Lähipalvelukilpailu Ilmoituslaatikkoverkosto tuo arjen mahdollisuudet esille uudella tavalla, sekä toimii kehittymisen myötä infrastruktuurina yksilön,

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Verkkoasioinnin uudistaminen – suuntaviivoja
Advertisements

Sosiaalinen media Iida Kiesi.
SkyDrive ja Office Web Apps –sovellusten käyttäminen
Kalenterit ja ajanhallintaohjelmat Sanna, Laura, Nelli, Pilvi, Anne-Mari, Emilia, Suvi, Katariina, Elsa, Veera, Marjo-Riikka, Monika LUKO 1B.
Eväitä hyvän perhehoidon rakentamiseen – vahvaksi työssä ja kumppanuudessa Perhehoitajien ja kuntaedustajien 2. työtapaaminen Arvokas elämä –hanke /Paula.
Moodlen ohje opiskelijoille
LinkedIn - verkostoitumispalveluna Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentrum.
Yksilö ostajana.
Ari Hietala.  "prosessi, jossa yksilöt ja ryhmät rakentavat yhteisiä merkityksiä sisältöjen, yhteisöjen ja verkkoteknologioiden avulla.”  tarvitsee.
Sensing the Web 2. lokakuuta, 2007Puh: Petteri Hannonen
VAPAAEHTOISTYÖSSÄ JAKSAMINEN OSAAMINEN Yhteiskunta Perhe Lähiyhteisö
Kymentaan koulun TVT-STRATEGIA Tämä vuonna 2006 luotu strategia on käytössä toistaiseksi..
Topintupa , mobiilipilotti Blogien käyttöönotto.
Tietokannan suunnittelu
LinkedIn yritystoiminnan tukemisessa Kiravo-projekti 2012 Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
KÄSITYÖN VIRTUAALILUOKAT TOIMINTAMALLIN ESITTELY - VERKKO-OPETUS - - OPETTAJAVERKOSTO - - VERKKOMATERIAALIT - Pirjo Sinervo 2004.
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
KE Teknillisen kemian seminaarikurssi. Seminaariesitykset Ti klo 9-10 Ohjeita esim. –J. W. Niemantsverdriet: How to give successful oral.
Kurssiseittijärjestelmä Kurse1 Aapo Mäkelä
© Mimino Oy / VO Maaseutumatkailuseminaari Mimino Oy / Virve Obolgogiani Miten saada ulkomaalaisia matkailijoita Suomen maaseutukohteisiin?
Minä oppijana 1 ov..
Fi.opasnet.org fi.opasnet.org/fi/Ydinvoima Haluamme tietää Sinun mielipiteesi. Äänestikö kansanedustajasi oikein ydinvoimasta? Kansalaisparlamentti ydinvoimasta.
Oppia ikä kaikki - Työkaluja yhteisöllisyyden kehittämiseen syksy 2014
Slideshare koonti Mervi Isola.
Nuorten ja nuorten aikuisten viestintästrategia Miksi?Kenelle?Miten?Mitä?
_______________________________________________________ 1999 Suvaitsevaisuuskaudet Kamppailu liikuntakulttuurin suunnasta 1880-luvulta 1920 luvulle. Urheilu.
LIIKUNTAKASVATUKSEN PERIAATTEET 1. Lapsilähtöisyys 2. Avoimuus 3. Vapaaehtoisuus 4. Elämyksellisyys 5. Päätäntämahdollisuus 6. Omatoimisuus.
Muuttuva viestintä yhdistyskentän tukena
1 Työhyvinvointi ja johtaminen kilpailutekijäksi Työvoimapula 2012 ? Kaikkien kyvyt käyttöön -seminaari Joni Hautojärvi Norilsk Nickel Harjavalta.
