VJS Joukkueenjohtajakoulutus ©2012 VJS. FIFA (kansainvälinen maailmanlaajuinen kattojärjestö) UEFA (euroopan maanosaliitto) Uudenmaan piiri VJS (Vantaan.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Vihreän liiton kesäpäivät 2006 Panu Laturi
Advertisements

Pääotsikko – Rivi alaotsikkoa varten. ©2012 VJS. Otsikkorivi Vantaan Jalkapalloseura eli VJS on Länsi- ja Keski-Vantaalla toimiva jal- kapalloon erikoistunut.
Useimmat esitetyt asiat pätevät myös muihin Office ohjelmiin.
Tehtävä 3: PowerPoint Heli Lämsä.
Kuva kuvaan (MS Paint) Avaa molemmat kuvat esikatselusta muokkaustilaan – klikkaamalla hiiren väärällä napilla > Avaa sovelluksessa… > MS Paint Tässä vaiheessa.
Kotisivukoulutus Kirjastotalo Metso Osa 2 Kuvan lisäys ja muokkaaminen.
Voimisteluliiton ilmeen uudistus
Kysely- tai ilmoittautumislomakkeen luominen Google Driveen
SMART Board Interaktiivinen esitystaulu -> yhdistää perinteisen liitu- ja tussitaulun sekä tietokonekuvan Sormesi on hiiri! Laura Viljamaa 2011.
Kalastuslupien sähköinen kuittivihko on nopein ja helpoin tapa saada yhdellä tilauksella kalastusluvat suurellekin ryhmälle.
PowerPoint MS Office 2013 Diaesityksen luominen
Kotisivukoulutus Kirjastotalo Metso Osa 1 Tekstin kirjoittaminen ja muokkaaminen, linkitys.
WIKISPACE ohjeita. Sivun muokkaaminen •Valitse Edit This Page •Kirjoittele, lisää kuvia, muokkaa tekstiä •Tallenna •Muokkaa lisää….history näyttä kaikki.
Tärkeämpää kuin arvaatkaan
Ohje PowerPoint esityksen tekoon
Lisämuotoiluja: Tässä esityksessä tutustutaan Wordin lisämuotoiluihin, kuten sarkaimiin, sivunumerointiin, ylä- ja alatunnisteisiin sekä palstoituksen.
14 websuunnitteluvinkkiä!
Power Point – esitysgrafiikkaohjelma lyhyesti
Tehtävä 3: PowerPoint Hans Laihia Hans Laihia.
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
Hyvän esityksen piirteitä – ja mitä kannattaa välttää
Tekstiasiakirjan kirjoittaminen
Tekstin muotoilu Wordilla:
Tehtävä 3: PowerPoint Harjoitus.
Tehtävä 3: PowerPoint Toni Kääpä.
Tehtävä 3: PowerPoint Ville Julkunen.
Tehtävä 3: PowerPoint Mika Tuukkanen Mika T.
I NTERNETSELAIMEN ASETUKSET Kuinka saan parhaan irti selaimesta.
 Tärkeämpää kuin arvaatkaan 1. Et ole ehkä koskaan tarvinnut varmistuksia, mutta… …ennemmin tai myöhemmin se tapahtuu sinullekin. 2PowerPoint harjoitus.
Power point -esitys * Lyhyt oppimäärä.
PowerPoint-esitys OHJE.
Seurantalojen korjausavustuksen sähköinen haku - pikaohje Sähköisessä hakupalvelussa on kullakin sivulla ohjeita hakemuksen tekemiseen. Joissakin kohdissa.
Keikkahaku-mashup Pekka Virtanen. Mitä sovellus tekee? Käytetty Last fm ja Youtube rajapintoja Last fm:stä haetaan keikkapaikkojen keikka tietoja paikk.
Netvibes henkilökohtaisena oppimisympäristönä Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen.
Toimisto-ohjelmat TVT osana Sädettä. Tehdään kyselylomake joko tekstinkäsittely- tai taulukkolaskentaohjelmalla. Pilvipalveluita käytettäessä saadaan.
Eläinaiheisen Power Point esityksen tekeminen
Visu Visuaalisuus Palvelu noudattaa THL:n graafista ilmettä. Ulkoasun tulee olla selkeä ja herättää luottamusta. Lisäksi työpajakeskusteluissa kuvailtiin.
WWW-sivuston tekeminen: n SUUUNNITTELE aina ensin:
ITKY104 IT kaikkialla, 2 op Alku- ja perusinfo
Hyvän ja huonon esityksen piirteitä
Tehtävä 3: PowerPoint Ilkka Huttunen. Tämän tulee olla DIA 2. Tämä dia on nyt dia 1. ◦ Siirrä tämä dia siten, että siitä tulee dia 2. ◦ Lisää tähän esitykseen:
1 Ohjeet sähköpostiviestin tekoon.  Hae raporttityökalulla kohderyhmä, jolle haluat sähköpostin lähettää. Vaihtoehtoisesti klikkaa aiemmin tallennetun.
Hyvän ja huonon esityksen piirteitä
Tehtävä 3: PowerPoint Tomi Ilmonen. Ohjeistus Tämä on tehtävä 3: Power Point Etene tässä olevien ohjeiden mukaan. ◦ Älä ”hypi” eli käy kohta kohdalta.
Tehtävä 3: PowerPoint Jarmo Lautamäki. Tämän tulee olla DIA 2. Tämä dia on nyt dia 1. ◦ Siirrä tämä dia siten, että siitä tulee dia 2. ◦ Lisää tähän esitykseen:
Hyvän ja huonon esityksen piirteitä
TVT101 - Johdatus tieto- ja viestintäteknologiaan
Huomautus: Tämä esite on suunniteltu tulostettavaksi. Ennen kuin ryhdyt tulostamaan korttikartongille, tee koetulostus tavalliselle paperille ja varmista,
Toimisto-ohjelmat TVT osana Sädettä.
Otsikko Näitä mallipohjia kopioit näin:
Kulje esityksessä eteen- ja taaksepäin nuolinäppäimillä
PowerPoint MS Office 2010/13/16
Tehtävä 3: PowerPoint Maria Rahkola.
Kuvien piirtäminen LibreOffice Draw.
Tai vaihtoehtoisesti
PaikkaOppi Mobiilin käyttöohje
Koko esityksen otsikko
Presentation subheading
Tehtävä 3: PowerPoint Jouni Koski.
Powerpoint Samuli Ristimäki
Lue siitä lisää Microsoft SharePoint-uutiset
CLT132 Tehtävät (viikko 4).
Powerpoint-esitelmä Valitse omaan alaasi liittyvä aihe ja valmistele esitelmä Powerpointilla.
Otsikon asettelu Alaotsikko.
Koko esityksen otsikko
Marttojen powerpoint esityspohja 2019
(Esimerkkitapahtuma, muokkaathan alle oman tapahtumasi tiedot
Esityksen transkriptio:

VJS Joukkueenjohtajakoulutus ©2012 VJS

FIFA (kansainvälinen maailmanlaajuinen kattojärjestö) UEFA (euroopan maanosaliitto) Uudenmaan piiri VJS (Vantaan Jalkapalloseura ry) Joukkue

©2012 VJS

! ” JOUKKUEORGANISAATIO (JOUKKUEEN JOHTORYHMÄ) JOUKKUEORGANISAATIO (JOUKKUEEN JOHTORYHMÄ)

Kuvateksti voi olla kuvan Päällä esimerkiksi valkoisella värillä, joka erottuu hyvin vaikkapa vihreän nurmen väristä. ©2012 VJS

Listat • Listat voi merkitä näin. Lihavoitu fontti lisää painoa. • Jos haluaa, että listan kohdat tulevat esiin yksi kerrallaan, sivua voi kopioida ja lisätä jokaiseen slideen uuden kohdan. • Yksitellen esiintulevat kohdat voi myös asettaa tapahtumaan transitioefektillä, mutta tällöin voi tulla ongelmia, jos käytetään ohjelman eri versioita. • Pallokuvio löytyy näppäinyhdistelmällä alt+q, myös ranskalaisia viivoja voi käyttää. - Pallokuvion käyttö on perusteltua, jos ranskalaisia viivoja käytetään alalistassa. - Esimerkiksi tähän tapaan. - Esimerkiksi näin. ©2012 VJS

Muuta Powerpoint-pohjaa ei tarvitse noudattaa pilkuntarkasti; oleellista on että keskeiset elementit, kuten alareunan grafiikka, johdonmukaisuus fonttien ja kuvien käytössä säilyy. Tekstipalstoille voi keksiä uusia sijainteja, jos lopputulos näyttää luettavalta. Joitakin ohjesääntöjä voi olla hyvä noudattaa: • jos samalla sivulla on kaksi tekstipalstaa, palstojen leveyksien on hyvä olla keskenään sama. Eri pituudet eivät haittaa. • Samassa slidessa kannattaa käyttää korkeintaan kahta palstaa. • Jos käytät sivunvaihdossa transitioefektejä, säädä ne aina mahdollisimman nopeiksi. Hitaat transitiot uuvuttavat esityksen seuraajaa. • Yhteen slideen ei kannata laittaa paljon informaatiota. Esimerkkiksi tällä sesimerkkisivulla on nyt noin viisi riviä liikaa luettavaa. ©2012 VJS