Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Lehtiartikkelitietokannat ja elektroniset aineistot Mitä tietoja tai asioita asiakkaat voivat löytää kirjaston elektronisista aineistoista? Faktat, tilastot,

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Lehtiartikkelitietokannat ja elektroniset aineistot Mitä tietoja tai asioita asiakkaat voivat löytää kirjaston elektronisista aineistoista? Faktat, tilastot,"— Esityksen transkriptio:

1 Lehtiartikkelitietokannat ja elektroniset aineistot Mitä tietoja tai asioita asiakkaat voivat löytää kirjaston elektronisista aineistoista? Faktat, tilastot, lait, sanakirjojen tiedot: - Elektronisista aineistoista löytyy faktatietoja, tilastoja ja lakeja, sanakirjojen tietoja.

2 Lehtiartikkelitietokannat ja elektroniset aineistot Mitä tietoja tai asioita asiakkaat voivat löytää kirjaston elektronisista aineistoista? Faktat, tilastot, lait, sanakirjojen tiedot: - Elektronisista aineistoista löytyy faktatietoja, tilastoja ja lakeja, sanakirjojen tietoja. Elektroniset kirjat ja lehtiartikkelit: - Kirjaston kautta pääsee lukemaan, tallentamaan tai tulostamaan elektronisia kirjoja ja useiden tieteellisten lehtien kokonaisia artikkeleita etenkin englanniksi.

3 Lehtiartikkelitietokannat ja elektroniset aineistot Mitä tietoja tai asioita asiakkaat voivat löytää kirjaston elektronisista aineistoista? Faktat, tilastot, lait, sanakirjojen tiedot: - Elektronisista aineistoista löytyy faktatietoja, tilastoja ja lakeja, sanakirjojen tietoja. Elektroniset kirjat ja lehtiartikkelit: - Kirjaston kautta pääsee lukemaan, tallentamaan tai tulostamaan elektronisia kirjoja ja useiden tieteellisten lehtien kokonaisia artikkeleita etenkin englanniksi. Kirjojen ja lehtiartikkelien tietojen haku: - Kirjaston kautta pääsee hakemaan kirjojen ja lehtiartikkeleiden tekijöitä, nimiä ja muita tietoja useista eri tietokannoista. Näistä ns. viitetietokannoista pääsee jossain tapauksessa myös kokoteksteihin.


Lataa ppt "Lehtiartikkelitietokannat ja elektroniset aineistot Mitä tietoja tai asioita asiakkaat voivat löytää kirjaston elektronisista aineistoista? Faktat, tilastot,"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google