Foreach-toistolause foreach-rakenteella on kätevä käydä läpi kaikki taulukon alkiot. Erityisen kätevää se on hajautustaulukon tapauksessa, jossa taulukon.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
© Hannu Laine 1 Tietorakenteet ja algoritmit Funktio-osoittimet Funktio-osoittimen ja taulukko-osoittimen vertailu Funktio-osoittimen käyttötapoja.
Advertisements

2.8.3 Abstraktit tietotyypit
Markku Siermala, IMT Bioinformatiikan koulutusohjelma
Rakenteinen ohjelmointi
1 Kertaus koetta varten oleellisista asioista Jukka Juslin.
For-toistolausetMyn1 for-toistolause for-lauseen rakenne on: for(aloituslauseke; lauseke; lopetuslauseke) lause; Puolipisteiden on oltava aina paikoillaan,
Foreach-toistolausetMyn1 foreach-toistolause foreach-rakenteella on kätevä käydä läpi kaikki taulukon alkiot. Erityisen kätevää se on hajautustaulukon.
Lajittelun sovelluksia Yksilöllisyyden testaaminen Kopioiden poistaminen Mediaani/n:ksi suurimman valinta frekvenssien laskenta/yleisin alkio, l.moodi.
JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO OPISKELIJAVALINTOJEN KEHITTÄMINEN Jyväskylän yliopiston opintoasiainpäivät Tuula Maijanen.
KOKEESEEN KERTAAMINEN. ENNEN LUKEMISTA  Herätä kiinnostuksesi:  Mieti, mikä sinua kiinnostaa luettavassa  Mihin tarvitset tietoa, jota olet ryhtymässä.
Tervetuloa Tekesin asiointipalveluun! Palvelussa annetut tiedot tallentuvat suoraan Tekesin tietokantaan, mikä vähentää virheiden mahdollisuutta ja nopeuttaa.
Ubuntu - peruskäyttö Seuraavassa läpikäydään Ubuntun peruskäyttöä: Perustoiminnot Sisäänkirjautuminen Työpöytä Uloskirjautuminen Lähteinä on käytettu Ubuntu.
Pilkku Kotilainen, Liedes, Luttinen, Meriläinen.  Pääsääntönä on, että virkkeen lauseet erotetaan toisistaan yleensä pilkulla.  Päälause erotetaan sivulauseesta.
Luokan OneNote- muistikirjan luominen Anna Malinen.
Luokan OneNote - muistikirja Jatko Sisältö 1. Apuohjelma 2. Työpöytäversio ja synkronointi 3. Materiaalin lisääminen muistikirjaan (PDF, Powerpoint,
KEUDA 1 Keudan aikuisopisto Hyvinvointialat Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja Työpaikalla tapahtuvan oppimisen info.
Excel kaikille lyhyesti ja helposti Kaaviot Kakkospainikkeen pikavalikko on tehokas työväline.
VALION SSO-RATKAISU OUGF Agenda  Määritelmiä  Case Valio:  Taustaa  Tekoja  Tulevaisuutta  Muita mietelmiä.
PowerPoint Esitysgrafiikkaohjelma. Esitysgrafiikka ohjelmaa voi käyttää moniin eri tarkoituksiin  Tärkein on ehkä suullisen esityksen täydentäminen.
Yhdistysavain™ Osallistuminen yhdistystoimintaan verkossa Tuomo Heikkilä.
Marjut Salokannel OTT, dosentti  EU:n PSI –direktiivi ja sen uudistaminen  Valtioneuvoston periaatepäätös ( )tietoaineistot avoimesti.
Matkailukalastuksen haasteet -haastettelutuloksia
YSOn hierarkiamuutokset erikoisontologian näkökulmasta
JHKA 2.0 tilanne JHKA-työryhmän kokous JulkICT.
Tuotteen dokumentointi
Tietokanta (database) on kokoelma tietoja, jotka liittyvät tavalla tai toisella toisiinsa (esim. henkilö -> auto -> katsastus aika -> …) Tietokannan (relaatiomalli)
CoreFinland oy RIPS
Kuvioiden tekeminen excelillä
2C Metsätalouden veroilmoituksen täyttäminen Suomi
Suomen palloliiton Satakunnan piiri järjestää yhdessä erotuomarikerhon
EU Norm sähköiseen laskutukseen - CEN TC-434 Mahdolliset vaikutukset Suomalaiseen käytäntöön Tapani Turunen Tieto, Value Networks
Poikkeustenkäsittelylohkot try-catch
While-toistolause while-lause on alkuehtoinen toistolause. Alkuehtoista toistolausetta käytettäessä järjestelmä päättelee ehtolausekkeen arvon ensin ja.
Rasmus Henrik Annala MYTLPT15A
for-toistolause for-lauseen rakenne on:
Tieto- ja viestintätekniikka
Tapahtumatalo Bio Rex, Helsinki
Millaisia kokoelmia Scala tarjoaa
if-else -vertailulause
Luokan määrittely class-määreellä
OPPIMAAN OPPIMINEN (1.vsk).
Leikki-iän tunteet.
do-while -toistolause
do-while -toistolause
Tiedon hallinnan viitearkkitehtuurin osa-alueet
Voimapari Kappaleeseen vaikuttaa kaksi yhtä suurta voimaa joilla on vastakkainen suunta Voimaparin aiheuttama momentti minkä tahansa pisteen suhteen on:
Istuntojen hallinta PHP-sovelluksessa
Messages valinta avaa sinun viestilaatikkosi.
ATK70d / Ohjelmointi 1 Kuplalajittelu © Helia / Jukka Harju, 2004.
2C Metsätalouden veroilmoituksen täyttäminen verkkolomakkeella
Toistorakenteet Toistorakenteissa on usein tarve esim. toistaa jotakin lausetta tai lohkoa n kertaa, toistaa jotakin lausetta tai lohkoa kunnes jokin muuttuja.
Suomalainen konsortio älyliikenneyhteistyön kehittämiseksi
PDPP.
KVTES:n jaksotyöaikauudistus
7. Hyvä ohjelmointitapa..
PHP Tietokantaohjelmointi 1
Opintopolkukoulutus Lauri Pohjanen Turun yliopisto Avoin yliopisto.
Microsoft SharePointin mukauttaminen Verkkosivusto
Miksi? Palkanlaskennan koulutusta vähän tarjolla
Excel raportointi Webinaarin aikataulu:
Hankinta ja logistiikka Tuomi
Saapuneet-kansio Lajiteltu Kansion puhdistaminen
Tilaustoimitusprosessin kuvaus
Vapaaohjelman arvostelulomakkeen täyttäminen
Viestintäsuunnitelma
Asiakas- ja palveluohjaustyöryhmä helmikuu 2018
Opinnäytteiden sähköinen arkistointi yliopistoissa
Ohjeistus Etene tässä olevien ohjeiden mukaan.
Esimerkki yrityksen arvonmäärityksestä ja rahoitus-instrumenttien suunnittelusta pääomasijoitusta varten 1. päivä: Liiketoimintasuunnitelman läpikäynti,
Tieto Edu Hoitoajat Tieto Education Finland.
Esityksen transkriptio:

