica Online. Haluaisin tehdä esitelmän valkohaista…

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
# epi7fin #episerver7 Petri Isola Lead Technical Sales Engineer Kävijän matka 1.
Advertisements

Marratech Käyttöohjeita. Ellei bookmarks –listassa ole haluttua palvelinta, osoitteen voi kirjoittaa suoraan osoiteriville:
Moodle verkko- oppimisympäristö Lyhyt johdatus kuvien avulla Lähde: Tem Valtosen PP-esitys Vetu 7 -koulutuksessa.
6 Digitaalisen materiaalin käyttöliittymästä
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi sivu. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Sähköpostiviestien uudelleenohjaus ohje Maks Larionov DP11LA.
Kuvittele jos käytössänne olisi IT- monitoimityökalu, jolla hallitsette useita organisaation tiedonhallinnan haasteita?! 1. Ajanhallinta -jaettava kalenteri.
DIIGO TIEDONHALLINNASSA Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen.
Susanna Plathan1 Bambuser Ohjeet videon tekemiseen
HEINOLA RESORT Hankekokonaisuus vuosille SIVUSTO, VIESTINTÄ JA MARKKINOINTI.
1 Heli Lepomäki Yritysten ja muiden organisaatioiden käyttöön sähköinen työpöytä on jo leviämässä, koska niiden toiminta ja asiakaspalvelu.
Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Youtube.
Portfolio Valitsin suosikki tehtäväkseni ”omat kirjanmerkit” tehtävän. (Ohessa omia suosikki sivustoja)
1 Internet tutkimuksen apuna Lauri Paltemaa, TY / 2003.
INTERNET MEDIANA Pääpiirteitä
INTERNET-TIEDONHAKU JA GOOGLEN EDISTYNYT KÄYTTÖ
Bloggaa! Wordpress-blogialustan käyttö Antti Huttunen.
Topintupa , mobiilipilotti Blogien käyttöönotto.
TIEDONHAUN PERUSTEET JA KIRJASTON PALVELUITA. Sisällöt  Aiheen ja tiedonlähteen valinta  Haku- ja asiasanat  Tiedonhaun perustekniikka  Kirjastoverkon.
Salattu selainyhteys HTTPS-protokolla eli SSL/TLS-salaus
Netvibes henkilökohtaisena oppimisympäristönä Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen.
DIIGO TIEDONHALLINNASSA Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen, Marjut Lahtela ja Katariina.
Internetistä haku: USB portti – tiedonhaun vertailua Jouni Ojanperä TP09S
INTERNET-TIEDONHAKU JA GOOGLEN EDISTYNYT KÄYTTÖ
Yhteiskuntaoppi kunnialla läpi!
Kuvittele jos Yrityksellänne olisi käytössään IT- linkkuveitsi, jolla hallitsette useita Yrityksenne tiedonhallinnan haasteita?! 1. Yrityksen tiedostojenhallinta.
Netvibes Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
Twitterin etusivu Twitterin etusivulta löydät ”Top Tweets”, eli uusimmat tweetit. Etusivulla on myöskin nappi jota painamalla pääsee rekisteröitymissivulle.
ETwinningin kevätkampanja Kirjaudu sisään työpöydälle.
TIEDONHAUN PERUSTEET JA KIRJASTON PALVELUITA. Sisällöt Aiheen ja tiedonlähteen valinta Haku- ja asiasanat Tiedonhaun perustekniikka Kirjastoverkon palvelut.
TIETOA JA TAITOJA TIEDONHANKINTAAN: Marttaliitto ry:n ja Uudenmaan Marttojen toimiston henkilökunnalle.
Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
Netvibes henkilökohtaisena oppimisympäristönä Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen.
#CMAX.gg Messuprojekti. Strategia #CMAX.gg ja strategia: toimii internet pelipalvelinten kauppapaikkana johtava pelipalvelinpörssi, josta asiakkaat haluavat.
Keikkailu Joo ja se on oikealta nimeltä rullalautailua. Sen ideana on saada temppuja erilaisia temppuja laudalla, jossa on kaksi truckia ja neljä rengasta.
Journalistisia tekstilajeja
ARTIKKELI- JA LEHTITIETOKANNAT. Sisällöt artikkeliviitetietokannat Arto ja Aleksi Elektroniset lehdet ePress, PressDisplay, Suoma ja Googlen lehdet.
ARTIKKELI- JA LEHTITIETOKANNAT
P ERUSTIETOA Flickr on kuva/videopalvelu ja online-yhteisö, joka on perustettu helmikuussa Sivustolla voi jakaa omia kuviaan ja videoita, ja arvostella.
Lehtiartikkelitietokannat ja elektroniset aineistot Mitä tietoja tai asioita asiakkaat voivat löytää kirjaston elektronisista aineistoista? Faktat, tilastot,
Analoginen ajopiirturi
Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
Kymenlaakson digitaalinen pääkirjasto Kymenlaakson kirjastojen yhteinen sosiaalista mediaa hyödyntävä verkkosivusto Verkkotyöryhmä: Mika Hatakka, Sinikka.
Lajihavainnot tietojärjestelmiin Lajihavainnot tietojärjestelmiin: keskusteluseminaari eliöhavaintojen keruusta Suomessa Viikki.
Jutta, Mireka, Janika, Susanna & Henriikka
The World is Watching of 13 Miten mukaan langattoman internetin bisnekseen? Marraskuu 2009.
Missä kaupunki X? Esimerkki PaikkaOpin käytöstä opetuksessa tehtävän idea: luokanopettaja Minna Glogan toteutus: koordinaattori Virpi Hirvensalo.
Tiedonhaku OUTI-verkkokirjastosta Yläkoulu Oulun kaupunginkirjasto-maakuntakirjasto.
Tiedonhaku OUTI-verkkokirjastosta Yläkoulu Oulun kaupunginkirjasto-maakuntakirjasto.
Aineistoon viittaaminen Intertekstuaalisen kirjoittajan tärkeä taito!
Tiedonhaku ”Tiedon käsitteen kannalta ongelmallista on se, että verkkoihin syötetään ”tietona” mielipiteitä, joiden esittäjistä ja heidän luotettavuudestaan.
OFFICE 365 PERUSTEET MATTI LÄHTEVÄNOJA, KUOPION KASVUN JA OPPIMISEN PALVELUALUE, KALLAVEDEN LUKIO.
luotettavaa tietoa lääkkeistä?
Kuvioiden tekeminen excelillä
Mitä on avoin data ja kuinka kartoittajat voivat hyödyntää sitä?
LÄHTEIDEN KÄYTTÖ.
PaikkaOppi Mobiilin käyttöohje
Hi 6 ryhmätyö ja sen toteutus
Kokonaisvoiman laskeminen
Oman alan kirja Käy lainaamassa Myllytullin kirjastosta oman alan kirja. Pohdi ja kirjoita blogiisi (tee uusi artikkeli nimeltään ”Oman alan kirja”) ylös.
Photograph:Eeva Rista, Helsingin kaupunginmuseo,
Mediatekniikan Seminaari Annina Alamäki
Tuotanto workshop, vaihe II
Blogger Teppo Räisänen.
Kilpailukalenteri.fi ohjeet
luotettavaa tietoa lääkkeistä?
Jättiläismäiset dinosaurukset
Kirjasampo – kirjallisuuden tiedonhaku
The global voice of the data, research and insights community
SFX-dokumentaatio ja ohjeet
Esityksen transkriptio:

Encyclopedia Britannica Online

Haluaisin tehdä esitelmän valkohaista…

Encyclopedia Britannican lisäominaisuudet Video Collection Video Collection Timelines Timelines World Data Analyst World Data Analyst Compare Countries Compare Countries World Atlas World Atlas Notable Quatations Notable Quatations Gateway to the Classics Gateway to the Classics Spotlight Archive Spotlight Archive

Haku Britannicasta

Encyclopedia Britannica Online vs. muut verkkotiedonlähteet Luotettava ja puolueeton tiedonlähde Luotettava ja puolueeton tiedonlähde Artikkelin kirjoittaja usein mainittu Artikkelin kirjoittaja usein mainittu Kirjoittajat oman alansa huippuasiantuntijoita Kirjoittajat oman alansa huippuasiantuntijoita Sopii hyvin esitelmän ja tutkielman tekijöille Sopii hyvin esitelmän ja tutkielman tekijöille Kaikki tieto saatavilla yhdestä paikasta helposti ja nopeasti Kaikki tieto saatavilla yhdestä paikasta helposti ja nopeasti Englanninkielinen ja erikoisaineistossa painopiste Yhdysvalloissa Englanninkielinen ja erikoisaineistossa painopiste Yhdysvalloissa

Näkymä valkohaita käsittelevästä artikkelista Vasemmalla artikkelin sisäinen ryhmittely ja kappalejako Vasemmalla artikkelin sisäinen ryhmittely ja kappalejako Oikealla mahdollisuus laajentaa hakua lehtiartikkeleihin ja internetin valikoituihin sivustoihin Oikealla mahdollisuus laajentaa hakua lehtiartikkeleihin ja internetin valikoituihin sivustoihin Jokaisesta artikkelin sanasta saa selityksen klikkaamalla sanan päällä kaksi kertaa Jokaisesta artikkelin sanasta saa selityksen klikkaamalla sanan päällä kaksi kertaa Artikkelin sisällä on linkkejä muihin tietosanakirjan artikkeleihin Artikkelin sisällä on linkkejä muihin tietosanakirjan artikkeleihin Valkohaita käsittelevässä artikkelissa on sivuja yhteensä 10 kappaletta, jotka ovat kaikki omilla sivuillaan Valkohaita käsittelevässä artikkelissa on sivuja yhteensä 10 kappaletta, jotka ovat kaikki omilla sivuillaan