SOVITTELUN VALTAKUNNALLINEN TÄYDENNYSKOULUTUS VUONNA 2012 Päävastuujärjestäjä Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Osaava Oulu  ajassa mukana  Hallitusohjelma 2011: ” Hallituksen tavoitteena on nostaa suomalaiset maailman osaavimmaksi kansaksi vuoteen 2020 mennessä”
Advertisements

Toimintaympäristö
Sosiaalimenot ja rahoitus 2010
LIIKUNTAPAIKKOJEN AVUSTUSJÄRJESTELMÄ
ECVET tulee, oletko valmis!
Pääkaupunkiseudun 8. luokkien palvelukyky Espoo, Tapiolan koulu Joulukuu 2013.
Tuki-info 2014 Tuki-info Vihti Lohja
ISOverstaan kouskuttamispäivä
Perinataalitilasto − synnyttäjät, synnytykset ja vastasyntyneet
Liikunnan perus- ja täydennyskoulutus oppilaitoksissa
Joensuun seudun Equal: Valtamuuntaja -osahanke LUODAAN KEHITTÄMISTÄ TUKEVA RAKENNE •prosessi etenee tavoitteellisena • sitoutuminen yhteisiin.
Limingan Kirkonseudun asemakaavan muutos
PERHEHOIDON HYVÄT KÄYTÄNNÖT Perhehoitoliitto ry
TULEVAISUUS TYÖRYHMÄN MIELESTÄ (1 KAUPUNKI)
Toimijoiden roolit väitteiden hyväksymisessä ja käyttämisessä Ravitsemus- ja terveysväiteseminaari , Evira, Helsinki Neuvotteleva virkamies Anne.
Pelisääntökysely Kisa-Eagles kausi /2//13.
Työturvallisuuskilpailun toteuttaminen
Työseminaari: erittäin vähän liikkuvat, liikunnasta syrjäytymisvaarassa olevat Hotelli Holiday Inn, Messukeskus
Tilastotietoja suuralue- ja maakuntajaolla (NUTS2 ja NUTS3)
HÄTÄKESKUSLAITOS TÄNÄÄN
LIIKKUVA KOULU LOUNAIS-SUOMESSA
Ohjaustarvearvio ja ohjaustarve kartta/ Ryhmänohjaajan näkökulma
Nuorten ohjaajien palaveri Muuramen Yritys ry Jalkapallojaosto
Elinkeinopoliittinen mittaristo 2014 Pelkosenniemi 1.
Elinkeinopoliittinen mittaristo 2014 Kittilä 1. ELINKEINOPOLITIIKAN TILA 2.
Elinkeinopoliittinen mittaristo 2014 Kemi 1. ELINKEINOPOLITIIKAN TILA 2.
Henkivakuutuksen markkinaosuudet 2007 Kotimainen ensivakuutus, vakuutusmaksutulo yhteensä 2,8 mrd €
Turun perusopetuksessa
Turun perusopetuksessa
V V V V V V V V V V V V Kuuden suurimman kaupungin lasten päivähoidon palvelujen ja kustannusten vertailu 2009 Kuuden suurimman kaupungin lasten päivähoidon.
Nuorisourheilun laatuseura Lähtökohtana jokaisesta mukaan tulevasta lapsesta huolehtiminen Sinetin seuralle myöntää lajiliitto Seura mukana valtakunnallisessa.
V V V V V V V V Kuuden suurimman kaupungin lasten päivähoidon palvelujen ja kustannusten vertailu 2009 Kuuden suurimman kaupungin lasten päivähoidon palvelujen.
Elinkeinopoliittinen mittaristo 2014
Markkinointiviestinnän panostusten kehittyminen vuonna 2006 vuoteen 2005 verrattuna SALDO % 43% 33% Kuva 1 Mainosbarometri.
TYTTÖJEN PELAAJAKARTOITUSJÄRJESTELMÄ
Perusopetuksen ryhmäkoko
Työolosuhteiden järjestelytuki
Lähtötilanne LC Vähäkyrön klubi aloite Heinolan vuosikokoukselle 2013 – Vk hyväksyi.
Tietoja Aviapoliksen suuralueesta Tietopalveluyksikkö
Ammatillisen koulutuksen läpäisyn tehostaminen Lapissa - LÄPSY Toteuttajatahot Rovaniemen koulutuskuntayhtymä: Lapin ammattiopisto Lapin matkailuopisto.
Seinäjoki kisa A Tuomari: Tytti Lintenhofer ALO 12kyl, 4pys Kyl:
Työttömät* työnhakijat ELY-keskuksittain *) Työttömät ilman lomautettuja Lähde: Työ- ja elinkeinoministeriön työttömyystilastot Työttömät* työnhakijat,
Vapaaehtoisvaliokunta JäKo/sn VAPAAEHTOISTEN KOULUTUSJÄRJESTELMÄ.
Elinvoimainen kaupunkiseutu - tulevaisuuden vaihtoehdot vaikutuksineen Kjk
Vakuutusyhtiöt Suomessa 2009 Julkaisun kuvat. Vakuutusmaksutulon jakauma
OPEDA (OPH:n rahoittama EU-hanke) Opiskelijoiden erityisyyden huomiointi ja pedagogisen johtajuuden kehittäminen Peruskoulun lopettaneiden tukeminen jatko-opintoihin.
Tuetun oppisopimuksen kehittäminen Etelä-Suomen verkostohanke Hankkeen aloitusseminaari Ulla Poutiainen
Työpaikkakouluttaja- hanke
Keski-Pohjanmaan ammattiopiston opot
MONIALAINEN LIIKKUVA TUKI HAJAUTETTUUN ASUMISEEN Arviointityöskentely
Viikko 12 (19. – ) 7.LK TET-VIIKKO Maanantai: (19.3.) -9.LK tukarit: Suunnittelupalaveri klo Tiistai: (20.3.) -6A ja 9D: Ympäristömessut.
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Vuonna 1970 perustettu puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö. Yleishyödyllinen ja puolueeton.
Nuorisotilojen auditointi Hämeenlinnan kaupungin nuorisopalvelut 2014 Mikko Virta (Vaasa )
Rikos- ja riita-asioiden sovittelu 2013/Tilastoraportti 17/20141 Rikos- ja riita-asioiden sovittelu 2013 Aune Flinck, Tuula Kuoppala ja Salla.
Vertaisohjaajatoiminta - itsearviointi ja auditointi 3/29/2015Tommi Ripatti / Nuorisoasiainkeskus.
Sunnuntai, 29. maaliskuuta 2015 KORKEAKOULUJEN RAKENNEMUUTOKSEN VAIKUTUKSET AMMATTIKORKEAKOULUJEN KIRJASTOIHIN FinELib-päivä Timo Luopajärvi.
JIK KY:N TALOUS Tilinpäätökset Talousarvio 2013 Info-tilaisuus Etelä-Pohjanmaan Opisto Talousjohtaja Arto Saarela 1.
Raskaudenkeskeytykset 2013 Anna Heino & Mika Gissler.
Laatua ammatillisen koulutuksen arkeen LARK 3 -hanke Sari Mikkola
Tutustumistreeni  Nimi, ammatti, mistä tulee,  tilaisuuden teemaan liittyvä ajatus  Mikä oli kauhein kouluruoka?  Kirja, jota parhaillaan luen  Lapsuuden.
Suomen Lääkäriliitto | Finnish Medical AssociationLääkärit Suomessa | Physicians in Finland Tilastotietoja lääkäreistä ja terveydenhuollosta 2014 Statistics.
Rikos- ja riita-asioiden sovittelu 2011/Tilastoraportti 15/20121 Rikos- ja riita-asioiden sovittelu 2011 Aune Flinck, Tuula Kuoppala ja Salla.
Perinataalitilasto − synnyttäjät, synnytykset ja vastasyntyneet
Tampereen kaupungin työllisyydenhoidon palvelut
OPPIVA OPS –prosessi Turun perusopetuksessa 2014 – 2015 OPPIVA OPS /VÄNNI Palvelun tuottajat: PRO koulutus ja konsultointi sekä Rondo Training.
OPEDA (OPH:n rahoittama EU-hanke) Opiskelijoiden erityisyyden huomiointi ja pedagogisen johtajuuden kehittäminen Peruskoulun lopettaneiden tukeminen jatko-opintoihin.
Tuula Kuoppala ja Salla Säkkinen
ENorssin ohjaajakoulutuspalvelut TAVOITTEET LUKUVUODELLE Moduuli 2 Jyväskylä, Joensuu, Savonlinna Moduuli 2 Turku, Tampere, Rauma,
Järjestökoulutuksen kehittäminen
SEVESO SUURONNETTOMUUSHARJOITUSTEN JÄRJESTÄMINEN JA VALVONTA
Esityksen transkriptio:

SOVITTELUN VALTAKUNNALLINEN TÄYDENNYSKOULUTUS VUONNA 2012 Päävastuujärjestäjä Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto LSSAVI Kalevi Juntunen ylitarkastaja

Ohjausmenetelmäkoulutus LSSAVI Kalevi Juntunen ylitarkastaja Kuvaus Aika ja paikka Kohde- ryhmät TavoiteJärjes- täjät Kouluttajat Sovittelijoiden ohjaus asiakastilanteissa Kesto 1,5 pv TAMPERE Ohjaajat ja vastuuhe nkilöt Kyetä antamaan välitöntä ohjausta asiakastilanteissa LSSAVI ja ISAVI Asiakastilanteiden käsittely ja purkaminen työnohjausmenetelmin Kyetä käsittelemään asiakastilanteiden purkamista yksilö- ja ryhmäkeskeisesti Tasot: 1 ja 2/

Lapset ja nuoret sovittelussa LSSAVI Kalevi Juntunen ylitarkastaja Kuvaus Aika ja paikka Kohde- ryhmät TavoiteJärjes- täjät Kouluttajat Lasten (alle 18 v) ja nuorten (alle 21 v) huomioiminen sovittelussa uhrina ja teosta epäiltynä Kesto 1,5 pv HELSINKI Vastuu- henkilöt ja ohjaajat Hallita lasten ja nuorten sovitteluun liittyvät juridiset ja menetelmälliset erityiskysymykset LSSAVI ja ESAVI? Restoratiivisen oikeu- den periaatteiden huomioiminen vajaa- valtaisten näkökulmasta Kyetä valvomaan ja ohjaamaan sovittelua lasten ja nuorten edun näkökulmasta Tasot: 1 ja 2/

Juridiikka ja johtamiskoulutus LSSAVI Kalevi Juntunen ylitarkastaja Kuvaus Aika ja paikka Kohde- ryhmät TavoiteJärjes- täjät Kouluttajat Sovitteluun liittyvä lainsäädännön perusasioiden hiominen Kesto 1,5 pv MIKKELI Vastuu- henkilöt Tulkita sovittelulainsäätöä yhdenmukaisesti LSSAVI ja ESAVI? Henkilöstöjohtaminen ja johtamismenetelmät Hallita henkilöstön ja vapaaehtoisten hyvän kohtelun pelisäännöt Vastuuhenkilön erityistehtävät sovittelussa Yhdenmukaiset tulkinnat hallinto- ja taloustehtävissä Tasot: 2/

Menetelmäkoulutus LSSAVI Kalevi Juntunen ylitarkastaja Kuvaus Aika ja paikka Kohde- ryhmät TavoiteJärjes- täjät Kouluttajat Sovittelun vaihtoehtoiset menetelmät Kesto 1,5 pv SEINÄJOKI Vastuu- henkilöt ja ohjaajat Oppia soveltamaan eri menetelmiä sovittelun kaikissa eri vaiheissa LSSAVI ja PSAVI? Tasot: 1/

Svenskspråkiga medlingsdagar LSSAVI Kalevi Juntunen ylitarkastaja Kuvaus Aika ja paikka Kohde- ryhmät TavoiteJärjestäjätKouluttajat Ruotsinkielen käyttäminen sovittelussa ja viranomaisyhteistyös- sä Kesto 1,5 pv TURKU Koko henki- löstö ja soviteli- jat Turvata kaksikielisten ja ruotsinkielisten alueiden kielilain edellyttämät ruotsinkieliset sovittelupalvelut LSS ja LSAVIt Pohjanmaan ja Läntisen Uudenmaan sovittelutoi- mistot ja Ålands medlingsbyrå Tasot: 2/

Neuvottelu- ja Kehipäivät LSSAVI Kalevi Juntunen ylitarkastaja Kuvaus Aika ja paikka Kohde- ryhmät TavoiteJärjes- täjät Kouluttajat Koulutuksen ja hyvien käytäntöjen arviointi ja evästykset seuraavalle vuodelle Kesto 1,5 pv TAMPERE Koko henki- löstö Turvata henkilöstön sitoutuminen koulutukseen ja sovittelun hyviin käytäntöihin AVIT ja THL Tasot: 1/

Liikkuva juna Koulutusta liikkuvassa junassa non stop - periaatteella LSSAVI Kalevi Juntunen ylitarkastaja Perus- koulutus Jatko- koulutus Erityis- koulutus Johtamis- koulutus Täydennys- koulutus