Väinö Niskanen1 Kirjolohikeitto 5 annosta. Väinö Niskanen2 Kirjolohikeiton raaka-aineet kirjolohta ½ kg perunaa ½ kg porkkanaa 200 g sipulia 200 g purjosipulia.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Jaana Elo Alhaisen jalostusasteen valmistustoiminta Tuotteiden jalostus ja suoramyynti luomutiloilla Elintarviketurvallisuusvirasto Evira Valvontaosasto.
Advertisements

Koulutuspäälikkö Jaana Jaakkola
Härän selykset 120g naudan sisäfileepihvejä mustapippuria, suolaa
Savuhaukimousse 200 grammaa Lämminsavustettua haukea
Seite 1 Montag, 22. Februar 2010 Alois Pöttinger Maschinfabrik GmbH Noukinvaunun silppuriterien täysautomaattista teroitusta: „autocut“ UUSI.
Mustikkatrio.
RUOAN JAKELU Tarjoilulinjasto. RUOAN JAKELU Tarjoilulinjasto.
Kaavan avulla huovutettu laukku
Yleiskaavallisen ohjelman viherkaupunkiseminaari Seminaarin avaus Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Juhani Nummentalo.
Keisari Pelletti Oy Lämpölaitos rakentaminen, avaimet kä-
Mansikkatilalla 1. Tilaesittely
Mukavaa ja terveellistä elämää?
Tietojärjestelmät Tietojärjestelmien kehittäminen ja projekteihin osallistuminen Tietotekniikan peruskirja Jyrki Niskanen.
Arvoituksellinen vihannes
Olomuodosta toiseen.
Lauritsalan koulun päättävien juhlalounas
KUVIA NEULAHUOVUTUKSESTA
Minna Niemi-Grundström Tampereen teknillinen yliopisto
Lahden Seurakuntayhtymän Juhla- ja muistotilaisuudet lukien
JUOKSUA HARRASTAVAN RAVITSEMUS
RAKKAUS USKO TOIVO - ihmiseltä ihmiselle
Kala - paras luonnollinen D -vitamiinin lähde D –vitamiinin saanti Finravinto 2007 tutkimuksen mukaan suomalaiset saivat lähes puolet D-vitamiinista.
Tämä on Agoran hissisimulaattori kesto on 1 3 / 4 min (jos ei välipysähdyksiä)
Asioita pohdittavaksi tuotekehitystyötä tehtäessä
Kunnon joulukortti.
Paikkoja maailmalla Ja satunnaisia matkailijoita.
Perheiden ruokailu ennen ja nyt – lapsen kasvaminen omaan ruokakulttuuriin Jyväskylä
Marjat ruokapalveluissa
ID Point - Palvelumalli
OLOMUODON MUUTOKSET KUMPI SULAA HELPOMMIN, JÄÄ VAI TINA?
LÄHIRUOKA – YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN RUOKA
Missä menee suomalaisten ruokakulttuuri?
Olet tehnyt 4 h töitä ja laskuttanut 100 € sis. alv 24%
Makupaloja Suomesta. Tilaisuuden nimi Päivämäärä Esittäjän nimi Organisaatio.
Poikolan kognitio-projekti Anne, Helena ja Kristiina Syksy-kevät
Ruoka-aineallergiat Nathalia Modig.
Käyttöohje: Kuinka liittyä osastoon. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Timo Tamminen, Opettajankoulutuslaitos + Opiskelijarekisteri Lukujärjestys- ja tilavarausohjelmisto Optimen käyttöönoton tilannekatsaus 1.
Järkeä ja tehokkuutta opetusohjelman laadintaan Laura Vuorinen, Opiskelijarekisteri Anna Kuuteri, Käyttäytymistieteiden laitos Timo Tamminen,
Suolakalasta sushiin Kala suomalaisessa ruokakulttuurissa Jaakko Nuutila Ruokakulttuuriasiamies, ETM, CMC.
KESKI-POHJANMAA VUONNA 2030 –SEMINAARI Kommenttipuheenvuoro Ennakointiverkosto/Harri Lundell, KPEDU.
Metalliseoksia.
KASVIVÄRJÄYS Näin värjätään suomenlampaan villaa kasveilla.
Historia tarkoittaa aikaa tästä hetkestä taaksepäin. Historia on tiedettä, tutkimusta menneistä tapahtumista. Lähteet kertovat menneisyydestä: Arkelogiset.
Leipäteksti 22 pt, riviväli 30 pt (+ ennen kappaletta 17 pt) Otsikko 30 pt, riviväli 32 pt.
©Marja-Leena Pelkonen
Kalasta ruokaa.
Nepalilainen Ruoka- projekti Aino vitikainen. ruokaProjektin Esittely Projektini aloitin tutkimalla Nepalilaista ruokakulttuuria ja tekemällä siitä lyhyen.
Ateriapalvelun tyytyväisyyskysely Tulokset 2016 (vert.2015)  Kyselyyn vastasi 117 asiakasta (120) – Miehiä 42 vastaajaa (54) – Naisia 69 vastaajaa.
Valmisruoat Pakasteet Kuivatut ruokavalmisteet Puolisäilykkeet Täyssäilykkeet.
KOTIATERIAN RUOKALISTA Elannontie 3, Vantaa ● vaihde 09 – ● Erityisruokavaliomerkinnät: vl=vähälaktoosinen, l=laktoositon, m=maidoton,
10 yleistä kysymystä leivästä Jokaisella on oma näkemyksensä leivästä. Mutta perustuuko se olettamuksiin vai oikeisiin faktoihin?
Itsenäisyyspäivä 2 ruokalajin menu Kananmunaton ruokavalio.
Kokemuksia maatilan pellettilämmittämisestä – Saunala, Valtimo
24 Hintojen vakaus on tärkeää s
Kukkakaali Brassica oleracea var. botrytis
Olomuodosta toiseen.
Vaatteet vastuullisesti
Vanhat esineet kertovat menneestä
Être-verbi kielteisenä
Muita persoonallisuusteorioita
TORILLAN LOUNAS PÄIVÄN KEITTO
Mitä Kiinassa syödään? 中国人吃什么.
Pornaisten OPS-KIKY klo
SYÖPÄSAIRAAN RAVITSEMUS.
TEOLLISTUMINEN Pohdi aluksi (ryhmissä):
Tuotantosuunnitelma…
Vaatteet vastuullisesti
Esityksen transkriptio:

Väinö Niskanen1 Kirjolohikeitto 5 annosta

Väinö Niskanen2 Kirjolohikeiton raaka-aineet kirjolohta ½ kg perunaa ½ kg porkkanaa 200 g sipulia 200 g purjosipulia 100 g valkosipulia 3 kynttä tilliä kalaliemikuutioita voita laakerinlehtiä mustapippurirouhetta suolaa

Väinö Niskanen3 Kirjolohikeiton valmistus Pilko raaka-aineet. Mausta keitinliemi voilla, pippurirouheella, kala- liemellä, laakerinlehdillä ja suolalla. Keitä liemessä perunat ja porkkanat samaan aikaan n. 10 min. Kuori vaahto pois. Lisää joukkoon sipulit, purjosipuli ja valkosipulit ja keitä vielä 5 min.

Väinö Niskanen4 Kirjolohikeiton valmistus Lisää lopuksi kirjolohi ja hieman tilliä. Kun liemi alkaa kiehua, niin siirrä kattila pois liedeltä.

Väinö Niskanen5 Kirjolohikeiton valmistus Anna keiton hautua vielä 5 minuuttia. Nyt keitto on valmista tarjottavaksi.

Väinö Niskanen6 Kirjolohikeiton esille laitto Tarjoa keittoa ruisleivän kanssa. Hyvää ruokahalua!