Pääotsikko – Rivi alaotsikkoa varten. ©2012 VJS. Otsikkorivi Vantaan Jalkapalloseura eli VJS on Länsi- ja Keski-Vantaalla toimiva jal- kapalloon erikoistunut.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Useimmat esitetyt asiat pätevät myös muihin Office ohjelmiin.
Advertisements

Tehtävä 3: PowerPoint Heli Lämsä.
VJS Joukkueenjohtajakoulutus ©2012 VJS. FIFA (kansainvälinen maailmanlaajuinen kattojärjestö) UEFA (euroopan maanosaliitto) Uudenmaan piiri VJS (Vantaan.
Voimisteluliiton ilmeen uudistus
Kysely- tai ilmoittautumislomakkeen luominen Google Driveen
Tämän esityksen avulla osaat ladata PAF 5
Arvioitavat kohdat Nielsenin mukaan – heuristinen lista
KyläNetti - sivun tekeminen • KyläNetti-sivustoon on luotu valmiiksi esimerkinomainen sivurakenne, jota voi vapaasti muokata • Kaikki sivut eivät ole näkyvissä.
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
Kotisivukoulutus Kirjastotalo Metso Osa 1 Tekstin kirjoittaminen ja muokkaaminen, linkitys.
WIKISPACE ohjeita. Sivun muokkaaminen •Valitse Edit This Page •Kirjoittele, lisää kuvia, muokkaa tekstiä •Tallenna •Muokkaa lisää….history näyttä kaikki.
Tärkeämpää kuin arvaatkaan
Ohje PowerPoint esityksen tekoon
14 websuunnitteluvinkkiä!
Power Point – esitysgrafiikkaohjelma lyhyesti
Luetaan! Kota-projekti, Diat laati Maija-Liisa Halme-Briedis.
Tehtävä 3: PowerPoint Hans Laihia Hans Laihia.
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
Hyvän esityksen piirteitä – ja mitä kannattaa välttää
(Kirjoita tähän tehtävän otsikko esim. Ti-te-tehtävä 2. PP:n kotitehtävä) (Kirjoita tähän oma nimesi ja päivämäärä)
Tekstiasiakirjan kirjoittaminen
Tekstin muotoilu Wordilla:
Tehtävä 3: PowerPoint Harjoitus.
Tehtävä 3: PowerPoint Toni Kääpä.
Tehtävä 3: PowerPoint Ville Julkunen.
Tehtävä 3: PowerPoint Mika Tuukkanen Mika T.
Kuinka rakennan Semppi-terveyspisteen? Semppi on kaikille avoin, maksuton terveyspiste, jossa on tutkittua tietoa terveydestä ja vinkkejä oman terveydentilan.
Kotisivukoulutus Ohjeet alasivujen tekoon ja kuvien lisäämiseen © SVS Länsi-Suomi.
Todennäköisyyslaskennan alkeet ennen esikoulua
 Tärkeämpää kuin arvaatkaan 1. Et ole ehkä koskaan tarvinnut varmistuksia, mutta… …ennemmin tai myöhemmin se tapahtuu sinullekin. 2PowerPoint harjoitus.
Power point -esitys * Lyhyt oppimäärä.
13. Hyvä ohjelmointitapa (osa 1)
Ekalohko tehdään fontilla Tahoma, 16pt. Tässä on ekalohkon tekstiä ja tekstiä ja tekstiä Neljäslohko tehdään fontilla Times New Roman, 24pt ja sen luettelo.
Maaseutu.fi on uudistunut -
PowerPoint-esitys OHJE.
DIOJEN JA KALVOJEN MAAILMA
Kokonaisuuden suunnittelu
Eläinaiheisen Power Point esityksen tekeminen
Visu Visuaalisuus Palvelu noudattaa THL:n graafista ilmettä. Ulkoasun tulee olla selkeä ja herättää luottamusta. Lisäksi työpajakeskusteluissa kuvailtiin.
WWW-sivuston tekeminen: n SUUUNNITTELE aina ensin:
Hyvän ja huonon esityksen piirteitä
Tehtävä 3: PowerPoint Ilkka Huttunen. Tämän tulee olla DIA 2. Tämä dia on nyt dia 1. ◦ Siirrä tämä dia siten, että siitä tulee dia 2. ◦ Lisää tähän esitykseen:
Tehtävä 3: PowerPoint Anneli Tirkkonen 4/2/2015Anneli Tirkkonen1.
Hyvän ja huonon esityksen piirteitä
Tehtävä 3: PowerPoint Tomi Ilmonen. Ohjeistus Tämä on tehtävä 3: Power Point Etene tässä olevien ohjeiden mukaan. ◦ Älä ”hypi” eli käy kohta kohdalta.
Tehtävä 3: PowerPoint Jarmo Lautamäki. Tämän tulee olla DIA 2. Tämä dia on nyt dia 1. ◦ Siirrä tämä dia siten, että siitä tulee dia 2. ◦ Lisää tähän esitykseen:
Hyvän ja huonon esityksen piirteitä
Versio Kanta graafinen ohje. Kansallinen Terveysarkisto 2 Sisältö  Kirjoitusasu  Tunnus  Värillinen, musta – valkoinen, värillisellä taustalla.
Pääotsikko Arial Bold 32 pistettä Alaotsikko Arial 18 pistettä pp.kk.2015.
Huomautus: Tämä esite on suunniteltu tulostettavaksi. Ennen kuin ryhdyt tulostamaan korttikartongille, tee koetulostus tavalliselle paperille ja varmista,
Toimisto-ohjelmat TVT osana Sädettä.
Tyylitiedosto html-koodin apuna
Posterin otsikko Ohjeita Alaotsikkko
Esityksen otsikkoteksti Arial Bold
Tehtävä 3: PowerPoint Maria Rahkola.
Selkokieli sisällöltään, sanastoltaan ja rakenteeltaan yleiskieltä helpommin luettavaa ja ymmärrettävää kieltä henkilöille, joilla on vaikeuksia lukemisessa tai.
Presentation subheading
Posterin otsikko Alaotsikkko Ohjeita
14. Hyvä ohjelmointitapa.
PowerPointin tekeminen
Tehtävä 3: PowerPoint Jouni Koski.
INTRO HOPEPOWERIIN Tämä on Powerpoint esityksen etusivu. Tälle sivulle tulee esityksesi nimi. Alalaidassa on HOPE-hankkeeseen liittyviä logoja. IKATAn.
Liittokokous Förbundsmötet xx.xx.2014
HOUKUTTELEVA OTSIKKO! VÄLIOTSIKKO ROCKWELL (BOLD), 18 pt
Otsikon asettelu Alaotsikko.
Tapahtuman otsikko Johdanto-osa Tapahtuman alaotsikko Päivämäärä
Marttojen powerpoint esityspohja 2019
Esityksen transkriptio:

Pääotsikko – Rivi alaotsikkoa varten. ©2012 VJS

Otsikkorivi Vantaan Jalkapalloseura eli VJS on Länsi- ja Keski-Vantaalla toimiva jal- kapalloon erikoistunut urheiluseura. VJS on yli 1300 pelaajallaan yksi Suomen suurimmista jalkapallo- seuroista. Seuratoimintam-me on saanut Sinettiseura-statuksen, joka on tunnustus laadukkaasta nuo- risotyöstä. Valmennustoimintaamme ohjaa VJS-valmennuslinja. TERVETULOA MUKAAN!Sinettiseura-statuksenVJS-valmennuslinja. Tänä vuonna VJS järjestää kaksi peräkkäistä Futiskoulua, näin ollen mahdollisuus jopa kahden viikon yhtäjaksoiseen futiskouluun. Kesäkuun futiskoulussa on myös uutuutena mahdollisuus puolipäiväiseen futiskouluun: Futiskoulussa vietetyn aamupäivän jälkeen voi siirtyä loppupäiväksi Kesäleiri Kieputtimeen Myyrmäkihallille. Tässä on tilaa ingressille, jos tekstissä sille on tarve. Ingressin tekstikoko on 16 pistettä ja muotoilultaan bold ja italic. Väri on 80% harmaa. Tavallisen- eli leipätekstin koko on Powerpoint-esityksissä 16 pistettä ja väri 60% harmaa. Otsikko on musta ja kooltaan 32 pistettä. Arial-fonttia on hyvä käyttää siksi, että se varmasti löytyy kaikista tietokoneista. Tähän voi nostaa jonkin olennaisen lauseen! ©2012 VJS

