Tyky-Kuntoseteli+ Liikuntaan ja kulttuuriin Tyky-Kuntoseteli+ on työnantajasi tarjoama verovapaa työsuhde-etu. Työnantajallesi on tärkeää, että olet kokonaisvaltaisesti.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Varainhankinnan uusi aikakausi!
Advertisements

Wikin pikaohje /ut. Kirjautuminen palveluun • Mene osoitteeseen valitse sivun oikeasta yläkulmasta ”Sign.
Elettiin vuotta 2004, eräässä pienessä kaupungissa nimeltään Laholm, missä turvallisuudesta ei ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu.
SkyDrive ja Office Web Apps –sovellusten käyttäminen
Tämän esityksen avulla osaat ladata PAF 5
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
Työrukkaset heilumaan ja nuorisotyöttömyys kuriin.
Kuluttajan e-lasku Lyhyt tietopaketti kuluttajalle
Nimien poimimiseen temppeliä varten voit vaihtoehtoisesti käyttää kahta menetelmää: -poiminta PAF 5.2 ohjelmassa -poiminta suoraan TempleReady for Windows.
Maksuyhteenveto ja osoitetarrat • Kirjautumisohjeet netissä • Käyttöohjeita voit tutkia kirjauduttuasi • Rekisteritietoja ei saa luovuttaa kellekään, niitä.
Kalastuslupien sähköinen kuittivihko on nopein ja helpoin tapa saada yhdellä tilauksella kalastusluvat suurellekin ryhmälle.
1. 2 Rekisteröityminen •Rekisteröidy oppimisalustalle kohdasta kirjautuminen • ainstituutti.fi taihttp://vierumaki.valmentaj.
Pidä turvallisuusväli
Jos sinulla vain on hieman aikaa keskittyä... Hei! Alkaako ruudun tuijottaminen rasittaa silmiä??? Alkaa siis.. Pikakalibrointitesti on nyt paikallaan!
FISH! Parantaa työmoraalia ja saa sinut rakastamaan työntekoa!
Ilon kautta tavoitteisiin Eveliina Pöllänen
Moodlen ohje opiskelijoille
(Made By: Jouko ja Mikko Pynnönen)
Hetken kuluttua, sinulle avautuu taian maailma...
”Määrittää ihmisen yksilönä”
Myötäilta I materiaali
LinkedIn - verkostoitumispalveluna Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentrum.
Seura- ja lajiliittoyhteistyö koulun näkökulmasta
Havainto.
3 April, 2017 Sonera Multi-SIM Internal.
Kuinka rakentaa tietokone itse
Tekijät: Pekka Ala-Honkola, Mika Immonen
• Agronetiin rakennettu sähköinen toimintaympäristö, joka kokoaa yhteen kaikki koulutukseen liittyvät osa-alueet AGRONET-OPPIMISYMPÄRISTÖ Oppimisympäristö.
TÖIDEN PRIORISOINTI JA AJAN HALLINTA
LinkedIn yritystoiminnan tukemisessa Kiravo-projekti 2012 Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
TYKY-KUNTOSETELI YHTEISTYÖKUMPPANINA •Kohdennettuhuin maksuvälineisiin erikoistunut yksityinen yritys •Luotettava kumppani ( toiminut vuodesta 2005 alalla.
NALLE PUH.
14 websuunnitteluvinkkiä!
Etusivun otsikko Alarivit tulevat näin lorem ipsum dolor Lorem ipsum dolor sed diam TK00507 Mikrotietokoneet I 3 opintopistettä Petri Nuutinen.
Netvibes henkilökohtaisena oppimisympäristönä Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen.
YO-ILMOITTAUTUMISOHJE 2014 SYKSY. Täytä kuulakärkikynällä Huom! Jos erityisjärjestelyitä, lukitodistuksia, lääkärinlausuntoja on käytössä, nämä asiat.
KESÄTYÖSETELI 2011 HML kaupungin maksama tuki työnantajalle, joka palkkaa vuosina syntyneen hämeenlinnalaisen nuoren kesätyöhön kesätyösetelillä.
