Pärnätuvan virkistys ja saunapaketit 2014.  Pärnävaaran urheilukeskuksessa on loistavat mahdollisuudet murtomaahiihtoon ja mäenlaskuun.  Pilkkikilpailut.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Urheiluseura vuodesta 1947
Advertisements

Tervetuloa tutustumaan Vuoden Kylään
Tunturialueen taikaa leirikoulussa Taikatunturin leirikoulu.
Message Of Joy Petkeljärvi, Ilomantsi Finland
VALMISTUMISJUHLAT Ideointi (Kuka/ketkä tekevät) => Synopsis
D-1420 Itsenäisyyspäiväjuhla Kalastajatorpalla !
Ulkoiluystäväksi iäkkäälle -toimintamalli. Lähtökohdat • Itsenäinen ja avustettu ulkoilu kuuluu laadukkaaseen vanhuuteen • Kaikki eivät kuitenkaan pääse.
Henkilöstön virkistysrahan käyttö HUS:ssa
Power Cup - Maailman suurin juniorilentopalloturnaus Power Cup kerää yhteen nuoret lentopalloilijat, valmentajat, ohjaajat, seuratoimijat sekä perheet.
MATKAILUALAN PERUSTUTKINTO
Mukavaa ja terveellistä elämää?
Haikkikoulutus Päpa / Kiva ILLAN OHJELMA Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry2 Kurssin ohjelma: 18 Haikin erilaiset rakenteet ja Haikin.
Tukitoimintaa syömishäiriötä sairastaville ja läheisille
 JYMYN URHEILUKOULU TÄSTÄ PÄIVÄSTÄ ETEENPÄIN TARKOITTAA MONIPUOLISTA LIIKUNTAA 1-2 KERTAA VIIKOSSA (maanantai, keskiviikko)  URHEILUKOULUN MAKSU x €
Monikäyttöinen paperi
Helsingin Seurakuntayhtymän Malmin hautausmaan muistotilaisuudet 2014 Blue Service Partners Oy Kirsi Jousjärvi puh
Lahden Seurakuntayhtymän Juhla- ja muistotilaisuudet lukien
Eliisa Kotro.
JUOKSUA HARRASTAVAN RAVITSEMUS
Terveelliset elämäntavat
Lionit juhlivat kulttuuria taiteen, vaatteiden, käsitöiden, tanssin, ruoan, luku- ja kirjoitustaidon, musiikin, harrastusten, urheilun ja teatterin kautta.
Jouluturnaus Rauman Lukko E-03-junioreilla on ilo kutsua Teidät Pyörä-Nurmi jouluturnaukseen Raumalle Turnauksessa pelataan sekä AAA-
Locaalit. PAIKALLISUUS • Kussakin kohteessa huomioidaan maasto, ympäristö ja harrastusmahdollisuudet • Alueelle vapaa pääsy, toimii osana kaupungin virkistysalueita.
Puhu parin kanssa. Millaiset häät ovat yleensä sinun kotimaassa
PINSIÖ-SEURAN NUORISOJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2011 Nuorisojaosto järjesti vuoden aikana monenlaista toimintaa lapsille ja lapsiperheille. Nuorisojaoston.
Kaupunki työnantajana
usala.swf LASTENTARHANOPETTAJA usala.swf.
VIURUNIEMI Ulkoilupäivän yhteydessä Paikalla Paavo-kierroksen tilaisuudessa oli yli 20 ihmistä. Kaupungin edustajana oli Jukka Orenius. Leader Joensuusta.
Gymnaestrada
Elinkeinopoliittinen mittaristo 2014
Älykäs verkostomainen kaupunki Keski-Uudenmaan kaupungin visio.
TERVETULOA TUTUSTUMAAN TILOIHIMME. TOTEUTA HAAVEESI JA SOITA MEILLE!
Liikuntakaupunki Tampere Tampere - Fit for Competition.
ONNELAN ALUE. 4 Onnelan alue sijaitsee keskustasta noin 2 km Niemenkylälle päin 4 Onnelan alueella on myynnissä kolmella eri kortteli alueella viisi tonttia:
ArVa Lemmenjoki –vaellus v. 2012
Tekniikka- ja ympäristöpalvelut - toimiala
Naisten jääkiekkoleiri Kisakalliossa
Lahden Ahkera harrasteliikunta toimintakertomus
LIIKUNTA JA KOULUIKÄINEN
TYÖNIMI: Pelaamalla kuntoon Projektin toinen työnimi: Bandy is fun, parasta paikanpäällä nautittuna Suomen Jääpalloliitto ry.
Perusopetuksen opetussuunnitelman perusteiden linjauksia
Unicef-kävely Me muutamme maailmaa Kaikki eivät pääse kouluun.
Sosiaalinen media. Sisällysluettelo 3. Kuvat – Picasa 4. Sosiaaliset verkostot – Facebook 5. Videot –Youtube 6. Blogit ja wiki- Wikispaces 7. Oppimisympäristöt.
o Oppiminen on mm:  Kuullun ymmärtämistä  Äänien erottamista kuulon avulla  Esineiden tunnistamista eri aistien avulla  Lorutusta ja riimitystä.
Helsingin Seurakuntayhtymän Malmin hautausmaan muistotilaisuudet 2015 Fazer Food Services Oy Kirsi Jousjärvi puh
WANHOJEN TANSSIEN JUHLA Perjantaina AIKATAULU Päivänäytös Hatsalan yläkoululle koululounas Klassikalle Iltapäivällä ruokailu.
Urheilevan nuoren ravitsemus
Tervetuloa Malmin hautausmaan lounasravintolaan
AKKALA JOUHKOLA RIIKOLA TIMOLA 700 asukasta Jouhkolanhovi
OAJ Päijät-Häme Koulutukset kevät  Lakikoulutus kaikille jäsenille ja aktiiveille , kouluttajana OAJ:n johtava lakimies Erkki Mustonen,
UUSIVUOSI / Uutenavuotena suomalaiset juhlivat ystävien ja/tai perheen kanssa ja juovat kuohuviiniä. He syövät perunasalaattia ja.
Ympäristö on puoli ruokaa Ikäihmisten kuntoutumista tukevat hoito- ja toimintaympäristöt hanke 2006 – 2008 Ikäihmisen hyvä elämä – ympäristön merkitys.
RAVINTOLUENTO FHV KEHITYSKOLMIO Harjoittelu Ravinto Lepo Kehon huolto KEHITYS.
© Copyright Blue Service Partners 1 Helsingin Seurakuntayhtymän Honkanummen hautausmaan muistotilaisuudet 2016 Fazer Food Services Oy Minna Juuti-Lipponen.
Järjestöralli 2016 Kunnanjohtaja Hannele Mikkanen.
Pisara 6 Fysiikka ja kemia
Nuoren urheilijan ravitsemus
Maastohiihdon uudet säännöt
Merjabirgitan kotiapu Tmi on Kuopiossa toimiva yksityinen sosiaalipalveluyritys, joka tuottaa kotipalvelun tukipalvelua ja henkilökohtaisen avun palvelua.
Pertti Kemppisen Tanoke-leiri
Yritykseni pahimmat kilpailijat
Maalivahtiklubin maalivahtileiri
KOULUTUSILLAN Pe klo: Koulutuksen aiheena:
Bussimatka EDUCA-messuille
LR.
NUORILTA NUORILLE!.
Luonnontuotteista kasvua Kaakkois-Suomeen
Kissani Hilma Kilpikonna väritys Naaras Maatiaiskissa.
perhepäivä Solvallan Urheiluopistolla lauantaina klo 10:00-15:00.
0,5 l virvoitusjuoman ja kahvin/teen.
Esityksen transkriptio:

