Voisitko työskennellä tulevaisuudessa tällaisissa työpaikoissa?

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Intro Opiskelupaikan valinta on nuorelle yksi elämän saumakohdista. Näissä saumakohdissa kannattaa aina hidastaa hieman vauhtia ja käyttää muutama ylimääräinen.
Advertisements

Nivelvaiheen tiedonsiirtokäytänteet ammatillisessa koulutuksessa
Ammattiopiston nuoren terveyden edistäminen NOPS – hankkeen alueseminaari NOPS, Nuoren työ- ja toimintakyvyn edistäminen ammattiopistoissa.
SUOSITUKSET • viisi ministeriötä - sosiaali- ja terveysministeriö - opetus- ja kulttuuriministeriö - ympäristöministeriö - liikenne- ja viestintäministeriö.
PaLaVa-projekti Toimijoiden aloituspalaveri klo
Suomen sairaanhoitajaliitto ry Tehy ry
Lähihoitajaksi kouluttautuminen
Tampereen urheiluakatemia I-vaihe Paikallisen verkoston rakentaminen ja toiminnan käynnistäminen •opiskelun ja urheilun yhdistäminen (korkeakoulu.
Hammaslääketiede Itä-Suomen Yliopisto
Tuella palkatun siirtäminen muun työnjärjestäjän tehtäviin
TEKNIIKAN JA LIIKENTEEN ALA Ks. Esittelyvideo – Ajoneuvoasentaja. Ks
Katso lisää osoitteesta Sinua tarvitaan • kodeissa, lääkärikeskuksissa, yksityisissä sairaaloissa, vanhusten palvelutaloissa, päiväkodeissa,
Vanhuspalvelulaki käytännön työssä
Coulutuscoctail
Etelä-Karjalan ammattiopisto
Voisitko työskennellä tulevaisuudessa tällaisissa työpaikoissa?
Ammattilainen saa paikan

