AGRONET -WEBPALVELUT Tehokkuutta toimintaan

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
1. Missä vietät joulun useimmiten?. 2. Missä viettäisit joulun mieluiten?
Advertisements

Juha Kauppinen Consulting oy Työntekijäkysely Tietoja
Tutkimus- ja kehitystoiminta vuonna 2009 T&K-keskus, Sirpa Nypelö Tilastointitiedot perustuvat WebHansan taloustietoon.
Pääkaupunkiseudun 8. luokkien palvelukyky Espoo, Tapiolan koulu Joulukuu 2013.
Lähde: Tilastokeskuksen väestöennuste
Hampuri, Saksa Löytää suunta, joka mahdollistaa Lions Clubs Internationalin saavuttavan sen täyden potentiaalin kansainvälisenä.
Powerpoint-esitys ylioppilastutkinnon ohjeista ja määräyksistä:
Esiopetuksen huoltajat 2014 Generated on :41.
AUTOMATIC DELIVERY REWARDS (ADR) (New Programme – 01 September) LifePak ® (Example) PSV 5% Discount= €51.71 (68.97 PSV) Shipping= €4.5.
1 Opiston Moodleopas KALVOSTO 1 – JOHDANTO KTOL:n Moodle-työryhmä Olli Ruohomäki.
Suhdannekatsaus maaseudun yritysten kannattavuuteen ja rahoitustilanteeseen 2009/2010 Perttu Pyykkönen Pellervon taloudellinen tutkimuslaitos Maaseudulta.
Liikevaihdon kehitys Pirkanmaalla 2009

