KAUHAJOEN EVANKELINEN OPISTO TAIDE JA KULTTUURI HOITOALA MUU KOULUTUS

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Kunnat työnantajina • Suomen 320 kuntaa ja noin 140 kuntayhtymää toimivat itsenäisiä työnantajia • Työpaikkamme sijoittuvat halki Suomen: voit valita.
Advertisements

Maahanmuuttajataustaiset nuoret ja koulutus
MIHIN PERUSKOULUN JÄLKEEN?
Raahen Ammattiopisto Ammattistartti
Haluatko ammattiosaajaksi? - ammatillinen koulutus mahdollisuutena
Puh Powerpoint-esitys ammatillisesta koulutuksesta ja uusista opiskelijaksi ottamisen perusteista:
Lähihoitajaksi kouluttautuminen
Mikä ihmeen kansanopisto? SUOMEN KANSANOPISTOYHDISTYS – FINLANDS FOLKHÖGSKOLFÖRENING RY.
Opiskelijan arviointi työpaikalla
Opintopolku.fi palvelu
Ammattistartti Ammatilliseen peruskoulutukseen ohjaava ja valmistava koulutus, ammattistartti on  ohjaavaa  joustavaa  yksilöllistä valmistavaa koulutusta.
Suomalainen koulutusjärjestelmä
LÄHIHOITAJAKOULUTUS tutkinnon laajuus 120 ov
Perusopetuksen jälkeinen lisäopetus
Avoin-Web Pro -projekti Avoin = avoin ammattikorkeakoulu Web = verkko-opinnot Pro = Professional, ammattitaitoinen toteutus Aila Säkkinen
KAUHAJOEN EVANKELINEN OPISTO TAIDE JA KULTTUURI HOITOALA MUU KOULUTUS
Avoin kaikille Joustava, kokonais- valtainen opiskelu Yhteisöllisyys – sosiaalisuus Suomalainen – kansainvälinen opinnot/hyvatietaa.htmlwww.kansanopistot.fi/
TH Osaamisen ja sivistyksen asialla TAITEEN PERUSOPETUS Jorma Kauppinen.
Oulun seudun ammattikorkeakoulu Kulttuurialan yksikkö Yksikkö perustettu vuonna 1999 –Opiskelijoita n. 400 –Päätoimista henkilökuntaa n. 35 Koulutusohjelmat:
Jukka Vehviläinen / DiaLoog LUKION PÄÄTTÄNEIDEN KYSELYN TULOKSET Kokkola
Tänään - Vaihto-info, Jani Haapakoski - Sivuaineista * Sivuaineet tutkintorakenteessa * Mitä vaihtoehtoja sivuaineissa on * Miten sivuaineiden opinto-oikeutta.
Puh PowerPoint-esitys amk-opinnoista ja uudesta hakukäytännöstä sisältää 25 erilaista diaa vaatii.
LUOKATON LUKIO OPPIMISYMPÄRISTÖNÄ
Lukiolaisen opintopolut
VALMA Ammatilliseen peruskoulutukseen valmentava koulutus
Suomen koulutusjärjestelmä
Yhteishaku Sähköisen yhteishaun ohjeistus.
W w w. h a m k. f i / a o k k AMK-opintoihin valmentava koulutus maahanmuuttajataustaisille Riihimäki Vesa Parkkonen ja Riitta Metsänen.
KOULUTETTU AMMATTILAINEN ON TULEVAISUUDEN TAITAJA.
Ammatillinen koulutus/ kaksoistutkinto vaihtoehtona:  Selvitä: mitkä ammatit voi opiskella toisella asteella? ◦ mitä työtehtäviä kuhunkin ammattiin kuuluu?
Suomenkielisen koulutuksen yhteishaku valinnan periaatteissa ei muutoksia vuodelle 2007 valintaperusteet samansisältöiset vuoteen 2006 verrattuna Ohjauksessa.
Graafinen suunnittelu Kuvataide Mediataide-Pelivisio Taidekoulu Art-Line Pop-Jazz TAIDE JA KULTTUURI Kymppiluokat International Academy Kurssit Avoin yliopisto.
Graafinen suunnittelu Kuvataide Mediataide-Pelivisio Taidekoulu Art-Line Pop-Jazz Radiotoimittaja Kymppiluokat International Academy Yrittäjyys –linja.
 Yhteishaun aikataulu, käytännöt ja opiskelijavalinta – Jokirannan koulun opot  Toisen asteen oppilaitokset esittäytyvät  Kiimingin lukio  Oulun seudun.
Ammatilliseen peruskoulutukseen valmentava koulutus VALMA (60 osaamispistettä) Antaa opiskelijalle valmiuksia ammatilliseen peruskoulutukseen hakeutumiseksi.
Miten kerron koulutuksestani ja työkokemuksestani suomeksi?
Oulun konservatorion musiikkialan perustutkinto Musiikin koulutusohjelma 120 ov.
SEMINAARI Eija Kumpulainen Oulun normaalikoulun lukio.
Vanhempainillan ohjelma
Kehitä taitojasi sihteerinä ja hae sihteerin ammattitutkintoon valmistavaan koulutukseen! TALOUSHALLINNON AMMATTITUTKINTO kirjanpitäjä, palkanlaskija.
Yhteiset valinnaiset tutkinnon osat (=VYTOT)
Erilaisia vaihtoehtoja….
Kahden tutkinnon-info Tervetuloa!
Miten edesauttaa erityistä tukea tarvitsevien nuorten siirtymistä ammatilliseen koulutukseen ja työelämään? Seija Eskola Validia Ammattiopisto.
JÄMSÄN KRISTILLISEEN KANSANOPISTOON LUKUVUODEKSI ?
Mitä peruskoulun jälkeen?
Ammatillisen koulutuksen valtionosuusrahoitus vuosi >
MIKSI LUKIOON???.
Kaksoistutkinto Mäntsälän lukio.
NUORISO- JA VAPAA-AJAN OHJAAJA KANKAANPÄÄN OPISTO Opistonkatu 5 PL 45
Kotkan aikuislukio Opetus: Kotkankatu Kotka
Milloin oppisopimuskoulutus on hyvä vaihtoehto
JATKO-OPINTOTAVOITTEINEN LINJAJAKO TULEVAISUUDEN LUKIOSSA
Kielivalinnat 2. ja 3. luokalla
Lukio.
LUKIO-OPINNOT.
Vinkkejä opintosuunnitelman miettimiseen
Graafinen suunnittelu
Lukio-opinnot ja miksi juuri Kuusankosken lukioon?
Työpaikalla oppiminen - Tietoa ja terminologiaa (TET, TOP, työssäoppiminen, työharjoittelu, oppisopimus)
MIKSI LUKIOON???.
AMMATILLISELLA KOULUTUKSELLA
OSMo Monikulttuurista osaamista Ohjaamoihin –projekti
YHTEISHAKU 2019.
Saimaan ammattiopisto Sampo
Jari Kähkönen, koulutuspäällikkö
johtava rehtori Timo Olli KOUVOLAN SEUDUN AMMATTIOPISTO
Kielivalinnat 2. ja 3. luokalla
OSAAMISKANSIO Nimi.
Ammatillisen koulutuksen reformin vaikutus vankilaopetukseen
Esityksen transkriptio:

KAUHAJOEN EVANKELINEN OPISTO TAIDE JA KULTTUURI HOITOALA MUU KOULUTUS Graafinen suunnittelu Kuvataide Mediataide-Pelivisio Taidekoulu Art-Line Pop-Jazz TAIDE JA KULTTUURI Urheiluhierojakoulu Fysioterapia, hieronta ja liikunta Personal Trainer HOITOALA Kymppiluokat Valmennuskoulutus Avoin yliopisto MUU KOULUTUS KAUHAJOEN EVANKELINEN OPISTO

YLEISTÄ TAVOITTEET KOULUTUS KAUHAJOEN EVANKELINEN OPISTO • perustettu v. 1925 • omistaja Kauhajoen evankelisen opiston kannatusyhdistys • rehtori Anni Rajala YLEISTÄ - parantaa yleissivistystä - parantaa jatko-opiskelumahdollisuuksia - kehittää luovuutta - kehittää persoonallisuutta TAVOITTEET - opintolinjat - kurssit - avoin yliopisto-opetus KOULUTUS

GRAAFINEN SUUNNITTELU Antaa perustiedot ja -taidot kuvallisesta viestinnästä kiinnostuneille. Opiskelun tavoitteena on valmentautua alan korkea- tai ammattikorkeakoulutukseen, tai saada valmiudet työelämään. Linjalla tehdään erilaisia harjoitteita ja tehtäviä, tässä ennakkotehtävistä esimerkkinä juliste… TAIDE JA KULTTUURI … ja harjoitustehtävistä esimerkkinä väriopin tehtävä, joka voisi olla nimeltään vaikkapa ”Huomioeläin”.

TAIDE JA KULTTUURI KUVATAIDE Klassiset ja modernit taiteen tekemisen tekniikat tulevat sinulle tutuiksi, kehityt huomattavasti kuvataiteellisessa ajattelussasi. Opiskelu linjalla on hyvin käytännönläheistä ja yksilölliseen opetussuunnitelmaan perustuvaa. TAIDE JA KULTTUURI Joitakin esimerkkejä.