Jämsän ammattiopisto, aikuiskoulutus
Ammatillinen koulutus
LÄHIHOITAJAKOULUTUS tutkinnon laajuus 120 ov
KANSALAISTAPAHTUMAVIIKKO TAMPEREELLA PÄÄN AVAUKSIA LAPSEN OIKEUKSIIN.
Ammattikorkeakoulujen yhteishaut 2013
usala.swf LASTENTARHANOPETTAJA usala.swf.
Ruokaa, matkailua ja palvelua!
KOKKOLAN SOSIAALI- JA TERVEYSALAN OPISTO Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja Lähihoitajan lupaus Lupaan lähihoitajana tehdä työtäni asiakkaan.
Nuorten aikuisten osaamisohjelma Kiipulan ammattiopistossa
Tampereen seudun ammattiopisto Tredu
Harrasteliikuntatuote Poweraction Nuorten liikuttamista vuodesta 2003 Liikuntapalvelukeskus Blomberginaukio 4, Turku Lasten ja nuorten.
Suositusopas ladattavissa osoitteesta:
LIIKUNTA JA KOULUIKÄINEN
NOPS – hanke LbD –arjen onnistumisia Leppävaara Projektipäällikkö, lehtori Pirkko Rimpilä-Vanninen NOPS Projektipäällikkö.
Ammatti työ Iisak.
Seuratuki-info  Perheliikunta on terveyttä edistävää liikuntaa, jota koko perhe ja lähipiiri; lapset, nuoret, vanhemmat, isovanhemmat ja ystävät.
TERVETULOA!.
Jatko-opintoilta Mitä ysin jälkeen? Lukio -> lukuaineiden keskiarvon perusteella Ammatillinen perustutkinto -> ammatillisten pisteiden perusteella.
Mielenterveys kuntoutus
Ammatillinen koulutus/ kaksoistutkinto vaihtoehtona:  Selvitä: mitkä ammatit voi opiskella toisella asteella? ◦ mitä työtehtäviä kuhunkin ammattiin kuuluu?
Fysioterapia Toimintaterapia
Ammatillinen koulutus
Kanit-ja jyrsijät opintojakso Sonja Kärkkäinen
TURVALLISUUSALAN PERUSTUTKINTO 180 osp ”TURVALLISUUSVALVOJA”
Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, Lähihoitaja (koulutus kestää 3 vuotta) Satakunnassa Porin ja Rauman WinNova Sataedu Harjavalta - Yhteishaun lisäksi.
Sisältö Hankkeen tausta, tarkoitus, tavoite ja tulokset Terveystottumuksiin vaikuttaminen Toimenpideohjelmat: tupakkatuotteiden ja päihteiden käytön vähentäminen.
Ritva Vartiainen Ajankohtaista toisen asteen sosiaali-, terveys- ja liikunta-alan koulutuksesta LAO - ILO.
PRACTICAL NURSE EDUCATION Maakunnallinen opo-päivä , Raili Kurki.
Turvallinen hoitotyö 1,5ov
LASTENNEUROLOGIA poliklinikka ja päiväsairaala rakennus 45 TERVETULOA.
Lapsen ja nuoren tukeminen ja osallisuuden vahvistaminen kuntouttavilla elementeillä Petra Suonio 2012.
Turvallisuusvalvoja Kurikassa Mitä ala vaatii sinulta? –hyvät vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaidot –oma-aloitteisuus –luotettavuus ja vastuuntuntoisuus.
Tämä diasarja on tarkoitettu opojen käyttöön.
Tampereen seudun ammattiopisto Lentokoneasennuksen perustutkinto, avioniikka-asentaja MYÖNNETTY KOULUTUSLUPA PART FI
liikunnan ja terveystiedon lehtori / sosiaali- ja terveysala
Johtaminen, kehittäminen ja yrittäjyys
TERVEYTEEN VAIKUTTAVAT TEKIJÄT
SAIRAANHOITAJA 210 OP Sairaanhoitajan osaaminen: Sairaanhoitaja osaa ratkaista hoitotyön ongelmia, tehdä päätöksiä ennakoimattomissa tilanteissa ja vastata.
Ammatillinen työkykypassi
Ammatillinen koulutus
Hoitotyön soveltaminen eri toiminta-alueilla
Fysioterapeutti (AMK), 210 op
Opi, innostu, työllisty Yhteishaku kevät 2018.
Nokian kaupungin liikuntapalvelut
Vaasan ammattiopisto / cpa & kjo
Astetta enemmän! Viitaniemen koulu Anne Venemies, opinto-ohjaaja Gradia Jyväskylä.
SAIRAANHOITAJA 210 OP Sairaanhoitajan osaaminen: Sairaanhoitaja osaa ratkaista hoitotyön ongelmia, tehdä päätöksiä ennakoimattomissa tilanteissa ja vastata.
liikunnan ja terveystiedon lehtori / sosiaali- ja terveysala
Mitä sote-uudistus tarkoittaa minulle
Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon perustason ensihoidon kokeiluverkoston tapaaminen Stadin aikuisopisto Aira Rajamäki, opetusneuvos, Ammatillinen.
Terveyttä työpaikoille – suositukset
Esityksen transkriptio:

Voisitko työskennellä tulevaisuudessa tällaisissa työpaikoissa? Toimitilat Parturi-kampaamo Mielenterveys tai päihde- kuntoutuskoti Virasto Oma firma Koulu Kotihoito Pankki Tavaratalo Päiväkoti Koti Hammashoitola Kerhot Kuntosali Ambulanssi Sairaala Liikuntakeskus Vanhainkoti Urheiluseura Kylpylä Vammaisten päivätoimintakeskus Uimahalli Eläintarha tai maatila Delfinaario, kotieläinpihat Eläinhoitola tai -klinikka Eläinkauppa

muista ihmisistä tai eläimistä sorminäppäryyttä paineensietokykyä tykkäät tehdä töitä ihmisten kanssa haluat pitää huolta muista ihmisistä tai eläimistä ajankäytön hallintaa kauneudentajua kädentaitoja sujuvasanaisuutta ”perusmatikkapäätä” hyvää kuntoa Kuuntelun taitoa värisilmää vastuullisuutta siisteydentajua huolellisuutta liikunnallisuutta luovuutta suunnitelmallisuutta kohteliaisuutta tarkkuutta markkinointi- ja yrittäjähenkisyyttä rauhallisuutta