Agronet-verkko Agronet MAASEUTUYRITTÄJÄN TIETOVERKKO Sarja /1.
AGRONET ON JOHTAVA MAATALOUSPORTAALI
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Mitä valtakunnallinen TVT-strategia kertoo meille? Kaisa Vähähyyppä
• Agronetiin rakennettu sähköinen toimintaympäristö, joka kokoaa yhteen kaikki koulutukseen liittyvät osa-alueet AGRONET-OPPIMISYMPÄRISTÖ Oppimisympäristö.
Pelaajakysely Tampereen piirin pelaajille 2013 TKT.
Tilastotietoja suuralue- ja maakuntajaolla (NUTS2 ja NUTS3)
Perusopetuksen huoltajat 2014 Generated on :04.
1 Senioreiden säästäminen ja maksutavat 2014 SENIOREIDEN SÄÄSTÄMINEN JA MAKSUTAVAT
Kuvien lähde:. Kuinka pitkä on pitkä? Subprime kriisi alkoi Yhdysvalloista elokuussa Se muuttui finanssikriisiksi lokakuussa Kreikkakriisi.
1 ©TNS 2012 NEUVOLOIDEN VASTAANOTTOJEN ASIAKASTYYTYVÄISYYSMITTAUS Neuvolat - suurten kaupunkien vertailu 2012 Kaupunkikohtainen vertailu.
Yliopistokirjastojen vastaajat palvelukyselyssä 2010 Päivi Jokitalo Kansalliskirjasto. Kirjastoverkkopalvelut marraskuu 2010.
Laajennettu työssäoppiminen Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto Työpaikkaohjaajille suunnattu kysely keväällä 2011 Alustavia tuloksia.
Perusopetuksen oppilaat 2014 Generated on :03.
I.R.O. Research Oy vee 10/2000 Mediakäyttö Käyttää vähintään kerran viikossa Tytöt ja pojat *) Kirjat (esim. romaanit, lasten- ja nuortenkirjat)
Väestö Vantaan osa-alueilla
Juha Kauppinen Consulting oy Rakenneselvitykseen liittyviä tutkimuksia Tiedotustilaisuus Karjasillan kirkolla Juha Kauppinen.
Elinkeinopoliittinen mittaristo 2014
Markkinointiviestinnän panostusten kehittyminen vuonna 2006 vuoteen 2005 verrattuna SALDO % 43% 33% Kuva 1 Mainosbarometri.
Asiakastyytyväisyyskysely ulkomaisen tutkinnon tunnustamispäätöstä hakeneille 2009 Opetushallitus Tutkintojen tunnustaminen ja vertailu –yksikkö.
Tutkimuksen taustaa  Aula Research Oy toteutti poliittisten vaikuttajien parissa tutkimuksen julkisista palveluista Suomessa ja Euroopassa – Tutkimuksen.
1 STM ja Stakes Rintanen H., toukok Hoitotakuun toteutuminen suun terveydenhuollossa terveyskeskuksissa Kysely terveyskeskusten ylihammaslääkäreille.
Yrittäjien äänestyskäyttäytyminen 50,7 57,6 55,0 23,4 20,3 21,9 11,4 9,3 8,0 5,2 5,5 6,9 4,2 4,5 3,6 0,7 1,7 1,3 1,7 0,0 0,0 0,7 0,0 0,0 2,7 1,0 3,3.
Työelämän kehittämis- ja palvelutehtävä Uudistunut aluehallinto ja työelämän kehittämis- ja palvelutehtävä -seminaari Helsinki Merja Leinonen.
POHJOIS-SUOMEN ALUEJOHTORYHMÄ WEBROPOL –KYSELYJEN TULOKSET Margit Päätalo, alueellinen suunnittelija puh
Teknologiateollisuuden tilanne ja näkymät alueittain
1 Raha-asioiden suunnitteleminen ja nykyinen rahatilanne Senioritutkimus 2011.
Seinäjoki kisa A Tuomari: Tytti Lintenhofer ALO 12kyl, 4pys Kyl:
Maatalous, maaseutuyrittäminen rahavirrat 2008 ja 2007 Pohjois-Savo Jari Kauhanen MTK- Pohjois-Savo.
Väestönmuutos , maakunnittain
Presidentti Tarja Halosen aikakausi KESKI-POHJANMAALLA.
MAINOSTAJIEN LIITTO MARKKINOINTIVIESTINNÄN PANOSTUSTEN KEHITTYMINEN LOPPUVUONNA 2004 VERRATTUNA ALKUPERÄISEEN BUDJETTIIN SALDO MAINOSBAROMETRI.
Suunnitelmia Jyväskylän yliopiston verkkosivuston uudistamiseksi
Suomalaisten yli sata kilometriä pitkien matkojen suuntautuminen.
1 Akavalaisten ja kaikkien palkansaajien palkkatietoja Lähde: Tilastokeskus n Palkkarakennetilasto 2007, diat 2-24 n Sektorikohtaiset palkkatilastot.
Maitotaito PIENEN VAUVAN PÄIVÄ Maitotaito.
Oulu ALO-luokka 12kyl, 4pys Tuomari: Tytti Lintenhofer Kyl:
Työpaikat toimialoittain Lähde: Tilastokeskus
Kemi ALO-luokka 14 kyl, 3 pys Tuomari: Tytti Lintenhofer Kyl: 31, 26, 9, 3, 18, 20, 5, 13, 14, 4, 12, 14, 7,
TIEDONHAUN PERUSTEET JA KIRJASTON PALVELUITA. Sisällöt Aiheen ja tiedonlähteen valinta Haku- ja asiasanat Tiedonhaun perustekniikka Kirjastoverkon palvelut.
KESKI-SUOMEN KEHITTÄMISEN HAASTEET
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Vuonna 1970 perustettu puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö. Yleishyödyllinen ja puolueeton.
Mediaan sitoutuminen Aikakauslehdet, KMT Kuluttaja 2007.
Laajennettu työssäoppiminen Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto Työpaikkaohjaajille suunnattu kysely keväällä 2011 Tiivistelmä tuloksista.
Muistiliitto ry Muistiluotsit verkkoja kutomassa VISIO Vuoteen 2010 mennessä luodaan maan kattava asiantuntija- ja tukikeskusverkosto, jonka avulla vapaaehtoistyö.
Suomen Lääkäriliitto | Finnish Medical AssociationLääkärit Suomessa | Physicians in Finland Tilastotietoja lääkäreistä ja terveydenhuollosta 2014 Statistics.
1. Missä vietät joulun useimmiten?. 2. Missä viettäisit joulun mieluiten?
Tilastollisesti merkitsevä nousu Tilastollisesti merkitsevä lasku Edelliseen aineistoon KMT 2005 verrattuna* KMT Kevät06 puolivuosiaineisto KMT SYKSY05/KEVÄT06.
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Vuonna 1970 perustettu puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö. Yleishyödyllinen ja puolueeton.
Väliaikaisen valmistelutoimielimen asettamistilanne
Kunnat Yhteensä 311 kuntaa, joista 16 Ahvenanmaalla.
Sote-järjestöt ovat jykevä laiva IHMISET jäsentä vapaaehtoista vertaistukijaa ammattilaista työllistettyä YHDISTYKSET.
PoSoTe – työryhmän kokous
Kunnat Yhteensä 311 kuntaa, joista 16 Ahvenanmaalla.
Maakunta/hankkeen nimi Lisätietoa hankkeen toiminnasta
Esityspaikka/tapahtuma pp.kk.vvvv
Kansainvälisyys ja tasa-arvo Turku
Kunnat Yhteensä 311 kuntaa, joista 16 Ahvenanmaalla.
Esityksen transkriptio:

AGRONET -WEBPALVELUT www.agronet.fi Tehokkuutta toimintaan - tiedolla ja taidolla tavoitteeseen! Web-palvelut Sarja 3200010/1

(Elintarviketiedon Data-Laari-tutkimus 2/2000) Toimialansa eniten käytetty portaali. (Elintarviketiedon Data-Laari-tutkimus 2/2000) Web-palvelut Sarja 3200010/2

Web-palvelut Sarja 3200010/3

Agronet-portaali Uutuudet: Näyttää Agronettiin lisätyt linkit aikajärjestyksessä. Sisältö: Agronetin sisältörakenteen kokonaisuus eli luokat, joiden alle linkit on sijoitettu. Keskustelukanava: Kaikille avoin keskustelu-foorumi. Ei edellytä kirjautumista. Tiedonhaku: Apuvälineitä tiedonhakuun, mm. Agronet-hakupalvelu, hakukoneet ja tietopankit. Agronet-Info: Yleistä tietoa Agronetista ja sen tarjoamista palveluista. Lisää linkki: Linkkivihjeiden ja muutostietojen anto linkkikannan ylläpitäjille. Alueelliset palvelut: Toiminta-alue maakunta-kohtaisille alueellisille verkkopalveluille. Yhteystietoja, suoramyyntiä, yritysrekistereitä jne. Agronet-hakupalvelu etsii annettua sanaa Agronetin tietokannasta. Hakumoottori käy läpi linkin osoitteen, nimen, kuvauksen, avainsanat sekä sisällöstä vastaavan. Hakuehtoina voidaan käyttää parametreja AND, OR, NOT, $. Sisältö on luokiteltu ammattitietoon ja perustietoon Tapahtumakalenteri: Toimialan valtakunnalliset tapahtumat ovat nähtävissä suoraan etusivulta. Agronet-linkkikanta: Agronetin aihepiireittäin luokitellut linkit ja palvelut kokoavat toimialan tiedon keskitetysti yhteen. Kaikkiin luokkiin voi siirtyä suoraan etusivulta. Ajankohtaispalvelut: Sää ja uutisotsikot. Taustaorganisaatiot: Agronetin ylläpidosta ja kehittämisestä vastaavat taustayhteisöt. Sarja 3200010/4

AGRONET TARJOAA PALVELUJA Web-palvelut AGRONET TARJOAA PALVELUJA Maa- ja elintarvikealalla työskenteleville Maaseutuyrittäjille Neuvojille Tutkijoille Järjestöhenkilöille Oppilaitoksille ja muille koulutusorganisaatioille Opettajille ja kouluttajille Koulutussuunnittelijoille Opiskelijoille Tietoverkkoprojekteille Projektipäälliköille Projektihenkilöstölle Sidosryhmille Toimialan organisaatioille Maakunnallisille, seutukunnallisille sekä paikallisille yhdistyksille ja toimintaryhmille Sarja 3200010/5

AGRONETIN TOIMINTA-AJATUS JA PALVELUT Web-palvelut AGRONETIN TOIMINTA-AJATUS JA PALVELUT tavoitteena yhdistää maatalous- ja elintarvikealan tietoja ja palveluita niin, että ne ovat keskitetysti saatavilla toimialan henkilöiden ja organisaatioiden sekä asiasta kiinnostuneiden käyttöön Sarja 3200010/6

