Maksuyhteenveto ja osoitetarrat • Kirjautumisohjeet netissä • Käyttöohjeita voit tutkia kirjauduttuasi • Rekisteritietoja ei saa luovuttaa kellekään, niitä.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Nettijäsenrekisterin käyttö
Advertisements

Kotisivukoulutus Kirjastotalo Metso Osa 2 Kuvan lisäys ja muokkaaminen.
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi sivu. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Wikin pikaohje /ut. Kirjautuminen palveluun • Mene osoitteeseen valitse sivun oikeasta yläkulmasta ”Sign.
Kysely- tai ilmoittautumislomakkeen luominen Google Driveen
SkyDrive ja Office Web Apps –sovellusten käyttäminen
TILDA-Verkkotilastointi
Tämän esityksen avulla osaat ladata PAF 5
Sähköpostiviestien uudelleenohjaus ohje Maks Larionov DP11LA.
Nimien poimimiseen temppeliä varten voit vaihtoehtoisesti käyttää kahta menetelmää: -poiminta PAF 5.2 ohjelmassa -poiminta suoraan TempleReady for Windows.
Suorita menulta voit ottaa yhteyden iSeries:iin tai katkaista yhteyden sinne ja poistua RI400:sta.
Kalastuslupien sähköinen kuittivihko on nopein ja helpoin tapa saada yhdellä tilauksella kalastusluvat suurellekin ryhmälle.
AT-STARTTI OPPILAAN OPETUSVERKON JA INTRAN PERUSTOIMINTOJA.
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi tapahtuma. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi foorumi ja kuinka kommentoida foorumiin. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
KyläNetti - sivun tekeminen • KyläNetti-sivustoon on luotu valmiiksi esimerkinomainen sivurakenne, jota voi vapaasti muokata • Kaikki sivut eivät ole näkyvissä.
Moodlen ohje opiskelijoille
Portal-ohje opiskelijoille. 2 Kirjaudu sisään tunnuksella ja salasanalla. Portaliin kirjauduttaessa käytetään samoja tunnuksia kuin muihin VAMKin IT-järjestelmiin.
Valitse haluamasi raportti, jonka parametreja haluat muuttaa ja tuplaklikkaa sitä.
Kotisivukoulutus Kirjastotalo Metso Osa 1 Tekstin kirjoittaminen ja muokkaaminen, linkitys.
Kuinka tehdään lomake Wordilla
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi uutinen. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Suomi-Venäjä-Seuran Ankkuri-jäsenrekisteri
Kirjaston verkkopalvelu Kirkes-kirjastojen asiakkailla on mahdollisuus käyttää IntroActive-verkkopalvelua internetissä. Verkkopalvelussa voi mm.  uusia.
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
Internet-viestintä on helppoa! Käyttökuvaus 4.0
Webbisivut ja maistelutilan varausjärjestelmä Ilkka Siissalo
Tekstiasiakirjan kirjoittaminen
Käyttöohje: Kuinka luoda käyttäjätili. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Word – joukkokirjeet ja tarrat
Kuvan tuominen sivulle Työvaiheet käytettäessä Kuvanhallinta-toimintoa: 1. Ladataan kuvatiedosto oman tietokoneen hakemistosta sivustolle 2. Liitetään.
Kotisivukoulutus Ohjeet alasivujen tekoon ja kuvien lisäämiseen © SVS Länsi-Suomi.
Metropolialueen tpk- koulutuskalenteri Tapahtuman lisääminen kalenteriin Ulla Timonen.
