KOKOUS- JA KONGRESSIPALVELUT HELSINKI AIRPORT CONGRESS.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Lavian lukio.
Advertisements

Tervetuloa tutustumaan Vuoden Kylään
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi sivu. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Korjaa lauseet. Alex on myyjä
Kuluttajan e-lasku Lyhyt tietopaketti laskuttajille
Puh Powerpoint-esitys ammatillisesta koulutuksesta ja uusista opiskelijaksi ottamisen perusteista:
D-1420 Itsenäisyyspäiväjuhla Kalastajatorpalla !
Kuluttajan e-lasku Lyhyt tietopaketti kuluttajalle
Tyky-Kuntoseteli+ Liikuntaan ja kulttuuriin Tyky-Kuntoseteli+ on työnantajasi tarjoama verovapaa työsuhde-etu. Työnantajallesi on tärkeää, että olet kokonaisvaltaisesti.
Tiedonhaku Internetistä PODCASTING Katarina Andersson TU08se
Neste Oil Rally VIP 2007 La Ouninpohja. Soraa ja hevosvoimia sekä Sinä ja vieraasi Neste Oil Rally VIP 2007 RTS Motorsportin VIP-tapahtumassa.
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi tapahtuma. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Innostavan esityksen muistavat kaikki. Ideasta käytäntöön NY 12h –leirin esitys2008.
Henkilöstön virkistysrahan käyttö HUS:ssa
1 Heli Lepomäki Yritysten ja muiden organisaatioiden käyttöön sähköinen työpöytä on jo leviämässä, koska niiden toiminta ja asiakaspalvelu.
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
Painotuotteiden ja kotisivutoimintojen välityspalvelu Hankintaprosessi
Pia Hietala Annemari Siro Sirpa Tahvanainen
Suomen latu ry Marina Tuura.
Helsingin Seurakuntayhtymän Malmin hautausmaan muistotilaisuudet 2014 Blue Service Partners Oy Kirsi Jousjärvi puh
TOPO-opettajien ohjatut työelämäjaksot Nina Aula.
Lahden Seurakuntayhtymän Juhla- ja muistotilaisuudet lukien
W w w. h a m k. f i Wiki koulutus Leenakaija Lehto
Kaapeli-TV.
Tanssiorkesteri Sonet
Himalajalle Himalajan Vapaakirkko Koillis-Intiassa on voimakkaasti kasvava kirkkokunta. Joka toinen vuosi kirkko järjestää nuorisokonferenssin,
Netvibes henkilökohtaisena oppimisympäristönä Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen.
Rohkaisusanoja naiselta naiselle
YO-ILMOITTAUTUMISOHJE 2014 SYKSY. Täytä kuulakärkikynällä Huom! Jos erityisjärjestelyitä, lukitodistuksia, lääkärinlausuntoja on käytössä, nämä asiat.
Oodi tietovarasto Eija Ruotsalainen, marraskuu 2005 Opiskelijarekisteri.
Webbisivut ja maistelutilan varausjärjestelmä Ilkka Siissalo
Käyttöohje: Kuinka luoda käyttäjätili. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Yhteiskuntaoppi kunnialla läpi!
Jos jonain päivänä Jos jonain päivänä tuntuu siltä että itkettää...soita minulle. En lupaa, että saan sinut nauramaan, mutta voin itkeä kanssasi.
Kirjoittakaa sana oikeaan esimerkkiin! 1. Kun kaksi autoa törmää toisiinsa, on kyseessä …..
TERVETULOA TUTUSTUMAAN TILOIHIMME. TOTEUTA HAAVEESI JA SOITA MEILLE!
Kimble- game Intensiivikurssi.
Tietopalvelu verkkoympäristössä Nina Granlund 2006.
Unicef-kävely Me muutamme maailmaa Kaikki eivät pääse kouluun.
VÄLIVUOSI.  Välivuosi voi osua omalle kohdalle joko suunnitellusti tai vahingossa, jos ei saakaan ensimmäisellä hakukerralla opiskelupaikkaa.  Välivuosi.
LAMPPU Sarvijoen laavulla jumalanpalvelus
S ysteemianalyysin Laboratorio Teknillinen korkeakoulu Esitelmä 11 - Teemu Mutanen Optimointiopin seminaari - Syksy 2005 / 1 Lisätiedon arvo.
D-1420 Itsenäisyyspäiväjuhla Kalastajatorpalla ! Munkkiniemi – Munksnäs RK järjestää sunnuntaina perinteisen itsenäisyyspäivän juhlan, johon.
Mistä voit anoa hyväksilukuja? muissa oppilaitoksissa suoritettuja kursseja aktiivinen koulun ulkopuolinen toiminta: esim. järjestö-, kulttuuri-, ohjattu.
Pispalan kirjastotalo Pispalan Pulterissa päätettiin perustaa Pispalan Kirjastoyhdistys. Kirjaston toiminta alkoi Ahjolassa ja se jatkui kaksi.
Käyttöohje: Kuinka liittyä osastoon. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Käyttöohje: Kuinka liittyä ryhmään. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Tervetuloa Malmin hautausmaan lounasravintolaan
MinunMatka eli kutsujoukkoliikennettä työmatkailijoille Tämä idea on kehitetty Peloton Tampere -työpajassa maaliskuussa
Jutta, Mireka, Janika, Susanna & Henriikka
#perjantaipähkinä Talon ulkomaalaukseen kahteen kertaan kuluu 6 purkkia maalia. Kuinka monta purkkia maalia kuluu, jos talo maalataan kolmeen.
Kiekko-Vantaa, Itä ry SC-Vantaan ohjaamat salivuorot kaudella 2015 – Vetäjä: - Mari Mieskonen, / - Mari Mieskonen,
© Copyright Blue Service Partners 1 Helsingin Seurakuntayhtymän Honkanummen hautausmaan muistotilaisuudet 2016 Fazer Food Services Oy Minna Juuti-Lipponen.
Riga Cup 2015 rigacup.lv/winter/eng/riga-cup-u-12/ Twitter.
Omenahotelli tarjous SOT r.y.:n jäsenille Näköä 2014 päiville Varaukset: Alennuskoodi: NAKOA2014www.omenahotels.com Varaukset
Suomen Jääkiekkoliitto / Jari Saastamoinen1 PELITAITOVALMENTAJA Rovaniemi
Pahimmat kilpailijat.
HIFK FOTBOLL Roosa nauha –teemaottelu
HCK SALAMAT -10 Moi! Olemme HCK Salamat 2010-syntyneiden lasten jääkiekkojoukkue. Meitä on tällä hetkellä 21 innokasta pientä pelaajaa. Meillä on reilu.
Puhutaan rahasta Pieniä dialogeja.
Lohjan sairaalan JHL 134 järjestää kaikille avoimen kylpylämatkan
Tervetuloa kirjastoon Suomessa
Postin myynnin tilaisuus
Lentoliikenne luvulla
PETS 2018 Vuoden 2018 – 2019 Presidentit Sihteerit Säätiöasiamiehet
Celian palvelut kirjastosta
Startti Plus- Ammattilaisen apua uudelle yrittäjälle!
TOIMINNAN TILASTOINTI
Esityksen transkriptio:

KOKOUS- JA KONGRESSIPALVELUT HELSINKI AIRPORT CONGRESS

Helsinki Airport Congress  Helsinki Airport Congress tarjoaa nykyaikaiset ja monipuoliset tilat monenlaisiin kokouksiin ja juhliin. Tilat sijaitsevat lentoasemalla T2- terminaalissa. Tilat sopivat hyvin monenlaisiin tilaisuuksiin, pienistä kahden hengen kokouksista isoihin juhliin. Sijainti ja joustavat aukioloajat mahdollistavat tilaisuusksien järjestämisen lyhyelläkin varoitusajalla.  Tilat sijaitsevat loistavasti lennolla tuleville ja jos on heti kokouksen jälkeen kiire lennolle niin matkaan pääsee nopeasti. Aikaa ei kulu lentokentälle siirtymiseen.

Kokoustilat  Tarjolla on kymmenen eri kokoista tilaa joita voi tarvittaessa muokata. Kongressi tilaa voi varata myös yksityistilaisuuksiin. Kaikissa tiloissa on videotykki, langaton verkkoyhteys, valkokangas, fläppitaulu ja muistiinpanovälineet.  Suurin tiloista on Junkers, joka on kooltaan 130 m² ja pienin 26 m². Junkersiin mahtuu tuolirivissä istumaan jopa 130 henkilöä. Luokkamuodossa 75 henkilöä. Eli mahdollisuuksia on monia.  Junkersin hinta on 220 € / h. Muiden tilojen hintaa voi tarkastella seuraavasta linkistä: congress/kokoustilat/kokoustilojen-vuokrat/ congress/kokoustilat/kokoustilojen-vuokrat/  Tiloihin voi varata valmiita kokouspaketteja muutaman tunnin paketeista ihan koko päivän kestäviin ja kaiken kattaviin kokouksiin.

Hinta esimerkki Täydenpalvelun paketista  Hintaan sisältyy kongressitilojen aulassa kahvit buffetista; sis. Leipä, leikkelepöydän, jogurttia sekä tuoremehua.  - Buffetlounas  - Aulan kahvibuffet makean kahvileivän kera  - Hedelmiä ja virvokkeita kokoustilaan  - Kokoustila koko päiväksi (maks. 10 h ) tila hennkilömäärän mukaan.  Hinta yllä olevalle paketille on min 8 henkilölle 73 € / hlö.

Fast Security – palvelu  Kokouspalveluihin voi varata oman yskityisen turvatarkastuksen. Tämä nopeuttaa lennolle siirtymistä. Lähtöselvitysalueet, turvatarkastus, bussilaiturit, taksiasema ja pysäköintihallit sijaitsevat kätevästi kokoustilojen läheisyydessä.  Kulkuohjeet kokoustiloihin löytyy seuraavasta linkistä.  Fast Security –palvelu varataan viimeistään 24h ennen ja palvelu maksaa 45€ / 1-5 henkilöä. Palvelun voi varata myyntipalvelusta numerosta

Lisätietoa ja yhetystiedot  Lisää tietoa kokous- ja kongressipalvelusta Helsinki- Vantaa lentoasemalla saat osoitteesta : airport-congress/enemman-irti-kokouksesta/ airport-congress/enemman-irti-kokouksesta/  Voit lähettää tarjouspyynnön kokouksesta osoitteeseen: tai voit pyytää sitä puhelimitse myntipalvelun numerosta :  Kokouspäivän aikana on mahdollista saada myös erikoishintaista pysäköintiä parkkipaikoilla P2,P3,P4 ja P5. Siitäkin voi kysellä lisää myyntipalvelusta.  Tiloissa voi järjestää myös buffetlounaita vähintään 10 henkilön ryhmille.