Pärnätuvan virkistys ja saunapaketit 2014

 Pärnävaaran urheilukeskuksessa on loistavat mahdollisuudet murtomaahiihtoon ja mäenlaskuun.  Pilkkikilpailut Leinosen lammella  Paloaukean museokierros 10 €/hlö Ulkoilun ja liikunnan jälkeen  Päärakennuksen sauna tai rantasauna ja avanto Pärnätuvalla  Kylpypalju tilauksesta 300 € Saunan jälkeen valitse seuraavista saunapalavaihtoehdoista:  Kinkku- tai lohikiusausta  Metsäsienikeittoa  Nuotiomakkaraa tai nakkeja ja perunasalaattia  20 €/hlö sauna ja ruoka  Naudanlihapataa ja kermaperunoita  Uuniperunaa, tuorejuustotäytettä ja savustettua lohta  25 €/hlö sauna ja ruoka  Kaikkiin vaihtoehtoihin kuuluu tuoresalaatti, salaatinkastike, patonki ja levite. Mehu ja vesi.  Ruokailu voidaan järjestää myös tunnelmallisessa grillikodassa  Minimiryhmäkoko 10 henkilöä

 Pärnävaaran ympäristössä on loistavat maastot ulkoiluun ja pyöräilyyn. Puhdas luonto tarjoaa mahdolliuuden myös marjastukseen ja sienestykseen.  Mato-onkikilpailut Leinosen lammella  Kesäolympialaiset Pärnätuvalla:  Maagolfrata  Lentopallo  Keihäänheitto  Puujalkakävely  Eko-ase ammunta  Paloaukean museokierros 10 €/hlö Ulkoilun ja liikunnan jälkeen  Päärakennuksen sauna tai rantasauna  Kylpypalju tilauksesta 300 € Saunan jälkeen valitse seuraavista saunapalavaihtoehdoista:  Kinkku- tai lohikiusausta  Metsäsienikeittoa  Nuotiomakkaraa tai nakkeja ja perunasalaattia  20 €/hlö sauna ja ruoka  Naudanlihapataa ja kermaperunoita  Uuniperunaa, tuorejuustotäytettä ja savustettua lohta  25 €/hlö sauna ja ruoka  Kaikkiin vaihtoehtoihin kuuluu tuoresalaatti, salaatinkastike, patonki ja levite. Mehu ja vesi.  Ruokailu voidaan järjestää myös tunnelmallisessa grillikodassa  Minimiryhmäkoko 10 henkilöä