Viron sikaretki 6.-10.1.-11 Nuotiolla istuskellessa voi kuunnella koiran haukkua ja rauhoittua katselemaan liekkien loimua. Oliko se niin että kukaan oikea.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Karkki vai kepponen… seuraavalla sivulla on kuvia, paina mistä haluat
Advertisements

Kevät on se hankalaa kun jäät sulaa keväällä koemme todellista jääpulaa avantoa ei ole silloin missään minne mennä lämpimissään.
Tehtävä 3: PowerPoint Heli Lämsä.
Heijastuksia elämästä
vedestä, ilmasta ja tulesta.
:09:11 Luukas 22: Kuvitus Henry Martin Toteutus Marko Oikarinen.
Tässä on Saku. Hänellä ei ole tänään mitään tekemistä.
Jumalan kanssa.
Copyright Tommi Lindholm 2006 Triathlon - Kilpailuun valmistautuminen.
Jos sinulla vain on hieman aikaa keskittyä... Hei! Alkaako ruudun tuijottaminen rasittaa silmiä??? Alkaa siis.. Pikakalibrointitesti on nyt paikallaan!
FISH! Parantaa työmoraalia ja saa sinut rakastamaan työntekoa!
AKTIIVISEMPI ARKI Työpohjat oman arjen tarkasteluun.
Tervetuloa kanssani keväiseen metsään!
(Made By: Jouko ja Mikko Pynnönen)
Ehkä Jumala haluaa, että meidän tulee tavata joitakin meille vääriä ihmisiä ennenkuin tapaamme sen oikean, jotta olisimme tietoisia siitä kuinka kiitollisia.
treeni.fi harjoituspäiväkirja
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
MALLI: Osoite: Minulla on uusi … -> Minulla on uusi osoite. Jeg har en ny adresse. Osoite: Tiedätkö Liisan …?
10 vinkkiä voimaantumiseen
Mitä nuorille kuuluu? Eveliina Karjalainen.  Toisilla näyttää menevän paremmin kuin koskaan, toisilla huonommin kuin koskaan. Molemmat ryhmät tuntuvat.
MALLI: Osoite: Minulla on uusi … -> Minulla on uusi osoite. Jeg har en ny adresse. Osoite: Tiedätkö Liisan osoitteen?
Phetchabur Piano: Ernesto Cortázar Músic: Two candles for two hearts Anna musan soida ja nauti (klikkaamalla eteenpäin …)
Preppaus ENA 4.
NALLE PUH.
”Niille, jotka olivat tätä kuulemassa, Jeesus esitti vielä vertauksen, koska hän oli jo lähellä Jerusalemia ja monet luulivat Jumalan valtakunnan ilmestyvän.
© Carita Jaden seikkailu Osa 1 Ala tulla jo!
TAUOLLA TYÖKAVEREIDEN KANSSA
Tehtävä 3: PowerPoint Harjoitus.
Tehtävä 3: PowerPoint Toni Kääpä.
Tehtävä 3: PowerPoint Ville Julkunen.
Ystävä hyvä kuulespa tätä…
Kaksi nunnaa lähti luostarista kaupunkiin myymään pikkuleipiä
MIKON JA VINHAN METSÄSTYSVUOSI SORSAJAHTI ALKOI Ihka ensimmäinen kuuma lintu! Hämärän aikaan niitä saa... Joskus on tuuriakin. Neljä.
Fi.opasnet.org fi.opasnet.org/fi/Ydinvoima Haluamme tietää Sinun mielipiteesi. Äänestikö kansanedustajasi oikein ydinvoimasta? Kansalaisparlamentti ydinvoimasta.
Lasten suusta.
Ei vanhustenasumista minulle!! HUM! Myös ääni Joku vuosi sitten tein loistoristeiliällä Välimeriristeilyn. Joku vuosi sitten tein loistoristeiliällä Välimeriristeilyn.
Jouni Viuhko 2010 Pilkun käyttäminen.
