LISÄKILPAILUSÄÄNTÖMUUTOSESITYKSET

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Helmikuu 2010 Etelä-Suomen Aluejoukkue Ensimmäinen askel tie huipulle.
Advertisements

Naperopesissäännöt 5 § 7 §
Suomen Jääkiekkoliitto 2012
VAASAN SPORT -98 KEVÄTTURNAUS LOHKOJAKO Lohko A Lohko B ( Kenttä 1 )( Kenttä 2 ) KalPa PhiladelphiaKalPa Nashville S-Kiekko sininenS-Kiekko.
TOIMITSIJAKOULUTUS Tiina Pelander.
Pajulahden leiri HJK Arabia -06 HJK Töölö -06 Marko Hirvonen
Harrastekiekon starttipalaveri harrasteliigat
Suomen Jääkiekkoliitto / Etunimi Sukunimi1 Sarjatoiminta Häme
PELAAJALISENSSIT JA HARRASTEPASSIT Lisenssi-infon sisältö: • Uudistukset kaudelle • Hinnat ja vakuutus • Lisenssin hankinta • Tärkeää.
Tikkurilan Palloseura
KJT E02 Vanhempainkokous , esityslista
Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry Harjoituksen kulku.
Pubiliiga kausi Runkosarja •Mest: 8 joukkuetta, joista sijat 1 – 2 suoraan mest.finaaliin. •1 div: 8 joukkuetta, joista sijat 1 – 2 pudotuspeli.
Harrastekiekon starttipalaveri III-V divisioonat Suomen Jääkiekkoliitto1.
Vihellän aloituksen VierasKoti Vierasjoukkue aloittaa ottelun.
Itälohko Länsilohko SSBL / EK Nuorten (A-pojat) SM-sarja Itä 1.-Länsi 3./Länsi 4. - Länsi 2.-Itä3./Itä 4. Länsi 1.-Itä 3./ Itä 4.
Suomen Jääkiekkoliitto / Kimmo Oikarinen1 D- junioreiden YA/SM pelaaminen
Suomen Jääkiekkoliitto / Jukka Kostiainen1 Sarjapalaveri II-div. lohko 4 ja III-div. Savo-Karjala Sport & Spa Vesileppis, Leppävirta
Suomen Jääkiekkoliitto / Jukka Kostiainen1 Sarjapalaveri II-div. Itä-Suomi ja III-div. Savo-Karjala Vesileppis, Leppävirta
Suomen Jääkiekkoliitto / Jukka Kostiainen1 Sarjapalaveri II-div. Itä-Suomi ja III-div. Savo-Karjala Vesileppis, Leppävirta
Kurra 2003 TT-Kulta Turnaus la
HARRASTE- JA SENIORISÄÄNNÖT Kotka Mitä tarvitaan harrastekiekon pelaamiseen? Suomen Jääkiekkoliitto / Erotuomarikoulutus2.
ELENIA CUP Piispala & JJK05. KENTTÄ 1KENTTÄ 2KENTTÄ 3KENTTÄ 4 PERJANTAIKILPAHAASTAJA (yhd. 2-3) JJK - SJKJJK puna - SJKJJK sini -
FC HALIKKO P07-turnaus Otteluohjelma Paikka: Hippo-arena KHT, Halikko (kolme kenttää) Alkaen: Klo 10:00 Liiga-taso: kuusi joukkuetta Ykkös-taso:
TOIMITSIJAT Ajanottaja Pöytäkirjanpitäjä
Patria Cup Jyväskylä. Yleis- ja maksuohjeet joukkueille - Pelaajaluettelot tulee toimittaa kilpailutoimistoon viimeistään 30 min ennen.
Joukkueenjohtajat. Kaudesta 2012 Aluesarjajoukkueita 121 ja maakuntasarjassa 18 Lisenssoituja pelaajia 2454 Tuomareita 703.
E-Kinkunsulatusturnaus Raksila 2, Oulu.
Vantaalaisten 93 ikäluokan joukkueiden muodostaminen kaudelle 2008/2009 (Materiaali jaetaan sähköisesti)
Miksi tämä on vaikeaa? Ilman minkäänlaisia rajoitteita ongelmat ei ole vaikeita ratkaista. Siihen löytyy jopa valmis ”kaava”. Valitettavasti jokaisessa.
