Videon pikaopas Videopuhelun aloittaminen 1.Vie osoitin yhteyshenkilön valokuvan päälle ja napsauta kamerapainiketta. 2.Yhteyshenkilösi näyttöön ponnahtaa.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Useimmat esitetyt asiat pätevät myös muihin Office ohjelmiin.
Advertisements

Kuva kuvaan (MS Paint) Avaa molemmat kuvat esikatselusta muokkaustilaan – klikkaamalla hiiren väärällä napilla > Avaa sovelluksessa… > MS Paint Tässä vaiheessa.
Kotisivukoulutus Kirjastotalo Metso Osa 2 Kuvan lisäys ja muokkaaminen.
Microsoft® Lync™ 2010 Pikaviestintä ja tavoitettavuus Koulutus
Wikin pikaohje /ut. Kirjautuminen palveluun • Mene osoitteeseen valitse sivun oikeasta yläkulmasta ”Sign.
Kysely- tai ilmoittautumislomakkeen luominen Google Driveen
Microsoft® Lync™ 2010 Attendant-koulutus
SkyDrive ja Office Web Apps –sovellusten käyttäminen
Tämän esityksen avulla osaat ladata PAF 5
Sähköpostiviestien uudelleenohjaus ohje Maks Larionov DP11LA.
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
Nimien poimimiseen temppeliä varten voit vaihtoehtoisesti käyttää kahta menetelmää: -poiminta PAF 5.2 ohjelmassa -poiminta suoraan TempleReady for Windows.
Wikispace jatkokurssi Jarmo Heikkinen Karoliina Kemppainen Satu Kylmänen.
Valitse haluamasi raportti, jonka parametreja haluat muuttaa ja tuplaklikkaa sitä.
Äänitehosteiden lisääminen animaatioon j ja käynnistä kurssi painamalla F5-näppäintä tai valitsemalla Diaesitys > Alusta. Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus.
Kotisivukoulutus Kirjastotalo Metso Osa 1 Tekstin kirjoittaminen ja muokkaaminen, linkitys.
Microsoft® Lync™ 2010 Web App -koulutus
Microsoft® Lync™ 2010 Ääni- ja videokoulutus
Microsoft® Lync™ 2010 Edustajien koulutus
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
Microsoft® Lync™ 2010 Vastausryhmä-sovelluskoulutus
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
Jakaminen ja yhteistyö
PIKAOPAS LYNCIN KÄYTTÖÖN
Microsoft® Lync™ 2010 Neuvottelut ja yhteiskäyttö Koulutus
1. Avaa omat tiedostot Pakatut tiedostot vievät vähemmän tallennustilaa ja ne voi siirtää toiseen tietokoneeseen nopeasti. Pakattuja ja pakkaamattomia.
Metropolialueen tpk- koulutuskalenteri Tapahtuman lisääminen kalenteriin Ulla Timonen.
Office 365 –pilvipalvelut UEF:n opiskelijoille
Kuinka tehdä blogi o365:ssä
Someoppaita – step by step Twitter AVO-hanke Creative Commons Nimeä-Tarttuva 3.0 SuomiNimeä-Tarttuva 3.0 Suomi.
Lync 2013 for Office 365 -pikaohje
Lync Web App Pikaopas: Kokoukseen soittaminen
Keskusteluryhmän etsiminen ja keskusteluun liittyminen Voit etsiä ryhmiä, joihin sinulla on pääsyoikeus, käyttämällä Lync-hakua. 1.Napsauta Lyncin pääikkunassa.
Windows-kaupan Lync-sovelluksen käytön aloittaminen
LUOTTAMUKSELLINEN. Jakelu vain salassapitosopimuksen allekirjoittaneille kumppaneille. Microsoft ei anna suoria tai epäsuoria takuita. © 2012 Microsoft.
