Bird bird bird bird bird bird bird bird bird

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Kappale 9 Linnut Fossiilinäyttöjen perusteella linnut ovat teropodien (dinosaurukset) erikoistunut alaryhmä. Yhteistä linnuille: hampaaton nokka, sulat/höyhenet,
Advertisements

Sinisorsa Sinisorsan tieteellinen nimi Anas platyrhynchos merkitsee leveänokkaista ankkaa. Sinisorsan kesytetty muoto on ankka.
ORAVA.
0rava - Sciurus vulgaris
Ilves TUNTOMERKIT Ilves on Suomen luonnon ainut kissaeläin.
Liito-orava Pteromys volans.
Isokoskelo.
kehittämispäivän ryhmätyöt. Ryhmät  Kalle -ryhmä: mielenterveys- ja päihdekuntoutujat, asumispalvelut, avopalvelut, sos.kuntoutus (Satakunta,
Työskentely kuumassa KESÄKUU. Helle kuormittaa elimistöä erityisesti fyysisessä työssä Elimistö kuivuu, jos hikoilussa mene- tettyä nestettä ei korvata.
 Huipulle tähtäävän urheilijan tulee kiinnittää ruokavalioon yhtä paljon huomiota kuin harjoitteluun ja lepoon -> Urheilija pysyy terveenä, jaksaa harjoitella,
Puuleopard i Stiina Salminen 1A Parolan lukio Biologian kurssi Neofelis nebulosa.
KOULULAIS- JA OPISKELIJAKESÄTYÖPAIKAT KESÄLLÄ 2012.
Nauti lähihunajaa: vietät makeaa elämää ja tuet luontoa.
Kuva sivulta: LUMIKKO.
Hyttynen pituus: aikuinen: 4-10 mm, toukka: 7-8 mm Ravinto: koiraat eivät syö, naarailla lintujen ja nisäkkäiden veri Hyttysen toukkia veden pintakalvoon.
Health City – innovatiivinen palvelukorttelialue 2.
Rapu. Ravun rakenne Ravun ruumis koostuu päästä ja keskiruumiista, jotka ovat käytännössä yhteensulautuneet, sekä takaruumiista eli pyrstöstä. Kymmenjalkaisille.
Pajulintu. Pajulintu Pajulintu on aika pieni eläin, Sekä siro. Sen selkä puoli on vihertävä Ja vatsa puoli likaisen valkoinen.
Kultapanda.
Bridgekurssi BK-Slam ª©¨§
Kultakuume Mikko ja Vili.
HAALARIMERKKI- KOKEILU
Liito-orava Jenna Muhonen 8a.
Keskustelua kannabiksesta
Infoa tutoropettajille
Harakka Pica pica.
Keltasirkku.
Kanahaukka.
Aivojen mielihyvärata ja päihteiden vaikutus mielihyvärataan
HELMIPÖLLÖ.
-Petolintu -Selkärankainen -Maailman suurin lintu
Käki.
Haarapääsky Haarapääsky elää melkein koko elämänsä ilmassa.
Saukko Saukko on näädän sukulainen,mutta harvinaisempi rantojen asukki
Tavi.
BKT -ja talouden mittaaminen.
Kirjosieppo.
PAJU LINTU Max.
NAO (Pohjois-Atlantin vaihtelut)
Vaahtera.
Kuikka.
Pompejin kaupunki Pompeji oli roomalainen kaupunki Campaniassa. Se hautautui Vesuviuksen purkauksessa vuonna 79. Pompeji on ollut laajojen arkeologisten.
Brasilianjujutsu Brasilialainen jujutsu (BJJ) on brasilialaisten Helio ja Carlos Gracien judosta kehittämä kamppailu- ja itsepuolustuslaji, joka perustuu.
KÄPYTIKKA.
Västäräkki.
LAULUJOUTSEN.
VARIS.
Sinisorsa.
Lääkeaineet Aspiriini oli ensimmäinen laboratoriossa valmistettu lääke. Asetyylisalisyylihappo eli aspiriini on maailman tunnetuin särkylääke, ja sen on.
Riekko.
Räkättirastas.
ORAVA.
OSUMA-Visio syntynyt työpajassa
Koodaamista Ohkolan koululla
Tapaturma kairassa Työturvallisuuden tila tänään Levi 10. 2
KVTES:n jaksotyöaikauudistus
Tiimitoimintamalli arkipäivän työssä
Silmäluomileikkaus Cityklinikka - silmäluomileikkaus
Iäkkäiden yhteen sovitettujen palvelujen kokonaisuus Päijät-Hämeessä Tiedotustilaisuus Anu Olkkonen-Nikula, I&O kärkihankkeen muutosagentti.
IKÄIHMISEN HYVÄ ELÄMÄ – OULUNKYLÄN SEURAKUNTA
Juhlaseminaari Kommenttipuheenvuoro Skotlannin uudistuksesta
Freixenet Mia Sangria Classic Royal
Green Care tiimi/ POKE luonnonvara-ala
PUNAJALKAVIKLO Kahlaaja n. 25 cm Punaiset jalat Nokan tyvi punainen
SINISORSA Pituus n. 55 cm KOIRAS JUHLAPUVUSSA 1. Sinivihreä pää
MERIKOTKA Petolintu cm siipiväli cm
TALITIAINEN 6. Vihertävä selkä 7. Vaalea juova siivessä
Inarin nuorisovaltuuston kärkihankelista
Työllisyyden tilannekuva kesäkuussa ja 1. vuosipuoliskolla
Varhaiskasvatusjärjestelmän laajennus Haapavesi ja Siikalatva
Esityksen transkriptio:

Bird bird bird bird bird bird bird bird bird Satakieli Bird bird bird bird bird bird bird bird bird

Tuntomerkit Satakielen selkäpuoli on harmaanruskea ja sen rinnassa näkyy tummaa täplitystä. Sen maha alueen värit ovat harmaasta vaaleaan. Sillä on suuret tummat silmät ja sen pyrstö on punaruskea. Sekä naaras että koiras näyttävät samanlaisille.

Koko Ikä Pituus ja paino Satakieli on noin 17 senttimetriä pitkä ja sen paino on noin 23-30 g. Ikä Vanhin suomessa rengastettu Satakieli on ollut jopa 7 vuotta 1kuukautta ja 1 päivää vanha.

Ravinto Satakielen ravintoon kuuluvat madot hyönteiset ja toukat. satakieli pyydystää poikasilleen ruokaa 2-3 viikon ajan kuoriutumisesta lähtien.

Poikaset Naaras munii maassa olevaan pesään 4-6 munaa, joita naaras hautoo touko- tai kesäkuussa noin 14 vuorokautta. Kuoriutuneet poikaset lähtevät pesästä jo parin viikon ikäisinä jolloin ne ovat vielä lentokyvyttömiä. Emo kuitenkin ruokkii poikasiaan 2-3 viikkoa.

Talvehtiminen Talvehtimisalueena Satakielellä on trooppinen Itä-Afrikassa . Tämä kertoo että Satakieli on muuttolintu ja sen voi nähdä suomessa vain kesäisin.

Elinympäristö -Satakielen elinympäristöä ovat ryteikköiset, mutta kuitenkin tarpeeksi aukkoiset, nuoret lehtimetsät, myös lehdonreunukset ja puistometsiköt. Usein sen reviirin läheisyydessä on vettä.

Pesän Rakentaminen Pesä on maassa aluskasvillisuuden seassa. Se ei edes kunnolla näy kasvillisuuden seasta. Satakieli pareilla on tietysti oma reviiri jonne muut linnut eivät saa tulla.

Laulutaituri! Satakieli on tunnettu laulutaituri. Se on ns. yölaulaja, eli äänessä pääosin hämärissä. Koiraat saapuvat Suomeen noin toukokuun puolivälistä lähtien ja aloittavat kuuluvan laulunsa heti sopivan pesimäpaikan löydettyään. Laulua voi kestää vain muutamia tunteja, sillä parin saatuaan koiraan lauluhalut katoavat.