foreach-toistolause foreach-rakenteella on kätevä käydä läpi kaikki taulukon alkiot. Erityisen kätevää se on hajautustaulukon tapauksessa, jossa taulukon sisäisen osoittimen siirtäminen ja elementteihin viittaaminen tapahtuvat liki automaattisesti. foreach-rakenteella on kaksi vaihtoehtoista syntaksia: foreach(taulukko as $arvo) lauseita; foreach(taulukko as $avain => $arvo) lauseita; foreach-toistolause tMyn

foreach-rakenne toimii lisäksi seuraavien periaatteiden mukaan: Edellinen toimii siten, että suoritettaessa lauseita kullakin iteraatiolla on käytettävissään vuorossa oleva taulukon elementin arvo muuttujassa $arvo. Jälkimmäisen syntaksi mahdollistaa myös taulukon vuorossa olevaan avaimeen viittaamisen muuttujalla $avain. foreach-rakenne toimii lisäksi seuraavien periaatteiden mukaan: foreach siirtää aluksi taulukon sisäisen osoittimen automaattisesti alkuun (ei tarvita reset()-funktiota). foreach käyttää alkuperäisen taulukon kopiota. Tällöin taulukon läpikäynti ei muuta alkuperäisen taulukon sisäisen osoittimen paikkaa. foreach-toistolause tMyn

foreach-toistolause tMyn

foreach-toistolause tMyn

foreach-toistolause tMyn

foreach-toistolause tMyn

Edellä olevaa esimerkkiä voidaan vielä tehdä vähän helpommaksi ”lukea”: foreach-toistolause tMyn