2012 LL.  Kilpailukutsun saapuessa kilpailusihteeri tiedottaa valmentajaa ja tarvittaessa myös hallitusta (ulkomaalaiset kisat, jotkut kaukana olevat.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Tuomarikoulutus SJAL tuomarikoulutus WA tuomaritoiminta • World Archery tuomarit – Kansainväliset tuomarit – Kansainväliset tuomarikandidaatit –
Advertisements

Osaamisen ja sivistyksen asialla PROJEKTIEN LAADULLINEN JA MÄÄRÄLLINEN SEURANTA EURA 2007 Sirpa Ruohomaa ESR-hankkeiden käynnistysseminaari
OPPIMINEN JA OPETUS / DIDAKTIIKAN KURSSIN WIKITENTTI
By: LadyLine Ritz, Vaasa. Alkaen To 22//13 Lisää infoa & ilmoittautuminen: TAI 55+ KUNTOKURSSI Sinulle, joka haluat:
Urheilua, liikuntaa ja yhdessäoloa hyvässä seurassa
Ennakkotilattujen lehtilähetysten lisäpalvelut ja niiden hinnoittelu Lehtien nopeutukset, postiinjättö- ja jakelupäivän sekä postiinjättöpaikan.
Minäkö ulkomaille?  Miksi lähden ulkomaille ja mitä sieltä haen?  Lähdenkö pois jostain, pakenenko jotain tilannetta, ihmissuhdetta, ristiriitaa?  Onko.
Kesän kisat •Kaikkiin kilpailuihin ilmoittaudutaan omatoimisesti kautta (pois lukien viestit ja seuraottelut)
Kuluttajan e-lasku Lyhyt tietopaketti kuluttajalle
Kalastuslupien sähköinen kuittivihko on nopein ja helpoin tapa saada yhdellä tilauksella kalastusluvat suurellekin ryhmälle.
PELAAJALISENSSIT JA HARRASTEPASSIT Lisenssi-infon sisältö: • Uudistukset kaudelle • Hinnat ja vakuutus • Lisenssin hankinta • Tärkeää.
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
Suomen erikoissäännöt SJAL tuomarikoulutus Sisältö • Ikäluokat • Aselajit tauluammunnassa ja maastossa • Ammuntamatkat • Pukeutumissäännöt • Harrastaja-
Lounais-Suomen Partiopiirin piirileiri
PORIN TARMO RY VOIMISTELUJAOSTO VALMENNUSRYHMIEN VANHEMPAINILTA
Toiminta kentällä SJAL tuomarikoulutus Sisältö • Tehtävät kilpailun aikana • Sijoittuminen kentällä • Tasapuolisuus ampujia kohtaan • Tulosten tulkitseminen.
Joukkueen Johtaja palaveri  Järjestettävä syksyllä 2010  Järjestetään yksipäiväisenä kutsuturnauksena  Jokainen joukkue kutsuu turnaukseen.
Kilpailuihin valmentautuminen EuroSkills tekninen delegaatti Tapio Kattainen, Skills Finland ry.
Finska Simförbundet rf.
LIIKUNTATILOJEN KÄYTTÖVUOROJEN JAKOPERIAATTEET JA MENETTELYTAPAOHJEET.
Vesa Artman Tammikuu  Lasten säännöt koskevat sarjoja 13 v ja alle  Normaali (kansainvälinen sääntö) koskee sarjoja 14 v ja yli  Veteraanisarjoilla.
KILPAILUT 2014.
TYÖTÖN Työtön hakee siivoojan paikkaa Microsoftilta.
YO-ILMOITTAUTUMISOHJE 2014 SYKSY. Täytä kuulakärkikynällä Huom! Jos erityisjärjestelyitä, lukitodistuksia, lääkärinlausuntoja on käytössä, nämä asiat.
SM-Kilpailuista FIS-kilpailut, mikä muuttuu TD:n tehtävissä.
1. Kokouksen avaus 2. Puheenjohtajan ja sihteerin valinta 3. Toimihenkilöt 4. Harjoitusvuorot ja olosuhteet 5. Käytäntöjä 6. Varusteet 7. Budjetti ja.
OPPIMINEN JA OPETUS / DIDAKTIIKAN KURSSIN WIKITENTTI.
Valviran Sampo-järjestelmä ja Terhikki-rekisteri
1 OHJEET ULKOMAISIIN KILPAILUIHIN LÄHTEVILLE LASKUVARJOHYPPÄÄJILLE KK