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto LÄHIHOITAJA Hius- ja kauneudenhoitoalan PARTURI-KAMPAAJA Liikunnanohjauksen perustutkinto LIIKUNTANEUVOJA

Turvallisuusalan perustutkinto TURVALLISUUSVALVOJA Maatalousalan perustutkinto ELÄINTENHOITAJA Kotityö- ja puhdistuspalvelujen perustutkinto KODINHUOLTAJA

Turvallisuusalan perustutkinto, turvallisuusvalvoja Ammattina turvallisuusvalvoja Lontoon olympialaiset 2012

Turvallisuusalan perustutkinto, turvallisuusvalvoja Tehtävät liittyvät: Vartiointi- ja palvelutoimintaan Pelastustoimintaan, Uhkatilanteiden hallintaan Kansainväliseen turvallisuustoimintaan Turvallisuusvalvoja voi työskennellä: vartijana järjestyksenvalvojana vahtimestarina turvajärjestelmien suunnittelijana tai asentajana

Ammattina liikuntaneuvoja Opiskelijan päivä Varalan Urheiluopistolla Liikunta-alalla tarvitaan liikunnan suunnittelun sekä ohjauksen ammattitaitoa lasten, nuorten sekä ikääntyneiden ohjauksessa työkykyä ylläpitävän kunto- ja terveysliikunnan ohjauksessa soveltavan liikunnan ohjauksessa Liikuntaneuvojan työ on vaihtelevaa ja monipuolista ihmisläheistä eri tavoittein liikkuvien ihmisten asiakaspalvelua hyvää kuntoa vaativaa

Ammattina liikuntaneuvoja Työskentelee Urheiluseuroissa valmentajana Uimahalleissa uimaopettajana Liikuntakeskuksissa kuntosaliohjaajana Iltapäiväkerhoissa Liikuntakerhon pitäjänä Yrittäjänä Personal Trainer Liikuntatapahtumissa Suunnittelu ja toteutus, esim. Tampere päivän ohjelma Varalassa, köysilaskeutuminen Liikuntajärjestöissä Ravintoluentojen pitäminen nuorille ja vanhemmille

MAATALOUSALAN PERUSTUTKINTO Eläintenhoitaja KIRSTIN LISÄYS! Tämä dia kokonaan vain kuvilla, selitys kerrotaan!

Ammattina eläintenhoitaja Eläintenhoitajan työssä Korostuu hyvä kunto ja terveys Tarvitaan vastuullisuutta Vaaditaan joustavuutta Opitaan koneiden käyttöä Tulee vastaan herkkiä hetkiä Täytyy tehdä vaikeitakin päätöksiä Tehtävät ovat monipuolista (tuotantoeläimet tai pieneläimet) KIRSTIN LISÄYS! Eli eläintenhoidosta 2 diaa!

