W HotSport – tuntuvia etuja seurallesi. Urheilijan valttikortti, yksi kortti kahdet bonukset! Bonukset seuralle ja kortinhaltijalle HotSport on ilmainen.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Terveystalo Sport. Amsterdamin Ajaxin jalkapalloilijaa Evander Snota elvytettiin maanantaina kentällä sydänpysäyksen jälkeen. Keskikenttäpelaaja Snon.
Advertisements

Yli 94-vuotta yrittäjyyden puolesta
Tilannekatsaus.  Espoon kaupungin kanssa 15 vuoden sopimus Karakallion kentän käyttöoikeudesta. Sopimus alkaa  Perustettu Hornankattila Oy.
Tunturialueen taikaa leirikoulussa Taikatunturin leirikoulu.
D-1420 Itsenäisyyspäiväjuhla Kalastajatorpalla !
Kesän kisat •Kaikkiin kilpailuihin ilmoittaudutaan omatoimisesti kautta (pois lukien viestit ja seuraottelut)
Kuluttajan e-lasku Lyhyt tietopaketti kuluttajalle
ABIEN OPOILU What to do next?. Opinto-ohjauksen kurssit • OPA1 = PAKOLLINEN KURSSI, josta • 1. vuonna suoritettu1/3 kurssia, 2. vuonna 1/3.
Tyky-Kuntoseteli+ Liikuntaan ja kulttuuriin Tyky-Kuntoseteli+ on työnantajasi tarjoama verovapaa työsuhde-etu. Työnantajallesi on tärkeää, että olet kokonaisvaltaisesti.
Suomen Siivoustekninen Liitto ry
Case: City Car Club Autojen yhteiskäyttö Turussa Työpaja
Voyagerin Universal Borrowing: käyttöpolitiikka Annu Jauhiainen Helsingin yliopiston kirjasto
Tervetuloa seniori- opettajaksi!
Helsingin Seurakuntayhtymän Malmin hautausmaan muistotilaisuudet 2014 Blue Service Partners Oy Kirsi Jousjärvi puh
Syyskuu 2013 Järjestöryhmä 1 Tuottajayhdistysten jäsenmaksulaskutus v •Yhtenäiseen euromaksualueeseen SEPAan siirtymisen myötä suoraveloitus päättyy.
Lahden Seurakuntayhtymän Juhla- ja muistotilaisuudet lukien
JUOKSUA HARRASTAVAN RAVITSEMUS
Jouluturnaus Rauman Lukko E-03-junioreilla on ilo kutsua Teidät Pyörä-Nurmi jouluturnaukseen Raumalle Turnauksessa pelataan sekä AAA-
Kirjaudu tunnuksillasi tilaa unohtuneet kirjautumissivulta tekstiviestillä sähköpostilla Kirjaudu tunnuksillasi tilaa unohtuneet kirjautumissivulta tekstiviestillä.
TJS-TUKI Koulutustilaisuudet Opintokerhot. TJS-tuki TJS-tuki on opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää taloudellista tukea ohjattuun oppimiseen, esim.
Gymnaestrada
Kuinka liittää sähköposti Fronteriin?
Syyskuu 2013 Järjestöryhmä 1 Tuottajayhdistysten jäsenmaksulaskutus v Yhtenäiseen euromaksualueeseen SEPAan siirtymisen myötä suoraveloitus päättyy.
Tammi 01 heinä 07 kesä 06 helmi 02 maalis 03 huhti 04 touko 05 marras 11 loka 10 syys 09 elo 08 joulu 12 Rangers - Kesäleirien suunnittelu ja tilojen varaaminen.
Yhteistyöpassi/Peltola työelämän YHTEISTYÖPASSI JYVÄSKYLÄN KRISTILLINEN OPISTO.
Patria Cup Jyväskylä. Yleis- ja maksuohjeet joukkueille - Pelaajaluettelot tulee toimittaa kilpailutoimistoon viimeistään 30 min ennen.
Laajennettu työssäoppiminen TOP LAAJA Verkostotapaaminen
Piirileiri Kosmos’15.
Mikä on Kannustajat–konsepti?
Helsingin Seurakuntayhtymän Malmin hautausmaan muistotilaisuudet 2015 Fazer Food Services Oy Kirsi Jousjärvi puh