Suomi-Venäjä-Seuran Jäsenrekisteriohjelma
Maaseutu.fi on uudistunut -
Käyttöohje: Kuinka lisätä käyttäjä ryhmääsi. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Word: tarrat kirjekuoriin
AT-STARTTI OPPILAAN OPETUSVERKON JA INTRAN PERUSTOIMINTOJA.
Kuinka tehdä blogi o365:ssä
Someoppaita – step by step Twitter AVO-hanke Creative Commons Nimeä-Tarttuva 3.0 SuomiNimeä-Tarttuva 3.0 Suomi.
© 2010 IBM Corporation1 Objektien käyttöoikeudet  Kaikilla sisällönhallinnan objekteilla on käyttöoikeudet. Käyttöoikeudet on jaoteltuina Lukuoikeuksiin,
Käyttöohje: Kuinka liittyä osastoon. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Käyttöohje: Kuinka liittyä ryhmään. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
To start press the space bar. Tietojen päivittäminen PAF kantaan käyttäen Temple Ready ohjelmaa ja IGI CD- levyjä CD-ROM:lla on tiedot vuoteen 2000 saakka,
1 Ohjeet sähköpostiviestin tekoon.  Hae raporttityökalulla kohderyhmä, jolle haluat sähköpostin lähettää. Vaihtoehtoisesti klikkaa aiemmin tallennetun.
Office –paketin ohjelmien linkitys 9. luokka. Luodaan 3 tiedostoa 1.Valitse jokin Teema (esim. urheilutapahtuma, valtio, bändi,…) 2.TEE WORD-tiedosto.
Missä kaupunki X? Esimerkki PaikkaOpin käytöstä opetuksessa tehtävän idea: luokanopettaja Minna Glogan toteutus: koordinaattori Virpi Hirvensalo.
Ajatuksesta albumiin Digitaalikameran käytön jatkokurssi.
JOPOX Uusi hallinta / Lomaketyökalu. Uuden lomakkeen luonti Lomakkeen rakentaminen alkaa klikkaamalla auki Lomakkeet. Oletusarvoisesti oman joukkueesi.
Missä kaupunki X? Esimerkki PaikkaOpin käytöstä opetuksessa tehtävän idea: luokanopettaja Minna Glogan toteutus: koordinaattori Virpi Hirvensalo.
Tietojen hakeminen TILDAsta Opas käyttäjälle. SISÄLLYS Hakemistopuu & tilaston hakeminen Omat haut Tilaston tallentaminen / vieminen Exceliin Kuvaajan.
Sivuston luominen oppilasryhmän käyttöön Matti Lähtevänoja.
Liikennöitsijäsivuston käyttöohje Liikennöitsijäksi rekisteröityminen Liikennöitsijäsivuston www-osoite on http ://
Office mix Tee powerpointeistasi elävämpiä! Valitse yläriviltä ”mix” -välilehti.
Kirjautuminen Opiskelijat kirjautuvat yleensä sisään vieraana. Kirjoita nimesi kenttään ja kirjaudu sisään. Voit kirjautua sisään myös omilla tunnuksilla.
Pedanet –oppilaan ohje Aleksanteri Kenan koulu
Näin ilmoitat ja maksat arvonlisäveron
POISSAOLOLUVAN HAKEMINEN JA PÄÄTÖKSEN TEKEMINEN WILMASSA
Missä kaupunki X? Esimerkki PaikkaOpin käytöstä opetuksessa
Periscopen pikaopas Jani Henriksson.
Oirekartoitin Asiakkaan käyttöohje.
TERVE Piirto-ohjeita GIMP-kuvankäsittelyohjelmalle
Kuvien piirtäminen LibreOffice Draw.
PaikkaOppi Mobiilin käyttöohje
Salasana asetusten muuttaminen ja salasanan vaihtaminen
Ohje yhdistyspalvelut-sivustolle
Työnantaja: Näin haet korvausta työterveyshuollon kustannuksista verkossa 2018.
Kokeile uutta Celianetiä testiympäristössä
TERVE Piirto-ohjeita GIMP-kuvankäsittelyohjelmalle
Esityksen transkriptio:

Maksuyhteenveto ja osoitetarrat • Kirjautumisohjeet netissä • Käyttöohjeita voit tutkia kirjauduttuasi • Rekisteritietoja ei saa luovuttaa kellekään, niitä saa käyttää vain seuran sisäiseen tiedotukseen • Muutokset jäsensihteeri Tarja Ahosen kautta

 Aloitetaan luomalla uusi raportti eli listaus osaston jäsenistä. Jos olet juuri luonut raportin, voit käyttää myös sitä.  Mene sivun yläkulmasta Raportit-alalehdelle.  Klikkaa oikeasta laidasta Luo uusi raportti.  Klikkaa Perustiedot-palkkia.

 Oletuksena on, että raporttiin tulevat vain osaston aktiiviset jäsenet. Lisäksi voit ottaa mukaan passiiviset ja verkkohakemus-tilassa olevat.  Passiiviset ovat jättäneet jäsenmaksut maksamatta, pyytäneet saada erota seurasta tai seuralle on tullut tieto kuolemasta. Poistot tehdään kerran vuodessa, yleensä tammikuussa.  Verkkohakemus-jäsenet ovat ilmoittaneet liittyvänsä, mutta eivät ole vielä maksaneet.

 Jos haluat muut kuin aktiiviset jäsenet raporttiin, mene Status-kohtaan. Klikkaa ruudusta Passiivinen + lisää valinta, Verkkohakemus + lisää valinta. Tarkista, että valitsemasi ryhmä näkyy oikealla Lisätyt kriteerit -otsikon alla.  Seuraavaksi mennään sivulla alaspäin ja klikataan Maksuyhteenveto-palkkia.

 Valitse seuraavat kohdat ja klikkaa lisää valinta jokaisessa kohdassa:  Maksuyhteenveto, Vuosi: lisää valinta  Tila, valitse 4 ensimmäistä kohtaa: Laskutettu, Suoritettu, Osittain suoritettu ja Myöhässä. Tarkista, että valintasi näkyy oikealla Lisätyt kriteerit -kohdassa.  Klikkaa Hae valituilla

 Tässä vaiheessa voit antaa raportille nimen, joka näkyy järjestelmän alkuvalikossa kohdassa raportit, esim. Rästit Parempi kuitenkin on luoda joka kerta uusi raportti.  Tarkista vielä valitsemasi hakukriteerit alta.  Klikkaa jatka

 Eteesi aukeaa nimilistaussivu, josta valitset toiminto-näppäimistöstä Excel-kohdan (voit toki käyttää myös HTML-muotoa)  Klikkaa käytä

 Valitse tulostuvat kentät  Valitse oletuskentistä kaikki : hlön jäsennumero, suku- ja etunimi  Maksuyhteenvedoista valitse 5 ensimmäistä kohtaa eli: Vuosi, Tila, Laskutettu eur, Suorituspäivä ja Suoritettu eur  Maksuperusteet, valitse: Maksuperuste  Klikkaa jatka

 Listalla suorituspäivä-sarake tyhjä -> ei ole maksettu  Osittain suoritettu tarkoittaa, että hlö maksanut vain jäsenmaksun (18 eur) eikä Venäjän Aika-lehteä (13 €)  Halutessasi voit tallentaa raportin omalle koneellesi haluamaasi kansioon  Ja halutessasi voit tulostaa raportin. Kannattaa valita sivun asetuksista vaaka-muoto, niin kaikki sarakkeet tulevat tulosteeseen näkyviin!  Vinkki: ellet halua lähettää karhua osastosi jäsenelle, joka ei ole maksanut jäsenmaksuaan, niin voit mainita seuraavassa osastokirjeessäsi ”olethan muistanut maksaa jäsenmaksusi”! Keskusseura lähettää joka kevät yhden karhun ei-maksaneille, piiri toisen syyskuun aikana.

 Luo uusi raportti. Päätä, otatko mukaan vain aktiiviset jäsenet vai myös muut. Ei muita rukseja tai hakuehtoja.  > Hae valituilla > Jatka  Nimilistaussivulta valitse pudotusvalikosta Tarratuloste ja klikkaa Käytä.  Nyt voit tulostaa osoitteiston paperille tai tarra- arkille ja/tai tallentaa sen tiedostona omalle tietokoneellesi.  Tarrat voi edelleen pyytää piiritoimistolta. 12