Maaseutuverkosto vartissa

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Yhteistyöryhmä maaseutupolitiikan tekijänä Pori Heli Siirilä Maaseutuasumisen teemaryhmä.
Advertisements

Parhaat käytännöt Parhaat käytännöt kilpailu •Parhaat käytännöt kilpailulla viestitään Suomen maaseudun kehittämisohjelmien puitteissa.
JYVÄSKYLÄN YLIOPISTON AVOIN YLIOPISTO Aikuiskoulutuksen laatuyliopisto IKÄÄNTYVIEN YLIOPISTON VALTAKUNNALLINEN KEHITTÄMISHANKE, osa II ”Oikeus.
ILO ELÄÄ JÄRJESTÖISSÄ – Pohjois-Karjalan järjestöpäivät , Kitee PALAUTTEEN PURKU Hanna Kääriäinen 2013.
Arkistosektorin KDK- yhteistyöverkosto KDK ja sen arkistosektorin yhteistyöverkosto –seminaari Arkistoneuvos Jaana Kilkki Arkistolaitos.
Joensuun seudun Equal: Valtamuuntaja -osahanke LUODAAN KEHITTÄMISTÄ TUKEVA RAKENNE •prosessi etenee tavoitteellisena • sitoutuminen yhteisiin.
Maaseutuverkoston ajankohtaiskatsaus
Maaseutupoliittisen toimenpideohjelman valmistelu Työpaja Tampere.
AIKA PARANTAA -toiminta esimerkkinä vertaistuotannosta Hanna Koppelomäki Aika parantaa –verkosto.
Videoneuvottelufoorumi. Mikä on videoneuvottelufoorumi  Videoneuvottelufoorumi on kansallinen yhteistyöalusta yksityisen ja julkisen sektorin toimijoille,
Vapaaehtoistoiminnan teematyöryhmä Hanna Kääriäinen
Verkko-opetuksen laadunhallinta yliopistoissa – millä toimenpiteillä yhdessä eteenpäin Janne Sariola, Annikka Nurkka, Sari Tervonen
Yleiskatsaus Ylpeä historia Nykyinen menestys Loistava tulevaisuus.
BPW Finland UUSIA AJATUKSIA TOIMINNASTAMME - MITEN NE TOTEUTETAAN Leena Roivas Puheenjohtaja
PK-YRITYSTEN HSE-PALVELU Yrityksen kehittämispalvelu, josta yritys saa apua  terveys- (Health),  turvallisuus- (Safety) ja  ympäristö (Environment)
VANHUSTYÖN OSAAJAT ry  moniammatillinen yhdistys  valtakunnallisesti toimiva  perustamiskokous Tampereella Vakka Verkostoon –Leonardo da Vinci.
Museoliitto, Tampere, KULTTUURIVIENNIN TUKIVERKKO TIEDOTUSVÄYLÄNÄ.
Oppisopimuskoulutuksen tulevaisuus-seminaari Leena-Maija Talikka Projektipäällikkö Skills Finland ry ” Tulevaisuus on ammattiosaajissa”
Hyvinvointia maaseudulle luovuuden keinoin Kulttuuriteemaryhmän puheenjohtaja Pirkko Liisi Kuhmonen Opetusministeriö YTR:n hankeseminaari
MAASEUTUPOLIITTINEN SELONTEKO MAASEUTUPOLIITTINEN KOKONAISOHJELMA ”Maaseutu – hyvinvoinnin lähde” Valmisteluprosessi ja.
Be Better! Liity jäseneksi nuorkauppakamariin Suomen Nuorkauppakamarit ry Nuorten johtajien ja yrittäjien kansainvälinen verkosto.
Viestintäsuunnitelma
Mitä Osaamispankki voi tarjota? Juulia Tuominen
Päivi KujalaSivu Ajankohtaista Suomen maaseutuverkostosta Verkosto- ja hankeseminaari Päivi Kujala Maaseutuverkostoyksikön johtaja.
TUTKI Tietomallityöryhmä RAKETTI-TUTKI Tietomallityöryhmä.
Oskelle ominaiset toimintamallit: Verkostoituminen (matala kynnys, avoimet kehittämisen ympäristöt) Uudet avaukset (viestintä, asiantuntijat, FinNode …)
O PETUSMINISTERIÖ //1. KULTTUURIVIENTIOSAAMISEN KEHITTÄMINEN SUOMESSA Kulttuuriviennin valmisteluryhmän puheenjohtaja Johan Storgård, teaterchef Svenska.
Teini MINNO esiselvitys ( S12538) ohjausryhmän kokous IV Laura-Maija Hero Projektipäällikkö Tulokset Laura-Maija Hero
JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO UNIVERSITY OF JYVÄSKYLÄJYVÄSKYLÄN YLIOPISTO UNIVERSITY OF JYVÄSKYLÄ Marja Kankaanranta Tiedottaminen verkostojen.
Korkeakoulujen ja opetus- ja kulttuuriministeriön yhteinen tietohallintohanke, jota CSC koordinoi RAkenteellisen KEhittämisen Tukena TIetohallinto Tutkimushallinnon.
Vapaaehtoistyön kansallinen strategia – hanke Aspa yhteistyössä Kansalaisareena ry:n kanssa Jatta Vikström
IKÄÄNTYVÄN VÄESTÖN TOIMINTAKYVYN JA ITSENÄISEN SELVIYTYMISEN EDISTÄMINEN Korkeakoulujen aluekehitysstrategia Koulutus ja tutkimus Opetusministeriön.
Työ- ja elinkeinokeskus 1 Työ- ja elinkeinokeskukset (TE-keskukset) 15 kpl Suomessa Työ- ja elinkeinotoimistot (TE-toimistot) 200 toimipistettä Suomessa.
Digikuntakokeilun suunnittelu: mitä seuraavaksi?
Tästä pois logo Koulutusorganisaatiot innovaatiojärjestelmän toimijoina -projekti Verkostotapaaminen Koulutuksen järjestäjien yhdistys KJY.
Aktiivisen ikääntymisen ja sukupolvien välisen solidaarisuuden eurooppalainen teemavuosi Eeva Karjula Eläkeliiton Keski-Suomen piirin toiminnanjohtaja.
KOULUTUSTA JA YHTEISTYÖTÄ RAVITSEMISALAN OSAAJILLE.
NUORISO ON YHTEISKUNNAN TÄRKEIN VOIMAVARA - Rotary Youth Leadership Awards Suomen Rotary © 2012.
Nuorten palvelut kuntoon Lapissa -hankkeen tuloksia Nuorisotoimesta vastuullisten virkamiesten kokous Marja Hanni,
Neuvojien täydennyskoulutus
Mikä ViNO? -tietovisa
Ennen ohjelmaa Ohjelma Ohjelman jälkeen
Henkisen tuen peruskurssi
(1) YHTEISKUNNALLISEN VUOROVAIKUTUKSEN TOIMENPIDEOHJELMA 2012 – 2017
VAPAAEHTOISTEN KOULUTUSPÄIVÄ
Kansainvälisen pelastustoimen kuulumisia
Polkuja läpäisyn tehostamiseen 4 Dialoog
Liikkujan polku -verkosto
Koulutuksen tavoite Tavoitteena on, kehittää sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstön valmiuksia havaita ja arvioida kotonaan asuvien asiakkaidensa palo-
Lapin liikuntastrategiaa läpileikkaavat asiat
Vesistökunnostusverkosto kunnostajan tukena
1. Terveyskeskusten hyvien käytäntöjen levittäminen
Humakin yhteistyöverkoston kartoitus
Pentti Mäkinen Korruption vastainen verkosto
Kehityskulkuja Työelämä muuttuu entistä nopeammin
Unelma Lasten ja nuorten hyvinvoinnin eteen tapahtuva työ
OsaOppi IV– Osaamisen osoittaminen digitaalisilla osaamismerkeillä
Askelmerkit Rahoitusmahdollisuuksia julkisen sektorin toimijoiden tuotekehitykselle ja vientiavauksille. Valtion vientitakuun tulee koskea myös koulutusvientipalveluja,
"Kyseessä ei ole hyvä ja merkittävä korkeakoulutuksen parissa työskentelevä ryhmä tai verkosto. Vaan paras ja tärkein."
Lapsi-ystävällinen kunta
Maaseutuohjelman tavoitteet nyt ja rahoitus tulevaisuudessa Kehittäjä Matchmaking –tapahtuma Marianne Selkäinaho Maa- ja metsätalousministeriö.
Lisätietoa Sokra-koordinaatiosta
Maaseutuohjelman rahoitusmahdollisuudet Uudellamaalla
Yhteiskehittäminen Innokylässä
Savuton sairaala itseauditointi Suomessa 2004
Tulevaisuuden kunta Pohjois-Suomen työmarkkinaseminaari
Maaseutuohjelma hyvinvoinnin tekijänä
RIVAKKA OTE! OTE-kärkihanke projekti 7: Polut hoitoon ja kuntoutukseen
Julkisuus Ymmärrettävyys Avoin toiminta Hallinto mahdollistajana.