Ammattina lähihoitaja Sairaanhoidon ja huolenpidon ko. Osallistuu sairauksien hoitoon ja huolehtii ihmisten perustarpeista ja hyvinvoinnista Lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen ko. Ohjaa lasten toimintaa, leikkiä ja kasvua Kuntoutuksen ko. Järjestää terveyttä edistävää liikuntaa ja antaa rentouttavia tuki- ja liikuntaelimistön hoitoja Vammaistyö ko. ja Vanhustyön ko. Huolehtii perushoidosta, viriketoiminnan järjestämisestä sekä avustaa asioinnissa ja arkipäivän askareissa

Ammattina lähihoitaja Mielenterveys- ja päihdetyön ko. Kuuntelee, tukee ja auttaa jokapäiväisissä toimissa mielenterveys- ja päihdekuntoutujia Ensihoidon ko. Perustason ensihoitotehtävät sairaankuljetuksessa, poliklinikoilla ja leikkaussaleissa HUOM! * Koulutusohjelmaan kuntotesti ja B – ajokortti koulutusohjelman alkuun mennessä! Suun terveydenhoidon ko. Avustaa hammaslääkäriä tutkimuksissa ja hoidossa sekä huolehtien vastaanoton toimivuudesta Jalkojenhoidon ko. Jalkaterveyden edistämistä, jalkasairauksien ennaltaehkäisyä, jalka- ja haavahoidon suunnittelua ja toteutusta

Ammattina Kodinhuoltaja Tekee ruoanvalmistus-, siivous- ja tekstiilien huoltotehtäviä Avustaa asiakkaita päivittäisissä toiminnoissa Tuottaa monipuolisia kotityöpalveluja

Ammattina parturi-kampaaja Työ edellyttää luovaa suunnittelutaitoa ja rohkeutta tehdä päätöksiä kykyä palvella erilaisia asiakkaita joustavuutta ja vuorovaikutustaitoja hyvää fyysistä kuntoa sekä terveyttä Parturi-kampaaja voi työskennellä edustajana, kouluttajana, yrittäjinä ja myyntitehtävissä Parturi-kampaaja –opiskelijoista osa voi opiskella myös kosmetologi –opintoja Kosmetologi edistää ihon kauneutta ja terveyttä. Tekee erilaisia hoitoja kasvoille, käsille ja jaloille.

Miten opiskelijat valitaan? Lähihoitajaksi Kaksiosainen valintakoe: tehtävä, pääsy- ja soveltuvuuskoe, psykologinen testi ja haastattelu Eläintenhoitajaksi Kaksiosainen valintakoe: tehtävä, ryhmätehtävä ja haastattelu Turvallisuusvalvojaksi Kaksiosainen valintakoe: tehtävä, liikuntatesti ja haastattelu Liikuntaneuvojaksi Valintakoe: psykologinen testi ja monipuoliset liikuntatestit Parturi-kampaajaksi Ei valintakoetta: yhteishaun pisteiden perusteella Kodinhuoltajaksi

Missä voi opiskella? Eläintenhoitajaksi Kodinhuoltajaksi Ahlmanin ammattiopisto: Hallilantie, Tampere Kodinhuoltajaksi Tampereen palvelualan ammattiopisto: Koulukatu, Tampere Lähihoitajaksi TREDU: Ikaalisten, Ylöjärven ja Virtain toimipiste TREDU: Pyynikintien ja Sairaalankadun toimipiste Tampere Turvallisuusvalvoja TREDU: Koivistontien toimipiste, Tampere ja Virtain toimipiste Parturi-kampaaja TREDU: Santalahdentien toimipiste, Tampere Liikuntaneuvojaksi Varalan Urheiluopisto: Varalankatu, Tampere

Tule tutustumaan Ke 5.2.2014 Ilmoittautuminen omalle opolle Ahlmanin ammattiopisto: www.ahlman.fi Avoimet ovet 31.1.2014 Ammattipäivät 12.-13.2.2014 Tampereen palvelualan ammattiopisto: www.tpa.fi 9-kisat 11.12.2013, Sopimuksen mukaan TREDU: www.tredu.fi SOSIAALI- ja TERVEYSALA, HIUSALA JA TURVAALLISUUSALA Viikolla 5, Ma-To 27.-30.1.2014 Ammattipäivät: Ilmoittautuminen omalle opolle Varalan urheiluopisto: www.varala.fi LIIKUNTA-ALA Ke 5.2.2014 Ilmoittautuminen omalle opolle