VETELI elämyksien kunta

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Pääotsikko – Rivi alaotsikkoa varten. ©2012 VJS. Otsikkorivi Vantaan Jalkapalloseura eli VJS on Länsi- ja Keski-Vantaalla toimiva jal- kapalloon erikoistunut.
Advertisements

Lavian lukio.
Kotiseutumme luontoa.
PS Kemi Kings – Ykkönen. Lapin ainoa Ykkösessä •PS Kemi Kings on Kemin ja koko Meri-Lapin ykkösjoukkue ja alueen junioripelaajien tähtäimenä on päästä.
Ylöjärven kierros Tervetuloa virtuaaliselle kierrokselle Ylöjärvelle! Valitse kartasta haluamasi kohde tai käy nähtävyydet läpi yksi kerrallaan. Ylöjärven.
Airan kurssimatka Gambiaan
Heikki Saarilampi Kot9sn2 Syksy 2011
Suomalaisen Urbaanin unelman vaikutteet tulevat Englannin kirkon piirissä alkaneen uudistuksen parista luvulla kristityt totesivat heidän yrityksensä.
Neste Oil Rally VIP 2007 La Ouninpohja. Soraa ja hevosvoimia sekä Sinä ja vieraasi Neste Oil Rally VIP 2007 RTS Motorsportin VIP-tapahtumassa.
KIVIMÄEN MOOTTORIRADAT -HANKE-
Virtuaalinen työmenestysvalmennus Työmenestysvalmennus © Mindwind Oy1 TUTKI VISIOI MAHDOLLISTA Selkeä näkemys siitä, mikä on juuri sinulle mielekäs työ.
Suomen latu ry Marina Tuura.
Airan kurssimatka Gambiaan –
Tikkurila 10 The City of dreams
Sprinttisuunnistuksen tekniikka
Ammattilainen saa paikan
Rakennetun ympäristön virikkeellisyys
Mitä sinä tiedät suomalaisesta mökistä
METKA liikuntapalvelut
LIONS INTERNATIONAL LEO MONINKERTAISPIIRI 107 SUOMI LEO MULTIPLE DISTRICT 107 FINLAND * Yhdessä haasteisiin * * Tillsammans inför utmaningar.
© Mimino Oy / VO Maaseutumatkailuseminaari Mimino Oy / Virve Obolgogiani Miten saada ulkomaalaisia matkailijoita Suomen maaseutukohteisiin?
NAMAHU´S ANG-KI CHII ”LUMI”. Tiibetinmastiffien kesäpäivillä Evolla Lumi ja Rambo odottamassa autossa.
Velkuan koulu Saaristokoulu.
TERVETULOA TUTUSTUMAAN TILOIHIMME. TOTEUTA HAAVEESI JA SOITA MEILLE!
Jooga-kurssi Egyptin energioissa muinaisen kulttuurin syleilyssa Luxorissa 23. – Tule mukaan RENTOUTUMAAN joogan parissa! RENTOUTUMAAN joogan.
Bilberry Consulting (tmi)
Amsterdam à la carte Helpot Elämysmatkat.
Turistit ennen ja nyt ”VANHAN AJAN TURISTIT” homogeenisia, käyttäytyvät ennustettavasti tuntevat olonsa turvalliseksi joukossa kaikki on ennakkoon suunniteltua.
Piirileiri Kosmos’15.
Kysely OSAKOn Going Abroad -päivien yhteydessä Bastian Fähnrich, : N = 35 opiskelijaa (Oulainen 2007: N = 66 opiskelijaa (Oulainen) + 29 (Oulu)
, Karelian Martat ry. Lauantaina yhdistyksemme taitoavain I:stä suorittamassa olleet 7 marttaa järjestivät taitoavainsuoritukseen kuuluvan luontoretken.
PIENET INVESTOINNIT (SUURETKIN
Hilbertin hotelli/Hilbert’s Grand Hotel
Innsbruck Vihtori Pummila Ja Ari Liimatainen 5.lk Innsbruck kesälläInnsbruck talvellaInnsbruckista näkymä alpeille.
Suomi 1A Torstai Runebergin päivä Johan Ludvig Runeberg ( ): suomalainen kirjailija. Suomenruotsalainen: hänen äidinkieli oli.
POHJOINEN KAUPUNKI KOLMASIKÄLÄISTEN ASUINYMPÄRISTÖNÄ Jouni Piekkari.
Hyvää Syksyä Klubilaiset! Sateinen kesä on takana päin ja nyt odottelemme syysmyrskyjä ? Toivottavasti kuitenkaan ei… Klubimme toiminnan rahoitukseen tarvitsemme.
DAISY-DUC by: Herda OLOOSUHTEET DAISY-DUCKISSA There is my new home.
Opiskelijaksi Oulunsalon lukioon. Uusien opiskelijoiden valinta keväällä 2014  Oulunsalon lukiossa on 80 aloituspaikkaa kevään 2014 yhteishaussa  Lukioihin.
Paijalan iltapäiväkerho. Toiminta-ajatus Tuusulassa koululaisten iltapäivätoiminta on lasten ja vapaa-ajan toimintaa tutussa paikassa, jossa aikuisen.
NORJA TIETOJA NORJASTA  Norjassa on paljon vuoria ja meriä.  Norjassa sataa paljon vettä.  Norjalaiset ovat hyviä talviurheilu lajeissa, koska siellä.
Opiskelijoiden palautteita Villa Elban ryhmäytymispäivältä ”Terveisiä Villa Elbaan!” Kansilehtivaihtoehto.
LAUKON KARTANO MATKAILUPARLAMENTTI
Teknikmagasinet Puhelimenkuoret.fi Gigantti
Mielenterveyden häiriöt
Posterin otsikko Ohjeita Alaotsikkko
Kirjallisuuden käsitteitä
Matkailu Matkasanoja.
Somero.
1.6. Matkakeskus 1. Keskustan kehittäminen Kustannukset: Aikataulu:
PAMin Talvitapahtuma Lahdessa PAM-Liikealan Pohjois-Karjalan osasto on varannut lippuja Lahteen Linja-auto kuljetus Joensuusta maksuton Lähtö.
VLK-toiminta Uudenmaan prikaatissa
Mikä ihmeen objekti?.
Tavoitteet ja arviointi
ULKOILUPÄIVÄ kuusijärvellä
Kilpailijat.
My Home . By:Ines.N.
Jalkapallo Leiri Hiihtolomalla 2015
Yritykseni pahimmat kilpailijat
VIITASAAREN LUKIO perustettu vuonna 1905
Paanajärven kansallispuisto
Etsi Suomen kartta.
PETS 2018 Vuoden 2018 – 2019 Presidentit Sihteerit Säätiöasiamiehet
Provesta Oy Messi Provesta luottamuksellinen
Senioreiden ulkoilupäivä. Kuusijärvellä 3. 5
Liikkuva koulu- toimintasuunnitelma lv
Lahden Judoseura U13/15 Valmennus
Franschhoek Cellar Stone Bridge Pinotage
Senioreiden ulkoilupäivä. Kuusijärvellä 2. 5
Esityksen transkriptio:

VETELI elämyksien kunta

Faktaa Vetelistä Sijaitsee Keski- Pohjanmaalla Perhonjoen varrella Asukkaita Vetelin kunnassa on 3 500 Viihtyisä maalaiskunta rauhallisessa miljöössä

Nuku hyvin Vetelissä Hotelli Foxmanni - yövy korkealuokkaisessa hotellissa Vetelin keskustassa Huhtaniemen Mökkikylä - nauti laadukkaasta mökkiyöpymisestä kauniin Halsuanjoen rannalla Alaspään Maatilamatkailu Vanha Meijeri - varaa yöpymispaikkasi Vanhan Meijerin palveluista Savela CARAVAN - sähköistetyt matkailuvaunupaikkasi tai telttapaikkasi saat varata Savela Caravanista Kemoran läheisyydestä Torpan pohjalaistalo - vietä lomasi aidossa maalaismiljöössä

Nauti hyvästä ruoasta Pizzeria Uunosta saat koko Keski-Pohjanmaan maukkaimmat pitsat ja hampurilaisateriat oman maun mukaan. Foxmannista saat herkkuateriat hyvällä hinnalla. Vetelin Sillanpäässä toimiva Viinitila Bothniaplain tarjoilee laadukkaat viinit ja huolehtii myös tuliaisten saatavuudesta.

Aktiviteetit Vetelissä Takalan Talli - sijainti ihanteellisessa maalaisympäristössä, jossa mahtavat maastoratsastusmahdollisuudet - saat ohjastettua ratsastusopetusta, ja kesäisin voit ottaa osaa ratsastusleirille ja tutustua myös uusiin ihmisiin.

Vetelin Urheilutalo laajat liikuntamahdollisuudet ja palvelut uimahalli, liikuntasali, kuntosali, spinning, kuntonyrkkeily ja paljon muuta ohjattua ja ohjaamatonta urheilua uutuutena solarium, joka mahdollistaa tyylikkään rusketuksen myös talvella urheilutalon läheisyydessä ovat myös hyväkuntoiset urheilu-, pesäpallo- ja tenniskentät sekä jääkiekkokaukalo ja valaistu kuntorata / hiihtolatu

KEMORA – nopein, siistein ja coolein ajorata Kemora on täynnä vauhdin hurmaa; tule katsomaan tai kokemaan! Autourheilusta kiinnostuneet saavat mahdollisuuden kruisailla erilaisilla ajoneuvoilla formula-autosta moottoripyöriin Kemoran ajoradalla. Koe elämyksiä: Kemorassa on mahdollisuus varata käyttöön paintball-rata, ja hauskuus on taattu. Sumopainiasut ovat myös vuokrattavissa, joten ei muuta kuin haastamaan kaverisi tiukkaan painiotteluun.

Luonnon nähtävyyksiä ja elämyksiä Patanan tekojärvi - kuuluisa haukivesistö, jossa voit kalastaa, soutaa, nauttia hienoista maisemista sekä paistaa makkaraa leirinuotiossa Valkeakallio - lähde unohtumattomalle patikkaretkelle Valkeakalliolle, Vetelin korkeimpaan paikkaan, jonka huikeat maisemat näkyvät järven yli vehreisiin metsämaisemiin - eräkämpässä voit levähtää ja istuskella juomassa kahvia ja nauttia hyvästä ruuasta

Luonnon nähtävyyksiä ja elämyksiä Pilvinevan suoalue ja Pirkkutaisenjärvi luonnonsuojelukohde on kasvistollisesti ja linnustollisesti erittäin arvokasta seutua, jossa voi seurata omaleimaisen luonnon elämää. Tekijät: Ellinoora, Salla, Susanna