Vippet Booking - majoitusvarausjärjestelmä

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
ITÄ-UUSIMAA
Advertisements

Kyselypalautteen kokoamispalvelu Multibase Oy Tämä on kuvaus palvelumallista, jonka avulla voi vaivatta koota asiakaspalautetta, tehdä järjestön jäsentyytyväisyystutkimuksen,
Helppo, edullinen, yksilöllinen Onnitalon suunnittelu.
Varausjärjestelmä. Valintatoiminnot •Pienessä kalenterinäkymässä valitaan ajankohta •Valitaan halutaanko katsoa varauksia, varausaikoja vai vapaita aikoja.
Ohjelmistokehitys Viikko 2 Mika Salo Pekka Valtonen Asmo Voutilainen
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Tilatiedot ja niiden muutokset
SkyDrive ja Office Web Apps –sovellusten käyttäminen
Doctoradvice Hoitajan Puhelinneuvonnan Tuki –palvelu Copyright © 2007 Doctoradvice All Rights Reserved.
Kuntalaispalautteen kokoamispalvelu Multibase Oy Tämä on kuvaus palvelumallista, jonka pohjalta Kauniaisten kaupunki käynnisti pilottiprojektin. palvelumalli:1-3.
SMART Board Interaktiivinen esitystaulu -> yhdistää perinteisen liitu- ja tussitaulun sekä tietokonekuvan Sormesi on hiiri! Laura Viljamaa 2011.
Kalastuslupien sähköinen kuittivihko on nopein ja helpoin tapa saada yhdellä tilauksella kalastusluvat suurellekin ryhmälle.
Vaihtuvia e-kirjoja it-alalta
Informaatioteknologian instituutti Esityksen tekeminen PowerPointilla Jouni Huotari.
Uusyrityskeskus on osa seudullista yrityspalvelua MINUSTAKO YRITTÄJÄ ? •Osaaminen, työkokemus, valmiudet, perhetilanne •Liikeidea •Tuotteet, palvelut,
MBLiq Multibase Oy. Multibase Oy / 2006 / Pihlajatie 19, Helsinki puh: MBLiq – prosesseihin integroituva • MBLiq kattaa kaikki likviditeetin.
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi tapahtuma. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Profiilin ja tietosuoja-asetusten päivittäminen ja käynnistä kurssi painamalla F5-näppäintä tai valitsemalla Diaesitys > Alusta. Valitse sanomapalkissa.
Innostavan esityksen muistavat kaikki. Ideasta käytäntöön NY 12h –leirin esitys2008.
KINNULAN MYYTÄVÄT TONTIT Tonttien varaus ja rakentaminen.
Esitemalliset kyläsuunnitelmat näyttöön ja käyttöön Kyläsuunnittelutreffit Forssa Johanna Henttinen Pitäjärinki, Linnaseutu ry
3 April, 2017 Sonera Multi-SIM Internal.
Yrityksen toimintojen kartoitus Toimintavaihtoehtojen selvittäminen
Pyry Heinonen.  Nykyisen Internet-pohjaisen painotuotetilausjärjestelmän korvaaminen uudella versiolla  Esitellään nykyinen järjestelmä ja mahdollinen.
e-kirjat Ota haltuun Web- kirjasto lukuohjelmat lainaaminen lukeminen
Avi Studio Oy. Yritys •Osakeyhtiö, perustettu maaliskuussa 2007 •Kaksi päätoimialaa:  Sisällön ja opastusjärjestelmien tuotanto matkailun ja kulttuurin.
W w w. h a m k. f i Wiki koulutus Leenakaija Lehto
Kirjaston verkkopalvelu Kirkes-kirjastojen asiakkailla on mahdollisuus käyttää IntroActive-verkkopalvelua internetissä. Verkkopalvelussa voi mm.  uusia.
ASP.NET 3.5 – Uudet ominaisuudet Jani Järvinen, C# MVP Technical Manager, Software Dev. Moonsoft Oy.
