Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Tampereen seudun ammattiopisto Lentokoneasennuksen perustutkinto, avioniikka-asentaja 25.7.2008 MYÖNNETTY KOULUTUSLUPA PART FI.147.0002.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Tampereen seudun ammattiopisto Lentokoneasennuksen perustutkinto, avioniikka-asentaja 25.7.2008 MYÖNNETTY KOULUTUSLUPA PART FI.147.0002."— Esityksen transkriptio:

1 Tampereen seudun ammattiopisto Lentokoneasennuksen perustutkinto, avioniikka-asentaja MYÖNNETTY KOULUTUSLUPA PART FI

2

3 Avioniikka-asentaja Avioniikka-asentaja huoltaa ja korjaa lentokoneiden ja ilma-alusten sähköä, elektroniikkaa ja digitaalitekniikkaa sisältäviä laitteita ja järjestelmiä. Tyypillisiä työtehtäviä ovat järjestelmien vianetsintä, tarkastaminen ja laitteiden vaihtaminen. Työssä noudatetaan tarkasti annettuja ohjeita, työhön kuuluu myös työn dokumentointi ja raportointi. Avioniikka-asentaja voi työskennellä suomalaisessa tai muussa eurooppalaisessa ilmailualan yrityksessä. Tärkeitä asioita alalla toimiessa: huolellisuus ja ohjeiden noudattaminen vastuullisuus matemaattinen ja tekninen ajattelutaito kiinnostus englannin kieleen riittävä suomen kielen taito

4 Pirkkalan uusi toimipiste Myötätuuli 71, 33960 Pirkkala

5 Pirkkalan uusi toimipiste Myötätuuli 71, 33960 Pirkkala

6 Pirkkalan uusi toimipiste Myötätuuli 71, 33960 Pirkkala

7 Huom! Hepolammin kadun hakukohde on vain yhdistelmään: Lentokone-asentaja + lukio Kaikki avioniikan koulutus toteutetaan Pirkkalassa ja hakukohde pk ja yo ryhmiin on Pirkkala!

8 Koulutukset ja hakeminen
Kaikki alan koulutus toteutetaan Pirkkalan toimipisteessä Myötätuuli 71, Pirkkala Lentokoneasennuksen perustutkinto, avioniikka-asentaja Osaamisala: avioniikka-asentaja Koulutuksen kesto: 3 vuotta Hakukohteet: Lentokoneasennuksen perustutkinto, pk, Pirkkalan toimipiste, Pirkkala Lentokoneasennuksen perustutkinto, yo, Pirkkalan toimipiste, Pirkkala  Yksi yhteinen opiskeluryhmä tausta koulutuksesta riippumatta. Myös ylioppilaiden opiskelu kestää kolme vuotta. Lentokoneasennuksen perustutkinto + yo-tutkinto + lukio, avioniikka-asentaja tai lentokoneasentaja (3+1 vuotta) Osaamisalat: avioniikka-asentaja tai lentokoneasentaja (valinta tehdään koulutuksen alkaessa) Koulutuksen kesto: 3+1 vuotta (3vuotta perustutkinto ja yo-tutkinto + 1vuotta lukio-opinnot) Hakukohde: Lentokoneasennuksen perustutkinto, pk, Vaajakatu Tampere  Lukio-opetuksen toteutus päiväopintoina yhteistyössä Pirkkalan lukion kanssa Opintopolku.fi

9 Pääsy- ja soveltuvuuskoe
Valtakunnallinen valintakoe ke (kesto: koko päivä) Paikka: Hepolamminkatu 10, Hervanta Pisteitys: maksimipistemäärä 10 pistettä, 4 eri osa-aluetta: Matematiikan, fysiikan ja loogisen ajattelukyvyn osio; maksimipistemäärä 5 p Englannin kielen koe (ei ilmailusanastoa); maksimipistemäärä 2 p Suomen kielen koe; maksimipistemäärä 1 p Haastattelu; maksimipistemäärä 2 p Eri osa-alueet pisteytetään 0,1 pisteen tarkkuudella (Taitotasoltaan tehtävät ovat peruskoulun 9-luokan tasoa.) Kokeeseen kutsutaan kaikki hakijat. Valintakoe on valtakunnallinen, sen voi halutessaan suorittaa myös muualla. Osallistumispaikan muutoksesta tulee ilmoittaa kutsun lähettäneelle oppilaitokselle sekä oppilaitokselle jonka järjestämään kokeeseen haluaa osallistua. Koe on maksuton.

10 Terveydentilavaatimukset
Terveydentilavaatimukset, jotka voivat olla opiskelijaksi ottamisen esteenä (SORA -lainsäädäntö): sellainen psyykkinen tai fyysinen sairaus tai vamma, joka estää käytännön tehtäviin tai työssäoppimiseen osallistumisen sellainen näön tai kuulon heikkous, jota ei saada korjattua apuvälinein, värisokeus hankala käsi-ihottuma allergia lentokonehuoltotyössä käytetyille aineille ja materiaaleille sairaudet, jotka pahenevat vuorotyössä puutteellinen värinäkö (Ishihara 15/15) Alan turvallisuusvaatimukset edellyttävät yhteiskunnan sääntöjen ja määräysten noudattamista. Merkinnät rikosrekisterissä ja huumeiden käyttö estävät työskentelyn lentokenttäalueilla. Alalle riittävä terveys osoitetaan ilmailulääkärin antamalla lääkärintodistuksella ennen opintojen alkua.

11 Lisätietoja: Opinto-ohjaaja Sini Sirén Koulutuspäällikkö Juhani Anttila


Lataa ppt "Tampereen seudun ammattiopisto Lentokoneasennuksen perustutkinto, avioniikka-asentaja 25.7.2008 MYÖNNETTY KOULUTUSLUPA PART FI.147.0002."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google