1 TUKIHAKEMUKSET KK 1.7.2014. 2  Kilpailukomitea voi jakaa tukea mm.  Harjoittelu- ja kilpailutoimintaan  Valmennukseen (oma valmentautuminen tai valmentajakoulutus)

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
LÖYDÄ OMA TAPASI AUTTAA Osaa auttaa, osaa pelastaa.
Advertisements

Kausi Alustus ● Nokian Torpedo käynnistää kaudelle oman kuntourheilujaoston, jonka tavoitteena on liikkua iloisella ilmeellä yhteisissä.
Ohjelmaperusteiset tuet
HUKI – LAJIPÄÄLLIKKÖ- VALMENTAJAPÄIVÄ Tervetuloa uudet toimijat: lajipäällikön tehtävät, valmentajan tehtävät, Skills-terminologiaa Immo Pylvänen.
23/06/ Keski-Suomen Erotuomarikerho ry 1956-
23/06/ Keski-Suomen Erotuomarikerho ry 1956-
PIIRIEN TOIMINTAOHJEET
Innostavan esityksen muistavat kaikki. Ideasta käytäntöön NY 12h –leirin esitys2008.
Turvallisuusasiakirja - Tarvitaanko sitä?. Turvallisuusasiakirja edellytetään olevan mm. uimahalleissa ja kylpylöissä, laskettelukeskuksissa, erilaisissa.
Syksy 2011/Pirjo Kinnunen. Miten hanke etenee? IdeointiSuunnittelu KäynnistysToteutus TUOTOS PäättäminenArviointi Käyttöön otto ja seuranta.
2/2009 Nordic Database Apulaisopettajan etsiminen pohjoismaisen tietokannan kautta.
Tikkurilan Palloseura
Kilpailuihin valmentautuminen EuroSkills tekninen delegaatti Tapio Kattainen, Skills Finland ry.
Toimintasuunnitelma.
Suomen kansallinen tarkastus ja kansallisen vastinrahahan maksatushakemus Haaparanta /Maija Uusisuo.
KEHITTÄMISYHDISTYS SEPRA RY KOORDINAATIOHANKE
SM-Kilpailuista FIS-kilpailut, mikä muuttuu TD:n tehtävissä.
tee-se-itse: KYLÄSUUNNITELMA
Kausi Alustus ● Nokian Torpedolla on tarkoitus käynnistää kaudelle oma kuntourheilujaosto, jonka tavoitteena on liikkua iloisella.
USKONTO/aineenopettajat AD 4 Ryhmäkokoontuminen Martin Ubani, FT, TM Uskonnon didaktiikan yliopistonlehtori SOKLA.
TYÖHAKEMUS.
”Tulevaisuus on ammattiosaajissa” WSC kohti Calgarya huippuvalmennusjärjestelmä ja aikataulu Pekka Matikainen, projektipäällikkö Skills Finland ry.
IH SIL katsastaja lentokelpoisuustarkastaja koulutus 2009 Jämi
VIHERALUEIDEN TILAPÄISET MAANKÄYTTÖLUVAT
SKEBA Nuorten bändiskaba 2011 Raportti KVN:lle
Tukioikeuksien siirrot
Näin järjestät tapahtumia ja koulutusta ViSiOn kanssa Ville Ylikahri
Työelämävalmiuksia | Yrittäjyyskasvatusta | Oman talouden hallintaa Toimintasuunnitelma.
HUKI-rahoitus ja sen käyttö, ohjeistus ja lomakkeet Lajipäällikkö-valmentajapäivä Helsinki Leena-Maija Talikka Projektipäällikkö Skills Finland.
GOLFMESSUT ARCTIC GOLF FINLAND RY Suomen Golfliitto, Radiokatu 20, Helsinki, ESITYKSEN OTSIKKOsivu 2 On mukana uudessa tapahtumassa.
Työolosuhteiden järjestelytuki
Keski-Suomen Erotuomarikerho ry 1956-
Suotuisan oppimistarinan rakentaminen ET- koulutus/T3/ Tapio Malinen.
”Tulevaisuus on ammattiosaajissa” WSC kohti Calgarya huippuvalmennusjärjestelmä ja aikataulu Pekka Matikainen, projektipäällikkö Skills Finland ry.
Esittäytyminen Vastaa esitettyihin kysymyksiin omalta kohdaltasi lyhyesti. Korvaa kysymykset omilla vastauksillasi. Kiitos!
JOUKKUEEN KAUSISUUNNITELMA
Laajennettu työssäoppiminen TOP LAAJA Verkostotapaaminen
VIRVE –hanke  Suullinen palaute tuloksista  Tulosten kommunikatiivinen validointi  Lopullinen raportti on suullisen palautteen mukainen.
1 OHJEET ULKOMAISIIN KILPAILUIHIN LÄHTEVILLE LASKUVARJOHYPPÄÄJILLE KK
TOIMINNALLISEN OPINNÄYTETYÖN RAPORTOINTI
HUKI –HANKKEEN LAJIPÄÄLLIKKÖ- VALMENTAJAPÄIVÄT Skills -valmentajan tehtävänkuva Skills -valmentaja voi hakemuksensa mukaisesti toimia WorldSkills-,
Hyrrä-verkkopalvelu Hanketukien infotilaisuus
Osaaja-lehti -tehdään yhdessä! Anne Vuorinen A.Vuorinen
Hyrrä Sähköinen asiointi hanke-, yritys- ja rakennetuissa
Seurantalojen korjausavustuksen sähköinen haku - pikaohje Sähköisessä hakupalvelussa on kullakin sivulla ohjeita hakemuksen tekemiseen. Joissakin kohdissa.
1.Jalkapalloijan ura 2.Pelaajayhdistys 3.Pelaaja-agentit 4.Match-Fixing & doping 5.Pelaajasopimukset Sisältö.
Miten teen hyvän (apu)raha- hakemuksen? Hannele Niemi
Orientaatio Tekijä, pvm Maailma kutsuu, onneksi olkoon!
Päivi Koski-A. Suomalais-venäläinen koulu
JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Kesäkoulun tuntiopetus Opettajat palauttavat allekirjoitetun palkkiolaskulomakkeen Satu Lassilalle tarkastettavaksi. Satu Lassila.
HUKI – LAJIPÄÄLLIKKÖ- VALMENTAJAPÄIVÄ Valmennuslaskut - ja seurantatiedot Sinikka Nieminen Huki-projektisihteeri Skills Finland ry.
Aikakauslehtien WOM KMT Kuluttaja Syksy 2013/Kevät 2014 Lähde: KMT Kuluttaja Syksy 2013/Kevät 2014, N=8 248 Vastaajamäärä N = Toteutus nettikyselynä.
ARTIKKELI- JA LEHTITIETOKANNAT. Sisällöt artikkeliviitetietokannat Arto ja Aleksi Elektroniset lehdet ePress, PressDisplay, Suoma ja Googlen lehdet.
AHOT - Opiskelijalle. Lomakkeen hyödyntäminen Ei menetelmiä luotuna? Hyödynnyksessä kysymyksiä? Mikä on etenemis prosessi? Miten päätös näkyväksi? Onko.
HUKI – LAJIPÄÄLLIKKÖ- VALMENTAJAPÄIVÄ Tervetuloa uudet toimijat: lajipäällikön tehtävät, valmentajan tehtävät, Skills-terminologiaa Immo Pylvänen.
MOppijat Jyväskylän pilotoijat
KANSAINVÄLISEN STRATEGIAN TARKOITUS Oppisopimuskoulutuksen kansainvälisen toiminnan tavoitteena on edistää suomalaisen työelämän kansainvälistymistä ja.
Piiriapurahojen tarkoitus
Kilpailijan starttikurssi
Koe ja kansainvälisty Katja Kurasto 2011.
Aloitusseminaarin ohje
Työolosuhteiden järjestelytuki Laki julkisesta työvoima- ja yrityspalvelusta 10 luku 3 § VnA JTYPL, 9: Ohje JTYPL, sivut 275, , ja.
Hautajaisten ja kukkatilausten järjestely - Pilvipalvelu
Hakalan kouluyhdistys Pulsa ry
Liitto palvelee Mitä seura saa liitolta
Suomen Nyrkkeilyliitto
Talousasiat: talousyksikkö
Syyskylvömenetyksiä korvaava tuki
TOIMINNAN TILASTOINTI
Työllisyyspoliittinen avustus – rahoituksen haku vuodelle 2020
Esityksen transkriptio:

1 TUKIHAKEMUKSET KK

2  Kilpailukomitea voi jakaa tukea mm.  Harjoittelu- ja kilpailutoimintaan  Valmennukseen (oma valmentautuminen tai valmentajakoulutus)  Muut syyt (tuomarikoulutus)

3  Toimintaohjeet Harjoittelu-, kilpailu- ja valmennustuki  Hakemukset on tehtävä 1.4. mennessä kilpailukomitealle ja SIL ry:n lajipäällikölle  Hakemuksesta on ilmettävä •Kuka/ketkä hakevat •Mihin tarkoitukseen tukea haetaan •Mitä laskuvarjokerhoa edustetaan •Harjoitussuunnitelma •Kilpailusuunnitelma •Kilpailutavoitteet •Halukkuus edustusurheilijaksi (maajoukkue)

4  Toimintaohjeet Muut hakemukset  Hakemus välittömästi kun tarve ilmenee (esim. tieto tuomarikoulutuksesta)  Hakemuksesta on ilmettävä •Kuka/ketkä hakevat •Mihin tarkoitukseen tukea haetaan •Mitä laskuvarjokerhoa edustetaan •Mitä kuluja tapahtuman järjestäjä kustantaa

5  Toimintaohjeet tapahtuman jälkeen  Kilpailumatkasta tai muusta tapahtumasta kirjoitetaan raportti ennen kuin tuki maksetaan  Raportti toimitetaan kilpailukomitealle sekä SIL ry:n lajipäällikölle  Virallinen maksulomake löytyy SIL ry:n www-sivuilta (laskuvarjourheilu-kilpailu-lomakkeet). Kuitteja mukaan vastaava määrä. Matkalasku toimitetaan SIL ry:n toimistoon viimeistään 30 vrk matkan päättymisen jälkeen

6  Raportti  Raportin voi korvata artikkelilla Ilmailu-lehteen tai oman kerhon www-sivuille kirjoitetulla matkakertomuksella  Raportista tulee ilmetä • Mikä kilpailu tai tapahtuma • Missä ja milloin • Laji / lajit • Suomalaiset osallistujat • Menestyminen • Kilpailuraportin liitteenä tulee olla kilpailutulokset  Raportissa olisi hyvä olla lisäksi vapaamuotoinen kuvaus kilpailun tai tapahtuman järjestelyistä yms