Klubin arvojen määrittelyprosessi. Arvoprosessi Klubin tulee selvittää itselleen miksi arvot ovat tärkeitä. Arvoja ei kannata pohtia vain siksi, että.
Seurantalojen korjausavustuksen sähköinen haku - pikaohje Sähköisessä hakupalvelussa on kullakin sivulla ohjeita hakemuksen tekemiseen. Joissakin kohdissa.
Piirileiri Kosmos’15.
VÄLIVUOSI.  Välivuosi voi osua omalle kohdalle joko suunnitellusti tai vahingossa, jos ei saakaan ensimmäisellä hakukerralla opiskelupaikkaa.  Välivuosi.
1 © Sailing Team Oulu STO_2009 Sailing Team Oulu Sailing Team Oulu Kauden 2009 avajaiset Johteenpooki.
Päivähoidon osallisuusfoorumi Alustava suunnitelma
Sähköisen yhteishaun ohjeistus. Sähköinen yhteishaku Yhteinen hakuaika kaikille , mutta haku meidän koulussamme toteutetaan välisenä.
Kevään yhteishaku ja aikataulut vuonna 2011 Kevään yhteishaku Pääsy-, soveltuvuus- ja kielikokeet: Jos hakutoiveissa.
Kilpailijan starttikurssi
ROT Lukkareiden teko alkaa 7.4. oman koulun tarjottimelle. Muille kouluille ilmoittaudutaan opon kautta wilma-viestillä tai varaamalla.
Purjehduskilpailuun osallistuminen Jesse Kylänpää.
Vanhempainilta AKRO Aava kello Asialista 1.Esittäytyminen 2.Treenikuulumiset 3.Ilmoittautuminen, vakuutus, lisenssi 4.Jumppapuvut 5.Aikatauluja.
Vanhempainilta AKRO Aurora kello
FINETS 2 uudet toiminnallisuudet Päästökauppapäivä Tero Liikkanen Energiavirasto.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Opetushallituksen valtionavustusjärjestelmä Näin haen avustusta uudessa järjestelmässä.
Pelaajalisenssit ja harrastepassit Lisenssi-infon sisältö : Ajankohtaista Muutokset kaudelle Sporttirekisterin jäsenpalvelu Hinnat ja.
Vanhempainilta AKRO Ansa kello Asialista 1.Esittäytyminen 2.Treenikuulumiset 3.Ilmoittautuminen, vakuutus, lisenssi 4.Jumppapuvut 5.Aikatauluja.
Matti Putila Varala-Tiimi Ry, Taitoluistelun inkluusio ja kansainvälistä kilpailutoimintaa.
Lounais-Suomen Taitoluistelu ry (LoSuTa). Faktaa LoSuTa:sta Perustettu joulukuussa 1994, yhdistysrekisteriin Perustettu joulukuussa 1994, yhdistysrekisteriin.
Vikellys Sääntömuutokset vuodelle 2017
Näin ilmoitat ja maksat arvonlisäveron
Abien YO-INFO Viherlaakson lukio 2016.
KITI - kilpailu anomuksesta ajoon
Valmennustoiminnan strategia – Vastuullisesti huipulle
Ilmoittautuminen syksyn 2016 kirjoituksiin, info
WANTED YL KISAKUTSUT.
Ilmoittautuminen kevään 2017 kirjoituksiin, info
VIKELLYKSEN SÄÄNTÖMUUTOSKOOSTE 2018
Työnantaja: Näin haet korvausta työterveyshuollon kustannuksista verkossa 2018.
Opinto-oikeus/ Lukukausimaksut &Oodi
TFT Toimintalinja
Kilpailusäännöt SJAL tuomarikoulutus 2018.
LUKIO-TET Viherlaakson lukion ensimmäisen ja toisen vuositason opiskelijoiden työelämään tutustuminen keväällä 2015.
LISÄKILPAILUSÄÄNTÖMUUTOSESITYKSET
Sähköisen yhteishaun ohjeistus
Jangsterit- nuoret hoivaajat meillä ja muualla -hanke
Lisenssikausi 2017 Lisenssisivut
Valmentajien terveiset
TOIMINNAN TILASTOINTI
Marttayhdistyksen vuosikello
Vanhempainilta AKRO AUNI Klo
Esityksen transkriptio:

2012 LL

 Kilpailukutsun saapuessa kilpailusihteeri tiedottaa valmentajaa ja tarvittaessa myös hallitusta (ulkomaalaiset kisat, jotkut kaukana olevat kotimaiset kisat, mahdolliset samanaikaiset kisat)  Valmentaja päättää, mihin kilpailuun osallistutaan, kuka osallistuu ja mihin kilpailusarjaan  Valmentajat tekevät aina lopullisen päätöksen luistelijan sarjasta kauden alussa /kuluessa ja osallistumisesta

 Kilpailukutsujen vastaanottaminen toisilta seuroilta ja kilpailuihin ilmoittautuminen hoidetaan aina seuran kilpailusihteerin kautta, paitsi kansainväliset kilpailut ja kilpailut, jonne liitto ilmoittaa  Jos valittu kilpailu osoittautuu kuluiltaan kohtuuttomaksi - asia käsitellään sitten hallituksessa tai lähtijöiden kesken. Osallistuminen mahdollistuu kenties kaikkien kulujen yhteisjakamisella. Nämä tapaukset harvinaisia, mutta mahdollisia ja ne ratkaistaan aina tapauskohtaisesti

 Kilpailukutsu lähetetään sähköpostitse kaikille luistelijoille/vanhemmille, jota kilpailun sarjat koskevat  Jokaisen on vastattava sähköpostiin kyllä/ei haluaako osallistua vai ei = Kilpailukyselyyn vastataan sähköpostilla viestissä ilmoitettuun päivään mennessä joko myönteisesti tai kielteisesti  varmistetaan, että tieto kilpailusta on varmasti mennyt perille  Kun luistelija on vastannut kilpailusihteerin lähettämään viestiin myönteisesti, katsotaan luistelijan sitoutuneen kilpailuilmoittautumiseen

 Kilpailuvahvistus lähetetään kaikille sähköpostitse (jos ei sähköpostia tule, voit aina soittaa kilpailusihteerille ja tarkistaa asiaa)  Jokainen luistelija/vanhempi on vastuullinen tarkastamaan kilpailukutsun asiakirjat: sarjan vaatimukset, kilpailuaikataulun, kilpailupaikan  Kilpailuaikataulu ja luistelujärjestykset löytyvät järjestävän seuran www-sivujen ”kilpailut”-sivuilta

 Alue- ja valintakilpailuihin pääsevät mukaan kaikki kyseisen sarjan luistelijat  Kutsukilpailuihin ilmoittautuu joskus enemmän luistelijoita, kuin järjestävä seura pystyy vastaanottamaan. Siksi järjestävä seura pidättää aina oikeuden karsia luistelijoiden määrää  Mahdollista karsintaa varten valmentajat laittavat luistelijat ilmoittautumisjärjestykseen ja kilpailusihteeri tarkistaa aina ilmoittautumisjärjestyksen (kierrätys eli ensimmäiseksi ilmoitettu on seuraaviin kisoihin viimeiseksi ilmoitettava omassa sarjassaan)  Kilpailuaikataulun vahvistuksen tultua ja aikataulun täsmennettyä, olisi erittäin hyvä, että ensimmäisenä kilpailevan luistelijan perhe tarjoaa valmentajalle kyydin kilpailupaikalle ja viimeisenä luistelevan luistelijan perhe vastaavasti tarjoaa valmentajalle paluukyydin.  Mikäli luistelija kuitenkin joutuu perumaan kilpailuun osallistumisensa, tulee siitä ilmoittaa välittömästi kilpailusihteerille. Mikäli peruutus tapahtuu kilpailupäivänä, tulee siitä ilmoittaa myös kilpailuun lähtevälle valmentajalle. Kilpailusihteeri/valmentaja ilmoittaa peruutuksesta järjestävälle seuralle.

 Kilpailuun osallistuvan luistelijan maksut muodostuvat kahdesta osasta; ilmoittautumismaksusta ja kilpailu/tuomarimaksusta  Mikäli luistelija peruu kilpailuosallistumisensa 7 päivää ennen luistelujärjestyksen arvontaa, ei luistelijalta laskuteta ilmoittautumismaksua eikä kilpailumaksua (poikkeuksena Interclub-kilpailut ja ulkomaankilpailut)  Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin, ilmoittautumismaksu laskutetaan, oma seura joutuu sen järjestävälle seuralle maksamaan. (selvitetään aina kuitenkin järjestävältä seuralta)  Sairastapauksesta tai loukkaantumisesta johtuvasta peruutuksesta pitää toimittaa kilpailusihteerille välittömästi lääkärintodistus, jonka avulla kilpailusihteeri hakee vapautusta ilmoittautumismaksusta järjestävältä seuralta.  Mikäli luistelija jättää kilpailuun osallistumatta, eikä ilmoita siitä kilpailusihteerille, tulee luistelijan maksettavaksi sekä kilpailumaksu että ilmoittautumismaksu.