TYÖHAKEMUS.
Käyttöohje: Kuinka luoda käyttäjätili. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
TASAPAINON RAKENTAMINEN
TYKY-KUNTOSETELI TYÖNANTAJAN TYKY-TOIMIEN TUKENA
Olet ehkä ollut retkellä
Eugen Herrigel.  Pakko myöntää, että mielenkiinto kirjaa kohtaan heräsi 76 sivua/3 kirjapistettä suhteesta, mutta tarkoituksenani oli kuitenkin lukea.
Maaseutu.fi on uudistunut -
Sähköinen portfolio - kyvyt.fi
RSS-syötteet tiedonhallinnassa Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
Twitterin etusivu Twitterin etusivulta löydät ”Top Tweets”, eli uusimmat tweetit. Etusivulla on myöskin nappi jota painamalla pääsee rekisteröitymissivulle.
Yrityksen maineen, toimialan ja kilpailijoiden seuranta: iGoogle ja RSS-syötteet Kiravo-projekti 2012 Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär.
Kuinka tehdä blogi o365:ssä
TYKY-KUNTOSETELI YHTEISTYÖKUMPPANINA Kohdennettuhuin maksuvälineisiin erikoistunut yksityinen yritys Luotettava kumppani ( toiminut yli 4 vuotta alalla.
Klikattuasi Uusi… saat seuraavan näytön. Dashboard kohdasta voit luoda minkä tahansa aiheisen Netvibesin. Jos haluat lähteä luomaan itse rakennellen Netvibesia.
Netvibes henkilökohtaisena oppimisympäristönä Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen.
Tehtävä: lukiokoulutusten vertailu
IHANAT APPIST ja MONIPUOLISET MOBIILIT Ei takerruta protekniikkaan Syventäjä, ei itsetarkoitus Aina syntyy uutta Jo valokuva tuo mahdollisuuksia; kävelyt,
Valitse jokin alla olevista luvuista tai napsauta ”seuraava" -painiketta aloittaaksesi web-opas. 1.Kotisivulla liikkuminen?Kotisivulla liikkuminen? 2.Politiikanaloihin.
Käyttöohje: Kuinka liittyä ryhmään. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
VARHAISKASVATUKSEN LIIKUNTASUOSITUKSET
Havainto. Taivaalla näkyvistä kohteista tutuimpia on Otava, eli Ursa Major (Iso Karhu) Se kiertyy öisellä vaelluksella Pohjantähden ympärillä.
ROT Lukkareiden teko alkaa 7.4. oman koulun tarjottimelle. Muille kouluille ilmoittaudutaan opon kautta wilma-viestillä tai varaamalla.
Laajennetun työssäoppimisen kokeilussa Opiskelijan henkilökohtainen ohjaus Työssäoppiminen laajenee - laajeneeko ohjaus ja tuki?!?
Ongelmat on tehty ratkaistaviksi
Kesätyöntekijöiden kommentteja Opasnetistä ja ydinvoimatyöstä: ”Kun tulin kesätöihin minulla oli vain jokin suuntaa antava aavistus siitä mitä meinattiin.