AGRONETILLA ON MONTA ROOLIA Web-palvelut AGRONETILLA ON MONTA ROOLIA Agronet tiedonhankinnassa Tutkimus- ja ammattitieto Yhteystiedot Ajankohtaispalvelut Agronet tiedonvälittäjänä Ajankohtaistiedotteet Muut tiedotteet ja sopimukset Lomakkeet Vaihtokoneet Laatuketju Agronet markkinoinnissa Yritysten kotisivut Yritysrekisteri Laatutekijät Agronet - verkkokouluna Agronet- käyttäjäkoulu Maatalouden keskustelukanava Linkit muihin verkkokursseihin Sarja 3200010/7

AGRONETISTA LÖYTYY mm. ajankohtaistietoa, tuoreimmat uutiset, kasvukausitiedotteet ja säätiedot tietoa alan tutkimuksesta, neuvonnasta, yrityksistä ja organisaatioista tärkeitä yhteystietoja, tietoa oppilaitoksista ja työelämästä keskeiset verkkopalvelut: yritysrekisteri ja tapahtumakalenteri alueelliset palvelut laaja maatalouden hakupalvelu Web-palvelut Sarja 3200010/8

VILJELIJÖILLE SUUNNATUT Web-palvelut VILJELIJÖILLE SUUNNATUT WEB-PALVELUT Ajankohtaistiedotteet: tapahtumat, sää, uutiset, kasvukausitiedotteet Uusinta uutta neuvonnasta, edunvalvonnasta ja tutkimuksesta Tietoa markkinoista ja tilastoja Kauppapaikka: Viljanet, Jussin Pussi, suoramyyntitilojen kotisivuja Verkkokoulutusta Linkit erilaisiin lomakkeisiin ja ohjelmistopalveluihin Aiheenmukaiset avoimet keskustelufoorumit EU- tietoutta, yhteystietoja ja muuta yleishyödyllistä Apuvälineitä tiedonhakuun: sisäinen hakukone ja kattava linkkilista muista hakukoneista Sarja 3200010/9

ASIANTUNTIJOILLE SUUNNATUT WEB-PALVELUT Tutkimukset, kotimaiset ja ulkomaiset tietokannat (uutuudet) Tuotantosuunnittaista tietoa, tilastoja Tietoa markkinoista ja tilastoja EU-hanketoiminta ja projektit Maatalouden ohjelmistot ja muut atk-palvelut Yrityspalvelut ja kauppapaikkapalvelut Oppimateriaaleja ja verkkokoulutusta Apuvälineitä tiedonhakuun (sisäinen hakukone ja kattava linkkilista muista hakukoneista) ASIANTUNTIJOILLE SUUNNATUT WEB-PALVELUT Sarja 3200010/10

KEHITETYT WEB-PALVELUT TAUSTAORGANISAATIOILLE JA SIDOSRYHMILLE KEHITETYT WEB-PALVELUT Organisaatiokohtaiset, tietokantapohjaiset sähköiset toimintaympäristöt, joissa mm. Tapahtuma- ja toimintakalenterit Toimi- ja luottamushenkilötietokannat Jäsen- tai asiakaspalautepalvelut Teemakyselyt Markkina- ja hintaseurantapalvelut Yhteisostopalvelut Suljettu keskustelukanava ja ryhmäkohtaiset sähköpostilistat Agronet-tiedonhakupalvelut ja halutut ulkoiset linkit Sarja 3200010/11

KOULUTUKSEN JÄRJESTÄJILLE Web-palvelut KOULUTUKSEN JÄRJESTÄJILLE KEHITETYT WEB-PALVELUT Projektikohtaiset sähköiset oppimisympäristöt, joissa mm. Koulutuskalenteri Sähköinen ilmoittautuminen Valittu oppimateriaali Kouluttajarekisteri Kurssien sähköpostilistat Keskustelukanava, myös reaaliaikainen Koulutuksen suunnittelun apuvälineet Kurssipalaute Itsearviointi Agronet-tiedonhakupalvelut ja halutut ulkoiset linkit Sarja 3200010/12

TIEDON LUOKITTELU AGRONETISSA Web-palvelut TIEDON LUOKITTELU AGRONETISSA perusideana tiedon luokittelu aiheittain etusivun otsikot kertovat linkkien ja palveluiden sisällöstä hierarkinen rakenne on pääosin kaksitasoinen, joten tiedon löytää lähes aina nopeasti Sarja 3200010/13