TAIDE JA KULTTUURI MEDIATAIDE-PELIVISIO Liikkuvaan kuvaan ja pelimaailmoihin sekä niiden luomiseen ja muokkaamiseen suuntautunut koulutuslinja. Ideointia, suunnittelua, ohjelmointia, tietokone-grafiikkaa, -animaatiota, audiovideotekniikkaa, ryhmätöitä ja projekteja. Myös perusteet kuvataiteen tekniikoista ja graafisesta suunnittelusta. Todella moni- puolinen ja kattava opintokokonaisuus. TAIDE JA KULTTUURI

TAIDE JA KULTTUURI TAIDEKOULU ART-LINE Kolmen visuaalisen taidelinjan (Kuvataide, Graafinen suunnittelu, Mediataide-Pelivisio) opinnoista koostuva kokonaisuus. Koulutuksen kesto on noin neljä kuukautta. Koulutuksen päätyttyä on mahdollisuus jatkaa opintoja kevääseen saakka siirtymällä opiskelijaksi jollekin kolmesta visuaalisesta taidelinjasta. Opiskelijat linjalle valitaan hakujärjestyksessä. Lisätietoja opiston nettisivuilla www.keo.fi TAIDE JA KULTTUURI

TAIDE JA KULTTUURI POP-JAZZ Yli 30 vuotta olemme tuottaneet musiikin ammattilaisia Suomen tähtitaivaalle. Eturivin pop-, rock- ja hevimuusikot, monien suosittujen bändien näkyvimmät keulahahmot ovat olleet opiskelijoitamme. Tule sinäkin ja ole yksi heistä. Meillä kehityt varmasti ja vahvistat pop-, rock-, jazz-, blues- ja koko kevyen musiikin osaamistasi. TAIDE JA KULTTUURI

HOITOALAN KOULUTUS URHEILUHIEROJAKOULU Sopii hieronnan näyttötutkintoon tähtääville vuoden linjana sekä jo hoito- ja terapiatyössä toimiville täydennyskoulutuksena. Ammatti-tutkinto suoritetaan ns. näyttökokeessa, jonka läpäissyt saa hierojan ammattitutkintotodistuk-sen. Näyttökoe on välittömästi valmentavan koulutuksen päätyttyä. Linjalla on mahdollisuus suorittaa myös niin urheiluhierojan valmiudet kuin hevos- ja koirahieronnankin opinnot.

HOITOALAN KOULUTUS FYSIOTERAPIA, HIERONTA JA LIIKUNTA Opinnot soveltuvat kaikille terveydestä, hyvinvoinnista ja liikunnasta kiinnostuneille. Monipuolisista ainevalinnoista saat erittäin hyvin valmiuksia erilaisiin ammattiopintoihin. Osana liikunnan opintoja myös mielenkiintoinen erä- ja seikkailukoulutus.. HOITOALAN KOULUTUS

HOITOALAN KOULUTUS PERSONAL TRAINER Personal Trainer toimii yksittäisten ihmisten ja ryhmien kanssa suunnitellen kullekin sopivia liikuntaohjelmia, ottaen huomioon myös ravitsemuksen ja lihashuollon. Tehtävät ovat monipuolisia ja edellyttävät valmiuksia tulla toimeen erilaisten ihmisten ja ryhmien kanssa. Koulutuksen laajuus on noin 550 tuntia ja se antaa eväitä ohjauksen harjoittamiseen käytännössä. Koulutus toteutetaan kokopäiväisenä opiskeluna. HOITOALAN KOULUTUS

MUU KOULUTUS KYMPPILINJAT TaideKymppi Tilaisuus tehdä taidetta monipuolisesti. MusaKymppi Laulu- ja/tai soittotaitosi nousevat täysin uudelle taitotasolle. SporttiKymppi Ehdoton valinta kaikenlaista liikkumista rakastavalle. DuuniKymppi Voit suorittaa kursseja lukiossa tai ammatillisissa oppilaitoksissa Kauhajoella, jolloin perehdyt haaveammattiisi jo Kympillä. TeoriaKymppi Panostat teoria-aineiden oppimiseen, jos lukio-opinnot siintävät tulevaisuudessasi tai jos tavoitteenasi on teoria-aineiden arvosanojen korotus. MUU KOULUTUS HAE KYMPILLE, JOS YKSIKIN SEURAAVISTA KOHDISTA TÄYTTYY: Olet saanut perusopetuksen päättötodistuksen kuluvana tai edellisenä vuonna. Et ole oppivelvollisuusikäinen, mutta peruskoulun päättötodistus puuttuu. Olet vähintään 13-vuotias peruskoululainen, jolle toisenlainen oppimisympäristö päättötodistuksen hankkimiseksi ja elämänhallintataitojen kartuttamiseksi on tarkoituksenmukaisempi. 1. 2. 3.

www.keo.fi KAUHAJOEN EVANKELINEN OPISTO Järvikyläntie 92 Puh. 020 765 9230 61850 KAUHAJOKI as www.keo.fi