Voisitko työskennellä tulevaisuudessa tällaisissa työpaikoissa?

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Intro Opiskelupaikan valinta on nuorelle yksi elämän saumakohdista. Näissä saumakohdissa kannattaa aina hidastaa hieman vauhtia ja käyttää muutama ylimääräinen.
Advertisements

Yhteistyössä Pirkanmaalla:
YHTEISHAKUINFO AIKATAULU: kevään yhteishaku
Pääkaupunkiseudun 8. luokkien palvelukyky Espoo, Tapiolan koulu Joulukuu 2013.
SUOSITUKSET • viisi ministeriötä - sosiaali- ja terveysministeriö - opetus- ja kulttuuriministeriö - ympäristöministeriö - liikenne- ja viestintäministeriö.
Vapaa-aikaohjaajat puh huoneesta 791/tai ma , ti , ke 8-20, to 10–20, la 9-18, su 9-17! Muutokset vapaa-aikaohjelmissa ovat.
Ylioppilaskokelaiden aikataulua syksy kevät 2013
Vapaa-aikaohjaajat puh huoneesta 791/tai ma , ti , ke 8-20, to 10–20, la 9-18, su 9-17! Muutokset vapaa-aikaohjelmissa ovat.
Vapaa-aikaohjaajat puh huoneesta 791/tai ma , ti , ke 8-20, to 10–20, la 9-18, su 9-17! Muutokset vapaa-aikaohjelmissa ovat.
Suomen sairaanhoitajaliitto ry Tehy ry
Nuorten liikuttamista vuodesta 2003 Jorma Fisk
Lähihoitajaksi kouluttautuminen
Yhteistyössä Tietohallinto liikunnassa ja urheilussa
Hammaslääketiede Itä-Suomen Yliopisto
AVARTTI - nuoret sen tekevät! M-SK/00. TOIMINTA-AJATUS Tarjota haasteita nuorten kehitykselle ja tukea heidän kasvuaan yhteiskunnan jäseneksi. M-SK/00.
Tuella palkatun siirtäminen muun työnjärjestäjän tehtäviin
Rovaniemen palvelualojen oppilaitos 2005
LEIJONAKIEKKOKOULU Pohjoinen alue Jari Huttu 1.
OULAISTEN KAUPUNKI.
KOKKI TARJOILIJA Raahen Ammattiopisto, kokki ja tarjoilija.
Voisitko työskennellä tulevaisuudessa tällaisissa työpaikoissa?
Näyttötutkintojärjestelmä Tutkinnot Erilaiset tavat suorittaa tutkinto
Coulutuscoctail
Kelan palvelut Pia Kankare
Ammattilainen saa paikan
Suun terveydenhuolto, JIK
TARVITAANKO LUOKANOPETTAJALIITTOA?. Suomessa on luokanopettajaa Vuosittain valmistuu n. 900 uutta luokanopettajaa Luokanopettajista 72 % on naisia.
LÄHIHOITAJAKOULUTUS tutkinnon laajuus 120 ov
Ammattikorkeakoulujen yhteishaut 2013
usala.swf LASTENTARHANOPETTAJA usala.swf.
KOKKOLAN SOSIAALI- JA TERVEYSALAN OPISTO Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja Lähihoitajan lupaus Lupaan lähihoitajana tehdä työtäni asiakkaan.
Nuorten aikuisten osaamisohjelma Kiipulan ammattiopistossa
Elinkeinopoliittinen mittaristo 2014
Peruskoulun tuki ammatinvalinnassa
Teuvo Peltola urheilulaitoksista vastaava virkailija
Harrasteliikuntatuote Poweraction Nuorten liikuttamista vuodesta 2003 Liikuntapalvelukeskus Blomberginaukio 4, Turku Lasten ja nuorten.
Ysiluokka haasteet ja mahdollisuudet
YHTEISHAUN AIKATAULU PÄÄSY- JA SOVELTUVUUSKOKEITA JÄRJESTÄVÄ AMMATILLINEN KOULUTUS HAKUKORTTI JÄTETTÄVÄ OPOLLE VIIMEISTÄÄN
LIIKUNTA JA KOULUIKÄINEN
NOPS – hanke LbD –arjen onnistumisia Leppävaara Projektipäällikkö, lehtori Pirkko Rimpilä-Vanninen NOPS Projektipäällikkö.
Ammatti työ Iisak.
Seuratuki-info  Perheliikunta on terveyttä edistävää liikuntaa, jota koko perhe ja lähipiiri; lapset, nuoret, vanhemmat, isovanhemmat ja ystävät.
TERVETULOA!.
Mielenterveys kuntoutus
Ammatillinen koulutus/ kaksoistutkinto vaihtoehtona:  Selvitä: mitkä ammatit voi opiskella toisella asteella? ◦ mitä työtehtäviä kuhunkin ammattiin kuuluu?
Fysioterapia Toimintaterapia
Toisen asteen koulutus
Karhulan uimahalli Aukioloajat
Sosiaali- ja terveysalan yksikkö, Oulu
Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, Lähihoitaja (koulutus kestää 3 vuotta) Satakunnassa Porin ja Rauman WinNova Sataedu Harjavalta - Yhteishaun lisäksi.
Sisältö Hankkeen tausta, tarkoitus, tavoite ja tulokset Terveystottumuksiin vaikuttaminen Toimenpideohjelmat: tupakkatuotteiden ja päihteiden käytön vähentäminen.
Ritva Vartiainen Ajankohtaista toisen asteen sosiaali-, terveys- ja liikunta-alan koulutuksesta LAO - ILO.
PRACTICAL NURSE EDUCATION Maakunnallinen opo-päivä , Raili Kurki.
Jatko-opinnot Nuorisotakuu Yhteishaku 2016 Jatko-opinnot TET.
Tämä diasarja on tarkoitettu opojen käyttöön.
Tampereen seudun ammattiopisto Lentokoneasennuksen perustutkinto, avioniikka-asentaja MYÖNNETTY KOULUTUSLUPA PART FI
liikunnan ja terveystiedon lehtori / sosiaali- ja terveysala
Johtaminen, kehittäminen ja yrittäjyys
TERVEYTEEN VAIKUTTAVAT TEKIJÄT
SAIRAANHOITAJA 210 OP Sairaanhoitajan osaaminen: Sairaanhoitaja osaa ratkaista hoitotyön ongelmia, tehdä päätöksiä ennakoimattomissa tilanteissa ja vastata.
Hoitotyön soveltaminen eri toiminta-alueilla
Fysioterapeutti (AMK), 210 op
Nokian kaupungin liikuntapalvelut
Vaasan ammattiopisto / cpa & kjo
Astetta enemmän! Viitaniemen koulu Anne Venemies, opinto-ohjaaja Gradia Jyväskylä.
SAIRAANHOITAJA 210 OP Sairaanhoitajan osaaminen: Sairaanhoitaja osaa ratkaista hoitotyön ongelmia, tehdä päätöksiä ennakoimattomissa tilanteissa ja vastata.
liikunnan ja terveystiedon lehtori / sosiaali- ja terveysala
Mitä sote-uudistus tarkoittaa minulle
Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon perustason ensihoidon kokeiluverkoston tapaaminen Stadin aikuisopisto Aira Rajamäki, opetusneuvos, Ammatillinen.
Terveyttä työpaikoille – suositukset
Esityksen transkriptio:

Voisitko työskennellä tulevaisuudessa tällaisissa työpaikoissa? Parturi-kampaamo Mielenterveys tai päihde- kuntoutuskoti Day Spa Koulu Kotihoito Oma firma Leikkaussali Kerhot Tavaratalo Sairaala Kuntosali Hammashoitola Kylpylä Liikuntakeskus Ambulanssi Vanhainkoti Urheiluseura Päiväkoti Vammaisten päivätoimintakeskus Uimahalli

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto LÄHIHOITAJA Hius- ja kauneudenhoitoalan PARTURI-KAMPAAJA, KOSMETOLOGI Liikunnanohjauksen perustutkinto LIIKUNTANEUVOJA

kädentaitoja haluat pitää huolta muista ihmisistä hyvää kuntoa sorminäppäryyttä haluat pitää huolta muista ihmisistä tykkäät tehdä töitä ihmisten kanssa ajankäytön hallintaa kauneudentajua kädentaitoja sujuvasanaisuutta ”perusmatikkapäätä” hyvää kuntoa Kuuntelun taitoa värisilmää vastuullisuutta siisteydentajua huolellisuutta liikunnallisuutta luovuutta suunnitelmallisuutta kohteliaisuutta markkinointi- ja yrittäjähenkisyyttä tarkkuutta

Ammattina lähihoitaja Osallistuu sairauksien hoitoon ja huolehtii ihmisten perustarpeista ja hyvinvoinnista Sairaanhoidon ja huolenpidon ko. (TAO, PIRKO) Ohjaa lasten toimintaa, leikkiä ja kasvua Lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen ko. (TAO, PIRKO) Järjestää terveyttä edistävää liikuntaa ja antaa rentouttavia tuki- ja liikuntaelimistön hoitoja Kuntoutuksen ko. (TAO, PIRKO) Huolehtii perushoidosta, viriketoiminnan järjestämisestä sekä avustaa asioinnissa ja arkipäivän askareissa Vammaistyö ko. (TAO, PIRKO) Vanhustyön ko. (TAO, PIRKO)