Urheilunetti – järjestelmään kirjautuminen - Urheilunetti: Urheilunetti.
Tampere NYSSE TULEE ELI TYÖVÄENLIIKE KOKOONTUU! -Aina on saatu suuria aikaan, kun on kokoonnuttu isolla porukalla yhteen. -Niin saadaan nytkin!
Virkkalan Kirin KESÄPESIS 5-8/2012.  Aikuisten kesäpesis  Noin joka toinen viikko vapaamuotoinen pesistelyilta sekä miehille että naisille ja nuorille.
95 vuotta yrittäjyyden puolesta!. Suomen Yrittäjät - Yrittäjien oma järjestö Paikallisyhdistykset Aluejärjestöt Toimialajärjestöt Luottamushenkilöt.
URHEILUNETTI. URHEILUNETTI - Mehiläisen uusi työkalu urheiluseurayhteistyöhön Urheilunetti - Mehiläisen uusi työkalu urheiluseurayhteistyöhön - Urheilunetin.
KJT REEBOK FINLAND OY TUUSPORT OY YHTEISTOIMINTASOPIMUS Johtokunta Open
Alkoholin mainonta ravintolassa
TANGENTTI Suora, joka sivuaa käyrää.
Nuorisokortin etujen kehittämistyö (Urpo-työryhmä)
Oulunsaloon lukioon Kevät Hakeminen lukioon keväällä 2015  Haku valtakunnallisessa yhteishaussa – osoitteessa
© Copyright Blue Service Partners 1 Helsingin Seurakuntayhtymän Honkanummen hautausmaan muistotilaisuudet 2016 Fazer Food Services Oy Minna Juuti-Lipponen.
10sport.fi URHEILUYHTEISÖN OMA VERKKOKAUPPA LAJILIITOT.
Yleisten kirjastojen e-aineistot Erikoiskirjastonhoitaja Kati Vuontisjärvi.
Korpilahden Martti En -03 KAUSI Sisältö Joukkueen ja vanhempien pelisäännöt Joukkueen Toimintasuunnitelma 2014 Joukkueen maksut Lisenssi asiat Varainhankinta.
Omenahotelli tarjous SOT r.y.:n jäsenille Näköä 2014 päiville Varaukset: Alennuskoodi: NAKOA2014www.omenahotels.com Varaukset
TIEDELEIRIMATKAN KÄYTÄNNÖN JÄRJESTELYT LUKIO/CERN-2016.
Kouluruokailun tyytyväisyyskysely 2016
Ruokahävikin vähentäminen ravintoloissa Veli-Matti Aittoniemi
LUONNON KESKELLE KYLPYLÄÄN
European Studies Senior Programme conference Dublin, Ireland
TuWe T04-06 Vanhempainpalaveri
Apurahan maksu maksuosoituksena
Vanhempainilta ke klo
Uudistuen eteenpäin. Ilo toimia yhdessä!
7lk:n arviointi.
KOULUTUSILLAN Pe klo: Koulutuksen aiheena:
Bussimatka EDUCA-messuille
- KOUVOT KEILAKISA ke Parhaat joukkueet palkitaan
Postin myynnin tilaisuus
Kaarinan Taitoluistelijat
Oulun seuturyhmän PIKKUJOULUT Radisson Blu Hotel Klo 18
PETS 2018 Vuoden 2018 – 2019 Presidentit Sihteerit Säätiöasiamiehet
Lions Pass the Plate #lionspasstheplate
Liittokokous Helsinki Messukeskus.
Mikä on Member+? Member+ on uusi akavalaisten liittojen omistama jäsenetupalvelu Kohderyhmänä yli korkeasti koulutettua akavalaisten liittojen.
Tervetuloa Vaasan seudulle
SUOMEN MONIPUOLISIN URHEILUSEUROJEN PALVELU
Toiminnanjohtajien neuvottelupäivät
Esityksen transkriptio:

w HotSport – tuntuvia etuja seurallesi

Urheilijan valttikortti, yksi kortti kahdet bonukset! Bonukset seuralle ja kortinhaltijalle HotSport on ilmainen kanta-asiakaskortti urheiluseuroille, -liitoille ja –joukkueille HotSport -kortti on PINS-etukortti, johon liitetään HotSport -tili Mikä HotSport on?

