SÄÄNNÖT.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Lapin korkeakoulujen ja kuntayhtymien tietojärjestelmien yhdistäminen
Advertisements

Porin yksikkö 1 Opintotoimisto,Marja Karttunen TENTTIOHJESÄÄNTÖ.
Nummenpakan koulun aurajoen yksikön järjestyssäännöt
Objekti Totaaliobjekti = normaaliobjekti yksikkö genetiivi monikko -t-monikko yksikkö monikko auton autot -> Ostin auton. -> Ostin autot. opettajan opettajat.
Jokaisella koululla tulee olla järjestyssäännöt, joilla ei kuitenkaan saa rajoittaa jokaiselle perustuslaissa taattuja oikeuksia. Järjestyssäännöt eivät.
12DAT2O Yleisiä asioita lukuvuoden aluksi. 1.päivän ohjelma • Lukujärjestykset • Uudet käyttäjätunnukset ja salasanat • Wilma • Omien tietojen päivittäminen.
Missä sinä asut. Opiskeletko sinä Aalto yliopistossa
ABIN KEVÄT: LUKEMISTA JA … Miten abi valmistautuu ylioppilaskirjoituksiin?
VANAJAVEDEN OPISTON SÄÄNNÖT
Nummenpakan koulu Nummen yksikön järjestyssäännöt
TURUN LYSEON KOULUN JÄRJESTYSSÄÄNNÖT
Yleistä koulunkäyntiin liittyen
Kappale 4: Hanna kulta! Milloin Pedro haluaisi matkustaa Hannan kanssa Brasiliaan? Miksi? Miksi Pedron äiti pitää Hannaa sankarina? Mitä Pedro tekee viikonloppuna?
Epäasiallinen käyttäytyminen
ABI-INFO KEVÄT 2015 SUOMALAIS-VENÄLÄINEN KOULU
Tehtävätunnit – miten korvata jälki-istunto kasvatuksella?
OHJEITA YLIOPPILASKIRJOITUKSIIN VALMISTAUTUVALLE.
Nelkkien vanhempainilta
Mistä voit anoa hyväksilukuja? muissa oppilaitoksissa suoritettuja kursseja aktiivinen koulun ulkopuolinen toiminta: esim. järjestö-, kulttuuri-, ohjattu.
Puhu parin kanssa! Mitä sinä teit viikonloppuna?
What to do next?. OPA1 = PAKOLLINEN KURSSI, josta 1. vuonna suoritettu1/3 kurssia, 2. vuonna 1/3 ja abivuonna suoritetaan 1/3 kurssia suoritusmerkintä.
ABI-INFO Lyseon lukion aikuislinja YO-koepäivät Ma A-englanti kuuntelu VJS/luokkatila päärakennus klo 8.30 Ti ruotsi kuuntelu/vanha.
Työhyvinvointi JOULUKUU. Mitkä ovat kolme parasta asiaa työssäsi? © Työterveyslaitos 2016 ? ISTOCK.
1. vuoden opiskelijoiden vanhempainilta Jani Syrjälä, rehtori.
OULUN AIKUISLUKION Aikuisten perusaste Kastellin monitoimitalossa Sairaalanrinne 5.
Tervetuloa Suomi 1B -kurssille!. Puhu ryhmässä! Kuka sinä olet? Minkämaalainen sinä olet? Mistä kaupungista sinä olet kotoisin? Missä sinä asut nyt? Oletko.
Näin toimit yo-kokeessa Schildtin lukio Jyväskylä.
TEHOKKAA JA MIELLYTTÄVÄN KOULUTYÖN EDELLYTYKSET POISSAOLOT ja TUNTITYÖSKENTELY AMMATTILUKIOSSA.
17. MIELIHYVÄ JA RIIPPUVUUS TERVEYSTIETO 7. Pohdi  Kirjoita lapulle TÄRKEIN sinulle mielihyvää tuottava asia  Onko mielihyvän lähde hyväksi terveydelle.
Kielten laitos HALUATKO KIELENKIINTOISEN OPISKELUPAIKAN?
Tervetuloa kurssille Suomi 3A! Sanna Rämö
MATEMATIIKAN OPETTAJAHARJOITTELU OPEA510 NORMAALIKOULU.
LUOKAN SÄÄNNÖT 3.b. 1.EI SAA KIUSATA 2. PITÄÄ ANTAA TYÖRAUHA.
Tussitaikurit video ja kuva KESKEN. TERVETULOA OPPILAITOSTEN VEROPÄIVÄÄN 2014 Verohallinto TERVETULOA OPPILAITOSTEN VEROPÄIVÄÄN.
YO-info syksy Koetilanne  Omia koepapereita ei tuoda, koetilanteessa annetaan tarvittava määrä paperia.  Koepaperiin jätetään marginaali.  Jokaisessa.
Ryhmänohjaus Tervetuloa Nakkilan lukioon!
Tervetuloa keskustelukurssille!. Kurssi-info Puhutaan suomea Tilanteet, puhefunktiot Keskustelut, pelit, roolileikit… Vaihdetaan ryhmää / paria usein.
Mitä kaikkea meidän täytyy tänään tehdä? (Työ ja koulutus)
Tervetuloa kurssille Suomi 3A!
ABI-INFO Lyseon lukion ylioppilaskirjoitusten toimeenpano syksyllä 2017 paperiset yo-kokeet (äidinkieli, fysiikka, biologia, englanti, matematiikka, kemia)
Vanhempainilta
MIKSI LUKIOON???.
TYÖHARJOITTELU.
PERJANTAINA SINÄ ALOITAT OPISKELUN KATAJAPUU -RYHMÄSSÄ.
Suomi 2B Maanantai
HYGIENIATYÖ.
Koeviikko Koeviikolla noudatetaan erillistä lukujärjestystä
Puhetilanteen kieli.
Näin toimit yo-kokeessa
Tervetuloa vanhempainiltaan
PaikkaOppi Mobiilin käyttöohje
Tarvitsen uuden lampun. Tunnetko Anjan
Tervetuloa kirjastoon Suomessa
PAM-Liikealan Pohjois-Karjalan osasto 022 järjestää koulutuksen 21. 3
JOPO – JOUSTAVAN PERUSOPETUKSEN LUOKKA
Suomi 2A
Tervetuloa.
Suomen Ekonomien jäsenlähettilyys
Tervetuloa Suomi 4B –kurssille!
Tervetuloa kouluun!.
8. Luokkalaisten TET Tämä esitys käsittelee PowerPointin uusia ominaisuuksia. Se kannattaa katsella diaesityksenä. Näistä dioista saat ideoita esityksiin,
Oman äidinkielen opetus Porvoossa
Koeviikko Koeviikolla noudatetaan erillistä lukujärjestystä
Mene osoitteeseen kulttuurikortti.edu.lahti.fi
Lukion tehtävä antaa laaja-alainen yleissivistys
ALAJÄRVEN LUKIO ENSIMMÄINEN VUOSIKURSSI
Lukuvuosi [Lisää vuosi] Koulun nimi Opettajan nimi Luokka-aste
Tervetuloa uudelle luokalle!
ESR Osaan! – Avaimia aikuisten perustaitoihin
Esityksen transkriptio:

SÄÄNNÖT

Tervetuloa opiskelemaan suomen kieltä Kaikki opetus on suomen kielellä. Sinä et ole opiskelija, olet työtön. Suomen kielen opiskelusi on työvoimakoulutusta. Koulupäivän lisäksi sinun täytyy opiskella myös kotona. Kotitehtävä joka päivä on kerrata kotona koulupäivän aikana opitut asiat.

Koulu alkaa aamulla kello 09:00. Tule ajoissa! Ilmoita aina opettajalle tekstiviestillä, jos olet sairas tai et tule kouluun. Tekstiviesti numeroon: 040-8696438. Jos olet paljon poissa kurssilta ja et ilmoita opettajalle, sinut voidaan poistaa kurssilta. Poissaolot tarkistetaan kerran kuukaudessa. Opettaja ei voi antaa sinulle lomaa.

Parkkipaikat Pysäköi autosi ainoastaan Opiskelijoille merkittyihin parkkiruutuihin!

Kun olet poissa koulusta… Tuo aina todistus eli paperi, jossa kerrotaan, miksi olet ollut poissa. Jos sinulla on lääkäri, tuo lääkärintodistus. Jos sinulla on sosiaaliohjaajalla tai poliisilla käynti, tuo todistus.

Tauot Kahvitauko on kello 10:30-10:45.

Opiskelijoiden taukotilat Tauolla voit syödä tai juoda käytävillä, aulassa tai mennä ulos. Jos tuot omia eväitä, niin voit säilyttää niitä jääkaapissa aulassa. Älä unohda eväitäsi jääkaappiin ja muista aina siivota jälkesi!

Tupakointi ja päihteet Vanajaveden opisto on savuton, tupakoi vain ulkona tupakkapaikalla! Päihteiden käyttö on kielletty, jos tulet kouluun päihtyneenä, sinut poistetaan kurssilta.

Tupakointipaikka Tupakointipaikka on pääovea vastapäätä, tien toisella puolella.

Puhelimen käyttö Laita puhelin AINA äänettömälle koulussa! Älä käytä puhelinta kouluaikana tunneilla. Tauoilla voit käyttää puhelinta. Opettaja saa ottaa puhelimen sinulta pois tunnin ajaksi, jos käytät sitä häiritsevästi. Ilman lupaa et saa ottaa kuvia, videoita tai äänittää koulussa ollessasi.

Kouluvälineet Saat koulun alkaessa vihon, kynän, kumin ja oppikirjan. Jatkossa ostat itse kynäsi, kumisi ja vihkosi. Kun kurssi loppuu, niin palautat oppikirjan takaisin opettajalle. Älä tee tehtäviä kirjaan. Tee aina tehtävät vihkoon, joka on sinun omasi.

Retket Ryhmäsi tutustuu koulutuksen aikana Hämeenlinnassa oleviin paikkoihin, kuten Setlementtiin, kirjastoon, kauppoihin ja rautatieasemaan. Retkiä järjestetään myös esimerkiksi Helsinkiin, erilaisiin museoihin ja muihin kaupunkeihin.

Muista aina Olemme kaikki samanarvoisia. Arvosta ja kunnioita kaikkia. Ole ystävällinen ja kohtelias kaikille. Ole rehellinen. Pyydä ja anna apua tarvittaessa.

ONNEA OPISKELUUN!