Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Toistorakenteet Toistorakenteissa on usein tarve esim. toistaa jotakin lausetta tai lohkoa n kertaa, toistaa jotakin lausetta tai lohkoa kunnes jokin muuttuja.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Toistorakenteet Toistorakenteissa on usein tarve esim. toistaa jotakin lausetta tai lohkoa n kertaa, toistaa jotakin lausetta tai lohkoa kunnes jokin muuttuja."— Esityksen transkriptio:

1 Toistorakenteet Toistorakenteissa on usein tarve esim. toistaa jotakin lausetta tai lohkoa n kertaa, toistaa jotakin lausetta tai lohkoa kunnes jokin muuttuja saa suuremman arvon kuin raja-arvo tai toistaa jotakin lausetta tai lohkoa kunnes näppäimistöltä annetaan haluttu merkki. Toistorakenteita on periaatteessa olemassa kahdentyyppisiä, joista kaaviokuvat seuraavassa: Toistorakenteet tMyn

2 Toistolause tai -lohko suoritetaan
0 kertaa tai useammin: Toistolause tai -lohko suoritetaan 1 kerran tai useammin: Seuraava lause tai lohko Lause tai lohko joka toistetaan Suoritetaanko lause tai lohko? kyllä ei Suoritetaanko lause tai lohko? ei kyllä Lause tai lohko joka toistetaan Seuraava lause tai lohko Toistorakenteet tMyn


Lataa ppt "Toistorakenteet Toistorakenteissa on usein tarve esim. toistaa jotakin lausetta tai lohkoa n kertaa, toistaa jotakin lausetta tai lohkoa kunnes jokin muuttuja."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google