Käyttöohje: Kuinka liittyä osastoon. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Käyttöohje: Kuinka liittyä ryhmään. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Pikaopas: © 2013 Microsoft Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Lyncin aloitusnäyttö Lyncin aloitusnäytön vasemmassa osassa on ruutuja, joiden avulla.
© 2012 Microsoft Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Lync-kokouksen ajoittaminen Jos käytät Outlookia, voit ajoittaa Lync-kokouksen käyttämällä Lyncin.
Videopuhelun aloittaminen Osoita Yhteyshenkilöt-luettelossa yhteyshenkilön kuvaa ja napsauta kamerakuvaketta. Yhteyshenkilösi näyttöön ponnahtaa ilmoitus,
Elävöitä esitystäsi kampuskuvilla Valikoima sisältää valokuvia kampuksilta eri vuodenaikoina. Suositus on käyttää muutama kuva/esitys. Suurempi kuvamäärä.
© 2012 Microsoft Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Yhteyshenkilön lisääminen Oma Yhteystietoluettelosi helpottaa yhteydenpitoa, ja sen avulla näet.
…Raportit kuosiin… Näin teet sivunumeroinnin ja sisällysluettelon
E –oppikirjan käyttöönotto
OneDrive -palvelussa Suoraan Office ohjelmasta Online
Missä kaupunki X? Esimerkki PaikkaOpin käytöstä opetuksessa tehtävän idea: luokanopettaja Minna Glogan toteutus: koordinaattori Virpi Hirvensalo.
Ajatuksesta albumiin Digitaalikameran käytön jatkokurssi.
OFFICE-TUOTTEIDEN KÄYTTÖ RT- TABLETILLA WORD EXCEL POWERPOINT ONEDRIVE.
Sivuston luominen oppilasryhmän käyttöön Matti Lähtevänoja.
Kirjautuminen Opiskelijat kirjautuvat yleensä sisään vieraana. Kirjoita nimesi kenttään ja kirjaudu sisään. Voit kirjautua sisään myös omilla tunnuksilla.
Pedanet –oppilaan ohje Aleksanteri Kenan koulu
TERVE Piirto-ohjeet LibreOffice-ohjelmistolla
Periscopen pikaopas Jani Henriksson.
Luokan OneNote -muistikirja
TERVE Piirto-ohjeita GIMP-kuvankäsittelyohjelmalle
Kuvien piirtäminen LibreOffice Draw.
Tehtävä 7.2: SmartArtin animointi
Työnantaja: Näin haet korvausta työterveyshuollon kustannuksista verkossa 2018.
Lue siitä lisää Microsoft SharePoint-uutiset
Saapuneet-kansio Lajiteltu Kansion puhdistaminen
Kuvagalleria Adobe Bridget -ohjelmalla
TERVE Piirto-ohjeita GIMP-kuvankäsittelyohjelmalle
Otsikon asettelu Alaotsikko
Kuvaa ja leikkaa iPadilla
Otsikon asettelu Alaotsikko.
Otsikon asettelu Alaotsikko.