PÄÄJAKO: AMMATTITIETOA / PERUSTIETOA Web-palvelut PÄÄJAKO: AMMATTITIETOA / PERUSTIETOA Ammattitietoa palvelukokonaisuus maaseudulla toimivien yrittäjien ja ammatinharjoittajien tarpeisiin Perustietoa tarjoaa tietoa ja palvelulinkkejä maaseudusta kiinnostuneille henkilöille, esim. kuluttajille ja kesämökkiläisille Sarja 3200010/14

PÄÄSIVUN AIHEALUEET Ajankohtaista kasvukauden aikana viljelijälle tärkeitä linkkejä, tutkimuslaitosten ja alan organisaatioiden tuottamat ajankohtaistiedotteet ja -palvelut toimialan verkkolehdet tapahtumat ja työpaikat Ajankohtaista Web-palvelut Sarja 3200010/15

Uutispalvelut uusimmat uutiset, jotka tuottaa Agronetista löytyvät Web-palvelut NYT ! Uutispalvelut Agronetista löytyvät uusimmat uutiset, jotka tuottaa Sarja 3200010/16

Sääpalvelut Agronetin etusivulta pääset kätevästi valtakunnalliseen Web-palvelut Sääpalvelut Agronetin etusivulta pääset kätevästi valtakunnalliseen sääennusteeseen Sarja 3200010/17

MTT:n tuottamat kasvukauden ajankohtaispalvelut Agronetista löydät Web-palvelut Agronetista löydät MTT:n tuottamat kasvukauden ajankohtaispalvelut Sarja 3200010/18

alueelliset palvelut Maaseutukeskusten neuvonnalliset tiedotteet: Web-palvelut Maaseutukeskusten neuvonnalliset tiedotteet: alueelliset palvelut maataloussää kasvutilannetiedotukset ajankohtaista tukiasiaa muuta muistettavaa Sarja 3200010/19

MTK:n keskusliiton ja jäsenjärjestöjen kotisivuilta: Web-palvelut ajankohtaistiedotteet jäsenpalvelusivut www.reppu.mtk.fi MTK:n keskusliiton ja jäsenjärjestöjen kotisivuilta: Sarja 3200010/20

Kauppapaikka ja verkkopalvelut Web-palvelut Kauppapaikka ja verkkopalvelut Tuotteita ja palveluja tarjoavien yritysten kotisivuja. Viljakauppa, suoramyynti, luomutuotteet, maatilamatkailu, vaihtokone- ja varaosapalvelut, konevuokraus ja urakointi, pestipalvelu, atk-ohjelmat demoversioineen, erilaiset lomakkeet, verkkokurssit ja -oppaat. Sarja 3200010/21

Agronetin Yritysrekisteristä Web-palvelut maaseudun tuotteita ja palveluja tarjoavia pienyrityksiä oppilaitoksia paikallisyhdistyksiä maatilatarvikeliikkeitä Haku maakunnittain, toimialan ja/tai hakusanan avulla. Agronetin Yritysrekisteristä Ilmoitusten selailulomake. Sarja 3200010/22

Agronetin kautta löytyy monia sähköisiä lomakkeita Web-palvelut Agronetin kautta löytyy monia sähköisiä lomakkeita Esimerkiksi maatalouden tukihakemukset (www.mmm.fi/tike/lomakkeet/) sekä verolomakkeet (www.vero.fi/palvelut/) ovat kätevästi noudettavissa Agronetin kautta. Sarja 3200010/23

Tietoa tuotantosuunnittain ja tilastoja Web-palvelut Tietoa tuotantosuunnittain ja tilastoja Hinta-, myynti-, tuotanto- sekä rakennetilastoja, ympäristö- ja työterveystietoutta, erityyppisten maatilojen esittelyjä, tuotannonalakohtaisia ohjeita ja oppaita, tuotteiden alkuperätietoa, keskusliikkeiden tuotannonalakohtaiset sivut. Sarja 3200010/24

Tuotantosuunnittainen tieto on ryhmitelty yleistietouteen, Web-palvelut Tuotantosuunnittainen tieto on ryhmitelty yleistietouteen, kotieläintietouteen, kasvin- viljelyyn ja metsätalouteen. Sarja 3200010/25

