Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Yritykseni pahimmat kilpailijat

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Yritykseni pahimmat kilpailijat"— Esityksen transkriptio:

1 Yritykseni pahimmat kilpailijat
( ( (

2 1. Unisport Unisport on Pohjoismaiden johtava jalkapallokenkien, pelipaitojen ja muiden jalkapallotarvikkeiden verkkokauppa ja samalla globaali kohtauspaikka jalkapalloaiheiselle mediasisällölle. Unisport on jo vuodesta 1995 asti palvellut jalkapallon pelaajia ja faneja parhailla jalkapallotuotteilla ja asiantuntevalla ohjauksella. Kööpenhaminassa sijaitsevan lippulaivakaupan ja Unisport.dk-sivuston lisäksi paikalliset verkkokaupat palvelevat Ruotsin, Norjan, Suomen, Hollannin, ja Saksan jalkapallokuluttajia. Englanninkielinen Unisportstore.com mahdollistaa maailmanlaajuisen asiakaskunnan palvelemisen. Yrityksen nettisivut ovat hienot ja selvät, ulkoasu on houkutteleva ja asiansa esiintuova. Yrityksen tuotteet ja palvelut tulevat helposti selville. Yrityksen vahvuudet ovat laaja maahantuonti ja tuotteet.

3 2. Supportesplace Supporters Place tarjoaa kaiken mitä tarvitset suosikkijoukkueesi kannattamiseen. Sieltä löydät kaikki mitä tarvitset olit sitten jalkapallo- tai jääkiekkokannattaja. Sieltä löydät pelipaidat, harjoitusvaatteet, vapaa-ajan vaatteet, lastenvaatteet, kaulahuivit, lippalakit, pipot, mukit, laukut ja paljon muuta tunnetuilta valmistajilta kuten Nike, Adidas, Puma, New Balance, Reebok, New Era sekä CCM. Ne tekevät yhteistyötä Englannin Valioliigan, Espanjan La Ligan sekä NHL:n huippujoukkueiden kanssa jotta voivat tarjota sinulle markkinoiden parhaita virallisia fanituotteita. Supportesplacen vahvuudet ovat monien lajien, liigojen ja urheilumerkkien/tuotteiden myynti hyvään hintaan. Heikkoudet ovat esimerkiksi NHL tuotteiden kova kilpailu.

4 3. Finaali Finaali on Tampereen keskustassa sijaitseva paikallinen urheilu/fani tuotteiden maahantuoja ja myyjä. Finaalin vahvuudet ovat vahva paikallinen myynti, ja sijainti. Heikkouksia ovat yrityksen pienisyys, ja kova tuotekilpailu, eli isoimmat firmat saavat isoimmat tilaukset jolloin pienenä yrityksenä tuotteiden saatavuus vaikenee. Finaalin nettisivut ovat hyvät ja selkeät, sivun ulkoasu on siisti ja selkeä. Sivuilta on helppo löytää etsimönsä.

5 Aion erottua eritavalla, tuotteiden hinnan ja laajan tarjonnan avulla
Aion erottua eritavalla, tuotteiden hinnan ja laajan tarjonnan avulla. Tarkoituksena on maahantuoda/myydä laatumerkkejä ja tuotteita vaikeasti kilpailevaan hintaan ja tarjota paikallisesti, nopeasti ja luotettavasti tuotteiden saatavuuden. Myös kausitarjoukset kuten joulualet yms. Ovat tarkoituksenani saada nostattamaan myyntiä.


Lataa ppt "Yritykseni pahimmat kilpailijat"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google