Näin ilmoitat ja maksat arvonlisäveron
Sosiaalinen media & työnhaku
Lasten ja nuorten kulttuurikeskus metku
Kurssit lukion kolmantena vuonna
Liikunta- ja nuorisopalvelut
Muokkaus Mari Lampinen,
Kutsu Firstbeat Hyvinvointianalyysiin
Terveyttä työpaikoille – suositukset
Esityksen transkriptio:

Tyky-Kuntoseteli+ Liikuntaan ja kulttuuriin Tyky-Kuntoseteli+ on työnantajasi tarjoama verovapaa työsuhde-etu. Työnantajallesi on tärkeää, että olet kokonaisvaltaisesti vireä, niin henkisesti kuin fyysisestikin. Liikunnan ja kulttuurin säännöllinen harrastaminen on tehokas keino työkyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitämiseksi ja siksi työnantajasi sinulle tarjoama Tyky-Kuntoseteli+ käykin maksuvälineenä sekä liikunnan että kulttuurin harrastamiseen. Nyt kannattaakin tehdä tutusta harrastuksesta säännöllinen tai kokeilla vaikkapa jotain aivan uutta, työnantajasi tukemana! Päätös on sinun, löydä nyt oma harrastuksesi tuhansista liikunta- ja kulttuurikäyttökohteen tarjonnasta. Tyky-Kuntosetelit ovat RJ-Kuntoiluseteli Oy:n tarjoama ratkaisu henkilöstön työkyvyn ylläpitoon ja hyvinvointiin. Tyky-Kuntosetelit ovat arvoltaan joko 4€ tai 2€. Eriarvoisilla seteleillä pääset maksutilanteessa lähemmäs palveluntarjoajan hintoja. On työnantajasi päätös, tarjotaanko sinulle jompaa kumpaa vai molempia seteleitä. Paikasta riippuen voit maksaa Tyky- Kuntoseteleillä kerta-, sarja- ja kausilippuja. Voit käyttää seteleitä kerralla useampia ja/tai maksaa erotuksen muilla maksuvälineillä (käteinen, maksukortit). Seteleistä ei anneta rahaa takaisin. Muistathan, että seteleillä on voimassaoloaika. Käyttökohdeverkosto: Tyky-Kuntoseteli+ -käyttökohdeverkosto on maan kattavin ja laajenee jatkuvasti, käyttökohteita on tuhansia ympäri Suomen. Tarkista ajantasainen verkosto osoitteesta Voit myös tilata kotisivuilta RSS-syötteen uusista käyttökohteista ja tiedotteista. Liittymällä Tyky-Kuntosetelifaniksi Facebookissa, näet aina uusimmat käyttökohteet ja tiedotteet suoraan oman profiilisi uutisvirrassa. Henkilökohtainen etu: Sinulla on nyt käytössäsi työnantajasi sinulle tarjoama henkilökohtainen etu ja setelit ovat tarkoitettu ainoastaan sinun käyttöösi. Seteleillä ei voi maksaa esimerkiksi muiden perheenjäsenten harrastuksia. Käyttöpaikat voivat tarkistaa maksajan henkilöllisyyden, sillä seteleiden verovapaus edellyttää kontrollia siitä, että seteleiden käyttäjä on sama työntekijä kuin niiden alkuperäinen saaja. Seteli on käyttökelpoinen, kun olet kirjoittanut nimesi setelin taakse.

Tyky-Kuntoilu- ja Kulttuurikortti! Tyky-Kuntoilukortti ja Tyky-Kulttuurikortti auttavat sinua säännölliseen liikunnan ja kulttuurin harrastamiseen. Kortti toimii eräänlaisena päiväkirjana. Merkitse jokaisen päivän kohdalle sitä liikunta- / kulttuurimuotoa kuvaava lyhenne, jonka olet sinä päivänä suorittanut. Ole rehellinen itsellesi. Kortin tarkoituksena on auttaa sinua säännölliseen vähintään kahden viikoittaisen liikunta- / kulttuurisuoritteen tekemiseen. Kun toimit näin, tulet saavuttamaan merkittäviä parannuksia pitkäntähtäimen fyysisen kunnon ja henkisen vireyden parantamiseksi. Kortteja ja niihin liittyvät ohjeet voit ladata ja tulostaa osoitteesta sivun oikeasta alalaidasta. Voit myös samalla osallistua korttiin liittyvään arvontaan sekä muihin kotisivuilla oleviin kilpailuihin. Muista, että työnantajasi on toivonut juuri sinun parastasi hankkimalla henkilöstölleen Tyky- Kuntosetelit. Loppu on sinusta kiinni: on oma etusi viimeistään tämän helpon tuen myötä aloittaa säännöllinen harrastus tai jatkaa entistä. Tästä lähtien maksuvälineenäsi toimii alan monipuolisin palveluseteli: Tyky-Kuntoseteli+. Mukavia hetkiä monipuolisten harrastusten parissa! Toivottavat työnantajasi ja Tyky-Kuntoseteli+