Miten HotSport toimii? HotSport -kortilla seura tai joukkue kerryttää HotSport -bonusta, jota maksetaan kolme kertaa vuodessa (tammi-, touko- ja syyskuussa) Bonussetelinä seuran tai joukkueen nimetylle yhteyshenkilölle HotSport -tilin kertymästä tiedotetaan kirjeitse ja samalla postitetaan jo kertyneet HotSport-Bonukset

5%:n Bonuksen kertymä alkaa, kun seuran tai joukkueen ostot ylittävät € kertymäkauden alkamisesta. Ostot ovat voimassa 12 kuukautta liittymisestä tai kertymäkauden alkamisesta. Kun ostot ylittävät €, seuran tai joukkueen nimetylle yhteyshenkilölle postitetaan seuraavassa HotSport -tiedotteessa kertyneet Bonussetelit. Samalla alkaa uusi kertymäkausi. Bonussetelit ovat voimassa 6 kk päiväyksestään

Joukkuemajoituksista Sportti-ruokailuista Restel ravintoloista; Huviretki, Rax buffet, Helmisimpukka, Martina, Mario, Bambu ja Lauantai Restel hotelleissa; Cumulus, Rantasipi, Holiday Inn, Hotelli Seurahuone Helsinki, Hotel Atlas Kuopio Hotellien ravintoloissa tehdyistä ostoista Mistä ostoista bonusta saa?

Erikoishintaiset joukkuemajoitukset sekä edulliset HotSport -menut Restel ravintoloista Edulliset HotSport-menut mukanaolevista Restelin ravintoloista HotSport-menuissa sekä etukäteen tilatuissa Rax buffeissa lisäksi joka 10. ruokailija syö ilmaiseksi 10%:n etu mukana olevissa Restelin ravintoloissa normaalihintaisista tuotteista (ei koske HotSport- menuja ja Rax buffeeta) Etua ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin Kortin muut edut

Varainhankinta rinnakkaiskorteilla Seuran tai joukkueen HotSport -tili voidaan liittää jo olemassa olevaan YkkösBonus/PINS -korttiin, jolloin seuran tai joukkueen kannattajilla on mahdollisuus osallistua varainhankintaan. Ostot kerryttävät myös henkilökohtaista YkkösBonus / PINS-tiliä. Bonusta myönnetään Restelin majoitus- ja ravintolapalveluista (p.l. Crowne Plaza Helsinki ja tapahtumaravintolat Musiikkitalo, Hartwall Areena, Helsingin jäähalli, Tampereen jäähalli ja Turun Messukeskus), HelmiSimpukoissa, Rax buffeteissa sekä hotellien ravintoloissa ja kahviloissa.

Miten ohjelmaan liitytään? 1.Seura tai joukkue valitsee keskuudestaan HotSport- yhteyshenkilön 2.Seura tai joukkue täyttää liittymislomakkeen ja lähettää sen edelleen 3.HotSport-tili liitetään PINS-korttiin ja seuralle postitetaan uusi kortti 4.Vain yksi kortti riittää tilin avaamiseen 5.Seura voi liittää tiliin rinnakkaiskortteja rajattoman määrän

Sivujen kautta on mahdollista: Tarkistaa onko hotellihuoneita varattavissa, sekä lähettää varaustiedustelu suoraan hotelliin Varata ryhmälle HotSport-menu tai Rax buffet – menu HotSport ruokailu on varattava kolme arkipäivää ennen tilaisuutta Ryhmäetujen ehtona on, että kaikki jäsenet syövät saman ruoan Huonevaraus ja ruokailutilaus on sitova, kun hotelli/ravintola on vahvistanut varauksen

HotSport -menu Ruokailun hinta on 9,80 € / henkilö kun koko ryhmälle on samat annokset Tarjoillaan toimipaikasta riippuen joko buffet-ruokana tai lautasannoksena Ruokailusta myönnetään HotSport –bonusta Joka 10. ruokailija veloituksetta HotSport menusta ei myönnetä -10 % hintaetua HotSport menu á 9,80 Lihapullat, perunamuusi/pasta Pyttipannu Paholaisen broilerinpata, riisi/pasta Kirjolohikiusaus Lasagne + salaatti, leipä sekä maito ja vesi.

Kiitos! Olli Turunen Myyntipäällikkö HotSport | Restel Hotel Group