Rin Tin Tin, typerä piski, joka murisi mulle! Jos etsit kadonnutta aikaa, jotain josta jouduit luopumaan, liian usein huomaat ei se totta ollutkaan. Ja.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Ajatuksia elämästä .....
Advertisements

Taivaassa tavataan Villen isoisä on kuollut.
Dialogi William Isaacs.
Elettiin vuotta 2004, eräässä pienessä kaupungissa nimeltään Laholm, missä turvallisuudesta ei ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu.
Jos sinulla on ruokaa jääkaapissa, vaatteita pukea yllesi, katto pään päällä ja sänky jossa nukkua ... Silloin olet rikkaampi kuin 75% maailman kansasta.
Heijastuksia elämästä
Persoonapronominit.
Onpa outoa, miten asiat etenevät…
Naisena olemisen ihanuus! Loistava, tuntematon Naiskirjailija
TAITOTASO 5 = TAITAJAN TAIDOT
vedestä, ilmasta ja tulesta.
vedestä, ilmasta ja tulesta.
Tässä on Saku. Hänellä ei ole tänään mitään tekemistä.
Kalenterit ja ajanhallintaohjelmat Sanna, Laura, Nelli, Pilvi, Anne-Mari, Emilia, Suvi, Katariina, Elsa, Veera, Marjo-Riikka, Monika LUKO 1B.
Jos sinulla vain on hieman aikaa keskittyä... Hei! Alkaako ruudun tuijottaminen rasittaa silmiä??? Alkaa siis.. Pikakalibrointitesti on nyt paikallaan!
Jokapäiväinen elämä Sivujen perusrakenne
Hetken kuluttua, sinulle avautuu taian maailma...
Sanaston oppiminen Älä ota kesäsanaa!
Useita vuosia sitten eräässä perheessä, aikana, jolloin rahaa oli vähän, isä rankaisi 5 vuotiasta tytyärtään, joka oli hävittänyt arvokkaan esineen.
Ehkä Jumala haluaa, että meidän tulee tavata joitakin meille vääriä ihmisiä ennenkuin tapaamme sen oikean, jotta olisimme tietoisia siitä kuinka kiitollisia.
Vaikuttaa uskomattomalta! Vaikuttaa uskomattomalta! Kenraali Dwight D. Eisenhower oli oikeassa, kun hän antoi määräyksen, että se oli valokuvattava ja.
Ajatuksia elämästä..
Elettiin vuotta 2002, eräässä pienessä kaupungissa, missä turvallisuudesta ei kaikilla ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu jätetty.
To start press the space bar. Nimien poiminta, tarkastus, ja temppeliin toimittaminen PAF 5.2 ja TempleReady-ohjelma.
Suomi-Venäjä-Seuran Ankkuri-jäsenrekisteri
Nanan päivä Kaikki lapset kouluun Malissa.
おぼえていますか。 En puhu kiinaa ollenkaan. Saisinko kahvia.
Listening comprehension
Koirat…. vastaan ihmiset….
14 websuunnitteluvinkkiä!
Klikkaa Työkalut ja Mobile Properties. Sender id = Puhelinnumero, jolta lähetetään ja jolle vastaussanoma palautuu. Password = Operaattorilta saatu palvelun.
Mitä sinä tiedät suomalaisesta mökistä
Suojelusenkeli Maan korvessa kulkevi lapsosen tie. Hän`t ihana enkeli kotihin vie. Niin pitkä on matka ei kotia näy, vaan ihana enkeli vieressä käy. Vaan.
Valitse seuraaviin vaihtoehtotehtäviin oikea vastaus…
TAUOLLA TYÖKAVEREIDEN KANSSA
Ystävä hyvä kuulespa tätä…
Lasten suusta.
Lihavuus on onnellisten hetkien kertymää....
Ei vanhustenasumista minulle!! HUM! Myös ääni Joku vuosi sitten tein loistoristeiliällä Välimeriristeilyn. Joku vuosi sitten tein loistoristeiliällä Välimeriristeilyn.
Daniel 7v Mooses on kaikkein kovin. Mooses pystyy kävelemään meren pohjalla. Allahilla on vaan lentävä matto.
Jos jonain päivänä Jos jonain päivänä tuntuu siltä että itkettää...soita minulle. En lupaa, että saan sinut nauramaan, mutta voin itkeä kanssasi.
TASAPAINON RAKENTAMINEN
punainen kirja s. 71- Sininen kirja s.
Rippikoulu ja nuoren hyvinvointi Avainsanat LIMINAALISUUS JA INTENSIIVINEN YHTEISÖLLISYYS KIUSAAMATTOMUUS PUHTAAN PÖYDÄN MAHDOLLISUUS SUORITTAMISEN VÄHÄISYYS.
VARHAINEN PUUTTUMINEN
TIETO JA TIETOKONEOHJELMA TIETOKONEOHJELMA KÄSITTELEE TIETOJA TIETOJA VOIDAAN KÄSITELLÄ OHJELMASSA VAIN SALLITUILLA MENETELMILLÄ.
Näyttely ja Kansio Pirjo Moilanen.
Minun ystäväni 8. luokka tekijä – L. Pupulainen.
Suomi-Venäjä-Seuran Jäsenrekisteriohjelma
TAUOLLA TYÖKAVEREIDEN KANSSA
SUOMALAINENPOMO Yusuf puhuu Näkymä 1
Elämä.
Kiitos sulle Jumalani.
Tässä on kokoelma kaikista 8lk:lla tekemistäni töistä.
ruudulla pieni, kirjoita iso näppäimistöltä
Puhu parin kanssa. Täytyykö sinun opiskella tänään illalla
Kuka puhuu totta? Oppilaat ovat tulleet luokkaan ja matematiikan tunti alkaa rauhallisesti.
Historia tarkoittaa aikaa tästä hetkestä taaksepäin. Historia on tiedettä, tutkimusta menneistä tapahtumista. Lähteet kertovat menneisyydestä: Arkelogiset.
Hauska tutustua!.
Hauska tutustua!. Mikä sun nimi on? Mä oon… Raisa Inna Yulia Marja Tin Zar Wai Behzad Ullis Iren Ksenia Siriporn Evelyn Daria Juliette Lolita Yamm Peris.
Hauska tutustua!. Mikä sun nimi on? Mä oon… Raisa Marja Ullis.
Suomi 1A Torstai Kysy parilta: 1.Mikä sun (sinun) nimi on? 2.Miten se kirjoitetaan? 3.Mitä sulle (sinulle) kuuluu? 4.Mistä sä (sinä) olet kotoisin?
Kirjautumis-näkymä Yhdistää kokoukseen Kirjoitetaan annettu osoite selaimen osoiteriville Valitaan ”Enter as a Guest” Lopuksi painetaan ”Enter.
Runous.
Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän.
Puhutaan rahasta Pieniä dialogeja.
Ohjeita kirjaesitykseen
KUINKA VALITSEN OBJEKTIN MUODON ?
Jangsterit- nuoret hoivaajat meillä ja muualla -hanke
Laula sieluni mun, sieluni mun,
Esityksen transkriptio:

Rin Tin Tin, typerä piski, joka murisi mulle! Jos etsit kadonnutta aikaa, jotain josta jouduit luopumaan, liian usein huomaat ei se totta ollutkaan. Ja joku tuskin tietää mitä etsii, vailla määränpäätä harhailee. Klikk først NWC-ikonet på normalvisnings-sida for å sette i gang sangen (play), deretter PowerPoint-ikonet, Lysbildefremvisning og Vis fremvisning. Venstreklikk for å bla videre.

Monen vuoden jälkeen ystävälleen kirjoittaa ne sanat, jotka sanomatta jäivät, sanat, joita ei kai ollutkaan, sanat, jotka pettävät kun niitä tarvitaan. Ja minä olen miettinyt jo kauan jotain josta sulle kertoisin, vaikka tuskin muistan enää osoitettakaan. Sun villakoirasi nimi oli RIN TIN TIN, typerä piski, joka murisi mulle. Hölmöksi tunsin minä itsenikin, vaikka kaikesta halusin puhua sulle, mä vain häntääni heilutin. (Ja olen hävittänyt kaiken, joka sinusta mua muistuttaa. Olen myynyt levyt, joita silloin kuuntelin.)

Ja olen hävittänyt kaiken, joka sinusta mua muistuttaa. Olen myynyt levyt, joita silloin kuuntelin. Ne levyt usein radiossa soivat, tai ne voivat olla muitakin. Lähes kaiken sinusta jo melkein unohdin. Ja sinä hymyiletkö sinä vielä, sinä suuteletko vielä niin, että suudellessa olin mennä tainnoksiin. Ja minä olen olemassa vielä, minä vieläkin sua muistelen, vaikka monta vuotta sitten jouduin naimisiin. Sun villakoirasi nimi oli RIN TIN TIN, typerä piski, joka murisi mulle. Hölmöksi tunsin minä itsenikin, vaikka kaikesta halusin puhua sulle, mä vain häntääni heilutin.

Rin Tin Tin suomeksi ja norjaksi tulee

Tehtäviä •Kielioppia! Kirjoita vihkoosi! Minä olen olemassa Sinä (jatka) •Käytä suomea! Valitse tehtävä! a)Kerro ikävä juttu ystävällesi! b)Kerro lempieläimestäsi!