Jätehuoltoyhdistys ry Syyskokous Solo Sokos Hotel Torni, Tampere 2. 10

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
HALLITUKSEN JÄSENTEN TEHTÄVÄT YHDISTYKSESSÄ
Advertisements

BPW Finland Hallituksen esitys toimintasuunnitelmaksi 2013 Leena Roivas Puheenjohtaja
Korson koulun vanhempainyhdistys ry
Green Building Council Finland Sovitut toimintatavat
PIIRIEN TOIMINTAOHJEET
Yhdistyslaki – Järjestökoulutus
Mäntsälän Kokoomus ry Toimintasuunnitelma 2014
Tunnemmeko jäsenemme? Järjestöpäivät Etappi 1: Rekrytointi.
SKAL PAIKALLISYHDISTYSKANSIO Järjestöpäivä Oik. yo. Inka Saarvio.
Oulun Psykiatrisen Epidemiologian Seura (OPES) ry
Sääntömuutos.
OPISKELIJAKUNTA O’DIAKO - Sinun opiskelijakuntasi.
TTL Sosiaalisessa mediassa
Keski-Suomen ry Toimintasuunnitelma 2012.
Toimintasuunnitelma 2011 Keski-Suomen ry. Missio edistää naisyrittäjyyttä sekä parantaa naisyrittäjien kannattavan toiminnan yleisiä edellytyksiä omalla.
Lastenneurologisen kuntoutuksen yhdistys - förening för barnneurologisk habilitering ry 35 vuotta Asiantuntijuutta ja kokemusta lasten neurologisesta kuntoutuksesta.
Paikallissääntöjen muutos Vanha 3 § : Kuluttajayhdistyksen tarkoituksena on : - Koota kuluttaja-asemastaan kiinnostuneet ihmiset toimimaan etujensa puolesta.
Toimintasuunnitelma kaudelle Joukkueenjohto Johtokunta Open
Opiskelijakunta Pekka Halosen akatemiassa Päivitetty
OAJ – VARSINAIS-SUOMI ? §§§ Alueyhdistyksen sääntöluonnos -Juridinen perusta.
Toimintakertomus 2013 Kevätkokous , Parainen.
TULE MUKAAN! Rovaniemen Osasto Suomen Risti Rovaniemen osasto perehdytysilta
YHDISTYSLAKI /503 Esim. patentti- ja rekisterihallituksen sivuilta: tai yhdistystoimintaa käsittelevien kirjojen liitteenä
Paikallisjärjestön säännöt Tausta Yhdistyslain ja kirjanpitolain muutos Tavoite nykyaikaistaa säännöt Esitys järjestökäsittelyn pohjalta Hyväksytty.
Uusi, yhteinen yhdistys – AKKL&KJY 1/3 1.Toiminta-ajatuksena parantaa ammatillisen koulutuksen järjestämisedellytyksiä. Ammatillisen koulutuksen laadun.
TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2012 Yhdistyksen 25. toimintavuonna painopisteinä ovat edelleen valtakunnalliset jätehuoltopäivät ja niiden yhteydessä pidettävä.
» Ehdotus sääntömuutoksiksi Lahden Seudun Ekonomit ry ja
Itellan Ylemmät Toimihenkilöt ry
UUSI KESKUSJÄRJESTÖ -hanke
Järjestöpäivät. Romanifoorumin löydät netistä:
Kuurinniittyseuran syyskokous Seuran syyskokouksen sääntömääräiset asiat 1.Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri sekä kaksi pöytäkirjan tarkastajaa.
Hallituksen ja toiminnanjohtajan yhteistyö
Kuurinniittyseuran syyskokous Seuran syyskokouksen sääntömääräiset asiat 1.Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri sekä kaksi pöytäkirjan tarkastajaa.
Kenttäorganisaation tulevaisuus. Aikataulu Kuopion liittokokous päätti järjestöorganisaation tulevaisuudesta Liiton on suosittanut, että kaikissa piireissä.
ETELÄ - KARJALAN KALATALOUSKESKUS RY VUOSIKOKOUS 2015
Tervetuloa kevätkokoukseen 2016 Kultaranta Resort, Naantali
 Suomen Syöpäsairaanhoitajat perustettu vuonna 1986, edistämään syöpäpotilaita hoitavien sairaanhoitajien ammatillista osaamista.  Yhdistyksemme tukee.
YIT-YHTYMÄ OYJ |1 YIT-Yhtymä Oyj:n varsinainen yhtiökokous klo
Toimintakertomus 2014 Kevätkokous toimintavuosi  Vuosi 2014 oli Turun Seudun Ekonomit ry:n 76. toimintavuosi.  Yhdistys toimi toimialueellaan.
Paikallisosastojen toiminta-avustukset VUOSIKOKOUS
HEKA MAUNULA TALOTOIMIKUNNAT TERVETULOA!
Syyskokous Syyskokouksen esityslista Kokouksen avaus 2.Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjan tarkastajaa.
–info Terhi Leppä. Taidosto osk Taidosto osk on perustettu (25 perustajajäsentä) Nykyinen jäsenmäärä >350 Viime tilikaudella ( – )
TOIMINTASUUNNITELMA 2017 Hallituksen ehdotus
Golf Pirkkala Oy Yhtiökokous
Hinnerjoen Metsästysseura Salo-Veikot r.y.
Sihteeriyhdistys – Sekreterarföreningen ry
Savonlinnan kansalliset seniorit ry
Lions tietoa uusille jäsenille
Uimahalli- ja kylpylätekninen yhdistys ry
Järjestötoiminnan ABC
Hyssän sukuseura Vuosikokous
AJANKOHTAISET LAKIASIAT
Etsivän työn kehittämispäivät Corinne Björkenheim
Iitin Reserviupseerikerho ry.
Vaajakosken koulun Vanhempainyhdistys Sokkeli ry
Nokian Luonto ry. Nokian Luonto ry :
Huttunen/ Järjestön vuosikello Huttunen/
Kassos ry.
Oulun kaupungin ammattiosaston vuosikello 2018
FibRobotics Ohjausryhmän 2. kokous Kampusareena, TTY
Lions tietoa uusille jäsenille
JHL SATAKUNNAN ALUERYHMÄN toimintasuunnitelma 2018
Mikkelin avantouimarit ry
Nuorisotyön laadun ja menetelmien kehittäminen Osaamiskeskus Kanuunan TOIMINTAPERIAATTEET Kanuuna-seminaari Jyväskylä
Yhdistysten kannusteet
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Marttayhdistyksen vuosikello
Kyläsaaren Kylätalolla, Mörtintie 9.
Sotainvalidien Perinnejärjestö ry
Esityksen transkriptio:

Jätehuoltoyhdistys ry Syyskokous Solo Sokos Hotel Torni, Tampere 2. 10

Jätehuoltoyhdistys ry:n syyskokous 2019 ESITYSLISTA Kokouksen avaus Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa Todetaan kokouksen laillisuus ja päätosvaltaisuus Hyväksytään kokouksen työjärjestys Vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo-ja menoarvio sekä jäsenmaksujen suuruudet seuraavalle kalenterivuodelle Valitaan hallituksen puheenjohtaja tai varapuheenjohtaja 
sekä muut jäsenet ja varajäsenet erovuoroisten tilalle Valitaan toiminnantarkastaja, tilintarkastaja sekä varatoiminnantarkastaja ja varatilintarkastaja Muut asiat Sääntöjen muuttaminen keskusteltavaksi Muodostuneen käytännön mukaan hallituksen kokouksiin ovat osallistuneet puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan lisäksi neljä varsinaista ja neljä varajäsentä. On tarkoituksenmukaista muuttaa yhdistyksen sääntöjä tältä osin. Hallitukseen voisi kuulua puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan lisäksi kahdeksan jäsentä ja varajäseniä ei olisi. Myös sellaista vaihtoehtoa tulisi harkita, että syyskokous päättäisi vuosittain hallituksen jäsenten määrästä (esim. pj., vpj. ja 4-8 jäsentä)