Tänä vuonna VJS järjestää kaksi peräkkäistä Futiskoulua, näin ollen mahdollisuus jopa kahden viikon yhtäjaksoiseen futiskouluun. Kesäkuun futiskoulussa on myös uutuutena mahdollisuus puolipäiväiseen futiskouluun: Futiskoulussa vietetyn aamupäivän jälkeen voi siirtyä loppupäiväksi Kesäleiri Kieputtimeen Myyrmäkihallille.Tämä on varmasti oiva vaihtoehto ainakin kaikkein nuoremmille pelaajanaluille, joille kokopäivä ulkona treenaamassa saattaa olla hieman liian rankkaa! Futiskoulut 2012 ) ( ”Tällaiset tekstinostot auttavat pitämään mielenkiintoa yllä. Mutta vain yksi yhtä slidea kohti!” ©2012 VJS

Otsikkorivi tähän Tänä vuonna VJS järjestää kaksi peräkkäistä Futiskoulua, näin ollen mahdollisuus jopa kahden viikon yhtäjaksoiseen futiskouluun. Kesäkuun futiskoulussa on myös uutuutena mahdollisuus puolipäiväiseen futiskouluun: Futiskoulussa vietetyn aamupäivän jälkeen voi siirtyä loppupäiväksi Kesäleiri Kieputtimeen Myyrmäkihallille.Tämä on varmasti oiva vaihtoehto ainakin kaikkein nuoremmille pelaajanaluille, joille kokopäivä ulkona treenaamassa saattaa olla hieman liian rankkaa! Listaus: • Esimerkki • Toinen esimerkki • Kolmanneksi • Muista myös • Lisäksi • Tervetuloa! () ”Tällaiset tekstinostot auttavat pitämään mielenkiintoa yllä. Mutta vain yksi yhtä slidea kohti!” ©2012 VJS

Kuvateksti voi olla kuvan Päällä esimerkiksi valkoisella värillä, joka erottuu hyvin vaikkapa vihreän nurmen väristä. ©2012 VJS

Listat • Listat voi merkitä näin. Lihavoitu fontti lisää painoa. • Jos haluaa, että listan kohdat tulevat esiin yksi kerrallaan, sivua voi kopioida ja lisätä jokaiseen slideen uuden kohdan. • Yksitellen esiintulevat kohdat voi myös asettaa tapahtumaan transitioefektillä, mutta tällöin voi tulla ongelmia, jos käytetään ohjelman eri versioita. • Pallokuvio löytyy näppäinyhdistelmällä alt+q, myös ranskalaisia viivoja voi käyttää. - Pallokuvion käyttö on perusteltua, jos ranskalaisia viivoja käytetään alalistassa. - Esimerkiksi tähän tapaan. - Esimerkiksi näin. ©2012 VJS

Muuta Powerpoint-pohjaa ei tarvitse noudattaa pilkuntarkasti; oleellista on että keskeiset elementit, kuten alareunan grafiikka, johdonmukaisuus fonttien ja kuvien käytössä säilyy. Tekstipalstoille voi keksiä uusia sijainteja, jos lopputulos näyttää luettavalta. Joitakin ohjesääntöjä voi olla hyvä noudattaa: • jos samalla sivulla on kaksi tekstipalstaa, palstojen leveyksien on hyvä olla keskenään sama. Eri pituudet eivät haittaa. • Samassa slidessa kannattaa käyttää korkeintaan kahta palstaa. • Jos käytät sivunvaihdossa transitioefektejä, säädä ne aina mahdollisimman nopeiksi. Hitaat transitiot uuvuttavat esityksen seuraajaa. • Yhteen slideen ei kannata laittaa paljon informaatiota. Esimerkkiksi tällä sesimerkkisivulla on nyt noin viisi riviä liikaa luettavaa. ©2012 VJS