Eväitä hyvän perhehoidon rakentamiseen – vahvaksi työssä ja kumppanuudessa Perhehoitajien ja kuntaedustajien 2. työtapaaminen Arvokas elämä –hanke /Paula.
Terapeuttinen hevostoiminta voimaantumisen mahdollistajana Tietoisku Mielenterveysmessuilla Ilo Elää Hyvinvointipalvelut
Tähän otsikko (Arial Narrow, koko 28 p) – Tähän tekstiä… (Fonttina Arial Narrow, koko 20 p) tähän tekstiä – tähän tekstiä Tekijä, pvm.
Matkailun nettisivujen analysointi
KAIKENIKÄISTEN DEMOKRATIAA DEMOKRATIAPÄIVÄ 2014 – Kuntatalo YTL Pirkko Karjalainen.
Teema tarkoittaa:  Elämässä ja arjessa selviytymistä  Hyvinvointia ja terveyttä  Omasta ja muiden turvallisuudesta huolehtimista eri tilanteissa, myös.
Kesätyöntekijöiden kommentteja Opasnetistä ja ydinvoimatyöstä: ”Kun tulin kesätöihin minulla oli vain jokin suuntaa antava aavistus siitä mitä meinattiin.
Kuntaliiton Kunnat ohjelma ja tulevaisuuden kunta Kunnat haasteiden edessä -kuntaseminaari Joensuu va kehityspäällikkö Jarkko Majava.
Missä kaupunki X? Esimerkki PaikkaOpin käytöstä opetuksessa tehtävän idea: luokanopettaja Minna Glogan toteutus: koordinaattori Virpi Hirvensalo.
NUORISOTAKUU ON ASENNE!. Jokainen järjestö ja toimija voi osaltaan tehdä nuorisotakuusta totta. On monia keinoja auttaa nuoria löytämään oma paikkansa.
Sivuston luominen oppilasryhmän käyttöön Matti Lähtevänoja.
SUOMEN SOSIAALIPSYKIATRISTEN YHTEISÖJEN KESKUSLIITON KOULUTUSPÄIVÄT
Kotoutumiskoulutus verkossa
ERITYISTAIDEKASVATUS
Joku muu on voinut jo löytää saman
Onnistuneen tietovarastoprojektin edellytykset
kansanedustajasi oikein ydinvoimasta?
Työelämän tekstejä sähköposti.
Temperamentti.
Luo luottamusta Kuvailuteksti harmaaseen palkkiin:
1. Järjestöjen työ näkyväksi tietoa kunnille, Siun sotelle
Tule kanssamme tekemään hyvää
Ensilinjan työntekijän rooli TOIKEssa
Toimivan oppilaskunnan hallituksen valinta – kuinka temppu tehdään?
LC Vantaankoski – Vandaforsen Nappulakisa käsiohjelma
YHTEISTYÖLLÄ YHDENVERTAISUUTTA
Työpäivän kokeminen kuraa vai kivaa?
Yhteisvastuukeräyksestä
Kunnan strateginen viestintä maakuntauudistuksen jälkeen KUNNAN JA MAAKUNNAN VIESTINTÄYHTEISTYÖ Helinä Mäenpää, viestintäjohtaja, Jyväskylän kaupunki Emmi.
VIESTINTÄ MITÄ SE ON?.
Lue siitä lisää Microsoft SharePoint-uutiset
Rakennetun ympäristön paikkatiedot RYM-C2004
Nuorten seuravalmennus suunnistusseurassa Välitehtävät
Yrityksen nimi Tuotteet ja palvelut
Nuorten seuravalmennus suunnistusseurassa Välitehtävät
TERVEYSTIETO 8 Aloitus.
HENKILÖSTÖTUOTTAVUUDEN PERUSTEET
Käsitemäärittely Osallisuus / Osallistuminen / osallistaminen
Brändi sosiaalityössä
Oulujoen seurakunnan varhaiskasvatus
KAUHAJOEN YHTEISKOULU 7.lk - VALINNAISAINEILTA
Esityksen transkriptio:

Lähipalvelukilpailu Ilmoituslaatikkoverkosto tuo arjen mahdollisuudet esille uudella tavalla, sekä toimii kehittymisen myötä infrastruktuurina yksilön, yhteisöjen ja julkisten toimijoiden välillä. Ilmoituslaatikko on siis työkalu lähipalvelujen esiintuomiseksi, löytämiseksi ja tehostamiseksi , mutta on myös itsessään lähipalvelu.

Ilmoituslaatikon kautta tehtävä ja päivitettävä viesti arkipäivän tärkeimmistä aiheista on saanut nimen, Society status-ilmoitus. Society status-ilmoitus : Tuo esille tiedon yhteisöjen ja yksilöiden tämän hetken sekä tulevaisuuden tarpeista kyvyistä ja resursseista. Ilmoitus on siis kaikkien käytettävissä Helppo tehdä, kustannustehokas ja ilmoittajan hallinnassa = matala kynnys Ilmoitus on päivitettävissä tilanteiden muuttuessa Toimii hyvin sähköisissä kanavissa visuaalisuuden ja lyhyiden tekstien ansiosta Ilmoitusgenre käsittää koko lähipalvelukirjon, eli mm. lapsiperheen arjen tarpeet

Ilmoituslaatikko voidaan upottaa esimerkiksi kunnan sivustolle uudeksi kuntalaisille suunnatuksi viestintäelementiksi. Ilmoituslaatikossa voidaan viestiä: Kunnan oma palvelutarjonta Kuntalaisille suunnattu, muiden yhteisöjen tuottamat palvelut ja aktiviteetit Upotus tapahtuu helposti ja vie vain vähän aikaa. Ilmoituslaatikko ei sido kunnan resursseja , koska merkittävän osan sisällöstä tuottavat kunnan muut yhteisöt Kuvituskuva, ilmoituslaatikkoa ei ole asennettu sivustolle Automaattinen toiminta Reisjärven kunta Reisjärven kunta Case: Viulunsoitonopettaja haluaa tiedottaa kurssistaan ja sen opiskelijatilanteesta Case: Aloitteleva viulisti etsii itselleen sopivaa opiskeluryhmää iii i

Perheiden ja yksilöiden tarvitsemat palvelut saadaan ilmoituslaatikoiden avulle esille siellä, missä ilmoittaja kokee niiden parhaiten näkyvän. Palvelun etsijä löytää tarvitsemansa tilannetiedon tutuista paikoista. i Esimerkkejä Ilmoituslaatikon sivuilleen upottaneet ja sen muille avanneista yhteisöistä Yhteisön oma www-sivu Alueellisten lehtien sähköiset palvelut Kunnan sähköiset sivustot Muut sähköiset palvelut Ilmoituslaatikon sivuilleen upottaneet ja sen muille avanneen yhteisön hallintasivut iii iii iii Ilmoituksen tekijä päättää missä hän haluaa Society status-ilmoituksensa näkyvän iii

Ensimmäiseksi yhteisöjen tarpeet, kyvyt ja resurssit täytyy saada esille kaikkialla, jotta ne varmasti löytyvät! Myös yksilöt voivat viestittävän tilanteensa Society status-ilmoituksella. Tämän toimintatavan saaminen luontaiseksi käytännöksi on ilmoituslaatikon yksi tärkeimmistä tulevaisuuden visioita! Sekä yksilö että yhteisö voivat hakea toisiaan hakumoottorin avulla. Tässä ilmoituslaatikko toimii kohtaamispisteenä. Reisjärven kunta

i i iii i iii iii i iii i iii i iii i iii i Yksityisten ihmisten ja yhteisöjen Society status - ilmoituksista saatava uusi tieto, välittömistä ja tulevista tilanteista, voidaan hyödyntää julkisten yhteisöjen toiminnassa. Tarvittaessa tieto voidaan välittää sitä tarvitseville. Kuntalaisille tämä antaa uuden tunteen mahdollisuudesta vaikuttaa päätöksien tekemiseen omien, aitojen, tarpeidensa kautta (jatkuva gallup). i i iii i iii iii i iii Tieto i iii i iii i iii i

Kiitämme mahdollisuudestamme kertoa työstämme! Ilmoituslaatikon neljä merkittävintä otsikkoa Arjen sujuvuus: Aito ja ajantasainen tieto oman elinympäristömme mahdollisuuksista helpottaa asiointia ja päätöksien tekemistä niin pienissä kuin suurissa arkipäivän asioissa Tarvelähtöinen yhteisöllisyys: Ilmoittamamme kiinnostuksen kohde voi viedä meidät uusien ihmisten ja asioiden pariin sekä mahdollistaa erilaisten yhteisöjen toiminnan kehittymisen Turvallisuus: Yksilösuoja, helppokäyttöisyys, keskinäinen vuorovaikutus ja tekninen turvallisuus ovat jatkuvan kehitystyön kohteena ja seuraavat ajanmukaisia vaatimuksia My data: Jokainen hallinnoi itsestään ja edustamastansa yhteisöstä näkyvää tietoa valitsemissaan kanavissa Kiitämme mahdollisuudestamme kertoa työstämme!