Haku- ja valintatietojen tekninen ympäristö 26.8.2014.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
HST-tunnistautuminen WinhaWiiviin Ritva Salminen HSTYA Tekninen päivä.
Advertisements

Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Tilatiedot ja niiden muutokset
ER-mallista relaatiomalliin
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Tutkintoon johtavat korkeakouluopinnot ja opintopolun rajapinnat Seppo Ränninranta.
Korkeakoulujen ja opetus- ja kulttuuriministeriön yhteinen tietohallintohanke, jota CSC koordinoi RAkenteellisen KEhittämisen Tukena TIetohallinto VIRTA-PROJEKTI.
Suunnitelma ohjelmiston testaukseen
Kouvolansanomat.fi SPOT®- kävijäprofiilitutkimusraportti Maaliskuu 2014.
Esaimaa.fi SPOT®- kävijäprofiilitutkimusraportti Maaliskuu 2014.
Tapani Lahti & Hanna Koivula LUONNONTIETEELLINEN KESKUSMUSEO MUSTIKKA Hanna Koivula & Tapani Lahti Luonnontieteellinen keskusmuseo.
Tietokannan suunnittelu
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
Keski-Uudenmaan teatteri KUT & TEOS-hankkeen hedelmät.
CSC / Tietohallinnon asiakkaat ja tuotteet / Teemu Kemppainen TKI-käsitemallinnustyöpaja klo Esittäytyminen 5 min Käsitemallin.
S HARE P OINT - SERVERIN ASENNUS Ilmo Euro, Sebastian Dideriksen, Ari Laamanen ja Jonne Järvinen
Laitosneuvojien tapaaminen Opetusohjelmaprosessi, vaihe mennessä –Päivitetyt moduulisisällöt ja moduulien vastuuhenkilöt –Kurssien päivitetyt.
Identiteetinhallinta – ympäristö pinnan alta
HY:n erillisvalinnat Opintopolussa Opintopolkuryhmä Pia Penttinen, Hakijapalvelut.
Mentortapaaminen Elma, Agenda Tilannekatsaus –Tehtyä –Tekemättä –Demo Ongelmia Palautteen pohdintaa Personal SE-esityksiä.
Korkeakoulujen ja opetus- ja kulttuuriministeriön yhteinen tietohallintohanke, jota CSC koordinoi RAkenteellisen KEhittämisen Tukena TIetohallinto Korkeakoulujen.
Yliopistojen yhteisen YDW tietovaraston määrityshanke - tilannekatsaus Tampere
- tilannekatsaus ohjausryhmälle Totti Tuhkanen.
OKM- JULKAISUTIEDONKERUUN KÄYTÄNNÖT JA V IPUNEN Ylitarkastaja Jukka Haapamäki.
A! Aalto University 1 Semanttinen Kalevala: Sisällöntuotanto, toteutus ja demonstraatio Tuomas Palonen ja Joeli Takala Semantic Computing Research Group.
Harjoitustyö Rässe Ryhmä ja ajankohta Tässä harjoitustyössä suunnitellaan Yritys oy:n tilausjärjestelmä. Harjoitustyön tavoitteena on tehdä.
Korkeakoulujen ja opetus- ja kulttuuriministeriön yhteinen tieto- hallintohanke, jota CSC koordinoi RAkenteellisen KEhittämisen Tukena TIetohallinto OILI.
 toimintakäsikirjan päivitysten tilanne  prosessikuvausten tilanne (voimme tarkastella jo päivitettyjä prosessikuvauksia)  Flamma-julkaisujärjestelmän.
KANSALLISKIRJASTO - Kirjastoverkkopalvelut UKJ toteutusvaihtoehtojen tutkiminen Minna Kivinen, UKJ-ohjausryhmän kokous
Matti Hartikainen Tietohallintojohtaja Tampereen ammattikorkeakoulu Korkeakoulujen valtakunnallinen tietovaranto - seminaari Keskiviikkona Suorat.
Ehdotus CSC:n bibliometriikkapalveluista 1.Korkeakoulujen vuosittainen julkaisutiedonkeruu 2.Korkeakoulujen julkaisutietojen tilastointi ja raportit 3.WoS-
To start press the space bar. Tietojen päivittäminen PAF kantaan käyttäen Temple Ready ohjelmaa ja IGI CD- levyjä CD-ROM:lla on tiedot vuoteen 2000 saakka,
Tiptop – kuukausiraportti 10/2012 Mats Lindstedt.
Tietokantayhteys / DSN DSN (Data Source Name), eli ennalta määritelty ja nimetty tietokantayhteys.
KANSALLISKIRJASTO - Kirjastoverkkopalvelut Axiell rajapintakatsaus Bjarne Beckmann.
OILI-ajankohtaista LS. Oilin tilannekatsaus Oili-palveluun ovat liittyneet kaikki yliopistot ja ammattikorkeakoulut! Version 1.0 valmistelu.
RFID – tietomallin tilannekatsaus. Taustat RFID-tietomalli suomalaisille kirjastoille on laadittu KATVEn alatyöryhmässä vuonna 2005 – KATVE = Kansalliskirjaston.
VIRRAN tulevaisuus. Lisää virtaa! Tietomallin täydennyksiä luvassa (opiskeluoikeuden luokittelu, koodistoarvojen lisäyksiä) Yhteentoimivuutta Opintopolun.
MapInfon tiedostot TAB – Tiedosto, jonka avulla tietokanta avataan MapInfossa. Tiedostossa tietoja kentistä ja koordinaattijärjestelmästä. DAT, XLS. TXT.
VARMUUSKOPIOINTI Näin tehdään Varmuuskopiointi Mac OS X 10.5 Leopard Serverillä, mutta varmuuskopiointi tehdään samalla tavalla myös muissa Mac OS X- käyttöjärjestelmissä,
Harjoitus 5 Kurssien alussa opettaja kierrättää ilmoittautumispaperin opiskelijoilla. Opiskelijoilta kerätään seuraavat tiedot:  nimi  sähköposti  ryhmä.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Haku- ja valintatiedot tietovirtojen kokonaisuudessa Tietovirta- ja sanastotyön koordinaatioryhmän kokous Laila.
Opintopolku.fi Siirtohaut Korkeakoulujen pääkäyttäjien seminaari.
Tarvitaanko Suomeen lakia ruokahävikistä Ranskan mallin mukaan?
TYVI XML - työsuunnitelma
SO-Tieto -iskuryhmä Select slide template from Format > New Slide and little arrow next to it. Menu shows different templates for slides
THL verkkokoulut Kokonaispalvelu
VIRTA-julkaisutietopalvelu
Tutkimustietovarannon lähdetietovarantojen tilannekatsaukset
VIRTA-julkaisutietopalvelun tilannekatsaus
Julkaisutiedonkeruun 2016 ohjeistus
VIRTA-opintotietopalvelu Tilannekatsaus
Siirtohaut Opintopolussa
Tutkimustietovaranto ja tutkimustietovirrat
Hanketietovarannon tietosisältö ja tietovirrat
Opetus-, koulutus- ja varhaiskasvatussanaston tilannekatsaus, 16. 6
Tietovarastofoorumi V Antti Pikkarainen
Tietoturva Roosa Juusola MYelpt14B
OKM-julkaisutiedonkeruun käytännöt
VIRTA-julkaisutietopalvelun tilannekatsaus
Työ käyntiin! LYHYESTI LAKIUUDISTUKSEN HAASTEISTA Hannu Sorvari STM
VIRTA-tiedon laadun tukeminen ja Vipunen Extranet
HAAGA-HELIAn tietovaraston tilannekatsaus
VIRTA Vipunen.fi rajatun käyttöoikeuden ympäristössä
Jarmo Nieminen Project Manager
Tilannekatsaus
Opintopolku-info
Tietovaranto-seminaari
Ajankohtaista OSAOssa Koulutuspalvelupäällikkö Tiina Kuokka
OC-Raportoinnin ja OC-KVH toimintatavan automatisointi
Korkeakoulujen tiedolla johtamisen ekosysteemi
Opintopolku-info
Esityksen transkriptio:

Haku- ja valintatietojen tekninen ympäristö

Tietojen latauksen tilannekatsaus Opintopolun ja ODW:n väliset lataukset on käyty Arcusysin kanssa läpi perjantaina Latauksissa esiintyy kahdentasoisia ongelmia 1.ODW-palvelinympäristössä katkeaa verkkoyhteys odwprod1service ja odwprod1db palvelinten välillä. Ongelma on tunnistettu johtuvan virtuaalipalvelinalustan verkkoajureista ja ajuri on vaihdettu perjantaina Opintopolun rajapinta tuottaa virheilmoituksen, joka kaataa lataukset. Organisaatio, hakemukset ja valinnat ovat tuottaneet ongelmia opintopolun rajapinnoissa. Toistaiseksi asiaa ei ole selvitetty pidemmälle.

Tietojen latauksen tilannekatsaus (2) Tietojen lataus ODW:sta Vipuseen tapahtuu päivittäin automaattisesti. Tämä tarkoittaa tällä hetkellä kuitenkin vain ODW:n taulujen tuomista raakamuodossa ja muunnos raportoinnin vaatimaan muotoon sisältää vielä manuaalisia vaiheita. Ketjun automatisointi loppuun saakka riippuu tällä hetkellä ainakin lukituspäivämäärien toteutusmallista. Lisäksi on tutkittava raporttien päivittäminen Sharepointissa tietokannan päivitettyjä tietoja vasten. Tällä hetkellä tietomallit raporteilla täytyy päivittää manuaalisesti ja tarkoitus olisi saada mallit päivittymään ajastetusti tietokantalatausten päätteeksi.

Muuta Pyrimme pitämään yhteisen tiedonsiirto- / suunnittelupalaverin Seppo Ränninrannan ja Jukka Keton kanssa lähitulevaisuudessa. Tarkoituksena on kuvata tekninen ympäristö Opintopolun rajapinnoista raportointikerrokseen.