Tanssimme lapaduu, lapaduu, lapaduu. lapa-dapa-duu - HEI!

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Taivas…. Miten pääsen sinne?.
Advertisements

-23. maailmanjamboree järjestetään Japanissa Yamaguchin maakunnassa Leirille odotetaan noin partiolaista yli 150 maasta. -Maailmanjamboree.
 Leiri , sudarileiri  Raksaleiri ja purkuleiri  Paikkana Evon suurleirialue Hämeenlinnassa  Neljä alaleiriä:
Kun Jumala loi naisen hän oli tullut 6. päivän ylitöihin.
Taivaassa tavataan Villen isoisä on kuollut.
Onneni on olla Herraa lähellä
Heijastuksia elämästä
”Kutsu seuraamaan” Kun he olivat syöneet, Jeesus sanoi Simon Pietarille: "Simon, Johanneksen poika, rakastatko sinä minua enemmän kuin nämä toiset?" "Rakastan,
Onpa outoa, miten asiat etenevät…
KANSAINVÄLINEN KAVERIVIIKKO Monet kaverit vain kävelevät sisään ja ulos elämästämme.. Mutta vain tosiystävät jättävät jalanjäljet sydämihimme..
RUKOILEMME YHDESSÄ.
Tässä on Saku. Hänellä ei ole tänään mitään tekemistä.
Totuus.
-23. maailmanjamboree järjestetään Japanissa Yamaguchin maakunnassa Leirille odotetaan noin partiolaista yli 150 maasta. -Ennen.
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
LÄHIALUEYHTEISTYÖ Järvi-Suomen Partiolaiset ry
Lounais-Suomen Partiopiirin piirileiri
Rin Tin Tin, typerä piski, joka murisi mulle! Jos etsit kadonnutta aikaa, jotain josta jouduit luopumaan, liian usein huomaat ei se totta ollutkaan. Ja.
© Carita Jaden seikkailu Osa 1 Ala tulla jo!
Tehtävän- annot suomeksi 1. Vårt hemland Mistä Suomi tunnetaan? Mistäpäin maata maailmankuulut brändimme ja tuotteemme tulevat? A. Yhdistä tuote.
Ahava Lapin Partiolaisten piirileiri. Ahava Lapin Partiolaisten piirileiri Järjestetään Inarin Kutturassa pääsiäisenä – (perjantai–maanantai)
Daniel 7v Mooses on kaikkein kovin. Mooses pystyy kävelemään meren pohjalla. Allahilla on vaan lentävä matto.
Kiitos sulle Jumalani.
Piirileiri Kosmos’15.
HEI USEIN HYMY TARTTUU Minulla ei ole sinulle uutisia...
Partioaate.
Järeä-Granin VJ-kurssi 2010
Kappale 8: Onnea uuteen kotiin!
Hauska tutustua!.
KRISTUS 9lk/UO2.
Päivänavaus Rukous on silta Joskus sisimpäämme kasvaa ilon kukkamaa. Kaikki on niin hyvin, että ihan naurattaa. Silloin tuntuu, että rukouskin.
Tervetuloa Afrikkaan! Asithi – Aamen, siyakudumisa, Asithi – Aamen, Baba, Aamen, Baba, Aamen, siyakudumisa. Aamen, aamen – Aamen, ylistäkää He nimeä, Aamen,
Tanssimme lapaduu, lapaduu, lapaduu. Tanssimme lapaduu, lapa-dapa-duu - HEI! Tanssimme lapaduu.
8. MIELEN HYVINVOINTI TERVEYSTIETO 9. Mitä hyvää sinulle kuuluu tänään?
Ei oo ketään toista, jota sydämein palvoo, joka mua niin syliinsä tahtoo Ei oo nimeä toista, jota ootan ja valvon, joka minut saa antautumaan (x2) Sinun.
Suomi 1A Torstai Kysy parilta: 1.Mikä sun (sinun) nimi on? 2.Miten se kirjoitetaan? 3.Mitä sulle (sinulle) kuuluu? 4.Mistä sä (sinä) olet kotoisin?
Isä taivaallinen Eteen valtaistuimen Niin kuin lapsi Tulen mä pyytäen: Anna siunauksesi Anna uusi voimasi Tähän jään ja sinua odotan Isä taivaallinen San.
Suomi 1A Jukka Poika: Silkkii
Sinun kirkkautesi voima Lempeys ja viisaus Tulkoon yllemme Olet kaikkeuden Herra Täydellinen rakkaus Iankaikkinen Kristus kirkkauden toivo San. Sakari.
Sanatyypit ja sijamuodot.
Suomi 1A Torstai
Partion arvokeskustelu
Näpäytä hiirtä nähdäksesi diat...
Nuorten ohjaus- ja palveluverkostot valokeilassa
KEVÄÄN KULTTUURIMATKA Arkkitehtuuria, taidetta ja elämää
Tervetuloa.
MEHILÄINEN SALO ICE2017 KESÄLEIRI 3-10 vuotiaille pojille ja tytöille
OTSO SALKKARIN KESÄLEIRI 3-10 vuotiaille pojille ja tytöille
Minileiripäivä Nuorten leiripäivä Lastenleiri Fifteenleiri Varkkileiri
Joulujuhla.
Puhutaan rahasta Pieniä dialogeja.
Tervetuloa JOULUjuhlaan!.
MÄ SANOIN HILJAA! MITÄOSAA SÄ ET TAJUNNU??
Hyvä vanhemmuus (/Pia Salo 2014)
Joulu saapuu jokaiselle
Kristinuskon oppi usko yhteen, kolmiyhteiseen Jumalaan : Isä (kaikkivaltias Luoja) – Poika (Jeesus Kristus, pelastaja) – Pyhä Henki (Pyhittäjä) pelastushistoria:
Partion arvokeskustelu
KAIKKIEN AIKOJEN PIIRILEIRI
Näpäytä hiirtä nähdäksesi diat...
Miten LAPE kohtaa lapset, nuoret ja perheet maaseudulla?
Mamu-Mappaus Pedaali-hanke
Jangsterit- nuoret hoivaajat meillä ja muualla -hanke
:,: Tänään kasvaa meille
”Idea on siemen…” …joka alkaa itämään.
Tervetuloa(lippukunnan/ryhmän nimi) Tammileiri-infoon
”,”Sulle soikoon ikuinen ylistyslaulu.
Kaiken mitä kerran rakastin, mille elämäni rakensin, kaiken luovutan
Kiitän sinua kaiken runsauden antaja.
Oi Herra suuri, Luoja maan ja taivaan,
Laula sieluni mun, sieluni mun,
Esityksen transkriptio:

Tanssimme lapaduu, lapaduu, lapaduu. lapa-dapa-duu - HEI!

Navigaattori säv.&san. Mari Luotola 1. Kautta vuosituhansien ihminen on väsännyt sen: määrän suuren keksintöjen, elämäänsä helpotuksen.

Navigaattori säv.&san. Mari Luotola Kunpa keksisimme sen ja osaisimme toteuttaa, kuinka rakastaa ain voi lähellämme olevaa. Raamatussa meille hyvät ohjeet siihen kerrotaan.

Navigaattori säv.&san. Mari Luotola Sitten eikun suunnistamaan? Ja reitin näyttää: navi, navi, gaat, gaat, navigaattori!

Navigaattori säv.&san. Mari Luotola 2. Keksintöjä suunnittelee, kojeitansa kehittelee, älyänsä koettelee, aivojansa kuormittelee.

Navigaattori säv.&san. Mari Luotola Kunpa keksisimme sen ja osaisimme toteuttaa, kuinka rakastaa ain voi lähellämme olevaa. Raamatussa meille hyvät ohjeet siihen kerrotaan.

Navigaattori säv.&san. Mari Luotola Sitten eikun suunnistamaan! Ja reitin näyttää: navi, navi, gaat, gaat, navigaattori!

Navigaattori 1. Kautta vuosituhansien ihminen on väsännyt sen: määrän suuren keksintöjen, elämäänsä helpotuksen. Kunpa keksisimme sen ja osaisimme toteuttaa, kuinka rakastaa ain voi lähellämme olevaa. Raamatussa meille hyvät ohjeet siihen kerrotaan. Sitten eikun suunnistamaan! Ja reitin näyttää: navi, navi, gaat, gaat, navigaattori!

Navigaattori 2. Keksintöjä suunnittelee, kojeitansa kehittelee, älyänsä koettelee, aivojansa kuormittelee. Kunpa keksisimme sen ja osaisimme toteuttaa, kuinka rakastaa ain voi lähellämme olevaa. Raamatussa meille hyvät ohjeet siihen kerrotaan. Sitten eikun suunnistamaan! Ja reitin näyttää: navi, navi, gaat, gaat, navigaattori!

Verso-partiolaisten suurleiri Sauvossa ensi kesänä! Toimitaan omissa ryhmissä, omien johtajien johdolla, ison leirin ohjelmassa. Perheleirillä ohjelmaa 3-6-vuotiaille – perheen tilanne huomioidaan. Hinnat (ilm. 27.3. mennessä): vartioleiri 28.7.-5.8. 130 euroa sudenpentu- ja perheleiri 1.-5.8. 70 euroa

- ilmoittautumiskaavake - yli 15-vee työtehtäväkaavake Ilmoittautuminen - ilmoittautumiskaavake - yli 15-vee työtehtäväkaavake - terveysselvitys - ennakkomaksu

Partiolaisen iltavirsi 1. Rakas Jeesus, nyt päivästä sulle, annan partiokiitokseni. Mitä opetitkaan tänään mulle, Sä teit kaiken parhaakseni. 2. Jos ei partiopolkuni tänään nimeäsi oo kirkastanut, enhän anteeksiannotta jääkään, joskin jälleen oon kompastunut.

Partiolaisen iltavirsi 3. Yöhyt luonnon kun rauhalla täyttää, sydän rauhaasi pyytävä on. Avaruuden kun tähtöset peittää, sisin sytytä Sun valohon. 4. Pidä valmiina meidät, jos milloin merkinantosi taivainen soi, ehjin vartioin kaikki ett silloin iltahuutoosi saapua voi.