Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

LUONNON KESKELLE KYLPYLÄÄN

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "LUONNON KESKELLE KYLPYLÄÄN"— Esityksen transkriptio:

1 LUONNON KESKELLE KYLPYLÄÄN

2 HotelliSummassaari Saarijärvellä on luvulla rakennettu kaksikerroksinen Rantasipi- ketjuun kuulunut korpihotelli. Huoneet ovat tilavia, kylpyhuoneet juuri remontoituja. Uima- allas, saunat ja kuntosalit ovat 80 metrin etäisyydellä Summasjärven läheisyydessä.

3

4

5 Keskiviikko Olemme perillä puolenpäivän jälkeen. * Infotilaisuus ja tutustumista hotelliin ja alueeseen. Päivällisen jälkeen klo Maalaislääkäri Tapani Kiminkisen luento meille. Karaokea ja tanssia illalla.

6 Torstai Aamusaunat, uintia ja aamiainen. Kolmenvartin venyttely Saarijärvi-kierros linja-autolla oppaan johdolla. Sään salliessa makkaranpaistoa rantanuotiolla/mahtavat ulkoilumaastot. Päivällinen, illalla levymusiikkia ravintolassa.

7

8 Perjantai Aamuohjelma edellispäivän mukaan, venyttelyn sijaan ohjattu vesijumppa. Iltapäivällä ulkoilun lisäksi Summassaaren Bingo tai Levyraati. Päivällisen jälkeen linja-autokuljetus Mahluun (25 km) teatteriin. ”Vuokravaimo”. Näytelmän on kirjoittanut farssin taitaja Olla Tola. Myöhemmin illalla Soloband-tanssit.

9 Lauantai Aamuohjelman jälkeen joko omatoiminen tai linja- autolla (800 m) lenkki Summassaaren Hunajatarhoille. Alueella myös viisi vuotta vanha tsasouna. Isäntä Sulo Suutala kertoo sen rakentamisesta ja koko alueen historiasta. Puoleltapäivin huoneiden luovutus ja hiljalleen lähtö kotiin päin.

10

11 HINTA: Hintaan sisältyy: majoitus, 3 yötä puolihoito, 3 aamiaista, 3 päivällistä linja-autokuljetus luento teatterilippu opas kiertoajelulla saunat, uima-allas, kuntosalit Tarjolla on myös hemmotteluhoitoja, jotka on varattava etukäteen. Lainattavissa potkukelkkoja ja kävelysauvoja.

12 ILMOITTAUTUMINEN ALKAA HETI.
Ilmoittautumiset vastaanottaa Leena Tuominen tai puh Maksu yhdistyksen tilille, viite 2121, perjantaihin mennessä.


Lataa ppt "LUONNON KESKELLE KYLPYLÄÄN"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google