Autojoukkojen Keski- Pohjamaan Kilta ry Tervetuloa Killan esittely- ja palkitsemis tilaisuuteen 13.6.2011.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
ITÄ-UUSIMAA
Advertisements

Autojoukkojen Keski-Pohjanmaan Kilta ry
NUORTEN SYÖMISHÄIRIÖT
Tietoyhteiskunnan asialla vuodesta Tietotekniikan liitto lyhyesti • Valtakunnallinen ja puolueeton ICT-alan asiantuntija Suomessa • Jäseninä n.
Hampuri, Saksa Löytää suunta, joka mahdollistaa Lions Clubs Internationalin saavuttavan sen täyden potentiaalin kansainvälisenä.
Kokkolan yhteislyseon lukio
23/06/ Keski-Suomen Erotuomarikerho ry 1956-
Kokkolan yhteislyseon lukio
TERVETULOA TAMPEREEN LYSEON LUKION EUROOPPA-LINJALLE!
Autojoukkojen Keski-Pohjanmaan Kilta ry
SEPA Ohjelma 12.00Lounas, kahvit ja ilmoittautuminen 13.00Tervetuloa - ESATKY, ITKY ja Tietotekniikan Liitto tänään Antti Pellinen, Tikura Oy 13:05Sähköinen.
Maaseutualueiden kehittämishankkeiden rahoitus toiminnanjohtaja Kirsti Oulasmaa Rieska-Leader ry.
KESKI-SUOMEN MATKAILUN TULEVAISUUDEN NÄKYMÄT Keski-Suomen matkailuparlamentti VELI-PEKKA PÄIVÄNEN.
Miian ja Niinan atk-työt
Tikkurilan Palloseura
Jatkajakoulu kokemuksia •miten opiskelijat haettiin ja valittiin? •millaisia opiskelijoita saimme? •millaisia opintojaksoja tarjotaan ja miten ne on kytketty.
Jouko Ruissalo Suomi näkyviin Arpajaiset –
 Matkailuverkostot  Kokemäenjokilaakson  Matkailuyrittäjät ry Tommi Anttila1 •Anttilan Tila, •Tommi Anttila, Kokemäki.
LÄHIALUEYHTEISTYÖ Järvi-Suomen Partiolaiset ry
Voie Expresse monipuolista yhteistyötä ranskan hyväksi – hankkeesta pysyvä resurssi? Eeva Pajari, 2007.
Tukitoimintaa syömishäiriötä sairastaville ja läheisille
Suomen latu ry Marina Tuura.
1 MARKKINAKATSAUS RAHASTOPÄÄOMA SUOMALAISISSA SIJOITUSRAHASTOISSA.
SPOL Suomen Psykologian Opiskelijain Liitto. Mikä SPOL? Kattojärjestö paikallisille ainejärjestöille, perustettu vuonna 1968.
Ubiikki Maunula? •Tuttujen ja olemassa olevien välineiden hyödyntäminen •Palveluiden ja toimintojen käyttäminen esim. Maunulan kotisivujen ja kännykän.
4H-järjestö Tekemällä oppii parhaiten!. 4H-järjestön toiminta-ajatus •4H-harrastuksessa lapsi ja nuori kasvaa kohti vastuullista ja yritteliästä aikuisuutta.
Vanhempainilta Blackbirds -00 Kausi Kausi
3.45 3.40.
LÄHIALUEYHTEISTYÖ Järvi-Suomen Partiolaiset ry
Autojoukkojen Keski- Pohjamaan Kilta ry Tervetuloa.
(Yhdistyksen oma logo tähän)
Suomen laivaninsinööriyhdistys Laradi ry PL283, TURKU Suomen laivainsinööriyhdistys Laradi ry Yhdistysesittely.
Uudet ulkomaiset yritykset v Lehdistötilaisuus Invest in Finland Tuomo Airaksinen
Taidekeskus koulussasi
Työmarkkinatutkimus 2012 Yksityinen sektori
Näin järjestät tapahtumia ja koulutusta ViSiOn kanssa Ville Ylikahri
syntyi Sosiaalityöntekijäin liiton Uudenmaan paikallisyhdistys.