PELIN OHJAAMINEN F-JUNIOREISSA
Ohjeistus Copa Del VJS toimintaan Copa Del VJS 3v3.
TERVETULOA FC POHU T00 HAASTE- JA HARRASTETURNAUKSEEN! LA-SU PITÄJÄNMÄEN TEKONURMI Pelitapa: Haaste 9v9, harraste 7v7, puolikas kenttä,
RaKen ja JoKin T99-02 joukkue järjestää aikuisharrasteturnauksen LA klo , Tervetuloa! Pelitapa ja aika (Järjestävä joukkue pidättää.
PORVOO.  Syyslämäriturnaus järjestetään kuudelle A-tasoiselle joukkueelle  Turnauksen alkusarja pelataan kahdessa 3:n joukkueen alkulohkossa.
LOHKO A KalPa Philadelphia Sport Anaheim S-Kiekko sin Ässät pun Tappara Virkiä
MEIDÄN PESIS. Ajankohtia Miesten ja naisten Superpesis alkavat ke 9.5. Miesten runkosarja päättyy su 5.8. ja pudotuspelit alkavat ti 7.8. Naisten runkosarja.
Alkuverryttely – Makke 5 min Matti & Tom tekevät seur harjoituksen kentät valmiiksi.
Ohjeistus VJS Talvi-Liiga toimintaan VJS Talvi-Liiga 4v4.
Harrastekiekon starttipalaveri Stadi- ja Töölöliigat
FC POHU NAISET HARRASTETURNAUS LA PITÄJÄNMÄEN TN
Valtakunnallinen kysely lasten kilpailutoiminnasta, syksy 2014.
Suomen Jääkiekkoliitto / Jukka Kostiainen1 Sarjapalaveri III-div. Savo-Karjala Sport & Spa Vesileppis, Leppävirta työversio 8/2016.
Ohtonen Keijo & Hyttinen Hannu-Pekka Taustaa Pohjola-leiriltä valittava ensimmäinen maajoukkue koostuu 40 pelaajasta + 4 maalivahdista Tarkasteltiin.
Vihellän aloituksen VierasKoti Vierasjoukkue aloittaa ottelun.
P07 WARASTO-Turnaus Hippo-areena KHT, Halikko Lauantaina
1v1 harjoitteet. 1v1 kuljettaminen ja kääntyminen Lähtee valmentajan syötöstä. Pelaajat kisailevat pallosta ja pyrkivät tekemään maalin kumpaan tahansa.
Syysturnauksessa pelataan kilpa- ja haastesarja alla olevien otteluohjelmien mukaisesti Kilpasarjassa pelaavat: Ylämyllyn Yllätys, MP Sininen, LAUTP kilpajoukkue,
BJR / EKS / EPS C-juniorit Infotilaisuus Matinkylä
Eden Hazard.
A/B Lohkojärjestelmä Suomessa käytettään A/B lohkojärjestelmää suurimmassa osassa painikilpailuja, mukaan lukien kaikkien ikäryhmien SM-kilpailut sekä.
SaTu tehtävät Juniori Hermes.
Seuratoimitsijakoulutus
Viiden suora -peli ristinolla-peli (viiden suora) esim. yhtälön ratkaiseminen, prosenttilaskenta, sähköopin perussuureet (PUImURI) jne. 11x11-ruudukko,
National Hockey LEAGUE
TI-TU Tilastointi ja tulospalvelukoulutus Syyskuu 2017
Urheilu YhdYsvallat.
Eteläisen-alueen Aluemestaruus Turnaus HIK ja HIKU
P05 ja P06 toimintasuunnitelma
PELIN OHJAAMINEN F-JUNIOREISSA
Salibandy Niko Malm.
PELIN OHJAAMINEN F-JUNIOREISSA
HARRASTE- JA SENIORISÄÄNNÖT
KJT Haukat 02 Iso tavoite opetella urheilullisuutta ja elämänhallintaa
Jalkapallo.
OHJEISTUS SEUROILLE JOUKKUEIDEN MUODOSTAMISEKSI
Lisenssikausi 2017 Lisenssisivut
KUTSU Arkadia-halliin
MAALIVAHTIPELI ja MAALIVAHTIVALMENNUS
KAUSI-INFO TAMPERE / jouko mattila.
Esityksen transkriptio:

LISÄKILPAILUSÄÄNTÖMUUTOSESITYKSET Liittohallitus, 20.4.2017 1.1.2019 Suomen Jääkiekkoliitto / Pirkka Antila

Kilpailusääntömuutokset 17-18 6.12. Karsinta- ja playoff-otteluiden ratkaisutavat  Nuorten SM-liiga Nuorten SM-liigan villi kortti –kierroksella, puolivälierä- ja välieräotteluissa sekä pronssiottelussa pelataan vain yksi jatkoerä, jonka pituus on sama kuin normaali erän pituus varsinaisella peliajalla. Jatkoerä pelataan 5-5 vastaan maalista poikki –periaatteella.  Muut sarjat Muissa sarjoissa pelataan vain yksi jatkoerä, jonka pituus on sama kuin normaali erän pituus varsinaisella peliajalla. Jatkoerä pelataan 5-5 vastaan.   6.15. Paras kahdesta -pelattavien playoff- tai karsintaotteluiden ratkaisumallit Jos toisessa ottelussa pelataan jatkoerä, aloitetaan se 5-5 vastaan. Toisen osaottelun lopussa käynnissä olevat 2 ja 5 min. rangaistukset loppuvat jatkoerään mennessä. Jos pelaajalla on käytösrangaistuksen kärsiminen kesken, hän kärsii sen loppuun ennen kuin voi pelata jatkoerässä. Jos pelaaja on saanut pelirangaistuksen tai ottelurangaistuksen, ei pelaaja voi osallistua jatkoerään eikä voittomaalikilpailuun. Jatkoerä pelataan kokonaisuudessaan (ei maalista poikki –periaatteella). Jos jatkoerän jälkeen tilanne on edelleen tasan, ratkaistaan voittaja voittomaalikilpailulla. PERUSTE: aiempi 3-3 vastaan sopii runkosarjan VL-kisojen välttämiseen, mutta pudotuspeleissä pitää pelata oikeata 5-5 peliä. Reilumpi tapa ratkoa koska 3-3 peli muuttaa pelin luonnetta paljon. 1.1.2019 Suomen Jääkiekkoliitto / Pirkka Antila

Kilpailusääntömuutokset 17-18 6.5. Pisteet ja järjestys sarjassa   4. Keskinäisen paremmuuden ratkaiseminen sarjapaikasta pelattaessa Mikäli sarjan päätyttyä tulosten perusteella jaetaan kaikkien joukkueiden seuraavan kauden sarjapaikka (kauden viimeiset ottelut pelattu, ei jatkokarsintaa eikä muita otteluita kenelläkään jäljellä) ja kaksi tai useampia joukkueita on tasapisteissä siten että yksi tai useampi joukkue pääsee seuraavaksi kaudeksi ylemmälle sarjatasolle, ratkaistaan tasapisteissä olevien joukkueiden osalta paremmuus tällaisessa tapauksessa seurojen kyseisessä sarjassa pelaamien keskinäisten otteluiden perusteella. Paremmuus keskinäisissä otteluissa määräytyy samalla kaavalla kuin kohdassa 3. (Pisteet, maaliero, tehdyt maalit, rangaistusminuuttien vähyys). Mikäli keskinäisten otteluiden paremmuutta mitattaessa kaikki on tasan rangaistusminuutteja myöten, ratkaistaan paremmuus koko sarjan tulosten perusteella kohdan 3. mukaan. Jos senkin perusteella joukkueiden tilanne on täysin sama , ratkaistaan sarjasijoitus uusintaottelulla. Uusintaottelun kotietu määräytyy ko. sarjan tulosten perusteella. PERUSTE: Poistetaan paine erotuomaristoa (tai ainakin jälkipeliä) kohtaan ettei annetut rangaistukset vaikuta sarjapaikkojen kohtaloon. Ja jos kahden tai useamman joukkueen kohdalla kaikki on tasan, pelataan uusintaottelu, koska karsintasarjan tuloksissa voi olla jollekin merkityksettömiä otteluita jolloin toinen voi hyötyä niissä esim. maalieron suhteen. 1.1.2019 Suomen Jääkiekkoliitto / Pirkka Antila

Kilpailusääntömuutokset 17-18 7.15. Yli-ikäiset pelaajat C2- ja nuorempien juniorien sarjat C2-AAA ylimmällä sarjatasolla ei saa pelata yli-ikäisiä pelaajia saa joukkueen kokoonpanossa olla ottelua kohti enintään 2 kpl pelaajia jotka ovat syntyneet ikäluokkaa edeltävänä vuonna (maalivahti lasketaan mukaan). C2 muilla sarjatasoilla ja D1- ja nuorempien ikäluokkien kaikilla sarjatasoilla saa joukkueen kokoonpanossa olla ottelua kohti enintään 4 kpl pelaajia jotka ovat syntyneet ikäluokkaa edeltävänä vuonna (maalivahti lasketaan mukaan). PERUSTE: edellisellä kaudella saanut olla 4 yli-ikäistä, ja kuitenkin suuri osa näistä taas seuraavana vuonna C1 iässä saa pelata yli-ikäisinä, joten saadaan pidettyä mukana pidempään osa näistä. 1.1.2019 Suomen Jääkiekkoliitto / Pirkka Antila