Kirjoittakaa sana oikeaan esimerkkiin! 1. Kun kaksi autoa törmää toisiinsa, on kyseessä …..
VARHAINEN PUUTTUMINEN
Tapahtuipa Kerran... Kenelläpä ei olisi niitä päiviä jolloin mokaat oikeen kunnolla ja tekisi mieli huutaa: “VOI VI…!” No, katsoppa mitä tapahtui eräänä.
Olet ehkä ollut retkellä
MININAAMION VALMISTUS HIEKKAVALU -TEKNIIKALLA
Näyttely ja Kansio Pirjo Moilanen.
Perusevankeliumia tähän päivään Opetussarja. Jeesus parantaa sairaita Matt. 8: Reino Saarelma.
PILKKU.
Mainoselokuvalle tyypillistä Korkeat kustannukset pituuteen/kestoon nähden Täysin manipuloitu tilanne esitetään ikään kuin se olisi realismia/totta – erona.
© Cylon Jippii! Oli prinsessan syntymäpäivät ja hänen ystävänsä kokoontuivat juhlimaan.
Esko ja Mauno tapaavat pihalla Esko tulee kuvaan oikeasta laidasta, pojat morjenstavat, Esko heilauttaa kättään ja Mauno nyökkää.
Käyttöohje: Kuinka liittyä ryhmään. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Ryhmätehtävät 2.2 Onnellinen Eero Salmenkivi Opettajankoulutuslaitos.
Tupakoinnin aloittaminen ja käyttö
Tehtävä 3: PowerPoint Ilkka Huttunen. Tämän tulee olla DIA 2. Tämä dia on nyt dia 1. ◦ Siirrä tämä dia siten, että siitä tulee dia 2. ◦ Lisää tähän esitykseen:
Koira - Koira on nelijalkainen - Nisäkäs - Sille voi opettaa erilaisia temppuja - Yleensä ne ovat ihmisten lemmikkejä, mutta niitä voi myös käyttää pelastajakoirina.
Tehtävä 3: PowerPoint Tomi Ilmonen. Ohjeistus Tämä on tehtävä 3: Power Point Etene tässä olevien ohjeiden mukaan. ◦ Älä ”hypi” eli käy kohta kohdalta.
Tehtävä 3: PowerPoint Jarmo Lautamäki. Tämän tulee olla DIA 2. Tämä dia on nyt dia 1. ◦ Siirrä tämä dia siten, että siitä tulee dia 2. ◦ Lisää tähän esitykseen:
Historia tarkoittaa aikaa tästä hetkestä taaksepäin. Historia on tiedettä, tutkimusta menneistä tapahtumista. Lähteet kertovat menneisyydestä: Arkelogiset.
Matkalla.
Ongelmat on tehty ratkaistaviksi
Oodin rajauslaki-toiminnallisuus HY:n Oodi-päivä Tuomas Naakka Kehittämisosasto/opiskelijarekisteri.
VARMUUSKOPIOINTI Näin tehdään Varmuuskopiointi Mac OS X 10.5 Leopard Serverillä, mutta varmuuskopiointi tehdään samalla tavalla myös muissa Mac OS X- käyttöjärjestelmissä,
Kesätyöntekijöiden kommentteja Opasnetistä ja ydinvoimatyöstä: ”Kun tulin kesätöihin minulla oli vain jokin suuntaa antava aavistus siitä mitä meinattiin.
VIIRINAUHA tutorial. 1)Valitse kankaat Tee viirinauhaasi ainakin viisi kolmiota. Enemmänkin voit tehdä jos haluat. Mitä enemmän kolmioita sen pidempi.
Joulun runoja © Jorma Piippo. Musta joulu Maa oli valkoinen viime viikolla, lunta oli mukavasti, sopivasti. Tuntui hyvältä, kun tuli lumi, ei ollut synkkää,
porsaiden päivärytmi AAMU Ruoki porsaat rehulla, jota löytyy sivurakennuksesta joka on päärakennuksen vieressä. Sen jälkeen, (jos on helteinen ja kuuma.
Esityksen transkriptio:

Viron sikaretki 6.-10.1.-11 Nuotiolla istuskellessa voi kuunnella koiran haukkua ja rauhoittua katselemaan liekkien loimua. Oliko se niin että kukaan oikea metsämies ei koskaan väsy katselemaan liekkien loimua ja virtaavan veden juoksua? Hetkinen, nythän mennään jo asioitten edelle….

Mutta eipä kyllä ensimmäisen motin purku ehdi juurikaan vanheta, kun ensimmäinen potsi ilmoittautuu jsp:lle.

Ja eikös siihen kohta saada ylpeätä koiramiestä ja koiraakin paikalle… vai oliko tämä sittenkin se tutkan esittelytilaisuus?

Vai onko tämä sittenkin näitä uusia TV:n realitysarjoja, ainakin molemmissa joukkueissa näyttää olevan kolme komiata??? jäsentä.

Ja eikös kohta olekin koko ”raati” samassa kasassa, tai, no, pari miestä on vielä ”hiipimässä” haukulle.

Lopulta löytyy viimeisetkin possupaimenet samaan kuvaan, tuoden possun isäkarjun seuraksi.

Välillä siirrellään jo ”huonokuntoisimpia” tekniikan voimalla pienessä aamukuurassa lähemmäksi haukkua. Ja illan tullen siirretään sama kalusto lihankeräyspuolelle.

Välillä täytyy testata kaluston maastokelpoisuutta, vai oliko se kuljettajien perehdytyskurssi. ”Haluatko sinä kokeilla välillä?”

Eikun tämähän olikin paikallinen vedonlyöntipiste Eikun tämähän olikin paikallinen vedonlyöntipiste. Mönkkäri vetoa että tulee ajamalla pois.

Ja taas välillä porukan eteen arvosteltaviksi, kuka on heikoin lenkki?

Illalla kämpällä on aikaa vertailla julkisivuja tarkemminkin. Kumpi näistä nyt sitten on komeampi?

Mutta saahan se sissi sitten myös ne tuletkin syttymään… niin ja se koira on edelleen siellä metsässä.

Aamun valjettua ripotellaankin passimiehet hiukan avoimemmalle paikalle. Tässä merivedessä seisoessa on kuitenkin se hyvä puoli, että vaikka sitä menee kenkiin, ei suolainen vesi jäädy sinne.

Ai, ei näy sian jälkiä? Tuosta vaan reiästä perään, siitä ne juuri meni.

Nyt täytyisi kyllä vaihtaa kalustoa. Oliko kenelläkään mukana luolakoiraa ja maatutkaa?

Jee, jee, Jerry Cotton. Tule ulos kettu, kanala on piiritetty.

No, mutta helkkari vieköön, eihän sieltä luolasta kettua löytynytkään, vaan villisika täälläkin. Näitähän on joka paikassa.

Sikaryhmä suunnittelee jo seuraavan päivän sikailuja, mutta noilta paparatseilta ei saa hetkenkään rauhaa.

Aamun tullen tilanne sama, lunta ainakin näyttäis olevan riittävästi, jotta jäljet erottu. Mutta mikäs valoilmiö se on kuvan oikeassa reunassa? Huomaatko matkalla olevan tappavan luodin, entä sian metsän puolella?

Tästä ammuin, mutta ei tainnut osua???

No, kyllä ainakin täällä on yksi taas pitkällään, Roope ilmoittelee, kuka vain tulis kantamaan?

Mutta kovinpa on kuluneet hampaat ”porsaalla” Mutta kovinpa on kuluneet hampaat ”porsaalla”. Olipa hyvä että otettiin pois kitumasta, ei tuo olis kuitenkaan pitkään pärjännyt.

Näitä porsaitahan tuo passista tullessa vaikka liivin taskussa, vai onkohan sittenkin vaan helpompi kantaa kuin vetää tälläisessä lumihangessa?

Ja lopuksi vielä kaik yhessä koossa, viimeisen motin jäljiltä Ja lopuksi vielä kaik yhessä koossa, viimeisen motin jäljiltä. Ai niin, Jorkki ja Mikkohan on siellä perinteisellä eläinlääkärireissulla.

Avustajat kehään. Korvataan ne Jorkki ja Mikko järjestävän seuran avustajilla. Ei nyt kaikin osin ainakaan hävitä.

Loppuyhteenveto: Kolmen päivän jahti, pelkkää koirajahtia, ei iltapasseja tornista. 11 jahtimiestä kotimaisilla koirilla, saaliina 25 sikaa.