Myötäilta I materiaali

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
LÖYDÄ OMA TAPASI AUTTAA Osaa auttaa, osaa pelastaa.
Advertisements

Kausi Alustus ● Nokian Torpedo käynnistää kaudelle oman kuntourheilujaoston, jonka tavoitteena on liikkua iloisella ilmeellä yhteisissä.
-23. maailmanjamboree järjestetään Japanissa Yamaguchin maakunnassa Leirille odotetaan noin partiolaista yli 150 maasta. -Maailmanjamboree.
Myötäilta II materiaali
 Leiri , sudarileiri  Raksaleiri ja purkuleiri  Paikkana Evon suurleirialue Hämeenlinnassa  Neljä alaleiriä:
SOME Eli sosiaalinen media ja lähinnä sitä Facebook Roast.
Varainhankinnan uusi aikakausi!
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi sivu. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
SMOOTHISTI TYÖELÄMÄÄN OPPISOPIMUKSELLA
Suurjuhla – Storfest Tampere - Tammerfors.
OTA ESILLE MUISTIINPANOVÄLINEET! Esim. iPad:in ja iPod Touch’in muistio
Otsikko Alaotsikko CC BY-SA 3.0. Otsikko Alaotsikko.
Aikatauluja.
Kuluttajan e-lasku Lyhyt tietopaketti kuluttajalle
Tyky-Kuntoseteli+ Liikuntaan ja kulttuuriin Tyky-Kuntoseteli+ on työnantajasi tarjoama verovapaa työsuhde-etu. Työnantajallesi on tärkeää, että olet kokonaisvaltaisesti.
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi tapahtuma. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi foorumi ja kuinka kommentoida foorumiin. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
KyläNetti - sivun tekeminen • KyläNetti-sivustoon on luotu valmiiksi esimerkinomainen sivurakenne, jota voi vapaasti muokata • Kaikki sivut eivät ole näkyvissä.
Pohjanmaan Partiolaiset Syyskokous
•Kausi on K-Vantaa Idän juhlakausi ja sen kunniaksi julistetaan jääkiekkoaiheinen piirustus- ja valokuvakilpailu. •Kilpailussa on kaksi sarjaa:
-23. maailmanjamboree järjestetään Japanissa Yamaguchin maakunnassa Leirille odotetaan noin partiolaista yli 150 maasta. -Ennen.
treeni.fi harjoituspäiväkirja
LÄHIALUEYHTEISTYÖ Järvi-Suomen Partiolaiset ry
Lounais-Suomen Partiopiirin piirileiri
Ohjeet videotarinan tekemiseen
Gloria LadyCup Karsintakisojen järjestäminen. Gloria LadyCup pähkinänkuoressa •Golfliiton Ladygolftoimikunnan järjestämä vuosittainen Ryder Cup -tyyppinen.
Wikispaces vieraan kielen opetuksessa Opetus goes POP mediaope Katrina Vartiainen.
Twitter reaaliajan seurannassa Kiravo-projekti 2013 Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentrum.
Netvibes henkilökohtaisena oppimisympäristönä Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen.
LÄHIALUEYHTEISTYÖ Järvi-Suomen Partiolaiset ry
Suunta 12˚ Miten lisään ilmoittautumisen Polkuun? Ohje Suunnanantajalle.
Ahava Lapin Partiolaisten piirileiri. Ahava Lapin Partiolaisten piirileiri Järjestetään Inarin Kutturassa pääsiäisenä – (perjantai–maanantai)
