Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Pilkku Kotilainen, Liedes, Luttinen, Meriläinen.  Pääsääntönä on, että virkkeen lauseet erotetaan toisistaan yleensä pilkulla.  Päälause erotetaan sivulauseesta.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Pilkku Kotilainen, Liedes, Luttinen, Meriläinen.  Pääsääntönä on, että virkkeen lauseet erotetaan toisistaan yleensä pilkulla.  Päälause erotetaan sivulauseesta."— Esityksen transkriptio:

1 Pilkku Kotilainen, Liedes, Luttinen, Meriläinen

2  Pääsääntönä on, että virkkeen lauseet erotetaan toisistaan yleensä pilkulla.  Päälause erotetaan sivulauseesta pilkulla.  Maksu menee vain siltä ajalta, kun viesti lähetetään.  Sisäinen modeemi on piirilevy, joka liitetään väylään kotelon sisäpuolelle.

3  Kuin-konjunktion eteen ei tule pilkkua, jos se aloittaa epätäydellisen lauseen tai jos kuin viittaa edellä olevaan sanaan.  Ohjelman käyttäminen oli helpompaa kuin olin aikaisemmin luullut.  HOX! ▪ Näytti siltä, kuin kone olisi lakannut toimimasta heti.

4  Päälauseiden välillä ei käytetä pilkkua, jos päälauseilla on jokin yhteinen lauseenjäsen ja niitä yhdistää samalla jokin rinnastuskonjunktioista  Ja, sekä, sekä-että, -kä, eli, tai, joko-tai, vai ▪ Sähköposti on nopea kommunikointiväline ja mahdollistaa joustavan yhteydenpidon. ▪ Yhteinen subjekti: sähköposti ▪ Sähköpostiviesti on kirjallinen dokumentti, ja sen avulla voidaan tarkistaa asiat jälkikäteen. ▪ Ei yhteistä lauseenjäsentä

5  Sivulauseiden välissä ei käytetä pilkkua, jos niitä yhdistää jokin rinnastuskonjunktioista.  Kun sähköpostiviestin tekstin muotoilee ja käyttää kirjoittaessa kappalejakoa, tekstiä on helpompi lukea.  Eriarvoiset sivulauseet erotetaan toisistaan pilkulla.  Sähköpostiviestin muotoiluun kannattaa kiinnittää huomiota, koska tekstiä on helpompi lukea, jos kirjoittaja käyttää kirjoittaessaan kappalejakoa.

6  Pilkkua käytetään myös samanlaisten lauseenosien välissä, mutta se jätetään pois, jos osia yhdistää jokin konjunktioista ja, sekä, sekä-että, -kä, eli, tai, joko-tai, vai.  Viestit luetellaan joko saapumisjärjestyksessä tai keskustelunaiheen mukaan jaoteltuina.  Sanoma voi sisältää tekstin ohella kuvia, ääntä, puhetta, videokuvaa ja ohjelmia.

7  Pilkkua ei tule konjunktioparin osien väliin. Tällaisia konjunktiopareja ovat esim. ja että, ja kun, ja jos, ja vaikka, tai että, mutta kun, mutta jos, että kun, että jos, että vaikka.  On aiheellista korostaa, että vaikka hinta on korkeampi, tuotteen ominaisuudetkin ovat huippuluokkaa.

8  Kaksi- tai kolmiosaisia alistuskonjunktioita käytettäessä lauseiden raja voi olla epäselvä: niin että, sitten kun, silloin kun, samalla kun, aivan kuin, ikään kuin, niin kuin, ennen kuin, niin pian kuin.  Pilkun paikka määräytyy tällöin painotuksen mukaan, ja joissakin tapauksissa sitä ei tarvita lainkaan. ▪ Suhteutus tehdään niin, että lujuus ylittää vaaditut arvot.

9  HUOMAA, että pilkkua ei käytetä sekä-että- liittokonjunktioon kuuluvan että-sanan edessä.  Sivut on toteutettu, hyvin sekä visuaalisesti että teknisesti.  Panen kirjeen postiin heti, niin että se on perillä huomenna.

10  Ajetaan 1- 2- 3- 4-kapasiteettisille ja viive+1-kapasiteettiselle prosesseille askelvasteet.  Kuollut aika T k on se aika joka kestää järjestelmän herätteen muutoksesta siihen hetkeen kohtaan jossa muutos havaitaan ulostulossa.  On syytä tarkentaa että vaikka omnomin logiikka on hyvä se ei ole paras.  ALMA-ohjelmisto on turha ja se aiheuttaa ärtymystä.  Valmistuminen riippuu siitä kiinnostaako opiskelu.


Lataa ppt "Pilkku Kotilainen, Liedes, Luttinen, Meriläinen.  Pääsääntönä on, että virkkeen lauseet erotetaan toisistaan yleensä pilkulla.  Päälause erotetaan sivulauseesta."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google