Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Humakin yhteistyöverkoston kartoitus

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Humakin yhteistyöverkoston kartoitus"— Esityksen transkriptio:

1 Humakin yhteistyöverkoston kartoitus
KEHITTÄMISHANKE

2 Taustat HUMAKIN tilaama selvitys
Tehty yhteistyössä kulttuurituotannon sekä yhteisöpedagogisen koulutusohjelman kanssa. Tavoitteena oli kartoittaa Humakin eri yhteistyömahdollisuuksia Turun alueella ja kehittää koulutusohjelmien sisältöä entistä yhteistyölähtöisemmäksi. Myös Humakin tiedotteen tarpeellisuus oli osa tutkimusta. Kysely lähetettiin n. 200 toimijataholle  Vastauksia saimme kerättyä 65.

3 Vastaajien toimialat

4 Kiinnostusta seuraaviin koulutuksiin

5 Mahdollinen toimeksianto

6 Toisaalta vastaajilta löytyy kiinnostusta yhteistyöhön, jota Humak ei ainakaan tällä hetkellä tarjoa. ”Esim. yhteistyö jonkun tapahtuman ja oppilaitosten välillä. Yhteistyökumppanuus, joka kattaa muutakin kuin opiskelijoiden hyödyntämistä projekteissa.” ”Alueellinen työ.” ”Yhteinen hanketyö.”

7 Harjoittelut

8 Korvaukset harjoitteluissa

9

10 Otetaan huomioon eri alantoimijoiden tarpeet oppimisprosessissa.
Päätelmät Koulutusohjelmista tulisi löytyä kattavasti markkinointia, verkkoviestintää, budjetointia ja projektihallinnan taitoja. Otetaan huomioon eri alantoimijoiden tarpeet oppimisprosessissa. Suurimmassa kysynnässä olevia osaamistarpeita olivat viestintä ja tiedottaminen, vapaaehtoisten rekrytointi, projektihallinta, kampanjan suunnittelu ja toteutus sekä tapahtumatuotanto. Se miten Humak pystyy vastaamaan kiinnostavuuteen uutena yhteistyötahona on juuri uudenlainen huomioiminen ja ns. tarvekatsanta Turun toimijoiden puoleen.

11 Yhteystietorekisteriin kerättiin 55 toimijaa.
Työnantajilla tulee olemaan tulevaisuudessa suuri rooli vastatessa oppilaitoksille omien tarpeidensa esille tuomisesta. Koulutuksen kehitykseen tarvitaan verkostoitumista, sillä se on jatkuva muutosprosessi. Vuorovaikutuksellinen tiedote on askel yhteistyölähtöisempään Humakkiin. Yhteystietorekisteriin kerättiin 55 toimijaa.

12 KIITOS


Lataa ppt "Humakin yhteistyöverkoston kartoitus"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google