Käyttöohje: Kuinka luoda käyttäjätili. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Yhteiskuntaoppi kunnialla läpi!
SKEBA Nuorten bändiskaba 2011 Raportti KVN:lle
Kuinka liittää sähköposti Fronteriin?
AKELA-, SAMPO- JA LUOTSIKURSSI Partiomylly, Kiukainen Luotsikurssi Eva Liuksila Mari Korhonen.
1.Miten muodostetaan hyvä salasana ja miten sitä säilytetään? Vaikka esim. iertqio296598jkdfg378 ei kerro kenellekkää.
Taidetarjotin -TAPAHTUMA Ajankohta: maaliskuu viikko 12 Missio: Taide kuuluu kaikille Pääkohderyhmä: Potentiaaliset TPO-oppilaat ja heidän vanhempansa.
Polun pyöreä pöytä Eero Tuomenoksa Polku Eero Tuomenoksa Ohjelma 18:00 Polun tämän hetken tilanteen esittely 18:50 Polun kehityssuunnat.
Sosiaalinen media opetuksessa Pirita Nurmi Miksi? Yleensä lisämauste – etä- vai monimuoto? Ajasta ja paikasta riippumaton Antaa uusia välineitä.
Facebook yritystoiminnan tukemisessa Kiravo-projekti 2012 Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
Myötäilta III materiaali. Tässä paketissa Mikä Myötäilta? Kuinka paljon porukkaa tulossa Myötäpäiville? Myötäilta 3:paraatiin valmistautuminen.
Otsikko Kevät 2013 PAOK paokhanke.ning.com #paokhanke (Twitter) facebook.com/PAOK-verkosto.
Sosiaalinen media matkailumarkkinoinnissa Teemu Hakolahti.
Piirileiri Kosmos’15.
KUVAKÄSIKIRJOITUS  Kuvakäsikirjoitus on kuvallinen ja/tai kirjallinen selvitys siitä, millaisin kuvin tarina aiotaan kertoa.  Kirjallisessa muodossa.
Twitter reaaliajan seurannassa Kiravo-projekti 2012 Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
Jowain Niko setämaa.
Miten tapahtumani on uutinen?
Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen Kuvahaku internetistä ja kuvien laillinen käyttö.
KUVAKÄSIKIRJOITUS Kuvakäsikirjoitus on kuvallinen ja/tai kirjallinen selvitys siitä, millaisin kuvin tarina aiotaan kertoa. Kirjallisessa muodossa kerrotaan.
Järeä-Granin VJ-kurssi 2010
Ryhmänohjaajakoulutus
Miksi kuvia partiosta Viestinnän kuvakoulutus Hehkuilla elokuu 2015.
 Yleistavoite (valtakunnallinen): musiikin käyttö ja vaikutusmahdollisuudet eri taidemuodoissa ja mediassa  Kurssi rakentuu Lontooseen suuntautuvan opintomatkan.
Sivuston luominen oppilasryhmän käyttöön Matti Lähtevänoja.
MITÄ PARTIO ON? Kavereita - Yhdessä tekemistä - Kaikille avointa - Vapaaehtoistoimintaa.
Käsityötoiminta 2017.
100 uutta tapaa tehdä partiota
Lasten ja nuorten kulttuurikeskus metku
Järjestöt työnantajina
KAIKKIEN AIKOJEN PIIRILEIRI
Johtamismalli partio-ohjelmassa
Rohkeutta Ystävyyttä Sinnikkyyttä Kekseliäisyyttä Elämyksiä
Hämeen partiopiirin piirileiri Evolla
Tervetuloa(lippukunnan/ryhmän nimi) Tammileiri-infoon
Vanhempainilta päivämäärä
Kysy kirjastonhoitajalta
RUOKAKASVATUKSEN VUOSIKELLO
Esityksen transkriptio:

Myötäilta I materiaali

Tässä paketissa Mikä on Myötäpäivät? Mikä on Myötäilta? Sudenpentujen ja seikkailijoiden 1. Myötäilta Tarpojien ja Samoajien 1. Myötäilta Vaeltajien 1. Myötäilta Seuraa Myötäpäivien nettisivuja Kuule kuinka myötätuuli soi!

Mikä Myötäpäivät? Myötäpäivät on ensi vuoden suurin partiotapahtuma Pohjanmaalla. Kesäkuun toisena viikonloppuna 8.-9.6.2013 yli 2000 partiolaista kokoontuu Vaasaan juhlistamaan partiopiirimme viisivuotista taivalta. Lauantaina pääset touhuamaan oman ikäkautesi ohjelmassa. Välillä ravitaan ruumista, että jaksat sankareiden viitoittamalla tiellä koko päivän. Sunnuntaiaamuna sielua virkistetään jumalanpalveluksessa. Myötäpäivät huipentuu, kun kaikki Pohjanmaan Partiolaiset marssivat pitkin Vaasan katuja.

Mikä Myötäilta? Myötäilloilla nostetaan myötätuulta eli tapahtuman henkeä ennen varsinaista tapahtumaviikonloppua Myötäillat ovat lippukuntien järjestämisvastuulla. Niiden ei tarvitse olla koko lippukunnan yhteisiä tapahtumia. Lippukunta vastaa Myötäilloissa tarvittavista materiaaleista. Myötäiltoja on ennen tapahtumaa kolme 1. Myötäilta marras-joulukuussa 2012 2. Myötäilta helmikuussa 2013 3. Myötäilta huhtikuussa 2013

I Myötäilta: Sudenpennut ja seikkailijat 1/3 Tehtävänänne on valmistaa kangasmateriaaleista max 8x8cm merkki, johon kirjoitatte jonkin seuraavista teksteistä: Minä olen menossa Myötäpäiville Minä olen menossa Myötäpäiville, Olethan sinäkin? Myötätuuli puhaltaa! Minä olen menossa…MP13

I Myötäilta: Sudenpennut ja seikkailijat 2/3 Ompele valmis merkki partiopaitaasi tapahtumamerkin paikalle:

I Myötäilta: Sudenpennut ja seikkailijat 3/3 Esimerkkejä kangasmerkeistä

I Myötäilta: Tarpojat ja Samoajat Kuvatkaa kaikki lippukunnassanne I Myötäilllassa tehdyt merkit. Valitkaa mielestänne kolme (3) parasta tuotosta. Julkaiskaa kuvat Myötäpäivien Facebook-sivuilla https://www.facebook.com/pages/Myötäpäivät/469186843112121 Muistakaa mainita kuvien yhteydessä lippukunta ja ryhmän nimi! Tai lähettäkää ne Janne Seppäselle sähköpostilla janne.seppanen@partio.fi

I Myötäilta: Vaeltajat 1/3 Kuvatkaa lyhyt video, jossa tuuli näkyy ja kuuluu. Kilpailuun voi osallistua yksin tai ryhmänä. Luovuus kannattaa, mutta mielikuvitusta voi myös herätellä miettimällä vastauksia seuraaviin kysymyksiin: Mistä Myötäpäivien tunnelma lähtee: Lähteekö se tuulesta? Lähteekö se auringosta? Mikä nostaa Myötäpäivien tunnelmaa juuri teidän lippukunnassanne?

I Myötäilta: Vaeltajat 2/3 Tässä esimerkkivideo: http://www.youtube.com/watch?v=vjm1b-uWz_Y

I Myötäilta: Vaeltajat 3/3 Lähettäkää valmis videoklippi joulukuun loppuun mennessä Janne Seppäselle sähköpostilla janne.seppanen@partio.fi Valmiit videot lisätään Myötäpäivien YouTube-tilille ja julkaistaan Myötäpäivien Facebook-sivulla Videon lähettäjä vastaa siitä, että videossa ei käytetä luvatta tekijänoikeuksien alaista materiaalia ja siitä, että videolla esiintyviltä ihmisiltä on lupa sen lähettämiseen kilpailuun. Lähettämällä videon annat Myötäpäivien viestinnälle oikeuden käyttää videota.

Myötäpäivät on ensi vuoden mainioin meno! Olethan myös sinä mukana, kun 2000 partiolaista näkyy ja kuuluu? Nettisivuilta osoitteesta http://myotapaivat.fi löydät aina ajantasaisimman tiedon tapahtumasta Sivujen kautta voit myös kysyä lisätietoa- Tarkemmat yhteystiedot löydät Tekijät-välilehdeltä

Kuule kuinka myötätuuli soi! Edellisen kerran Myötäpäivät järjestettiin vuonna 2009 Seinäjoella Kuuntele tuon tapahtuman biisi ”Tuulet soi” Biisin on tehnyt Juha-Matti ”Juice” Viitala Härmän Tähystäjistä