Agronetista löytyy runsaasti tietoa myös metsäalan organisaatioista Web-palvelut Agronetista löytyy runsaasti tietoa myös metsäalan organisaatioista Sarja 3200010/26

EU ja tietoa maailmalta Web-palvelut EU ja tietoa maailmalta maaseutua ja maataloutta koskevaa tietoa Euroopan Unionista ja EU -hanketoiminnasta sekä maa- ja elintarviketalouteen ja maataloustuottajien järjestötoimintaan liittyviä kansainvälisiä linkkejä tavoitteena koota kattava tietopaketti hankevetäjille Sarja 3200010/27

Agronetin kautta pääsee Euroopan parlamentin Web-palvelut Agronetin kautta pääsee Euroopan parlamentin suomenkielisille sivuille (syksy 2000). http://www.europarl.fi/ Sarja 3200010/28

Web-palvelut tietoa maa-, metsä-, elintarvike- ja puutarha-alan oppilaitoksista, erilaisista kursseista ja aikuiskou- lutuksesta, kotimaisista tietoverkko-, koulutus- ja kehittämishankkeista sekä verkkokursseista Koulutus ja hankkeet Sarja 3200010/29

Agronetista löytyy kattava linkkikokoelma Web-palvelut Agronetista löytyy kattava linkkikokoelma maatalouden kehittämishankkeista.. Sarja 3200010/30

Web-palvelut Agronetista löytyy helposti linkit eri rahoittajien hankerekistereihin... mm. rahoituksen saaneet ESR-projektit löydät Agronetin kautta Sarja 3200010/31

Agronetista löydät kätevästi myös luonnonvara-alan oppilaitokset Web-palvelut Agronetista löydät kätevästi myös luonnonvara-alan oppilaitokset Sarja 3200010/32

Yritykset ja organisaatiot Web-palvelut keskeiset maa-, metsä-, puutarha-, elintarvike- ja ympäristöalan organisaatiot ja yritykset sekä sähköiset pankki-, vakuutus- ja pörssipalvelut Yritykset ja organisaatiot Sarja 3200010/33

Agronetissa on erittäin kattava linkki- Web-palvelut Agronetissa on erittäin kattava linkki- kokoelma maatalousalan yrityksistä. Sarja 3200010/34

Agronetin kautta löydät helposti toimialan eri organisaatiot Web-palvelut Agronetin kautta löydät helposti toimialan eri organisaatiot Sarja 3200010/35

Yritysten kotisivuja Agronetissa, toimialana maanäyteanalyysit Web-palvelut Yritysten kotisivuja Agronetissa, toimialana maanäyteanalyysit Sarja 3200010/36

Neuvonta, konsultointi ja tutkimus Web-palvelut maaseutukeskusten liiton ja maaseutukeskusten sekä muiden yritysten ja organisaatioiden koulutus- ja konsultointipalvelut toimialan tutkimuslaitokset ja kehittämisorganisaatiot maaseudun yritystoimintaan liittyvät palvelut Neuvonta, konsultointi ja tutkimus Sarja 3200010/37

Agronetista on suorat linkit sidosryhmien kotisivuille Web-palvelut Agronetista on suorat linkit sidosryhmien kotisivuille Sarja 3200010/38

Agronetista löytyvät maaseutuyritysten kehittämisorganisaatiot Web-palvelut Agronetista löytyvät maaseutuyritysten kehittämisorganisaatiot Sarja 3200010/39

kattavan rekisterin eri yhdistyksistä, esim. MTK:n Web-palvelut Agronetista löydät erittäin kattavan rekisterin eri yhdistyksistä, esim. MTK:n paikallisyhdistysten kotisivut. Sarja 3200010/40

MUUT AGRONETIN PALVELUT Web-palvelut MUUT AGRONETIN PALVELUT Uutuudet: Näyttää viimeisimmät Agronettiin lisätyt linkit aikajärjestyksessä. Sisältö: Agronetin sisältörakenteen kokonaisuus aakkosjärjestyksessä eli luokat, joiden alle linkit on sijoitettu. Sarja 3200010/41

tarjoaa tehokkaat välineet. Web-palvelut Tiedonhakuun Agronet tarjoaa tehokkaat välineet. Sarja 3200010/42