Power Point – esitysgrafiikkaohjelma lyhyesti
Vapaa Ohjelmisto.  Vapaa ohjelmisto on ohjelmisto jota voi käyttää, tutkia, muuttaa ja jakaa eteenpäin vapaasti.  FLOSS (Free / Libre Open Source Software)
Internet-viestintä on helppoa! Käyttökuvaus 4.0
 Kirjoita harkiten keskusteluryhmiin Jos kirjoitat viestejä julkisiin keskusteluryhmiin varmista, että viestisi liittyy ryhmän aiheeseen. Älä lähetä.
Unicoden Common Locale Data Repository (CLDR) Kotus EIK.
Ketterä kehitys käytännössä – TFS & Meteor
Tilannekatsaus mediatekniikka 2007 Alustava projektisuunnitelma valmis Ulkoasun muutoksia, käynnistysvaiheen tuntien päivitykset.
Prosessin analysointi ja töiden viimeistely
TEAM työsuojeluviikko
RefWorks-demo TKK Kirjasto. RefWorks-demon sisältö (1) Kirjautuminen Viitteiden siirto, kun tietokannassa ei ole siirtokuvaketta Viitteiden siirto, kun.
Ohjelmistotuotanto kevä 2010 Juho Hirvonen Mikko Nieminen Tuomas Saarela.
Puh PowerPoint-esitys amk-opinnoista ja uudesta hakukäytännöstä sisältää 25 erilaista diaa vaatii.
Mikä ihmeen Office 365? Office 365
Esa Ramstadius Jussi Iltanen MTT Agronet portaali.
Kalenteri 2005 AJAVA – Ajanvarausjärjestelmä CSP Compact Software Products.
Kuinka tehdä blogi o365:ssä
Käyttötapauskaavio ja käyttötapaukset
Mikä HYRRÄ ? Anne Heikintalo, ProAgria Länsi-Suomi
Käyttäjäksi kirjautuminen ja kursseille liittyminen 2013
Iida Salminen & Laura Päärni, VAKA-12C
Valitse jokin alla olevista luvuista tai napsauta ”seuraava" -painiketta aloittaaksesi web-opas. 1.Kotisivulla liikkuminen?Kotisivulla liikkuminen? 2.Politiikanaloihin.
Yrityksen ja projektin esittely
Tilannekatsaus mediatekniikka 2007 Alustava projektisuunnitelma valmis Ulkoasun muutoksia, käynnistysvaiheen tuntien päivitykset.
OHJEITA TET-RAPORTIN TEKEMISEEN
S ysteemianalyysin Laboratorio Teknillinen korkeakoulu webbi tehtävä/ 1 Optimointiopin seminaari Mat Webbi tehtävä.
Tilannekatsaus mediatekniikka 2007 Alustava projektisuunnitelma valmis Ulkoasun muutoksia, käynnistysvaiheen tuntien päivitykset.
Tutkimussuunnitelma 1. Mitä käyttäjäryhmää tutkitaan?
Käyttöopas. Luo uusi palvelu valitsemalla Asetukset ja Palvelut.
Tiedonhaku OUTI-verkkokirjastosta Yläkoulu Oulun kaupunginkirjasto-maakuntakirjasto.
Työpaikalla oppiminen Mobiili käyttöön ! Onnistuneella yhteistyöllä tutkintoon –hanke.
JOPOX Uusi hallinta / Lomaketyökalu. Uuden lomakkeen luonti Lomakkeen rakentaminen alkaa klikkaamalla auki Lomakkeet. Oletusarvoisesti oman joukkueesi.
Flextila – ratkaisuja käytännön tarpeisiin Valtakunnallinen asukashankintaseminaari Perjantai Verkossa ja Mynämäellä.
Uutisaggregaatti-palvelu Citrus Solutions Oy
Tervetuloa Innokylään
Granlund Manager, käyttöohje
Sähkövaraus Hiero kaninkarvalla muovisauvaa
Osatyökykyisille tie työelämään
Työnantaja: Näin haet korvausta työterveyshuollon kustannuksista verkossa 2018.
Ajovarman tuotteiden ennakkomaksu netissä mahdollista alkaen
Avoin rajapinta Espoon kaupungin internet-sivuille
Rakennetun ympäristön paikkatiedot RYM-C2004
Yrityksen nimi Tuotteet ja palvelut
Esityksen transkriptio:

Vippet Booking - majoitusvarausjärjestelmä Vippet Booking – järjestelmällä hallitset majoitusvarauksiasi ja tarjoat asiakkaille mahdollisuuden selata varaustilannettasi ja tehdä varauksia. Tämä esitys käy läpi järjestelmän ominaisuuksia. Päivitetty 1.6.2006

Vippet Booking - hallinnointi Vippet Booking – järjestelmällä hallitset niin kotivujasi, kuin varaus- ja laskustus- tietojasikin samasta web-pohjaisesta käyttöliittymästä. Järjestelmässä on tuki kieliversioille.

Vippet Booking - hallinnointi Majoituskohteiden tiedot tallentuvat sekä kotisivujen että varauskalenterin tarpeita varten. Voit liittää dokumentteihin ja kohde-esittelyihin myös valokuvia ja vaihtaa niitä itse tarpeen tullen.

Vippet Booking - hallinnointi Dokumenttien ja majoituskohteiden tietojen päivitys käy käden käänteessä helppokäyttöisestä web-liittymästä.

Vippet Booking - varauskirja Varauskirjaa voidaan selata hakemalla vapaita kohteita tai varauskalenterin kautta.

Vippet Booking - varauskirja Majoitusyrittäjä voi lisätä varauksia yhtä näppärästi kuin asiakkaat yrityksen kotisivuilta.

Vippet Booking - varauskirja Hinnoittelu tehdään hintajaksoittain. Hinnastoon määritellään arkivuorokauden hinta, viikonloppu- vuorokauden hinta sekä viikkohinta.

Vippet Booking - varauskirja Järjestelmästä saadaan raportit valitulta ajanjaksolta. Raportista nähdään varaukset, niiden kestot ja hinnat. Varauksen tilaa voidaan seurata myös maksujen suhteen.

Vippet Booking - varauskirja Siivouslistasta nähdään, milloin asukkaat tulevat ja milloin he lähtevät ja näin voidaan todeta kohteen siivoustarve.

Vippet Booking - kotisivut Yrityksen kotisivut voidaan suunnitella vapaasti yrityksen suunnitellun ilmeen pohjalta. Kotisivujen tekstisisällön ja kuvien hallinnointi tapahtuu web-pohjaiselta hallinnointisivulta.

Vippet Booking - kotisivut Majoituskohteet esitellään kuvien kera.

Vippet Booking - kotisivut Kotisivuilta voidaan hakea vapaita kohteita toivotun tulopäivän perusteella tai selaamalla kohteen varauskalenteria.

Vippet Booking - kotisivut Varaus voidaan tehdä kotisivuilta ilman erillistä rekisteröitymistä. Varaaja saa tehdystä varauksesta viitelaskun ja yrittäjä saa sekä sähköpostiviestin että tekstiviestin matkapuhelimeen. Tulleista varauksista voidaan tiedottaa myös muita tahoja.

Vippet Booking - kotisivut Kotisivuille voidaan tuoda myös dokumentteja, kuten yleisesittelyjä tai kuvagallerioita. Kaikki nämä ovat hallittavissa helppokäyttöisiltä web-sivuilta.

Vippet Booking - kotisivut Useita sivupohjia on jo valmiina ja kotisivut voidaan mukauttaa myös haluttuun graafiseen ilmeeseen.

Vippet Booking - yhteystiedot Vippet Booking – järjestelmän kehittäjä on kajaanilainen ohjelmistotalo: Vippet Solutions Oy Puh. 044-5661020 jari.haverinen@vippet.net