Ammattina lähihoitaja Kuuntelee, tukee ja auttaa jokapäiväisissä toimissa mielenterveys- ja päihdekuntoutujia Mielenterveys- ja päihdetyön ko. (TAO) Perustason ensihoitotehtävät sairaankuljetuksessa, poliklinikoilla ja leikkaussaleissa Ensihoidon ko. (TAO) HUOM! * Koulutusohjelmaan kuntotesti! Avustaa hammaslääkäriä tutkimuksissa ja hoidossa sekä huolehtien vastaanoton toimivuudesta Suun terveydenhoidon ko. (TAO)

Ammattina parturi-kampaaja ja kosmetologi Parturi-kampaaja leikkaa, hoitaa, muotoilee ja värjää asiakkaiden hiuksia, suunnittelee kampauksia sekä opastaa asiakasta hiustenhoitotuotteiden valinnassa Kosmetologi edistää ihon ja kehon kauneutta ja terveyttä, tekee erilaisia hoitoja kasvoille, käsille, jaloille ja koko vartalolle, ehostaa sekä neuvoo asiakkaita.

Ammattina parturi-kampaaja ja kosmetologi Parturi-kampaajan ja kosmetologin työ edellyttää: luovaa suunnittelutaitoa ja rohkeutta tehdä päätöksiä kykyä palvella erilaisia asiakkaita joustavuutta ja vuorovaikutustaitoja hyvää fyysistä kuntoa sekä terveyttä Parturi-kampaaja tai kosmetologi voi lisäksi työskennellä edustajana, kouluttajana ja myyntitehtävissä.

Ammattina liikuntaneuvoja Liikunta-alalla tarvitaan liikunnan suunnittelun sekä ohjauksen ammattitaitoa lasten, nuorten sekä ikääntyneiden ohjauksessa työkykyä ylläpitävän kunto- ja terveysliikunnan ohjauksessa soveltavan liikunnan ohjauksessa Liikuntaneuvojan työ on vaihtelevaa ja monipuolista ihmisläheistä erilaisten ja eri tavoittein liikkuvien ihmisten asiakaspalvelua hyvää kuntoa vaativaa

Ammattina liikuntaneuvoja Työskentelee Urheiluseuroissa Uimahalleissa Liikuntakeskuksissa Iltapäiväkerhoissa Yrittäjänä Liikuntatapahtumissa Liikuntajärjestöissä

Miten opiskelijat valitaan? Lähihoitajaksi (3 vuotta, lukio 3-4 vuotta) Soveltuvuuskoe: psykologinen testi, haastattelu (n. 50 €) Liikuntaneuvojaksi (3 vuotta) Valintakoe: psykologinen testi ja liikuntatestit (n. 50 €) palloilu, uinti, telinevoimistelu, rytmiikka ja ohjaustuokio Parturi-kampaajaksi (3 vuotta), parturi-kampaaja-kosmetologiksi (4 vuotta) Yhteishaun pisteiden perusteella, ei valintakoetta Monen nuoren haave: hakijoita on paljon!

Missä voi opiskella? Lähihoitajaksi PIRKO: Pyynikintien, Ylöjärven, Ikaalisten ja Virtain toimipiste TAO: Sairaalankadun toimipiste Parturi-kampaajaksi ja kosmetologiksi Tampereen ammattiopisto: Santalahdentien toimipiste TAO ja PIRKO yhdistyvät tammikuussa 2013. Uusi oppilaitos on nimeltään TREDU Tampereen seudun ammattiopisto. Liikuntaneuvojaksi Varalan Urheiluopisto: Varalankatu 36 Tampere

Avoimet ovet Pirkanmaan ammattiopisto Pyynikintiellä la 26.1.2013 SOSIAALI- ja TERVEYSALA Pyynikintiellä la 26.1.2013 Ylöjärvellä, Ikaalisissa ja Virroilla ke 30.1.2013 Tampereen ammattiopisto Sairaalankadulla ma-ke 28.-31.1.2013 klo: 10-14 HIUS- ja KAUNEUDENHOITOALA Santalahdentiellä la 26.1.13 klo 10-14 Varalan urheiluopisto LIIKUNTA-ALA Ke 6.2.2013, 1. ryhmä 9-11 ja 2. ryhmä 13-15 Ilmoittautuminen etukäteen 20/ryhmä