Web-palvelut Alueelliset palvelut ajankohtaista alueellista tietoa ja palvelulinkkejä sivujen rakentaminen yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa AHVENANMAA, ETELÄ-KARJALA, ETELÄ-POHJANMAA, ETELÄ-SAVO, ITÄ-UUSIMAA, KAINUU, KANTA-HÄME, KESKI-POHJANMAA, KESKI-SUOMI, KYMENLAAKSO, LAPPI, PIRKANMAA, POHJANMAA, POHJOIS-KARJALA, POHJOIS-POHJANMAA, POHJOIS-SAVO, PÄIJÄT-HÄME, SATAKUNTA, UUSIMAA, VARSINAIS-SUOMI. Sarja 3200010/43

avautuvat maakunnittain Web-palvelut Alueelliset palvelut avautuvat maakunnittain Sarja 3200010/44

MUUT AGRONETIN PALVELUT, jatkuu Web-palvelut Agronet-info tietoa Agronetin kehittämisestä, toiminta- periaatteesta, hinnoittelusta, mainostilan vuokraamisesta ja taustavoimista Keskustelukanava avoin keskustelufoorumi maatalouteen liittyvistä asioista noussut nopeasti yhdeksi käytetyimmistä palveluista MUUT AGRONETIN PALVELUT, jatkuu Sarja 3200010/45

Agronetin keskustelukanava Web-palvelut Agronetin keskustelukanava on jaettu 6 eri aihepiiriin. Sarja 3200010/46

AGRONETIN HYÖDYT Käyttäjän hyödyt: valtakunnallinen Web-palvelut AGRONETIN HYÖDYT valtakunnallinen toimialan tieto yhdessä, helppo löytää laaja-alainen, monipuolinen käyttäjäystävällinen tasa-arvoinen, ei suljettuja tai maksullisia palveluja ajantasainen, jatkuva päivitys Käyttäjän hyödyt: Sarja 3200010/47

AGRONETIN HYÖDYT tieto ei huku Palveluntuottajan hyödyt: Web-palvelut AGRONETIN HYÖDYT tieto ei huku kohdennettu käyttäjäryhmä laaja yhteistyöverkko palveluiden kehittämisessä Palveluntuottajan hyödyt: Sarja 3200010/48

KÄYTTÖMAHDOLLISUUKSIA MAASEUTUYRITTÄJÄN APUVÄLINEENÄ Web-palvelut KÄYTTÖMAHDOLLISUUKSIA MAASEUTUYRITTÄJÄN APUVÄLINEENÄ ajankohtaispalvelut tutkimus- ja ammattitieto yhteystiedot kaupalliset palvelut (esim. vaihtokoneet) palautteen antaminen Tietolähteenä ja -pankkina: Sarja 3200010/49

Agronetista löydät helposti tietoa esim. MTT:n tutkimuksista. Web-palvelut Agronetista löydät helposti tietoa esim. MTT:n tutkimuksista. Sarja 3200010/50

Agronetin kauppapaikasta löytyy vaihtokoneiden ja Web-palvelut Agronetin kauppapaikasta löytyy vaihtokoneiden ja varaosien hakupalvelut. Sarja 3200010/51

MARKKINOINNIN APUVÄLINEENÄ Web-palvelut MARKKINOINNIN APUVÄLINEENÄ omat kotisivut yritysrekisteri sähköpostilistat -> suoramarkkinointi yrityskohtaiset interaktiiviset palvelut (tilauslomakkeet yms.) Sarja 3200010/52

Agronetissa on maaseutumatkailu- palveluja tarjoavien Web-palvelut Agronetissa on maaseutumatkailu- palveluja tarjoavien yritysten kotisivuja Sarja 3200010/53

Agronetissa on sähköisiä markkinapaikkoja Web-palvelut Agronetissa on sähköisiä markkinapaikkoja Sarja 3200010/54

Sähköiset lomakkeet helpottavat yhteydenpitoa asiakkaiden Web-palvelut Sähköiset lomakkeet helpottavat yhteydenpitoa asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Sarja 3200010/55

TIEDONVÄLITYKSEN APUVÄLINEENÄ Web-palvelut TIEDONVÄLITYKSEN APUVÄLINEENÄ tiedotteet ja sopimukset lomakepalvelut esite- ym. tilaukset atk-ohjelmien imurointi tilaisuuksiin ilmoittautuminen työnvälitys Sarja 3200010/56