Raumanmeren Rotaryklubi: Jäsenyys, kokemuksia ja näkemyksiä
Pohjois-Karjalan järjestöpäivät 2011 Monikulttuurisuustyöpaja
KÄYTÄNNÖN KOKEMUKSIA YMPÄRISTÖJÄRJESTELMÄTYÖSTÄ
Inner Wheel Suomen Inner Wheel Kansallinen neuvosto varapresidentti Hannele Karhunen.
Tervetuloa! Ohjelma klo
Suomen Latu Liity – se kannattaa. Suomen Latu on ulkoilun kattojärjestö Suomen Latu on retkeilyn edistäjä, ulkoilun asiantuntija ja kaikille avoin järjestö.
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Vuonna 1970 perustettu puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö. Yleishyödyllinen ja puolueeton.
Onko siivous ammatti? Ei, siihen joudutaan, kun ei pystytä tai osata muuta! Näin ajateltiin vielä vuonna 1969! Kunnes joukko viisaita ihmisiä kokoontui.
Nurmi Hydraulics Oy Vaiheittain kansainvälistynyt.
Hirvihaaran Golfseura ry. Senioritoiminta Ystävällinen golfkenttä Mäntsälässä.
Euroopan talous- ja rahaliitto EMU: Kehitetty jo n. 30 vuotta Ensimmäinen vaihe 1979 => valuuttakurssit Vuonna 1999 kytkettiin 12 maan valuuttakurssit.
Energiavuosi 2014 Sähkö Energiateollisuus ry.
Rotary Nuorisovaihto – RYE piiri 1390 Mikko Hörkkö
Kuulemistilaisuus Varapuhemies Seppo Kääriäinen.
KESKI-SUOMEN LIITTO Sepänkatu 4, Jyväskylä KESKI-SUOMEN MATKAILUELINKEINON STRATEGIA 2010 Suomalaisin Suomi – viihdy ja voi hyvin.
HISTORIAA Autojoukkojen Helsingin kilta ry on aloittanut toiminnan perustamistoimikunnan johtamana Itse varsinainen perustamiskokous pidettiin
Hedelmöityshoitotilastot 1992–2010 Mika Gissler Anna Heino.
Korkeasti koulutettu yrittäjä; mielipiteitä ja asenteita yrittäjyydestä Akavan talouspoliittinen yksikkö
Jari Hautamäki LLP/Erasmus/Virtual Campus... Edinet-hakemus R&D PRojects at the of year 2005 Active Projects JYVÄSKYLÄ UNIVERSITY OF APPLIED.
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Vuonna 1970 perustettu puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö. Yleishyödyllinen ja puolueeton.
Kenttäorganisaation tulevaisuus. Aikataulu Kuopion liittokokous päätti järjestöorganisaation tulevaisuudesta Liiton on suosittanut, että kaikissa piireissä.
Tvt-terveisiä Syksy 2015 alkuun. Mikä ihmeen tvt? Tvt (tieto- ja viestintätekniikka) ei ole pelkkää tietokoneiden ylläpitoa vaan kysymys on laajemmasta.
OULUN KAMERASEURA RY Yleisesittely. SISÄLTÖ Historia Visio Toiminta.
Savonlinnan kansalliset seniorit ry
Julkisuuskuvatutkimus
Iitin Reserviupseerikerho ry. .
Seuraavana Autojoukkojen Keski-Pohjanmaan Kilta ry:n esittely
Kokous AAMUPÄIVÄN AIKATAULU 08:30 – 09:00 Aamiainen
SF-Caravan ry Tehdään yhdessä.
MC Executors Finland ry syyskokous Vanajanlinna
ESPOON JULKISTEN JA TEKNISTEN ALOJEN TYÖNTEKIJÄT JHL RY
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Pohjanmaan Kiinteistöyhdistyksen jäsenpalvelut taloyhtiöille
Esityksen transkriptio:

Autojoukkojen Keski- Pohjamaan Kilta ry Tervetuloa Killan esittely- ja palkitsemis tilaisuuteen

Autojoukkojen Keski- Pohjamaan Kilta ry Autojoukkojen Keski-Pohjanmaan Kilta ry on maanpuolustusyhdistys, joka kokoaa riveihinsä ajoneuvonkuljettajan tehtäviin koulutettuja reserviläisiä, sotilasarvoon katsomatta. Killan toiminnan suunnan ja sisällön määrää jäsenet.

Autojoukkojen Keski- Pohjamaan Kilta ry Perustettu Kokkolassa Omalippu vihittiin Kotirintamanaisten muistomerkki paljastettu

Autojoukkojen Keski- Pohjamaan Kilta ry “ Kattojärjestönä” killalla on perustettu Keski-Pohjanmaan Maan- puolustajien Piiri ry, järjestelmä on ainutlaatuinen koko valtakunnassa. Kilta, kuten muutkin K-P:n alueen maanpuolustus yhdistykset ovat samanlipun alla.

Autojoukkojen Keski- Pohjamaan Kilta ry Killan päätoimintamuotoja ovat: Maanpuolustustyö Perinteiden vaaliminen Yhteistyö Kainuun Prikaatin ja 1.ErAutoK:n kanssa Osallistuminen MPK:n kursseille Kiltamatkat ja Kiltaillat sekä vierailut

Autojoukkojen Keski- Pohjamaan Kilta ry Vuonna 2002 todettiin Killan tilanne: Jäseniä oli enää alle 50 Kokkolassa ei ollut enää varuskuntaa Jäsenistö oli ikääntynyt Toiminta vähäistä

Autojoukkojen Keski- Pohjamaan Kilta ry Teimme päätöksen toiminnan monipuolista- misesta, joka johtaisi jäsenmäärän kasvamiseen. Jäsenten aktiivisuuden ansiosta saimme Killan toimintaan moipuolisuutta ja jäsenmäärään kasvua. Keski-ikä on laskenut ja nykyään jäseneksi liitytään jopa kotiuttamispäivänä. Suurelta osin tähän on vaikuttanut Kainuun Prikaatin ja 1.ErAutok:n päälliköiden ja yksikköupseereiden ennakkoluuloton yhteistyö. Autojoukkojen Keski- Pohjamaan Kilta ry

Toimintamme runko vuoden aikana: Jäsenkokoukset keväällä ja syksyllä Elokuun ammuntapäivä Lippujuhlapäivän vastaaotto Itsenäisyyspäivän ja jouluaaton kunniavartiot 1.ErAutok:n palkitsemiset talvella ja kesällä Osallistutaan MPK:n kursseille Vierailuja eri yrityksissä Ulkomaan- ja kotimaanmatka

Autojoukkojen Keski- Pohjamaan Kilta ry Talvien aikana olemme vieraileet eri yrityksissä ja virastoissa: mm. Katsastusasema Boliden Käyttöauto Poliisi jne.....

Autojoukkojen Keski- Pohjamaan Kilta ry Viikonloppu vierailut kotimaassa suuntautuvat eri kohteisiin: mm. Jalasjärven ajoharjoittelurata Parolan Panssarimuseo Jääkärimuseo Urheilukoulu Kainuun Prikaati Erilaiset messut ja tapahtumat

Autojoukkojen Keski- Pohjamaan Kilta ry Ammuntapäivä: Loppu kesästä järjestetään Kokkolan - tai Pietarsaaren ampumaradalla ammuntapäivä. Päivän aikana tutustaan erilaisiin asetyyppeihin sekä suoritetaan ammuntoja, unohtamatta ruokahuoltoa – joka tietenkin pelaa.

Autojoukkojen Keski- Pohjamaan Kilta ry

Ulkomaan matkat kohteet ovat olleet: Ruotsissa Saksassa Itävallassa Italiassa Ranskassa Belgiassa

Autojoukkojen Keski- Pohjamaan Kilta ry Saksanmatka vuonna 2005 kohteita mm. Hampuri ja suomalainen merimieskirkko Hohenlochsted-museo, paikkakunnalla koulutettiin suomalaisia jääkäreitä Volkswagenin päätehdas Wolfsburgissa 8,4 km2 ja työntekijää Hockenheimin moottorirata USA:n pääsotilastukikohta Mannheimissa nd MP CO - 28 th Transportation Battalion Frankfurtin kansainvälinen autonäyttely

Autojoukkojen Keski- Pohjamaan Kilta ry

Vuonna 2007 matkamme suuntautui Saksaan ja Itävaltaan kohteina mm. - Munchen - M-B:n tehdas ja museo Stuttgardissa - Obensalzberg - Salzburg - Dachau

Autojoukkojen Keski- Pohjamaan Kilta ry K20-1

Autojoukkojen Keski- Pohjamaan Kilta ry K20-2

Autojoukkojen Keski- Pohjamaan Kilta ry 2008 kävimme Italiassa. Kohteina oli: Same Deutz Fahr´in tehdas Garda-järvi Venetsia Maradello ja Ferrarin museo Milano

Autojoukkojen Keski- Pohjamaan Kilta ry

2010 kävimme Ranskassa ja Belgiassa, kohteina oli mm. Massy-Fergusonnin tehtaat Pariisi EU-Parlamentti NATON päämaja Normandian maihinnousu alue

Autojoukkojen Keski- Pohjamaan Kilta ry K20-5

Autojoukkojen Keski- Pohjamaan Kilta ry K20-6

Autojoukkojen Keski- Pohjamaan Kilta ry K24-6

Autojoukkojen Keski- Pohjamaan Kilta ry Nykyään Killan toiminta on vakaalla pohjalla ja jäsenistö on aktiivisesti toiminnassa mukana. Jos olet kiinnostunut, niin ota yhteyttä. Yhteystiedot ovat killan kotisivuilla:

Autojoukkojen Keski- Pohjamaan Kilta ry Kiitos!

Autojoukkojen Keski- Pohjamaan Kilta ry