Liikuntakaupunki Tampere Tampere - Fit for Competition.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
YLÄKOULUTOIMINTA JA KOUVOLAN URHEILUAKATEMIA
Advertisements

Taustaa ja tarkoitus • Suomessa valtavasti palloilulajien harrastajia ja penkkiurheilijoita – Esim. Suomessa jalkapallonkasvu on jatkunut tasaisena viime.
HUS KKI-hanke ”Liikunnasta työkykyä HUS:ssa1-6” Historia Toimintasuunnitelma 2010.
Pääkaupunkiseudun 8. luokkien palvelukyky Espoo, Tapiolan koulu Joulukuu 2013.
Uuden valmennuskauden käynnistäminen Eija Alhojärvi Lajipäällikköpäivät ”Tulevaisuus on ammattiosaajissa”
Ystävän avulla apua yksinäiseen arkeen
23/06/ Keski-Suomen Erotuomarikerho ry 1956-
ETELÄ-POHJANMAANURHEILUAKATEMIAYLÄKOULUTYÖPAJA JYVÄSKYLÄ Maarit Laitinen.
Kesän kisat •Kaikkiin kilpailuihin ilmoittaudutaan omatoimisesti kautta (pois lukien viestit ja seuraottelut)
Urheilutoimitus ja -seurat
Urhean olosuhdeselvitys – yhteenvetoja harjoituspaikoista
Tampereen urheiluakatemia I-vaihe Paikallisen verkoston rakentaminen ja toiminnan käynnistäminen •opiskelun ja urheilun yhdistäminen (korkeakoulu.
STLL:n Seuraparlamentti
Tikkurilan Palloseura
SUOMEN OLYMPIA-AKATEMIA
Odotukset seuratoiminnalta eri elämänvaiheissa
Hyvinvointi Kannus Sosiaali ja terveys Liikunta Kulttuuri
Kehityksen kärjessä – taas Tampere ?
Urheiluopetus – urheilukasvatus Miskolcin kaupungissa Miskolcin Urheilukoulun (MISI) esittäytyminen Fuhrmann Géza rehtori, Miskolcin urheilukoulu.
Pelisääntökysely Kisa-Eagles kausi /2//13.
PERUSASTE VARSINAIS-SUOMESSA
KILPAILUT 2014.
Pelaajakysely Tampereen piirin pelaajille 2013 TKT.
Etelä-Karjalan Urheiluakatemia
Keski-Pohjanmaan aikuisopiston palvelut yritysten ja työllisyyden kehittämiseksi Työllisyysseminaari Kaisa-Leena Ahlroth.
METKA liikuntapalvelut
Alueellinen urheiluseuratutkimus 2005, 2007, 2009.
Viikko 3 (16. – ) 3. JAKSO ALKAA Maanantai: (16.1.) - Tiistai: (17.1.) -9.LK: Tutustuminen II-asteen oppilaitoksissa Keskiviikko: (18.1.) -Rästikoe.
Säännöt 30 kuvaa 45 sekuntia / kuva 10 sekuntia kirjoitusaikaa Vastaus suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, tieteellisellä nimellä tai sen 3+3 lyhenteellä.
Säännöt 30 kuvaa 45 sekuntia / kuva 10 sekuntia kirjoitusaikaa Vastaus suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, tieteellisellä nimellä tai sen 3+3 lyhenteellä.
Työmarkkinatutkimus 2012 Yksityinen sektori
Näin järjestät tapahtumia ja koulutusta ViSiOn kanssa Ville Ylikahri
Elinkeinopoliittinen mittaristo 2014
TPO-oppilaitoskysely keväällä 2010 Toimintaympäristö ja talous Oppilaat Henkilöstö Opetustarjonta.
Harrastajatutkinto Säännöt Pisteytys 30 kuvaa 45 sekuntia / kuva
Teuvo Peltola urheilulaitoksista vastaava virkailija
Harrasteliikuntatuote Poweraction Nuorten liikuttamista vuodesta 2003 Liikuntapalvelukeskus Blomberginaukio 4, Turku Lasten ja nuorten.
Kansallispelimme pesäpallon kouluvierailut Pesäpallon juhlavuosi 2012 Pesäpallo täyttää 90-vuotta 2012 (pesis.fi ja superpesis.fi) - Juhlavuoden.
Hannu Vähätalo Tervetuloa Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen! Liikunnan olosuhdeseminaari !
TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2012 Yhdistyksen 25. toimintavuonna painopisteinä ovat edelleen valtakunnalliset jätehuoltopäivät ja niiden yhteydessä pidettävä.
Viikko 34 (22.8. – 26.8.) Koulukuvaukset Maanantai: (22.8.) - Tiistai: (23.8.) - Keskiviikko: (24.8.) - Torstai: (25.8.) -Yläkoulu: Koulupoliisin.
Poliovoidaanhävittää! 1985: : => vähentynyt 99.6 % 99.6 %
Yleisurheilijan polku
SU MEN SALIBANDYLIITT 21 vuotta salibandya Suomessa.
T A M P E R E E N K A U P U N K I Liikuntayhtiöt ja kunnan liikuntapolitiikka Pekka P. Paavola liikuntatoimenjohtaja
Viikko 6 (4. – 8.2.) SANOMALEHTIVIIKKO Maanantai: (4.2.) - Tiistai: (5.2.) LK poikien joukkue: Koulujenvälinen jääpalloturnaus -Kulttuuripolku/Kenkävero.
Kommenttipuheenvuoro Antti Kuopila Erityisasiantuntija Kuntaliitto.
Rotary Nuorisovaihto – RYE piiri 1390 Mikko Hörkkö
Tilastollisesti merkitsevä nousu Tilastollisesti merkitsevä lasku Edelliseen aineistoon KMT 2005 verrattuna* KMT Kevät06 puolivuosiaineisto KMT SYKSY05/KEVÄT06.
Verkkotoimituskuntien yhteinen kokous Kehittämiskohteita Opetustoimen viestintä Yhteistyön kehittäminen Tiedotuskanavien valinnat Tiedotuskäytännöt.
Joukkuepelien valmennusjärjestelmät. Valmennusjärjestelmä Rakentuu –Pelaajanpolku ja sen keskeiset toimijat –Osaamisverkosto (kansallinen ja kansainvälinen)
Joukkuelajit – suurin liikuttaja? Jari Lämsä KIHU.
VIRTAA TE2 Nuoret, terveys ja arkielämä | Sykettä liikunnasta Sykettä liikunnasta Virtaa TE2 Nuoret, terveys ja arkielämä.
VLK-toiminta Karjalan Prikaatissa. Vekarasta Karjalan prikaati on Suomen suurin varuskunta ja koulutamme lähes 4000 varusmiestä vuosittain Vekaralla on.
PaVen leiri - Kisakallio PaVen leiri - Kisakallio  Kevätleirille voi saapua koko perheen voimin – vanhemmat ja sisaret tervetulleita 
Liikunnan ja kulttuurin kilpailutoiminta osana oppilaitoksen toimintaa
Suomalaisen yleisurheilun
JÄRJESTÄ PIHALIIKKARI perheille
VMTK:n varapuheenjohtaja panssarijääkäri Miikka Puoskari
-kiertue Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ry.
14.00 Tervetulosanat. Hannele Hiilloskorpi valmennuskeskuspäällikkö Varalan Urheiluopisto ja Tampereen Urheiluakatemia Pirkanmaa on paras paikka.
Turun toverit ry.
VALINNAISET LIIKUNTAKURSSIT
Hyödynnä SAKU-toiminta opiskelijoiden liikuttamisessa
talven hauska ulkopeli meille kaikille
Lahden Judoseura U13/15 Junnut 2019
Kouluikäisten urheilun nykytila Miskolcissa
Kansainvälisten urheilutapahtumien haku ja järjestäminen
VALINNAISET LIIKUNTAKURSSIT
Lahden Judoseura U13/15 Junnut 2019
Esityksen transkriptio:

Liikuntakaupunki Tampere Tampere - Fit for Competition

Liikuntakaupunki Tampere Tampere - Fit for Competition 2 Tampereen Messu- ja Urheilukeskus Järjestämisvastuu: Tanssiseura Spiral ry Aika: Yleisöä: n Tampere Winter Dance Festival Ammattilaisten avoimet vakio- ja latinalaistanssikilpailut

Liikuntakaupunki Tampere Tampere - Fit for Competition 3 European Youth Olympic Festival Tampereen Messu- ja Urheilukeskus Järjestämisvastuu: Tampereen kaupunki ja Hämeen Liikunta- ja Urheilu ry Tapahtuma-aika: 19. – Osallistujat: joukkueen jäsentä Lajit: lentopallo, telinevoimistelu, käsipallo EYOF 2009 Euroopan Nuorten Olympiafestivaalit

Liikuntakaupunki Tampere Tampere - Fit for Competition 4 TULe 2009, 11. liittojuhla Tampereen Messu- ja Urheilukeskus Järjestämisvastuu: TUL:n Tampereen piiri ry Aika: 5. – Laajuus: n osallistujaa Lajit: telinevoimistelu, salibandy, jalkapallo, leirit C- ja D-halleissa

Liikuntakaupunki Tampere Tampere - Fit for Competition 5 Tampereen Messujen ja liikuntapalvelujen yhteistyö Plussat: - Lisääntynyt liikuntatila  Voidaan järjestää samanaikaisesti messuja ja liikuntatapahtumia.  Em. suurtapahtumien järjestäminen onnistuu erinomaisesti. - Julkinen ja yksityinen/kaupallinen sektori pystyy toimimaan yhteistyössä. - Tilojen käyttö hyödynnetään lähes ympärivuotisesti. - Messujen ja liikuntapalvelujen johdon yhteistyö pelaa hyvin.

Liikuntakaupunki Tampere Tampere - Fit for Competition 6 Tampereen Messujen ja liikuntapalvelujen yhteistyö Miinukset: - Yksittäisen lajin (jalkapallo, yleisurheilu, telinevoimistelu) talviharjoittelukausi on vaikeutunut urheilu- ja messutapahtumien päällekkäisyyksien vuoksi.  Korvaavien tilojen ja olosuhteiden aiheuttamat lisäkustannukset - Urheiluväki kokee, että messutoimintaa pidetään urheilutoimintaa tärkeämpänä. - Vaikka kokonaistila on lisääntynyt, se on aiheuttanut lajikateutta urheiluväen keskuudessa. - Henkilökunnan työmäärä on lisääntynyt merkittävästi ja palvelualttius on kärsinyt.