Vakuutukseton kilpailulupa  Vakuutuksettoman kilpailuluvan voivat ostaa kaikki ne kilpailevat henkilöt, joilla on oma tapaturmavakuutus. Vakuutuksenottaja on vastuussa siitä, että oma tapaturmavakuutus kattaa lajina taitoluistelun ja että vakuutusmaksut on suoritettu kauden ajan.  Edellisiin vuosiin verrattuna vakuutustodistusta ei tarvitse esittää kilpailuissa.

 A-lisenssi: synt tai aiemmin, alle 70-vuotias SM-seniorit, seniorit, SM- juniorit, Juniorit, Aluejuniorit, 124e  B-lisenssi: synt tai myöhemmin SM-seniorit, Seniorit, SM-juniorit, Juniorit, SM-noviisit, Noviisit, Debytantit, Silmut, Aluejuniorit, Aluenoviisit, Aluedebytantit SM-seniorit, SM-juniorit, SM-noviisit, Minorit  106e  HA-lisenssi: synt tai aikais., alle 70-vuotias Aikuiset, Taitajat, Soveltava Luistelu (Special Olympics)Aikuiset, Seniorit, Juniorit 75 e  HN-lisenssi: synt tai myöhemmin Taitajat, Minit, Tintit, Soveltava Luistelu (Special Olympics)Seniorit, Juniorit, Tulokkaat  72e  Vakuutukseton kilpailulupa. Kaikki kilpailevat, joilla on oma  55e

 Luistelija/yhdessä vanhempien kanssa täyttää STll:n ohjelmalomakkeen ja tarvittaessa tarkastaa sen valmentajan kanssa  Lähetetään sähköisesti kilpailusihteerille vain ja ainoastaan STll:n Ohjelmalomake (suomen taitoluisteluliiton sivut, kilpailu, kotimaan a asiat)  alomakkeet /  Jokainen täyttää virallisen ohjelmalomakkeen itse – näin vältytään mahdollisilta virheiltä  DECLARATION-lomake! Kaikille SM- sarjalaisille ennen kauden ensimmäisiä liiton kisoja

 Muista tarkistaa kilpailun järjestävän seuran nettisivuilta kilpailun aikataulu ja arvottu luistelujärjestys: kilpailukutsussa on mainittu luistelujärjestyksen arvontapäivä. Tarvittaessa voit aina soittaa tai lähettää sähköpostia kilpailusihteerille  Tarkista, että mukana on puku, musiikki ja tietysti luistimet;)  Muista olla ajoissa paikalla eli viimeistään 1 tunti ennen oman lämmittelyryhmän alkua ( omassa sarjassa voi olla useampi ryhmä)  Kilpailussa tulee aina muistaa urheilijamainen käyttäytyminen  Tarkemmat tiedot STll:n sääntökirjasta nro – , sivut  Luistelijan vanhempien tulee myös aina huomioida muut pukukopissa valmistautuvat kilpailijat (esim. huomioidaan eri ikäiset luistelijat (teini-ikä/ pikkulapsi)huomioidaan hiuslakan käyttö;) kampauksia tehdessä (jos mahdollista, tehdään kampaus jo ennen paikalle saapumista). Avustetaan tarvittaessa, mutta jätetään turha ”hössötys” pois;)

  Kouvolan Jäätaiturit ylläpitää itäisen alueen sivuja  alueen kilpailevien yksinluistelijoiden tiedot ja sarjat  muodostelmaluistelujoukkueet ja sarjat  Kauden aluekilpailut  seurojen seuratuomarit

  Sääntökirja 21 (sarjakohtaiset KILPAILUVAATIMUKSET) Sääntökirja 21  LohkojaotLohkojaot  Kotimaan kilpailuasiat Kotimaan kilpailuasiat  Testausjärjestelmä (YL) Testausjärjestelmä (YL)  Kv-kilpailuasiat Kv-kilpailuasiat  Tuomarit Kilpailusääntöjä TuomaritKilpailusääntöjä

 ISU - kansainvälinen luisteluliitto  ISU communications  Esim PDF-tiedosto Figure Skating - Guidelines for International Novice Competitions