Esityksen transkriptio:

Maaseutuverkosto vartissa Lauri Hyttinen Maaseutuverkostopalvelut 14.9.2018

Maaseutuverkosto Maaseutuverkoston tehtävänä on edistää yhteistyötä ja tiedon vaihtoa verkoston osapuolten välillä. Keskeistä on, että asiakkaat ja suuri yleisö ovat tietoisia kehittämisohjelmien mahdollisuuksista ja tuloksista. Maaseutuverkosto edesauttaa hyvien käytäntöjen ja toimintatapojen leviämistä. Maaseutuverkoston toiminta on avointa kaikille maaseudun kehittämisestä kiinnostuneille.

Maaseutuverkoston toimijat

Verkostotoiminta Organisaatio A Organisaatio C Organisaatio B 14.9.2018

MATTI MARJUT MAIJA Verkostotoiminta Tunteminen Sitoutuminen Luottamus 14.9.2018

Maaseutuverkoston tehtävät Viestintä Koulutus Hyvät käytännöt ja verkostot Kansainvälistymisen edistäminen Maaseutuverkostopalvelut koordinoi toimintaa Ohjausryhmä ohjaa toiminnan sisältöä

Maaseutuverkosto 2007-2013 482 koulutustilaisuutta ja tapahtumaa 28 829 osallistujaa 137 paikkakuntaa 247 eri yhteistyötahoa

Maaseutuverkosto 2014-2020 Työryhmät 2015-2016 Nuoret Ympäristö Yrittäjyys ja elinkeinot Innovaatiot Työryhmien puheenjohtajat ohjausryhmän jäseninä

14.9.2018

14.9.2018

14.9.2018

Maaseutuverkosto 2014-2020 Viestintä Koulutukset Tulokset ja tekijät edellä Uusia toimijoita ohjelman pariin Entistä parempia tuloksia Maaseutu.fi on uudistettu ja uudistuu Koulutukset Parempia ja tehokkaampia kohdennettuja koulutuksia Palvelupaketit uutena toimintatapana 14.9.2018

Maaseutuverkosto 2014-2020 Hyvät käytännöt ja verkostot Hyvien esimerkkien tehokkaampi välittäminen sekä kansallisesti että kansainvälisesti Alueverkostot avainasemassa kaikessa toiminnassa Kartoitus Toiminnan tehostaminen Kansainvälistymisen edistäminen Läpileikkaavana kaikessa toiminnassa 14.9.2018

Palvelupaketit Koulutus 1500 € per päivä max 2 päivää Sisältö tukee ohjelman tavoitteita Kaksi toisistaan riippumatonta tahoa järjestäjinä Ei tavanomaista toimintaa Maksutonta Alueellista Lisätietoa: https://www.maaseutu.fi/fi/maaseutuverkosto/maaseutuverkostopalvelut/palvelupaketti/Sivut/default.aspx 14.9.2018

Muistilista 2016 teemana yrittäjyys Maaseutu.fi #munmaaseutu –kuvakisa Koulutuskalenteri Vieraskynät ja uutiset #munmaaseutu –kuvakisa Yhteistyö VALO:n kanssa unelmatliikkeelle.fi https://www.youtube.com/watch?v=JiLDRrGebjE 14.9.2018

KIITOS! www.maaseutu.fi www.landsbygd.fi www.facebook.com/JaljetTulevaisuuteen #maaseutu2020 @maaseutufi 14.9.2018