Toimintasuunnitelma 2020 Hallituksen esitys Yleiset tavoitteet Toimitaan jäte- ja kiertotalouden tiedonvälittäjänä jäsenistölle ja laajemmalle yleisölle Järjestetään syksyllä Valtakunnalliset Jätehuoltopäivät, jäte- ja kiertotalousalan ykköstapahtuma Järjestetään alueellinen kevätpäivä Järjestetään opintomatka Tuetaan alan opiskelijoita Vahvistetaan yhdistyksen viestintää erityisesti sähköisessä mediassa Jäsenmäärän kasvattaminen

Tarkennettu suunnitelma 2020 Valtakunnalliset Jätehuoltopäivät järjestetään syksyllä 2020 joko Helsingissä tai Oulussa, alustavasti lokakuussa, osanottajatavoite 300 Alueellinen kevätpäivä mahdollisuuksien mukaan jonkun toisen alan toimijan kanssa Opintomatka omakustanteisesti Keski- tai Etelä-Eurooppaan Opiskelijoiden tukeminen stipendein ja vapaapaikoin yhdistyksen tilaisuuksiin JätePlus-lehden julkaiseminen 3 kertaa vuodessa Jäsenkirjeiden toimitus (sähköpostilla) yhdistyksen ajankohtaisista asioista viestimiseksi Aktiivinen sosiaalisen median (Twitter, blogit) käyttö alan uusimpien tapahtumien ja ilmiöiden välittämiseksi Tiedostusyhteistyö Uusiouutisten kanssa Osallistuminen Ympäristöministeriön Jätealan strategisen yhteistyöryhmän toimintaan

Hallituksen ehdotus maksuiksi ja palkkioiksi Jäsenmaksut, (suluissa vuoden 2019 maksut) Henkilöjäsenmaksu 30 € (25 €) Opiskelijajäsenmaksu 15 € (10 €) Yhteisöjäsenmaksu 300 € (225 €) Palkkiot Hallituksen jäsenille ei makseta kokouspalkkioita, mahdolliset matkakulut maksetaan laskun mukaan. Tilintarkastajalle ja toiminnantarkastajalle maksetaan palkkio ja matkakorvaukset laskun mukaan Toimihenkilöiden palkkiot määrää hallitus hyväksytyn talousarvion puitteissa

Tulo- ja menoarvion 2020 perustelut Yhdistyksen pääasiallinen tarkoitus on toimia jäte- ja kiertotalousalan tiedonvaihdon ytimessä ja yhdistyksen talous nojaa pitkälti valtakunnallisten jätehuoltopäivien suosioon alan toimijoiden keskuudessa. Yhdistyksen toiminta on vuosien mittaan tuottanut merkittävästi ylijäämää. Vuoden 2019 aikana yhdistyksen viestintää on laajennettu ja siihen on käytetty aiempaa enemmän varoja. Tarkoituksena on jatkossakin panostaa viestintään mm. uudistamalla nettisivut. Vuosien 2019 ja 2020 aikana toimintaa kehitetään kertaluonteisilla panostuksilla. Tämän jälkeen toiminnan panostus palautuu alemmalle tasolle, joka kuitenkin on aiempia vuosia korkeammalla. Tässä kuvatun kehitysvaiheen aikana yhdistykselle aiempina vuosina kertynyttä pääomaa käytetään hyväksi. Tarkoitus on vuodesta 2021 lähtien pyrkiä tasapainoiseen taloudenpitoon.

Hallituksen kokoonpano 2019 Risto Saarinen, puheenjohtaja (2019) Johanna Alakerttula, varapj. (2020) Jäsenet: Camilla Wiik (2019) Satu Estakari (2020) Eija Jokela (2020) Mika Horttanainen (2019) Varajäsenet: Mikko Ahokas (2020) Marko Prinz (2020) Hanna-Liisa Järvinen (2019) Nina Kokko (2019) Hallituksen jäsenet valitaan sääntöjen mukaan kaksivuotiskaudeksi kerrallaan. Jos jäsen eroaa ennen kaksivuotiskauden päättymistä, seuraaja valitaan vain yhdeksi vuodeksi. Suluissa on esitetty se vuosi, jonka syyskokouksessa jäsen on erovuorossa.

Toiminnan- ja tilintarkastajat vuonna 2019 Toiminnantarkastaja Antti Karlin Varatoiminnantarkastaja Margaretha Wahlström Tilintarkastaja Tilintarkastusrengas Oy