Agronetissa on kattava maatalousohjelmien linkkilista Web-palvelut Agronetissa on kattava maatalousohjelmien linkkilista Sarja 3200010/57

Esimerkki sähköisestä tilauslomakkeesta Web-palvelut Esimerkki sähköisestä tilauslomakkeesta Sarja 3200010/58

VERKKOKOULUNA Tonkkaposti-postituslista Keskustelupalsta Web-palvelut VERKKOKOULUNA Agronet-käyttäjäkoulu Tonkkaposti-postituslista Keskustelupalsta Muut verkkokurssit Sarja 3200010/59

Agronet/koulutuspalvelut koulutus@agropolis.fi Web-palvelut Agronet/koulutuspalvelut koulutus@agropolis.fi Sarja 3200010/60

Web-palvelut Agronetista löytyy verkkokursseja Sarja 3200010/61

AGRONETIN TARJOAMAT PALVELUT SIDOSRYHMIEN KÄYTTÖÖN Yhteiset palvelut, jotka tarjoavat mahdollisuuden resurssien tehokkaaseen käyttöön AGRONETIN TARJOAMAT PALVELUT SIDOSRYHMIEN KÄYTTÖÖN Web-palvelut Sarja 3200010/62

Esimerkkinä yhteisistä palveluista MTK:n ja Agronetin tapahtumien yhteinen tietokanta Web-palvelut Sarja 3200010/63

RÄÄTÄLÖIDYT WEB-PALVELUT Web -pohjainen kalenteri, jota on helppo käyttää tavallisella www-selaimella Tapahtumien lisääminen, selailu ja poisto tapahtuu kätevästi web- lomakkeiden avulla Soveltuu hyvin niin suurten kuin pientenkin yritysten ja organisaatioiden käyttöön Tällä hetkellä käytössä valtakunnallinen ja alueellinen taso sekä tietyn ryhmän sisäiset kalenterit Kalenterin toiminnot ja ulkoasu muokataan yrityksen / organisaation tarpeita vastaavaksi. Kalenterin käyttöön voi tutustua esimerkkikalenterin avulla. Palvelun käyttöön annetaan tarvittaessa käyttökoulutusta. RÄÄTÄLÖIDYT WEB-PALVELUT Tapahtumakalenteri Sarja 3200010/64

TILAAJAAN JA KALENTERIIN LIITTYVÄT TIEDOT Web-palvelut TILAAJAAN JA KALENTERIIN LIITTYVÄT TIEDOT Yrityksen / organisaation nimi: Yhteyshenkilö: Puhelin: Sähköpostiosoite: Kalenterin otsikko: Sijoitushakemisto: Kohdealue: Alueellinen/Seutukunnallinen/Muu, mikä Päivittäjä (jos eri kuin tilaaja): Muuta (värit, logot, ulkoasun viimeistelijä): Sarja 3200010/65

AGRONETIN KEHITÄMISPERIAATTEITA Web-palvelut AGRONETIN KEHITÄMISPERIAATTEITA käyttäjien ja tiedontuottajien tarpeiden huomiointi saadun palautteen perusteella nykyaikaista tekniikkaa hyödyntäen mm. linkkien lisääminen ja muutosten teko kätevän linkkipalvelun kautta Sarja 3200010/66

Agronetin sähköisten palveluiden Web-palvelut Agronetin sähköisten palveluiden avulla palautteen antaminen on helppoa Sarja 3200010/67

KEHITTÄMISEN PAINOPISTEITÄ Web-palvelut KEHITTÄMISEN PAINOPISTEITÄ ajankohtaisuus ja ajantasaisuus kohderyhmän mukaan suunnitellut sivut markkinointikanava, kauppapaikka alueelliset palvelut tiedonkeruujärjestelmät mahdollisuus itseopiskeluun: verkkokurssit Sarja 3200010/68

AGRONETIN VAHVUUDET - MIKSI AGRONET Web-palvelut AGRONETIN VAHVUUDET - MIKSI AGRONET kestävä toiminta-ajatus valtakunnallisuus, vahva taustajoukko tunnettuus monipuoliset, kehittyvät palvelut käyttö helppoa! Tervetuloa Agronetin käyttäjäksi! Sarja 3200010/69