Tervetuloa uuteen PowerPointiin
Sosiaalisen median kuvamalli
Esityksen transkriptio:

Videon pikaopas Videopuhelun aloittaminen 1.Vie osoitin yhteyshenkilön valokuvan päälle ja napsauta kamerapainiketta. 2.Yhteyshenkilösi näyttöön ponnahtaa ilmoitus, jonka kautta hän voi hyväksyä puhelusi. 3.Kun olet valmis, vie osoitin kamerapainikkeen päälle ja valitse haluamasi vaihtoehto: Pysäytä oma video: lopettaa oman videosi, mutta näet edelleen muiden videot. Lopeta video: lopettaa kaikki videot, mutta ääniyhteys säilyy. Video LUOTTAMUKSELLINEN. Jakelu vain salassapitosopimuksen allekirjoittaneille kumppaneille. Microsoft ei anna suoria tai epäsuoria takuita. © 2012 Microsoft. Kaikki oikeudet pidätetään. VIHJE Voit myös napsauttaa kamerapainiketta, kun haluat lisätä videon pikaviestikeskusteluun tai neuvottelupuheluun. Lync pikaopas Videolaitteen määrittäminen Jos haluat jakaa oman videosi muiden kanssa, tarvitset verkkokameran, mutta voit nähdä muiden videot sitä ilmankin. Määritä kamera toimimalla seuraavasti: Valitse Asetukset Lyncin pääikkunassa ja valitse sitten Videolaite. Jos videon esikatselu ei näy, varmista, että kamera toimii oikein. Voit säätää asetuksia valitsemalla Kameran asetukset. Videon hallintalaitteiden ja näkymän käyttäminen Valitse Valitse asettelu, ja valitse jokin seuraavista: Valikoimanäkymässä näet kaikkien osallistujien videot. Esittäjän näkymässä näet esittäjien videot. Esitysnäkymässä näet vain kokouksen sisällön. Kutistetussa näkymässä osallistujien kuvakkeet näkyvät pienessä ikkunassa. Osallistujien hallinta Voit hallita osallistujia napsauttamalla ensin hiiren kakkospainikkeella osallistujan videota tai kuvaa: Vaimenna, Poista vaimennus tai Poista henkilö kokouksesta. Lukitse videospotti: lukitsee videon parhaillaan katseltavaan henkilöön. Kiinnitä valikoimaan: pitää osallistujan näkyvissä valikoimanäkymässä. Koko näytön näkymä Kun valitset Avaa videovalikoima uuteen ikkunaan, voit katsoa videot erillisessä ikkunassa. Kun valitset Koko näytön näkymän, näet videot suurempana. Voit palata tavalliseen näkymään valitsemalla Näytä videovalikoima.

Muiden käyttäjien kutsuminen videopuheluun 1.Vie osoitin keskusteluikkunassa Henkilöt-painikkeen päälle ja napsauta Kutsu lisää käyttäjiä. 2.Valitse kutsuttavat henkilöt Lisää henkilöitä -ikkunasta ja napsauta Lisää. 3.Kutsumasi henkilöt saavat ponnahdusikkunan kautta kutsun liittyä puheluun. Lisää video pikaviestikeskusteluun 1.Vie osoitin kamerapainikkeenpäälle ja tarkista esikatselu. 2.Säädä kameraasi tarvittaessa ja valitse Aloita oma video. 3.Kun haluat lopettaa videosi jakamisen, valitse Pysäytä oma video. VIHJE Valitsemalla Lopeta video voit lopettaa oman videosi jakamisen muille JA lopettaa muilta sinulle tulevat videosyötteet. Videoneuvottelun aloittaminen Aloita ajoittamaton videoneuvottelu, kun haluat keskustella asiasta, joka vaatii välitöntä huomiota. 1.Voit valita useita yhteyshenkilöitäpitämällä Ctrl-näppäimen painettuna ja napsauttamalla nimiä. 2.Napsauta valintaa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Aloita videopuhelu. 3.Kun aloitat videopuhelun, käytät aina automaattisesti Lyncin tietokoneen ääntä. 4.Videon hallintalaitteiden avulla voit hallita neuvottelua. Videopuheluun vastaaminen Kun sinulle soitetaan, näyttöösi ilmestyy ponnahdusviesti. Voit vastata puheluun napsauttamalla minne tahansa valokuva-alueelle. Voit hylätä puhelun ja siirtää sen vastaajaan valitsemalla Ohita. Valitsemalla Asetukset saat näkyviin muita toimintoja: Siirrä puhelu Vastaajaan. Ohjaa puhelumatkapuhelimeesi tai kotinumeroon. Vastaa pikaviestillä videon sijaan. Vastaa vain äänellä, jos et halua jakaa videotasi. Hylkää puhelu ja vältä myöhemmät puhelut asettamalla tilaksi Älä häiritse.